Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Al drie jaar geleden maakte ik mijn eerste update over mijn ‘everyday bakje’. Ik noemde het maar gewoon zo omdat dat precies de lading dekte. Nu heb ik dat bakje nog steeds, zij het in een andere vorm en met andere producten. En ik heb het weer eens heel anders ingedeeld!

Zoals ik je wel eens in een video heb laten zien, wordt mijn everyday systeem altijd weer een grote puinzooi. Er belandt van alles in wat ik niet dagelijks gebruik (doordat ik dingen test en ze er dan in gooi) en uiteindelijk is het een onoverzichtelijke bende. Zo zag het er uit voor ik het ging opruimen. Een kartonnen bakje propvol met spullen en nog een toilettas er in, die ik nog niet had uitgepakt na mijn vakantie. Tijd om het weer eens uit te zoeken.

In mijn Terschelling video en mijn London Heathrow shoplog kan je mijn grote Cath Kidston toilettas zien. Die enorme! Ik bedacht me dat die echt ideaal is als ‘everyday toilettas’! En wanneer ik op vakantie ga, dan kan ik hem ook gewoon nog gebruiken. Het fijne is dat ik hem dicht kan doen, dat staat dus wat netter. Het staat namelijk wel gewoon in mijn woonkamer, en dat wil ik graag netjes hebben. En… zo is het geworden!

Tadaaa! Een stuk netter! Ik zal je even laten zien wat er allemaal nog in zit, veel dingen zal je waarschijnlijk wel herkennen van eerdere blogposts en looks hier op de site.

Gezichtsproducten! Make Up For Ever HD Primer, L’Oréal Lumi Magique foundation, MAC Select MoistureCover concealer, Maybelline BB Cream en Rimmel Match Perfection Foundation. Zoals je ziet heb ik op dit moment niet één favoriete foundation die ik altijd gebruik, ik wissel af. Op warme dagen draag ik liever een BB Cream, voor een etentje liever een meer dekkende foundation met concealer. Het is maar net waar ik zin in heb en wat de gelegenheid is!

Nog een BB Cream van Garnier en een foundation van Bourjois (Flower Perfection, een van mijn favorieten ook).

Een blush van Sleek (drie keer raden, Rose Gold) en Stay Matte poeder van Rimmel, deze vind ik trouwens echt erg goed! Er komt nog een review over.

Een blush van Rimmel.

Onmisbaar: MAC Prep + Prime Transparant Finishing Powder, een Lancome oogpotlood en Too Faced Shadow Insurance.

Mascara’s! Meerdere bij elkaar. Rimmel, Clinique en Yves Saint Laurent.

Twee lipglossjes, een van Rimmel en een van MAC.

MAC Spiced Chocolate Quad

Too Faced Natural Eye Palette

Too Faced Natural At Night Palette

Nog wat losse dingetjes. MAC Fix+, Kat Von D Memento Mori palette en het Urban Decay Naked 2 palette.

Sleek Palet, Oh So Special.

Tools: wimperkruller, pincet en puntenslijper. Mijn kwasten zitten hier niet in, die staan in bekers op mijn eetkamertafel.

Veel netter! En het werkt fijner en sneller. Blij!

79 Reacties

 • stephanie

  heej superleuke blogposts!!
  ik ga maandag naar Canada\Amerika (New York) en wat zijn dan de echte aanraders qua winkels? xoxo Stephanie

  • In Canada is alles net een stukje duurder (minder gunstige koers & meer belasting) dus ik zou je aanraden om in de USA te shoppen. Drugstores zoals CVS, Rite Aid, Walgreens en Duane Reade, Sephora en de grote warenhuizen zijn voor beauty producten echt perfect. Kijk ook even naar de deals die je bij drugstores kan scoren en ook al heb je geen kaart/ coupon waarmee je korting krijgt, dan moet je dat ff aangeven bij de kassa. Dan scannen ze even iets en dan krijg je toch de korting.

  • Victoria’s Secret is ook erg leuk voor beautyproducten ! Verder ook Bath & Body Works, Ulta en de drugstores zoals Maaike zegt ;)

  • Hey,

   Ik woon zelf in Californie, en ik kan inderdaad ook de lokale drugstores aanraden.
   Maar als je in de buurt bent van een Walmart zou ik toch echt even daar binnenstappen.
   Ecotools kwasten, de drogisterij merken zijn daar ook te vinden voor een veel lagere prijs.
   Ook nu de koers wat ongunstig is kan je toch veel geld besparen. De mascara’s zijn hier over het algemeen tussen de 5 en 7 dollar, daar kan je in Nederland geen mascara voor kopen ( falshies, one by one en die roze met groen). In de US is het wel zo dat je bijna overal 8% extra betaald omdat het salestax is. Houdt er rekening mee!
   Verder lekker veel inslaan van producten die je vaak gebruikt!!
   Ga je trouwens rond 1 september dan kan je nog wat extra sales shoppen want het is dan Labour day hier, vaak hebben Sephora, Old Navy en andere grote ketens sale…

   Have Fun!!!

   • Inderdaad de drugstore producten. Mabeline mascara voor $5 ipv 13 euro. ook vooral kijken bij neutrogena en revlon. En je moet je dingen kopen in kleinere stadjes/meer afgelege gebieden, dat is aardig wat goedkoper dan in de grotere steden.
    super veel plezier, ik kom net terug uit NY en omgeving!
    kus :)

    • stephanie

     dankje Maaike, Karo, Melissa en Julie. Hier heb ik echt wat aan!

 • Leuk! Blijft leuk om andermans spulletjes te zien :) x

 • Oehh, Mooie producten zie ik allemaal hihi

 • Wauw, drie jaar geleden al? Time flies! Echt raar om te beseffen dat je al zo lang blogt.. Er zitten mooie spullen in je ‘bakje’, vind de toilettas alleen al leuk… love Cath! Maar de inhoud is natuurlijk 10x beter haha.

 • Ik zat net nog oudere everyday bakje filmpjes te kijken! Grappig om te zien dat het MAC pallet, de Sleek oh so special en de Sleek blush er nog steeds inzitten!

 • Mooie producten zitten er nu in! En het ziet er inderdaad netter en opgeruimder uit. Die toilettas ziet er toch wel heel leuk uit zo!

 • Leuk systeem! Ik ben fan van die toilettas!

 • Leuk om te zien! Ik heb ook een soort vaste indeling in m’n toilettas, maar op de een of andere manier raakt alles altijd weer door elkaar haha :blush:

 • Leuk maar denk je niet dat je, nu je meer ruimte hebt, dus nog meer ‘zooi’ in het bakje gaat gooien? Ik leg gewoon elke avond mijn make up klaar (nadat ik mijn kleding heb uitgezocht) en heb een every day bakje met puur primer, mascara, wenkbrauwpoeder & gel. De rest zoek ik dus eerst uit. Zo weet ik zeker dat ik alles gebruik en ik ruim alles op nadat ik het gebruikt heb. Blijft ook alles netjes, er kan niks kapot vallen en ik voorkom dat ik altijd hetzelfde pak. Werkt prima.

 • Leuke toilettas, handig systeem!

 • Hey wat handig zo, lekker overzichtelijk!

 • Cyn! Dat losse zwarte potloodje vraagt om problemen.. Snel een dopje erop, want ik het precies zo een potloodje in mijn mooie, lichte roze toilettetas en die zit nu helemaal onder de zwarte strepen:( En op de een of andere manier gaat het er ook niet af..

  • Jaaa inderdaad!! Ik heb laatst ook een (kleine) toilettas een heeeele tijd staan wassen/uitsoppen/boenen doordat ik er een potlood zonder passend dopje in had zitten… en het gaat er echt niet meer uit :(
   zou echt zonde zijn van die mooie toilettas!

   • Ohhh ik heb dat dus ook maar dan door een oogpotlood puntenslijper die perongeluk open was gegaan, argggggggggg

 • Ah superleuke toillettas, en die vorm is inderdaad erg handig. Je moet uitkijken met je puntenslijper, die heb ik zelf apart liggen want dat slijpsel verpest echt de binnenkant van je toilettas (denk aan zwarte strepen/vegen) x

 • Wie heeft de rose gold sleek blush nou niet! Dat is echt een musthave. Er zitten eigenlijk nog best wel redelijk goedkope dingen in, niet lullig bedoel hoor maar dat had ik eigenlijk niet verwacht!

 • Leuke toilettas, en wat een handig systeem! Het Too Faced Natural Eye palette vind ik nog steeds zo mooi!

 • Ziet er goed uit! Ik vind deze manier eigenlijk nog leuker dan de filmpjes vorm! Komt ook omdat je zulke mooie en goede foto’s maak! Zou je een keer kunnen uitleggen over hoe je het beste velletjes kan voorkomen als je foundation aanbrengt of een bb cream?

  • velletjes komen door een (te) droge huid, en dat kan je voorkomen door een geschikte dagcreme op te doen, en de juiste foundation te gebruiken (geen poeder, daarmee vallen je valletjes juist meer op)

   daarnaast is het slim om je huid 2x per week te scrubben met een scrub voor het gezicht, daarmee haal je de dode huidcellen weg (en dus de velletjes ;) )

 • Echt prettig ingedeeld :) uiteindelijk toch nog veel producten die er in passen, had namelijk het idee dat het met de grote wel mee viel haha :)

 • ik ben net terug van het kruitvat en heb de bb cream van garnier gekocht.
  In deze kruitvat was al geen tester dus ik heb op de gok de light meegenomen, ik doe hem aan en ik ben precies een lijk! zo wit! echt jammer.

  • kan ik hier nog iets meedoen? of gewoon weggeven?

   • je zou hem natuurlijk kunnen mengen met een donkere foundation, dan wordt ie iets donkerder maar ook iets dekkender. anders kan ne hem inderdaad het beste aan een lieve vriendin geven.

  • Bij de etos is er wel een tester van garnier dus daar zou je nog de donkere versie kunnen proberen. Meestal kan je gewoon terug gaan met het product en zeggen dat het niet goed is en dan mag je het ruilen. Dit gebeurd altijd bij de etos (ik werk daar) maar durf niet te zeggen of kruidvat dat ook doet.

   • Wachten tot de winter! Als ie dan nog niet kleurt weggeven. Met zo’n hygienische tubeverpakking kan er met een paar maanden niet zo veel misgaan :)

 • Goed systeem bedacht zo! Ik denk dat ik het ook maar op die manier moet doen op m’n studentenkamer. Alles zwerft vaak een beetje in mijn kasten rond. Kan daar ook niet zo goed tegen.

 • Ziet er ook leuk uit! Ook beter denk ik wel, aangezien je hem dicht kunt doen :)

 • Wat een heerlijk everyday bakje heb je toch, dat zou alleen al een prachtige complete stash zijn :P

 • Superhandige toilettas! Zo iets kan ik ook wel gebruiken. In mijn everyday bakje zitten wel iets meer lipproducten! Balms, stains, sticks, glossjes….

 • Leuk om te zien wat er allemaal in zit!

 • Oh wat een prachtige producten, leuk om te zien;D

 • Al mijn make up zit in mijn everyday bakje! Haha! Nou ja, bijna alles! Hihi!

 • Zo, dat is even handig!! Kun je je everydaybakje ook meenemen, Ben al een tijdje op zoek naar zo’n grote toillettas. Waar heb je deze gescoord?

 • Leuk artikel en wat een mooie producten bij werkt dat niet zo’n bakje
  Ik gebruik iedere dag wat anders en ik maak me op aan mijn beautytafel
  Dus heb alles bij de hand

 • Leuk en interessant om te zien! Maar waar is jou oogschaduw basis dan? Hiih, of heb ik die over het hoofd gezien.. ? :lol:

  • Naast de Mac & Prime zie je hem zitten. =)
   Die toilettas is echt handig, ik ben ook nog op zoek naar een leuk bakje voor mijn dagelijkse producten.
   Ik doe daar wel altijd expres al alleen mijn poeder, mascara, primer etc in. Blush kies ik elke dag een ander voor.

 • Ik worstel altijd met mijn everyday bakje.. Ik wil graag elke dag iets anders gebruiken.. Ik heb in mijn bakje dingen die ik altijd gebruik, maar daaronder heb ik 2 lades gevuld met gezichtsmake-up en 1 met oogschaduws.. Omdat ik op de plek waar ik sta, meteen wil kunnen kiezen wat ik wil gebruiken.. De rest staat in mijn kast onderverdeeld in bakjes, maar die zijn bijna leeg, omdat ik alles binnen handbereik wil hebben.. Maar mijn everyday bakje zit bijvoorbeeld wenkbrauwpoeder in en een goede mascara en bronzer die ik graag gebruik.. Ik probeer altijd zoveel mogelijk af te wisselen, want als ik alleen mijn everyday bakje gebruik, raak ik mijn andere producten nooit meer aan en dat vind ik zonde..

 • Oh my, dit is echt ideaal! Netjes opgeruimd, ik vind de producten die je in bezit hebt, zoals de Kat Von D palette, echt amazing, maar ook de HD primer, geweldig. :) Zelf heb ik twee aparte bakjes, één speciaal voor mijn gezicht en de ander voor mijn ogen. :D

 • Ik vind dit echt een hele leuke blogpost! Leuk dat je van een bakje naar een ‘tasje’ (als je ’t zo kan noemen, haha). Het ziet er inderdaad netjes en toch super leuk uit! Ik heb wat inspiratie opgedaan! :)

 • handig opgeborgen zo allemaal !
  xx

 • Leuk om te zien dat je zoveel verschillende merken (zowel duurdere als goedkopere) gebruikt. Altijd leuk om in andermans spulletjes te snuffelen zo. IK heb vandeweek eindelijk Naked en Naked2 pallettes gekocht. Ben er zó blij mee! 3 maanden geleden ging ik voor het eerst naar de MAC en heb nu al een aardige stash, haha. Aanstaande dinsdag heb ik een afspraak bij prostore in Amsterdam voor zo’n Mac make over.. Ben nu al aan het bedenken wat ik allemaal weer ga kopen haha. Fijn weekend! :blush:

 • Waarom heb je geen dopjes op de flesjes zitten? Dan wordt je tasje toch vies?

 • Super leuk artikel! Ik vind het altijd fijn om de producten te zien die je heel vaak gebruikt, die vind je dus eigenlijk het beste en het fijnst.
  Die toilettas zag ik ook in London vorig jaar en had hem niet gekocht; heeeel veel spijt van gekregen, volgende keer dat ik hem zie neem ik hem mee. :)

 • Elisabeth

  Ik weet niet of dit hier thuis hoort, maar ik wou vragen of die garnier BB Cream echt zo goed werkt? Ik heb nl een lowbudget en zou het zonde vinden om hieraan geld uit te geven als het maar half zo goed is als ze zeggen. Iemand zelf ervaringen of betere lowbudget merken ? :D

 • Zo mooi opgeborgen allemaal! Ik ben echt verliefd op je toilettas! Die vakjes aan de zijkant lijken mij zo handig :D

 • Staat netjes zo! Die toilettas is ook zo leuk :D
  En trouwens: de review van de poeder van Rimmel staat al online, klein detail hihi! :)

 • Leuk om je everyday bakje te zien. Hij zit lekker vol, maar wel handig dat je een toilettas ervoor gebruikt, want die kan je inderdaad gewoon zo meenemen.

 • Wat handig! Het tasje is trouwens ook erg leuk :)

 • Blijf dan van dat leuke tasje

 • Dan is fan

 • Leuk om te zien! Dat toilettasje is zooo leuk!! :love:

 • Super leuk idee! Ik vind je beautycase echt mooi!

 • Mijn vraag heeft weinig te maken met Cynthia’s post, maar aangezien ik twee BB creams voorbij zag komen ga ik ‘em brutaal stellen ;) Ik ben van plan de Garnier BB cream voor de vette huid te kopen, of de BB cream van Maybelline. Wanneer ik de lichte versie (de enige tester die bij de producten staat) test op mn hand, is die zo enorm licht. Wanneer het helemaal uitgesmeerd is heb ik nog het idee dat de kleur toch een tintje te licht is voor mijn huid. Daardoor neig ik naar de donkere versie, maar ik ben bang dat die weer te donker is. Weet iemand of deze BB cream licht uitvalt?

  • * Het is even onduidelijk, maar ik heb het hier over de tester van de Garnier BB cream

  • De lichte van Garnier is inderdaad erg licht, dus als je niet een hele blanke huid hebt ben ik bang dat deze te licht uitvalt (dat had ik zelf ook namelijk). Ik heb toen de donkere van Garnier er maar bijgekocht en deze was (natuurlijk) weer te donker, er zit daar echt een enorm verschil in. Nu mix ik ze dus maar (druppeltje van de 1, druppeltje van de ander) en dat werkt helemaal prima en is een goede match met mijn huid (nummertje 2/3 van Photofinish Catrice foundation), maar als die van Maybelline een goeie match voor je huidskleur heeft, zou ik die dus nemen. Voor de rest ben ik wel heel tevreden over de Garnier BBcream trouwens!

 • Ik heb pas online het oh so special palette gekocht, maar er zaten helemaal niet van die leuke wafeltjes in! :( Weet je misschien of het dan wel de echte is, of een nieuwe?

 • Heel mooie toilettas, ziet er handig uit. En de inhoud is ook leuk natuurlijk ;-) ! Ik heb zo’n plastic bakje van de action waar de basics inzitten. Mijn blushes en e/s zitten in aparte bakjes.

 • Leuk! Die Rimmel Stay Matte heb ik ook, ooit gekocht op basis van de review op MakeUpAlley en vind het nog steeds een heel goed poeder (even goed als het duurdere blotting powder van MAC!), verdient zeker een review van jou ;)

 • Wat mooi zo, staat idd netter zo :)

 • Ik wilde zo graag de MAC translucent powder hebben, totdat ik de Catrice prime and fine probeerde. Doet zijn werk prima. Nadat ik hem gekocht had, kwam ik in Duitsland en daar kwam ik er achter dat de poeder van Catrice door de Duitse consumentenbond verkozen was tot product van het jaar. Zo zie je maar weer. :hihi:

 • Die toilettas is echt zo mooi!

 • Die toilettas is echt super praktisch!!

 • Zo groot is mijn hele makeup stash haha! Al wordt die binnenkort wel uitgebreid! =D

 • Ziet er echt netjes uit! Hij wordt alleen wel steeds groter hihi

 • HANDIG! bij mij ligt alles zo door mekaar, daar raak je in de ochtend al spontaan gestresst van, ik moet ook maar is zo iets aanmaken, ik ben alleen zo chaotisch dat ik bang ben dat het na een week al weer een zooite is:P

 • ik zag je tattoo, hij is echt leuk ik zit er ook over te denken om er één te nemen, een kleine. Heb je tips?

 • Dit doet er mij aan denken dat ik mijn ‘everyday bakje’ ook nodig eens moet ordenen :D Er zit weer zoveel overbodige rommel in :s

 • geen felle lippenstiften? ik ben verbaasd :)

 • Oei een perfecte toilettas!
  Leuke dagelijkse stash zo!

 • Ik ben echt weg van deze toilettas. Jammer dat die alleen in Londen te verkrijgen is.
  Moet je binnenkort nog naar Londen? ;)