Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
3 november 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Ask me Anything about Beautyblogging

‘Wat doe je in het dagelijks leven?’ ‘Ik heb een blog.’ Dit is een moment wat ik vaak meemaak en wat negen van de tien keer wordt vervolgd met tientallen vragen. En soms onbegrip. Het is nou eenmaal geen baan die iedereen heeft en zeker in Nederland best wel bijzonder is. Ik kan me voorstellen dat bij jullie ook wel eens vraagtekens rijzen en ik krijg hier en daar ook vragen over het hebben van een beautyblog als bedrijf. Debbie van Lushious Beauty hield er laatst al een Twitter spreekuur over en vandaag wil ik jullie de gelegenheid geven om vragen te stellen over bloggen, mijn blog, het ondernemen, whatever!

Ik ga het op de volgende manier doen: jullie kunnen bij dit artikel vragen stellen bij de reacties, en ik probeer alle vragen dan te beantwoorden. Dit doe ik gewoon door te reageren op jouw reactie. Houd die dus in de gaten! Geef me wel even wat tijd want hier zullen vast veel vragen komen 🙂 Check wel of je vraag al gesteld is, ik ga geen dubbele vragen beantwoorden 🙂

Ik zal de leukste/interessantste vragen er uit pikken en nog apart in een artikel zetten.

De reacties heb ik uitgezet, alle vragen zijn inmiddels gesteld en ik ga ze nog beantwoorden. Ik heb ze uitgezet omdat ik anders bezig blijf en omdat er op een vervelende manier word ingegaan op bepaalde zaken.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.