Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Ik vertelde het je al en misschien heb je het op Twitter gevolgd, ik was de afgelopen dagen in Parijs! Vandaag tijd voor het verslag van deze trip, want wat was het leuk, leerzaam en inspirerend!

De reden van de reis was de lancering van de Dove Purely Pampering douchecrèmes. Die reviewde ik al, het zijn cremes voor onder de douche met de NutriumMoisture techniek. Ze staan sinds ik ze heb in mijn douche en de geuren zijn zó lekker. De reis stond ook in het teken van Purely Pampering, er werd ons beloofd dat we drie dagen lekker in de watten gelegd zouden worden… Wat heerlijk! Kijk je mee naar de foto’s van die dagen?

Woensdagmiddag rond een uur of vijf vertrokken we met de Thalys naar Parijs! Samen met Hafida en Chantal van het PR bureau van Dove, Chantal van Unilever (het moederbedrijf van Dove), Sylvia van Santé, Helene van Margriet, Lianne van Beautyscene, Monique van Beautyjournaal én ik, van MissLipgloss! Een leuk groepje met veel verschillende mensen en leeftijden (variëren van 21 tot 47) en mediums.

Een paar uurtjes later aangekomen in het hotel, het Lutetia. Wauw!!

Het leukste moment van tripjes: op zoek naar de hotelkamer en verrast worden door wat er achter de deur zit!

De volle agenda lag op bed…

Dit was de prachtige hotelkamer! Woooooow, ik heb echt nog nooit in zo’n grote kamer geslapen! Nou, dit is wel pampering wat mij betreft…. Damn! Totaal niet nodig natuurlijk, zó groot, maar ook wel heel fijn en luxe :)

Awwww, cadeautjes van Dove! Lekker eten, geurkaars, kasjmieren sokjes, chocola… Wauwwww lief!

Tijd voor een lekker warm bad :) En daarna slapen, want donderdag hadden we een vol programma!

Goedemorgen Parijs!

In mijn eigen balzaaltje, haha!

Ontbijten! Iedereen happy en zin in de leuke dag.

Slecht geslapen – niet door het bed, want die was heerlijk, maar doordat ik zelf zo excited was, haha! – en dus een vierdubbele espresso en veel fruit bij het ontbijt! Ik vind ontbijtbuffetten in hotels altijd zo leuk, lekker uitgebreid eten en kiezen uit alles wat je lekker vindt!

Met de bus naar Atelier Richelieu, waar we de hele dag zouden zijn met Dove.


In totaal waren er zo’n 40 persmensen van over de hele wereld. Uit Nederland, Amerika, Polen en Duitsland, volgens mij.

Eerst tijd voor wat bijkletsen en eten en drinken!

Er waren dove koekjes! Lekkerrrrrr!

Kletsen met Beautyscene’s Lianne. Leuk aan zo’n reisje vind ik stiekem vooral het persoonlijke contact. Normaal zie je iedereen altijd even vluchtig op persevents, nu ben je zo’n drie dagen samen en spreek je elkaar heel veel. Wat is dat leuk, in de drie dagen heb ik met alle dames heel veel gepraat en iedereen wat beter leren kennen.

De dag begon wat met presentaties, onder andere van Ann Gottlieb (niet op de foto). Zij is parfumeur en een echte geur-legende en -expert, zo maakte ze onder andere J’Adore (Dior), Obsession (Calvin Klein) en Daisy (Marc Jacobs). Ook werkt ze voor merken als Axe, Vaseline en Dove. Wat een bijzondere, lieve vrouw. Ik zat achter haar en toen ik ging zitten stond ze op en zei ze ‘Who is wearing J’Adore?!’ Dat was ik. ‘Oh wow, every time when I meet someone wearing J’Adore, I get SO thrilled!’ Wauw! Wat was dat bijzonder en toevallig, dat ik een geur droeg die zij had gemaakt! Dat zal ik nooit meer vergeten en ik zal altijd aan haar denken als ik J’Adore weer eens draag, of natuurlijk een Dove product gebruik.

Luisteren naar de inspirerende presentaties over geuren. Ik ben zelf gek op parfum en smulde daar dus van!

Wat een leuke vloer in het toilet!!

Daarna was het tijd om weer wat te eten en te drinken (‘At a Dove event you will NEVER get hungry!’), waarna het tijd was voor de parfum workshop. Eerst kregen we alles uitgelegd over geuren en geurnoten en hoe geuren gemaakt en opgebouwd worden. Daarna gingen we de geur van de Dove Purely Pampering Shea Boter zelf namaken, en daar ook een persoonlijke, lekkerdere versie van maken. Na de lunch was het tijd om echt onze eigen geur te ontwikkelen voor onze persoonlijke douchecrème, plus het maken van een etiket.

Ann presenteert…

Met Lianne in de wc, even een fotootje maken ;) Omdat ik weet dat ik er vragen over ga krijgen: het jurkje is van Vero Moda, het jasje van H&M!

Eerst kregen we alles uitgelegd door Ann over geurnoten. We konden zelf dus ruiken aan de noten terwijl ze er alles over vertelde, wat ontzettend leerzaam!

De geurnoten

Niet alles rook even lekker… Maar Ann vertelde dat het dan ín een parfum, in combinatie met andere noten, wel lekker was.

Het voelde weer een beetje als les op de middelbare school, meeschrijven en goed luisteren! Interessant!

Iewwww :)

De eerste opdracht! Het namaken van de dove Shea Boter Warm Vanilla geur! Ik heb hem één keer helemaal nagemaakt, één keer een versie gemaakt die ik zelf lekkerder vond.

Alle geur olietjes…

‘Mijn’ versie! Ik liet Tropical Fruity helemaal weg, net als Vanilla Caramel. En ik deed minder Juicy Citrus en Ylang Ylang, maar meer Floral Powdery en White Amber Musk. Hierdoor werd de geur minder zoet, zachter en warmer.

En… goedgekeurd door Ann! :D

Mijn keuze! Ik wilde eerst voor Tonkabean gaan maar vond die combinatie met Sandelwood toch niet zo lekker.

Daarna was het tijd om echt onze eigen geur samen te stellen. Je mocht twee hoofdingrediënten voor je geur kiezen, wat nog niet makkelijk was! Ik ging voor sandelhout met kokosnoot, omdat ik die los van elkaar heerlijk vind maar omdat ze samen ook verrassend lekker en vooral heel warm zijn.

Later in de middag was het tijd om een moodboard te maken voor jouw geur en verpakking.

Lekker knippen en plakken!

Na het maken van de moodboards was het tijd om de verpakking een design te geven. Samen met een designer werd dat gedaan. Superleuk en precies zoals ik het wilde!

Tijd voor food! Houd je vast,  tijd voor foodfoto’s!

Pompoensoepjes met een garnaaltje

Allemaal kleine Aziatische hapjes

Sushi!!!

Kip hapjes

Loempiaatjes

Mijn keuze voor ronde 1… Mmmmm

Ronde 2…

En de toetjes! Aaaaa! Alle hapjes waren zo heerlijk klein waardoor je lekker veel kon proeven, zoooo lekker!

En… aan het einde van de middag was dit het resultaat, mijn Sandalwood & Coconut Body Wash! Is het niet mooi geworden? Over zo’n acht weken krijg ik acht flessen hiervan thuisgestuurd, echt gemaakt in het laboratorium van Dove. Wauw, mijn eigen unieke douchecrème, wat bijzonder!!!

Na even opfrissen in het hotel was het tijd voor een diner in restaurant Helene Darroze.

Op Dove :)

Bijzonder bestek! Een Spork… of… Foon?

Een van de voorgerechten, makreel met… iets met mango in ieder geval.

Mijn hoofdgerecht!

En na… Wauw!!! Het diner was super gezellig en ontzettend lekker. Drie uur lang lekker eten en kletsen!

Tijd om naar bed te gaan. Helaas werd ik ziek op de trip, dus veel antigrippine, fruit en water hielden me er een beetje bovenop! Lekkere timing!

Vrijdagochtend was het na het ontbijt tijd voor ontspanning! We gingen naar de Anne Fontaine Spa, voor een heerlijke massage… Wat lekker!

Samen met Lianne bekijken wat er allemaal voor massages en treatments te boeken waren…

Mobiele brigade! In de lobby van de spa zat iedereen te werken. Voor iedereen gaat het werk natuurlijk gewoon door!

De andere kant… Haha, kijk dan! Behalve Maartje (rechts, zij werkt voor JAN) waren dit allemaal mensen van Dove, het pr bureau van Dove of Edelman. Laptopjes erbij en in de wachttijd nog even wat mailtjes beantwoorden…

Chantal, Hafida en Esther

Weer onderweg naar het Atelier Richelieu na de heerlijke Ayurvedische massage. Wat is Parijs toch mooi!

Wauw!

Sylvia (Santé) en Helene (Margriet) hadden lol in de bus. Lief!!

In het atelier eerst tijd voor de lunch…

Hmmm :)

..waarna we allemaal ons eigen product gingen presenteren! Dit is het moodboard van Helene.

En haar presentatie!

Ik vertel alles over mijn douchecrème…

Nog één mini cupcakeje dan… en op naar Gare du Nord, op naar Amsterdam!

Weer terug in Nederland, hallo Schiphol!

Ik heb drie enorm leerzame, leuke, interessante en heerlijke dagen gehad met vooral heel leuke mensen, en alles was tot in de puntjes geregeld. Helemaal perfect! Wanneer ik mijn eigen douchecrème heb ontvangen zal ik die natuurlijk even laten zien, en ik heb ook nog een vlog gemaakt die later nog online komt. Ik hoop dat je het leuk vond dat ik je op deze manier weer heb meegenomen op een tripje!

Hafida, Chantal en Esther (en natuurlijk het internationale Dove-team): ontzettend bedankt! Het was Purely Pampering :)

165 Reacties

 • Ik had het allemaal via twitter gelezen! Heeel leuk!!!:) :)

 • Aaaah zo leuk ! Je ziet er supergoed uit ! :)

 • He mn reactie wordt iedere keer niet geplaats! Maar ik had je via twitter gevolgd en t zag er zo leuk uit! :)

 • Wauw, wat leuk ! klinkt echt super! mooie foto’s ook =D

 • Dat ziet er echt super leuk uit! Ook heel leerzaam volgens mij :)

 • Ah wat een leuke foto’s, Parijs is ook geweldig!

 • Wow, dit ziet er zo gezellig en leuk uit! :)

 • echt supergaaf dat je je eigen douchecreme kon ontwerpen en nog opgestuurd krijgt ook!! heel bijzonder!!!

 • Wauw, de hotelkamer is echt mooi, superlief de goodies van Dove! Wow, wat veel schuim in de bad, lijkt mij heerlijk. Lianne’s haar vind ik echt héél tof! Wat leuk dat met parfum zeg, het zag eruit als een hele geslaagde trip :D

 • Heel erg leuk, en lijkt me heerlijk, een paar dagen Parijs om helemaal in de watten gelegd te worden.

  En ga je ook nog een van je eigen Dove Douchecrèmes verloten???

 • Ik heb je helemaal gevolgd via twitter en instagram
  wat moet jij het geweldig hebben gehad!
  wauw al dat eten! Het lijkt me echt heel gaaf om een eigen douchecreme van dove te ontwerpen
  xxxx

 • wat leuk!! zou ik ook wel willen hoor ;)

 • Wat ontzettend gaaf! En zó leuk dat je je eigen douchecreme opgestuurd krijgt!

 • Dit vind ik altijd zulke leuke artikelen! Je hebt zo echt het gevoel dat je er zelf bij bent! Leuk dat je veel foto’s hebt met tussendoor kleine stukjes tekst. Voor dit soort artikelen ga ik echt ff helemaal zitten en genieten!

 • Wat moet dat leuk geweest zijn! Ik heb je artikel met plezier gelezen! Leuk om te zien dat het zo goed geregeld was. Het eten ziet er ook lekker uit trouwens!

 • Sjonge jonge, dat waren idd pure pampering days ! Zag er super super leuk uit ! En al dat lekker eten, hmmmm…

 • Zooo wat super goed geregeld allemaal! Zwaar jaloersmakend al dat lekkere eten, cadeautjes en je eigen douchegel!

 • Superleuk! Lijkt me echt geweldig om mee te maken :)
  Alleen op de mobiele versie van je site staan de foto’s een beetje door elkaar. Het klopt niet met de onderschriften en er staan er een aantal dubbel waardoor een deel er juist niet op staat :(

 • Wat heb je het weer leuk uitgebreid vastgelegd! Wij van A.C.E. zijn jaloers, we kunnen ook wel zoveel pampering gebruiken tussen het harde studeren door!

 • geweldig leuke foto’s !
  x

 • Wat een gave trip! Heel leuk!
  En die foodfoto’s…aaaaaaarghhh! GORGEOUS!

 • Ziet er super leuk uit! Ik zou het alleen al geweldig vinden door al die lekkere hapjes :geek:

 • Ahh Cynthia, ik ben echt jaloers op jou haha :blush: Heb ondertussen wel honger gekregen :9

 • Wat een superleuk verslag, Cynthia! Lijkt me echt geweldig om naar zo’n persevent te mogen, lekker in Parijs. Ook al zou het in Nederland zijn geweest, dan nog lijkt het me super. Vooral de workshop met geuroliën, echt gaaf! En dat eten ziet er bijna allemaal heeeeeeeerlijk uit.

 • Wat geweldig dat je hier bij mocht zijn zeg! De foto’s laten de sfeer goed zien :D

 • Heb het allemaal gevolgd via twitter, maar God wat moet jij het leuk hebben gehad! (op het puntje gezondheid na dan:(). Ben vooral jaloers op die geurworkshop, zie zoveel dingen voorbij komen die ik lekker vind, wou dat ik dat ook had kunnen doen! En het eten natuurlijk, mjam!!
  Heel veel beterschap!

 • Veel foto’s :-D je ebt het heel leuk gehad zo te zien en wat cool dat je je eigen douchecreme mocht maken!

 • Aaah, wat ziet alles er leuk uit! Jammer dat je ziek werd! :(

 • Wat geweldig om te zien, volgensmij heb je echt genoten (ondanks dat je ziek werd, beterschap!) Parijs is sowieso een geweldige stad. Wat heeft Dove dat allemaal super geregeld, geweldig hotel, heerlijk eten, veel interessante en leerzame dingen en dan ook nog eens je eigen Dove douchecreme. Hallo het moet niet gekker worden!! Echt super gaaf dat je dat heb mogen meemaken, en leuk dat je het zo met ons deelt. Ik wordt er helemaal vrolijk van!!

 • Wat een geweldig event zeg! Ik ben jaloers op je hotelkamer wat was die mooi zeg! Je hebt het vast ontzettend leuk gehad. Dit lijkt me wel een van de leukste events ooit!
  Liefs

 • Ik krijg altijd honger van jou site :)

 • Wat een leuke foto’s, je kan echt zien dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat je een leuke tijd hebt gehad! Maar oei, je nagellak..

  • Ja, daar kon ik natuurlijk niks aan doen… Die begon af te bladderen en had daar geen nagellakremover (en ook geen tijd om een te kopen). Kan niet altijd perfect zitten!

 • Het ziet er allemaal echt super uit!

 • Charlenne

  Wat een leuke trip naar Parijs heb jij gemaakt en uiteraard erg leerzaam. Mooie hotelkamer en leuke welkomcadeautjes! De haarkleur van Lianne vind ik erg mooi, dat moet even gezegd worden :inlove: Jij komt op deze manier op veel plaatsen (hotels, etc), waar je anders misschien niet zo snel komt. Leuk!!

  • Ja mooi he!!!

   Ja dat is inderdaad leuk, ik zou zelf nooit zoveel betalen voor een hotelkamer, dus dan is het wel speciaal om er in te mogen verblijven :)

 • Oehh wat een lekkere hapjes allemaal!

 • Ohhh, wat ziet dat er lekker uit, ik ben jaloers hoor en vooral benieuwd naar je speciale douchegel! Heerlijk!
  Liefs,

 • Wat een leuk verslag! Ziet er zo leuk uit (:

 • Omg Cynthia, wat een snoepreisje zeg! Ik heb er enorm van genoten om de fotos te zien. Geweldig dat je uw eigen geur mocht maen, heel erg leuk gevonden van Dove! Echt wauw!

 • Leuk verslag. Ik ben toevallig ook gister terug gekomen van parijs en dat was echt top!!!

 • Wat heb jij toch een droombaan!!! Echt een heel erg leuk verslag en heel erg leuk dat je gewoon je eigen Dove douchecreme straks thuis hebt :-) En ik wil nu echt weer terug naar Parijs hihi

 • Wat een ontzettend gave trip, parijs ziet er geweldig uit. Die goodies van Dove wat een verwennerij en geweldig goed opgezet zeg!!!! Super. Jullie zien er op de foto’s allemaal geweldig uit jammer dat je niet helemaal fit was (maar dat was dus echt niet te zien). Leuk alles met ons gedeeld te hebben.

  • Haha, dat zei iedereen, maar ik had natuurlijk heel veel make-up op :-) Ik heb ook gefilmd en wilde er natuurlijk wel een beetje oke uitzien. De laatste dag alleen niet, toen heb ik alleen foto’s gemaakt.

 • Ahh, wat heb je toch een heerlijk leven zeg :inlove:

 • ziet er superleuk uit! lijkt me echt te gek om te doen!

 • Ziet er echt ontzettend leuk uit!
  Dankjewel om dit soort dingen te delen! :)

 • Wat ontzettend leuk! ik denk dat je heel erg veel plezier gaat hebben van je eigen personal dove body wash :D

 • Wat een geweldige ervaring lijkt me dit! Heerlijk ook die combinatie tussen werken/leren en toch ontspannen in een spa. Ik hoop dat je er snel weer bovenop bent Cynth! :blush:

 • Leuk om alle foto’s te zien! :)

 • Super! Pure verwennerij! Je verdiende het dan ook!!! Leuk verslag, en de foto’s zijn zeer tof!

 • Wat leuk zeg!! volgens mij heb jij echt een SUPER leuk baan!! ;)

 • Wat een enorm leuk verslag Cynthia!

 • Heerlijk om te zien dit! Wat heb je toch geweldige dingen mogen doen. Eigen douchecreme maken, behandeling, lekkere hapjes. Je hebt het echt goed voor elkaar hihi :D!
  Ben benieuwd naar je vlog enzo!

 • Wat een leuk verslag! En met superveel fotos! Heel erg leuk allemaal, zo’n soort workshop lijkt me heel erg interessant om ook eens mee te maken.

 • Wauw, ziet er een hele leuke trip uit!

 • Oeh, wauw, wat een super tripje! I <3 Paris =) Leuk dat je zoveel foto's hebt gemaakt. Ziet er naar uit dat het een leerzame ervaring was. Wat heerlijk dat je zo meteen een favoriete geurende eigen douchegel hebt! Beterschap!

 • Wat leuk zeg! Dit moet echt genieten zijn.
  Wat een ervaring!
  Leuk dat je dit met ons deelde.

 • Wat een geweldige ervaring moet dit zijn! Echt top dit, heerlijk! Vooral je eigen douchegel maken lijkt me geweldig!

 • Ziet er uit als een leuke trip, ook leuke foto’s:D

 • Je eigen douchecrème, wat gaaf! Ik ben echt benieuwd hoe die ruikt (winactie misschien?) :D

 • Catharina

  Het ziet er echt super leuk, nah je hebt het verdiend he!

 • Oh dit was echt een super fijn verslag om te lezen :) Erg veel foto’s dat is fijn! Dat slaapmaskertje van je welkomspakket ziet er zo ontzettend lief uit! :)

  xxLiefs

 • Helaas wordt dove op dieren getest…..

 • Wat leuk!! Ik word er helemaal vrolijk van!!

 • Kun je niet 1 van die douchecreme’s van jouw persoonlijke geur verloten? ;) Haha, het klinkt namelijk HEERLIJK!

 • Wauw, wat ontzettend goed verzorgd zeg!

 • Super leuk! Wat heb je toch een fijne baan!

 • Wauw wat een geweldige ervaring ! In een heerlijk hotel verblijven , vervolgens alles wat met beauty te maken heeft doen. En laten we de heerlijke hapjes niet vergeten. Super leuk dat je uiteindelijk 8 van je eigen douchecreme’s krijgt :)

 • super leuk, en wat een lekker hapjes allemaal!! er viel me 1 ding op .. je haarkleur.. de kleur is niet mooi meer, aan de korte kant vooral..waarom doe je het niet weer eens donkerbruin? deze kleur loopt erg snel terug volgens mij, waardoor het er niet mooi uit ziet, dit is niet kwetsend bedoeld, viel me alleen op!

 • Wat onwijs leuk!!Deze tripjes zijn wel de icing on the cake!
  Top dat je 8 flessen krijgt van je eigen dove douche gel! Lekker!

 • Ohw wat zag dat er onwijs leuk en gezellig uit! Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd hoe je douchecrème ruikt, helaas dat er nog niet zoiets bestaat als ‘geurinternet’. En beterschap, hopelijk voel je je snel beter!

 • dat ziet er wel gaaf uit, en wat cool dat je je eigen douchegel krijgt :P

 • Super leuk! Ben je nog naar het beautygloss party gegaan?

 • Leuke blog weer. Zit dit net te lezen en heb kassa erop. Zag ik nu lianne in het testpanel zitten?

 • Lianne’s haar <3___<3

 • Het ziet er enorm leuk uit! :D x

 • Gaaf joh dat je dit mee mocht maken. Leuke kleren heb je aan. Hou zelf veel van Vero Moda, maar koop een heel jaar geen kleren!

 • Leuk om te lezen zeg. Echt fantastisch dat je mee mocht! Haha, leuk dat je je eigen douchegel krijgt zeg, een hele eer! :)

 • Ahh wat gaaf dit. Heerlijk dat je zoveel foto’s gemaakt hebt, zo is het net alsof we even met je mee zijn geweest. Beterschap, goed uitzieken!

 • ah wat een geweldig verslag! en wat een vette ervaring zo’n persreis! wauw dat verhaaltje over de j’adore geur, ik vond het zo bijzonder dat ik het aan m’n moeder voorlas, waarop ze zei “oh ik krijg er kippenvel van”, wat super toevallig dat zij daar was en jij net die geur droeg en op die plek ging zitten!

  verder zie je er telkens echt super mooi uit! je bent natuulijk in jouw vak altijd je eigen visitekaartje, maar volgens mij ben jij je daar heel erg van bewust en zie je er altijd zo mooi en verzorgd uit.

  ben ook zeeeeer benieuwd naar die geur die je zef intwikkeld hebt, zo jammer dat er niet iets bestaat dat je geur door een scherm kan laten gaan hahah.

  veel liefs!xxx

  • aw wat lief dat je het aan je moeder voorlas!! Bijzonder he, ik vond het ook zo speciaal!

   wauw dankjewel :-) Zeker op zo’n event vind ik het belangrijk, dan ben ik me er wel bewuster van.

 • Het ziet er zo ontzettend leuk uit! Haha, dat je zo geïnteresseerd kijkt belooft wat, dat je heel snel iets interesseert! Super! & oh, Doveee, ik moet binnenkort echt even iets van Dove gaan kopen! Toch maar.. Iedereen krijgt me wel zo ver!

 • super leuk! Dit zijn de leuke kanten van je vak! Geniet er van en nu goed uitzieken!

 • Leuk om te zien! Wat ik me alleen afvraag, waarom doen bedrijven dit? Ik zie wel vaker dit soort tripjes voorbij komen, ontzettend leuk natuurlijk, maar het kost zo’n bedrijf toch ook enorm veel geld. Hebben ze hier, behalve de reclame die er misschien voor ze gemaakt gaat worden, nog iets anders aan? Vroeg ik me gewoon even af :).

  • Wat ze hieraan hebben is de mediawaarde die ze er voor terug krijgen. Blogposts, artikelen in de tijdschriften. Adverteren is veeel duurder voor ze, en met een trip kan je gewoon iets superleuks organiseren, banden opbouwen met pers, en ze hopen dat er publicaties uit komen.

   En geloof me, dit kost ze veel minder geld dan het inkopen van advertenties bij bladen en sites, en het is gewoon ook leuk voor het sociale contact.

 • leuk verslag!
  Wat is er eigenlijk met de korte kant van je haar gebeurd??? het heeft alleen een beetje rood geverfd haar bij de scheiding.

 • Wat heerlijk zeg, ik geniet er helemaal van om dit te lezen! :-)

 • Kei leuk! :)

 • aah, wat ziet dat er toch gezellig uit zeg! :D Echt gaaf dat je dan acht flessen van je eigen body wash krijgt! n_n Al het eten ziet er zo lekker uit zeg :o

 • huh je gebruikt toch geen sls? dat zit er wel in dove….. je bent echt raar daar over…. maar verder leuke artikel….

  • Heb je de review gelezen, Oke? :) Ik ben helemaal niet raar daarover, hoor. Ik vermijd het in gezichtsproducten en meestal ook in shampoos, verder qua lichaam verschilt het per product. Ik zou zeggen lees de review van de Purely Pampering producten eens.

 • OH MYN GOD! Ik wil oooooooooook! Zooo geweldig alles!

  (en hoe awesome, je eigen douchecreme!! waaaauw)

 • Dat zag er zoo leuk uit!! Ik ga maandag naar Parijs :-)

 • Volgens mij is dit hier mijn 1e comment ooit, maar ik moest hier gewoon op reageren omdat k het een leuk artikel vond!

  En dan vooral dat spork of foon :D :D :D Moest spontaan lachen haha

  En wauw, 8 flessen van je eigen douchegel! Dat maak je echt maar 1 keer in je leven mee; bijzonder!

 • Je bent echt heel erg mooi!

 • ooh wauw cynthia wat een leuk reisje! leuk dat je je eigen doucheproduct hebt mogen maken!

 • Leuk verslag! En wat zijn jullie heerlijk verwend zeg! Een hotelkamer als ballroom, toch lekker zo’n ruimte voor een keertje? Lekker eten! Wat leuk die workshops zeg!

 • Goed geschreven, lijkt wel alsof ik er zelf bij was!
  En leuk dat je je eigen douchecrème hebt mogen maken, lijkt me erg bijzonder.
  Je hebt ook superleuke outfits aan, echt een leuke stijl :-) Ben eigenlijk altijd stiekem wel benieuwd naar je kledij. Een kijkje in je kledingkast of een paar Outfit of the days zouden hier erg op hun plaats staan!

 • Leuk verslag!
  Ik was woensdag tot vrijdag ook in Parijs, prachtige stad.

 • Wat een super leuk artikel cynth!

  Lisanne heeft een cool haar ;O in combinatie met haar rode broek is dat echt vet!!

 • Je schoentjes zoiets zoek ik ook al een tijdje!! Weet niet of je al eerder ergens hebt verteld waar ze van zijn, maar ben er wel nu benieuwd naar waar ze van zijn?

 • Wat ziet dat er heerlijk uit. Ik kan ook wel zo’n reisje gebruiken na een hele dag op hakken op het feest van mascha, haha! Jammer dat je er niet bij kon zijn, mijn zusje en ik hadden je graag even willen ontmoeten! Ziek lekker uit!

 • Ooooh wat ziet het er allemaal geweldig uit! Wat moet dat genieten zijn geweest! Balen dat je ziek werd natuurlijk!
  Wel wat jammer van de uitgroei en de nagellak, maar het is af en toe ook een full-time baan als je het allemaal perfect wil houden!

  Bij jouw eigen versie van ‘sheabutter with warm vanilla’ liet je de vanilla caramel weg, maar is er dan nog wel iets ‘vanilla’ aan die geur? Of hoefde dat ook niet?

  Leuk verslag weer hoor, heerlijk om te bekijken/lezen!

 • Hallo Cynthia, ik volg je blog nog niet zo lang. Complimenten voor de verslaglegging en de werkelijk prachtige foto’s!!!!!!we zien ze ook vast nog terug op Beautyjournaal waar ik ook “vaste klant” ben.
  eind maart was ik drie dagen op een geurreis in Parijs en we hebben 7 parfumhuizen bezocht. Een beetje hetzelfde gevoel als jij hebt gehad gedurende die drie dagen. :D

 • Wat een leuke foto’s! Bedankt om te delen! en wat krijg ik honger van al die hapjes te zien voorbijkomen, haha! :love:

 • Waaw wat een leuke foto’s. Ben benieuwd naar je douchecreme.te gek dat je je eigen versie krijgt toegestuurd.

 • Wat een superleuk verslag! Oh en al dat eten :inlove: , ziet er echt goed uit.
  Gaaf dat je je eigen douchecreme hebt gemaakt. Ben benieuwd naar de geur. :blush:
  Voel je je inmiddels alweer wat beter?

 • Parijs is sowieso een mooie stad, alleen daarom mag je al blij zijn :D Maar een fijne ervaring als dit maakt het natuurlijk nog fijner! Leuk om dit reisverslag te zien :)

 • Aah wat een leuk verslag! :love: En dat eten: wooww, yummiee! Je vertelt het heel leuk! Een tipje: het was ook leuk geweest als je jouw moodboard had laten zien! De combinatie van de geuren is zeer verrassend en hoe awesome is het om je eigen douchegel te gebruiken. Must be super awesome! 8)

 • Wauw leuk zeg! Wat heerlijk dat je daar bij mocht zijn :)

 • Wouw en wat een mooi hotel en grote kamer dank je wel voor het delen chintia! :)

 • Wat een leuk verslag. Het ziet er super uit!

 • Wat een heerlijk verslag met al die foto’s, voelt een beetje alsof we er zelf ook bij zijn geweest :-)

 • Ik moet even zeggen dat ik het haar van Lianne echt super vind! Super tof dat je in Parijs was!

 • Ik vond het al gaaf dat je je eigen geur mocht maken, maar toen ik las dat Dove het ook nog serieus voor je gaat maken, zat ik echt met open mond. Wat ontzettend gaaf!! Leuk dat zo’n fijn merk veel aandacht besteedt aan de media die erover schrijven. Het ziet er echt uit als een ‘dankjewel, ook jullie dragen bij aan het populair zijn van Dove’. Geniet maar fijn na :)

 • Wauw wat een mooie impressie en verslag, echt leuk!

 • Charlotte

  Wat super en wat een uitgebreid verslag! Zulke tripjes lijken mij echt één van de leukste dingen die bij jouw werk komen kijken :) geniet er maar van. Alleen: mediums, oei, het meervoud van medium is natuurlijk media.

 • Zag er geweldig uit! Jammer dat je ziek werd, beterschap!

 • Wat een leuke foto’s! Echt leuk om te zien :)

 • Oh ik zou best eens zo’n geurworkshop willen volgen! Al is mijn neus niet erg nauwkeurig haha. Super leuk dat je een eigen douchegel mocht creëeren, lijkt me een aparte ervaring om met iets wat jij ontworpen hebt en dan professioneel gefabriceerd is onder de douche te stappen. Geniet ervan :D

 • Super leuk dat je dit met ons mee deelt! Bedankt :)

 • Wat leuk! Ik vind het echt super leuk dat je je eigen douchecreme mocht maken! En dat eten… dat ziet er zoooo lekker uit! Ik krijg er gelijk trek ban :p hahaa

 • Hmm al dat eten…

  Liefs, Mariette

 • leuk dat je een verslag over je beauty trip doet!
  ik ga zelf in de meivakantie ook naar Parijs, lekker shoppen.
  Ik heb er zin in!!
  x♥

 • Ik krijg trouwens echt honger van al dat eten!! :lol:

 • Woow. Om zo’n artikel te schrijven zit vast en zeker 1 uur aan de computer. Niets voor mij. Maar ik vindt het knap dat je het doet. Vandaag is mijn eerste dag op deze site en ben echt al tevreden. Doei x

 • Bedankt voor dit leuke artikel,
  heb het gevoel ook een klein beetje op (werk)vakantie te zijn geweest nu :)

 • wat is parijs toch geweldig :blush: echt een leuk artikel weer ;)

 • Wow echt super leuk dat je dit heb moge doen!

 • Ik vind dit soort artikelen heel leuk! Op deze manier worden wij ook een beetje meegenomen op jouw perstripje!

 • Wat een gaaf artikel, aandachtig zitten lezen, heel vet om het te zien. Vooral het gedeelte over de geurnoten, wat je aan het doen bent, je moodboard en noem maar op. Amazing!

 • Aaah wat een leuk jurkje! Door jou foto’s verlang ik nu naar parijs!

 • wat leuk!! :hihi: :blush:

 • Super leuk verslag, en ik vind je tattoo nog steeds zo leuk staan!! Wat jammer dat je dan net op een persreis ziek wordt, maar je werkt toch gewoon door, respect. Beterschap voor nu!

 • Waauw wat een leuke ervaring! Alleen vroeg ik mij af, wat is de meerwaarde voor jou – behalve de douchegel dan hihi? En voor DOVE? Zou ik graag willen weten; nieuwsgierigheid overheerst hier!

 • Wat leuk zeg, en ook nog je eigen douchecreme :D Lijkt me wel een bijzondere geur :)

 • Supertof dat je die kans hebt gekregen! De combi sandelhout/kokosnoot klinkt erg lekker, stiekem hoop ik dat die wordt uitgebracht in de winkels of dat je een fles gaat verloten ;-)

 • Wauw, wat super leuk dat je daarheen mocht! Leuk verslag ook :)

 • Heel interesant. Helaas zijn er enkele foto’s verkeerd geplaatst of herhaald. :O

 • Wat ziet dat er leuk uit! Echt heel fijn dat je dat kunt meemaken!
  Zelf houd ik niet van kokosgeur maar toch ben ik erg benieuwd naar je geur.
  Hopelijk voel je je al wat beter, beterschap in elk geval!

 • Aaah, dat ziet er echt super gezellig en leuk uit! Wat cool dat je je eigen douchegel mocht ontwerpen. Dat over geurnoten lijkt mij ook heel erg interessant! Ooooh, dat eten,jummmm. :)

 • wat een superervaring, ontzettend leuk dat je dit hebt mogen meemaken. dit is iets wat je nooit meer vergeet. ben heel benieuwd naar je douchecreme, ik kijk uit naar je review daar over. ik smelt trouwens weg bij je ‘food-foto’s’. my god, wat ziet dat er goddelijk uit! vooral de toetjes. jaloers!!!!

 • Superleuk verslag!!