Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Ik ben niet gauw fan van een site. Er zijn maar heel weinig sites die ik dagelijk als een bezetene meerdere keren bezoek om te kijken of er al nieuwe updates zijn. Eigenlijk zijn er maar drie. Mijn eigen site (ja), Mascha’s site (ja ja) en Recensiekoning (JAAAAAAAA). Ik ben de allergrootste fan van Recensiekoning. Recensiekoning recenseert alles. ‘En dan niet alles als in: ‘zowel boeken, cd’s, theater als films’, nee: ALLES. Dagen, de kwaliteit van kraanwater, de klinkers in de Kerkstraat, medicijnen, een droom, die chick waarmee we gisteren gezoend hebben. Alles.’ Ik ga elke keer weer kapot (van het lachen) om hun artikelen. Vooral Een briefje in de Jordaan is epic. En 6 juni (da’s aanstaande maandag) komt er een vernieuwde site online, en ik mocht daaraan MEEHELPEN! Ik volgde Martine (@10inc) op Twitter en zij vroeg, via DM, of ik visagie wilde doen. Voor Recensiekoning. WAT? NATUURLIJK! Lees verder voor wat leuke behind the scenes kiekjes (want wat was het leuk).

Op de blog van Martine.


Dit zijn de Recensiekoningen en ik. Joost, Ruben, Olaf, Martine, Gustav en Lorenzo. Het kleine schattige meisje is Alwine, het dochtertje van Ruben en Martine. De lol straalt van deze foto af, niet? Het was ten eerste ontzettend leuk om te helpen bij een site waar ik zelf mega groot fan van ben. En hoe gaaf is het dan als je zo even via Twitter met ze in aanraking komt en een paar dagen daarna op de Recensiekoning Headquarters de Koningen staat te make-uppen voor een shoot voor de nieuwe site. Het was een enorm leuke en gezellige middag en ze zijn nog grappiger in het echt. Ik heb me kapot gelachen, wat een leuke mensen.

Ik met Alwine, zij wilde ook make-up! Zo lief!

Lunch (Cynth, RECHTOP zitten).


Ik, heel blij!


Alwine, Martine en ik

Ik maakte die dag wat korte filmpjes en die heb ik tot een behind the scenes filmpje gemaakt. Heel kort en simpel, om even een indruk te geven van die leuke middag.Olaf, Martine, Joost
RuSt, Gustav & Lorenzo

Ik zou zeggen, check vooral maandag de nieuwe Recensiekoning site waaraan ik dus heb meegeholpen (kijk op de persoonlijke pagina’s!) en waar ik stiekem wel trots op ben, en voor nu: Jullie de hond!

 

 

83 Reacties

 • Wat ontzettend leuk! Ik zal maandag even een kijkje nemen (:

 • Ik ga als ik vanmiddag tijd heb eens een kijkje nemen op deze site! ’s Ochtend heb ik nooit zoveel tijd om op internet te zitten, maar hopelijk dan wel vanmiddag. Ik kijk de laatste tijd veel te weinig op internet naar reviews enzo… dus moet er maar eens tijd voor maken. Jouw site bekijk ik een peer keer per week en dan heb ik nog een aantal sites waar ik een paar keer per week op kijk. Afhankelijk van hoe druk mijn week is =D

 • Wat leuk en het ziet er heel gezellig uit!

 • Echt een super leuk artikel ! Ik zal maandag even kijken.

 • Wat ben je vrolijk op al die foto’s! Leuk artikel :)

 • Wat een gezellig boel zeg. Ga maandag zeker even kijken.

  Leuk dat je zo via twitter in contact komt en dan zo kan bijdragen aan de nieuwe site.

 • Je staat echt super leuk op foto’s :inlove:

 • Super leuk zeg! En leuk foto’s! Ik lees recensiekoning ook bijna elka dag. Zo leuk!

 • Ziet er echt super gezellig uit! En die foto waar jij super hard moet lachen vind ik echt heel leuk. Hahah.
  Ik ga zeker een kijkje nemen!

 • Zo leuk!! Ik HOU van die site! Ze zijn echt geniale breinen daar.

 • Wat een ontzettend leuke foto’s en filmpje! :P Leuk dat je dit mocht doen, zeg!

 • Jaaaaa Recensiekoning! Hier nog een groot fan! Voel me ondertussen een halve groupie omdat ik in bijna elk gesprek wel een referentie naar een recensie kan maken en tijdens college geen aantekeningen type, maar gewoon op Recensiekoning zit te lezen. Leuke foto’s heb je gemaakt! :D Ben ook benieuwd naar de nieuwe site :)

 • Wat sta je mooi op de foto’s! :blush:

 • lijkt me een leuke site! zal snel eens kijken! mooie frisse foto’s trouwens! : )

 • Echt sjiek gedaan!!

 • Wat ontzettend leuk zeg, de foto’s zijn echt heel mooi!

 • Die foto van jou alleen, is zo mooi zeg! :) En wat een schattig meisje. :)

 • Ik keek toevallig nét op Recensiekoning voordat ik naar MissLipgloss racete! Het is ook één van mijn favoriete websites, dus ik vind het onwijs leuk dat je hebt mogen meehelpen aan de nieuwe versie ^-^ Good job!

 • Geweldige foto’s! Je straalt helemaal. :D Het lijken me best leuke kerels! En hun site is geniaal. ;)

 • Allemaal een gezicht, behalve Olaf dan.

 • Ik las al ergens dat sommigen onder een pseudoniem schrijven ( ik geloof oa Lorenzo) en dat er één helemaal niet in beeld wil (zoals we zien xD)

  Haha ik ben PRECIES zoals jij met PRECIES dezelfde websites xD Altijd: beautygloss checken, misslipgloss checken, recensiekoning checken. Even later wéér, uurtje later wéér, het zijn echt mijn standaardwebsites :’)

  Ik vind hun huidige webpaginaontwerp anders wel echt heel leuk, ik hoop dat ze er niet op achteruit gaan! (:

  • dat snap ik niet helemaal, iedereen weet toch wie hij is?

   • Ik geloof het niet. Ik dacht dat hij onder een pseudoniem schrijft. Ook was er iets met zijn werk, ik geloof dat hij ergens werkt waar hij liever niet kenbaar wil maken dat hij ook voor recensiekoning schrijft ofzo.

    • huh, oke. Als ik er achter kan komen wie het is kan iedereen het lijkt me:p maarjaa

    • Nou, wie is hij dan? Ik weet het ook niet hoor, en ik volg recensiekoning echt al láng..

 • Ik vind het echt een geweldige site en vond vooral de recensies over Boer zoekt vrouw zo tof heb echt helemaal dubbel gelegen, net als jullie de hond :D. Ik ga maandag zeker de nieuwe site bekijken!

 • erg leuk om te zien :D

 • leuk stuk!
  en die fotos zijn ook echt leuk!

 • Wat leuk dat je daar mocht helpen! :D

 • Kelly Lara

  Ziet er super gezellig uit, leuke website ook! Heb hem in mijn favorieten gezet :love:

 • RuSt, Gustav en Lorenzo kén ik ergens van.. ik weet alleen niet wáárvan..
  Hmm, ik denk dat Lorenzo een beetje lijkt op Sebastiaan Labrie :’)

 • Leuk om te zien en te lezen! Ik neem maandag zeker even een kijkje!

 • Hee wat leuk! Ik ga maandag zeker kijken :) Prachtige foto’s en wat een schattig meisjee :)

 • Wat een leuk artikel! Ik kijk ook dagelijks meerdere keren op Recensiekoning om te zien of er al wat nieuws te lezen valt, geweldige site <3

 • Ik heb er een nieuwe site bij die ik ga volgen ;) Thx Cynthia (en recensiekoning ofcourse)

 • Recensiekoning FTW!! Wat een briljante site is dat, die check ik ook minstens 3x per dag!

 • Hihi ik vind joost nu al grappig.

 • Leuke foto’s! Ziet er leuk uit!

 • Ik ga even een kijkje op de site nemen (:

 • Wat gaaf dat je daar bij mocht zijn! Recensiekoning is ook echt één van mijn favoriete, zo niet mijn favoriete website. Ik vond vooral de recensies over Oh oh Cherso toen echt hilarisch.

 • wat gaaf om te doen zeg! het ziet er erg gezellig uit!

 • Super tof, mooie vrolijke foto’s ook!

 • shit, ik zit op kantoor en probeer enigszins te werken, maar dat is natuurlijk gedoemd te mislukken nu ik van het bestaan van Recensiekoning.nl afweet. Dit is geweldig!

 • je schrijft dat jij hebt meegedragen aan de persoonlijke pagina’s van r.k. maar ik kan die persoonlijke pagina’s niet vinden…

  heeft iemand een linkje?

 • Je hebt echt een mooie haarkleur.

 • Superleuke website zeg, die ga ik in de gaten houden!

 • Hahah, leuks tukje in dat atrikel (op de foto!) haha! Echt awesome

 • Wow, dat is echt heel gaaf dat je dat mocht doen! Jouw lach ook, heel erg vrolijk en je ziet dat je echt héél blij bent. :D

 • Leuk! Wat ben je toch ontzettend fotogeniek, Cynthia. Het geluk straalt van de foto’s af :)

 • Ik betrapte mezelf erop dat ik glimlachend dit artikel zit te lezen, haha. Je kijkt altijd zó vrolijk :D Schattig meisje, trouwens!

 • wat is er met die olaf? op de ene foto staat ie omgedraaid en op de andere met z’n handen voor z’n gezicht..

 • Wat leuk, ik ga nu kijken!

 • superleuke foto’s! ik kende de site niet, zal er zo even een kijkje nemen :)
  ik heb dat ook altijd van dat krom zitten, echt slecht haha. probeer er wel op te letten maar soms vergeet ik het!

 • Leuk, ook een van mijn favo sites! Lijkt me helemaal super dat je daaraan mocht meewerken!

 • Ga die site zeker eens bezoeken!

  Wat ben je toch mooi.. Echt waar ;)

 • Wauw wat een mooie foto (de laatste met alwine en martine). Je haarkleur komt daar heel mooi uit. En wat een schattig meisje (+maillotje) zeg :)

 • Die site kon ik nog niet en is echt super leuk! En ook een leuke shoot gehad zo te zien!

 • Wat leuk, wat sta je spontaan op die eerste foto, echt heel leuk!
  En wat een ontzettend schattig meisje!

 • Echt leuk en zag er gezellig uit
  Ik ga de site kijken

 • leuk! maar wat bedoel je met ”jullie de hond”?

 • Ik HOU van de Recensiekoning, wat super leuk dat je eraan mee mocht werken!

 • Superleuk! Wat gaaf dat je mee mocht werken!

 • Lol ik krijg dit

  10 jaar geleden begon de 21e eeuw. De hele wereld wijdde zich aan technologische vooruitgang en vernieuwing. De héle wereld? Nee, één grote softwarefabrikant bleef moedig weerstand bieden aan de overweldigers en maakte het leven van internetgebruikers en -programmeurs bepaald niet gemakkelijk.

  Die softwarefabrikant heet Microsoft. En hun duivelse product heet Internet Explorer 6. Je moet namelijk weten dat al in 1994 het W3C is opgericht: een consortium dat zich richt op standaardisering van het internet, of meer specifiek het World Wide Web. Want standaardisering betekent dat iedereen er makkelijk mee kan werken en dat technologie op elkaar aansluit.

  Maar stel nu dat je a) een monopoliepositie hebt, en b) geen geld hebt uitgegeven aan goede software-ontwikkelaars. Dan zou het natuurlijk een stuk makkelijker zijn om snel iets in elkaar te zetten dat zich niet aan de standaarden houdt, want mensen gebruiken het toch wel. Dit is het verhaal van Internet Explorer 6. Het verhaal van de grote frustratie van het leven veler mensen.

  Gebruik je Internet Explorer 6? Dan is dit helaas alles wat je te zien krijgt want onze site is veel te gaaf hiervoor. Vraag je baas alsjeblieft om een andere browser. Eigen baas? Foei!!

 • echt leuk!!! grappig, je korte filmpjes geven een goed beeld van hoe je behind the scenes de sfeer proeft :)

 • wat lief dat jij de visagie mocht doen voor de nieuwe site

 • Hahaha, op geen enkele foto zie je olaf zijn gezicht, hoe komt dat? :O

 • Waarom mogen we die olaf niet zien?Ö

 • Of wat dacht je van de Oh Oh Cherso infographics? Geweldige recensies. En Alwine is al net zo’n knapperd als haar grote broer!

 • Echt heel leuk om te zien die snapshots!

 • Haha, Jullie de hond inderdaad! ;D

 • Lijkt me een leuke website! De foto’s & het filmpje zijn ook superleuk. ^^