Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Ik had laatst een etentje en trok een nieuw jurkje aan. Ik stem mijn make-up niet vaak af op mijn kleding, maar nu had ik daar zo’n zin in! In het jurkje zaten blauw/paarse bloemetjes, en dus maakte ik ook een blauw/paarse smokey look.

Dit is ‘m! Ik heb eigenlijk de ‘basic’ manier voor het maken van smokey eyes gebruikt. Zwart oogpotlood als basis, daarover heen eerst de donkerste kleur uit het oogschaduwpaletje en dan met de lichtere kleuren naar boven werken. Wel heb ik er een lekker dikke winged eyeliner bij gedaan – daar had ik gewoon zin in – en de rest van de look rustig gehouden. Bij het jurkje zouden felrode lippen ook leuk staan, of juist fel oranje, maar ik had nu weer eens zin in lekker zwaar opgemaakte ogen. Ik had echt plezier met het maken van deze look, make-up is zo leuk!

Ik maakte de ooglook met het Drama Eyes paletje van MeMeMe.

Ik heb alle kleuren gebruikt behalve de lichtgrijze tint, die vind ik er niet zo bij passen.

De eyeliner is de Max Factor Colour X-Pert eyeliner in Black Drama, de mascara is L’Oréal Volume Million Lashes Excess en ik heb mijn wenkbrauwen aangezet met een matte bruine oogschaduw van MAC. In mijn ooghoeken en onder mijn wenkbrauwen heb ik de highlighter uit het Urban Decay Naked 2 Palette. Zo’n kleurtje mist in het MeMeMe paletje, vind ik.

Wat ik verder op mijn gezicht heb:

 • MUFE HD primer (de groene)
 • Maybelline FIT ME foundatoin
 • Maybelline FIT ME concealer
 • Maybelline FIT ME poeder
 • Maybelline FIT ME blusher

Op mijn lippen heb ik een nude gloss van Guerlain.

Op mijn waterlijn draag ik trouwens een MAC Chromagraphic Pencil in NW15/NC20.

108 Reacties

 • Wat een prachtige look!!! Vooral met dat jurkje zo, love it :)

 • Waauw prachtig! Staat je heel mooi :lol:

 • Die kleuren staan je fantastisch. Ik hou van paarse ooglooks in de herfst/ winter. Hoort helemaal bij het donkere/ grauwe weer van deze tijd van het jaar.

 • Wauw super mooie look! De kleuren staan je ook mooi vind ik ^^ . Leuk dat je oogschaduw net over je eyeliner heengaat, het geeft een leuk effect :blush:
  Je ziet er prachtig uit!
  xxx
  ps. Je lok gekruld staat mooi :)

 • Wow, heel erg mooi! Goed dat je die grijze kleur niet hebt gebruikt, die vind ik er inderdaad niet zo bij passen. Mooi ook dat je de binnenste ooghoek licht hebt gehouden.

 • Super mooie look!

 • Wauw, dat ziet er echt prachtig uit! Wat een mooie intense look, vind hem echt bij de herfst passen! Heb meteen weer zin om mijn paarse oogschaduw uit de kast te halen!

 • wauw! erg gaaf!

 • Mooie look! Leuk dat je hem hebt gematcht met je jurkje. Ik vind het MeMeMe pallette erg leuk, die grijze kleur past niet heel erg bij het jurkje, inderdaad. Het jurkje is zo vrolijk, en ik weet niet.. nee zonder die grijze kleur is het inderdaad leuker! :) Ik vind het kleurtje op je lippen trouwens ook heel mooi. Daardoor gaat toch al die aandacht naar die look (of je jurkje natuurlijk. :p)

 • Haha yay, ik vernieuwde de pagina en een nieuw artikel! Hele mooie look, hele draagbaar voor overdag als je de rest van je make-up gewoon rustig houdt, maar ook ideaal voor een feestje. Prachtige kleurtjes! Ik heb ook wel zulke kleurtjes in huis, dus ik ga de look eens namaken :D

 • Wauww hele mooi look! Ik vind paars zowieso een mooie kleur als oogschaduw. :-)

 • Mwuahh..k vind het niet zo mooi dat je met de oogschaduw over de eyeliner en gegaan..ziet er een beetje gek uit zo..

 • Heel mooi, die kleur is erg gaaf!

 • Toffe look, die kleur is echt prachtig!

 • Wauw!! Mooie look!!
  Je jurkje is echt super!!

  XX Marijke

 • mooi zeg. Leuk dat de look gematcht is met je kleding!

 • Prachtige kleuren! Staat je erg mooi.
  Ik heb wel het gevoel dat het bij je linkeroog scheef loopt in je binnenste ooghoek. Alsof het niet goed geblend is.

  • Ja het is niet zo goed geblend inderdaad, bij mijn andere oog is het wel zoals het zou moeten. Zag het pas toen ik de foto’s in Photoshop had, stom he! Toch geen reden om het niet online te zetten denk ik :)

 • Wat een mooie look. En wat is je lok leuk zo gekruld :D

 • Erg mooi! En ik vind je oogschaduw matchen met je kleding helemaal niet raar, mits het een mooie ooglook is :)

 • Wauw prachtige look! Staat super bij je jurk <3

 • Super leuke look.
  Fan van maybelline fit me? :P
  Ik moet toch nog maar even oefenen met smokey eyes.
  Xxx

 • Ik vind het echt knap hoe jij je looks maakt! Applaus voor deze dame! :lol:

 • Wauw mooie look, het laat je ogen echt knallen!

 • Wat een mooie oogschaduw! En die look staat je super, ik vind hem heel mooi met die koele kleuren :)

 • Leuk, zo’n opvallende ooghoek! Zelf had ik alleen wel mascara op de onderste wimpers gedaan, dat vind ik altijd nét iets mooier!
  Wel jammer dat het MeMeMe palletje een mooie highlighter mist, maar hey: wij als make-up fanaten hebben vast wel highlighters in onze stash hihi!

 • Wat een ontzettend mooie look. Matcht inderdaad goed met je jurkje :)

 • Wat een prachtige look!

 • Mooie ooglook, toch vind ik natureltinten véééél mooier bij jou.

 • Mooie look :)

 • Ik voel een filmpje van deze look aan komen. Mss vind je zelf het minder leuk om hier een filmpje van te maken. Dat kan natuurlijk. Ik moet zeggen dat ik minder van fototutorials hou en dat ik het graag op film uitgelegd krijg. Maar dat is ieder voor zich natuurlijk. Liefs!!

 • Ik hou van deze look! Paars is een van mijn favoriete kleuren, dus ik vind je look helemaal geweldig! :love:

 • Oh heel mooi! Je maakt altijd zulke mooi looks, ik probeer wel eens iets na te maken, maar dat blijft toch lastig.. Misschien is het leuk om vaker een soort tutorial (foto of video) te maken bij een look? Dat zou ik in ieder geval heel erg leuk vinden! :D

 • De look is niet helemaal mijn ding, maar jeetje! Wat kun je op deze foto’s goed zien dat je al heel wat bent afgevallen. Het staat heel mooi en mijn complimenten, heel knap!

 • Staat je mooi! Af en toe even knallen met oogmake-up vind ik ook heel leuk :love:

 • Mooie look! Soms is het FUN om lekker uit te pakken met kleur, maar over het algemeen draag ik wel meer naturel-looks : )

 • Die kleuren staan je echt prachtig, en dat kan je niet van iedereen zeggen! Mooie look :D

 • Bezig Bijtje

  Dat ziet er echt supermooi uit zeg! De kleuren van je jurkje matchen prachtig met je oogmakeup. Ik wou dat ik het zo mooi kon :-)

 • Erg mooie look, ook al zou ik zelf wel andere kleuren kiezen omdat ik paars niet zo mooi vind. ;)

 • Mooie kleuren combinatie. Wel vind ik de ooglook erg slordig dit keer. Niet mooi geblend en je eyeliner is ook slordig. Jammer, niet wat ik van jou gewend ben ;)

 • Oh, zo mooi! Ik houd wel van dit soort looks. Niet voor een doordeweekse dag natuurlijk :D

 • Mooie ooglook! Leuk dat het weer eens wat anders is, al vind ik zelf de warme kleuren toch mooier ;) Jammer dat het palletje geen highlighter bevat..

 • Wow, echt heel erg mooi! De kleuren zijn echt prachtig en staan je heel goed :) Ik vind de eyeliner zelf net ietsje te dik en ik kan ook de strepen oogschaduw in je wenkbrauwen zien, maar dat laatste zie je irl waarschijnlijk niet.

 • Wat een prachtige look :) Staat je echt ontzettend goed! Xx

 • Leuke look, prachtige kleur paars ook! Ik moet vaker oogschaduw dragen realiseer ik me! Heb twee lades vol maar gebruik ’t eigenlijk nooit meer.. teveel “gedoe” :’)

 • Erg mooi ! Dit is helemaal mijn soort look !

 • Echt een prachtige ooglook!:D

 • Mooi opgemaakt. Volgens mij is de jurk ook echt super leuk! Ik had graag de complete look willen zien :geek:

 • Hele mooie look! staat je heel goed. Vooral de eyeliner vind ik goed aangezet.

 • Dat palette vind ik zo mooi :o

 • Wat een super gave look!

 • Prachtige combinatie! Mooi gemaakt en mooie producten

 • oh, geweldig!

 • Echt een toffe look! Het heeft iets ‘powervrouw’ achtigs, vind ik :)

 • je lok lijkt korter…komt misschien door de krul erin
  vind de look heel mooi! mag dit graag zien de ooglooks :)
  vind de ooglooks en over je haar het leukst te lezen/zien :inlove:

 • ik moet eerlijk zeggen dat het niet mijn kleuren zijn die ik zo gebruiken! maar je hebt er zeker een mooie look van gemaakt:)

 • super gorgeous :D

 • Prachtig, ook je jurk is helemaal top!

 • Mooi, jou staat het maar bij mij zou het er niet uit zien! Als ik even kritisch mag zijn; in het midden valt je eyeliner een beetje weg, misschien kun je dit volgende keer iets meer aanzetten? Liefs

 • Meestal vind ik paarse oogschaduw niet zo mooi, maar deze ooglook is echt goed gedaan, en mooi bij het kleedje! :)

 • Wauw, heel erg mooi!

 • Wauw! Wat mooi Cynthia!
  Mocht je nog een keer een look laten zien die is afgestemd op je kleding zou het misschien leuk zijn om een ‘full body’ picture te laten zien, zodat goed te zien is waarop je je make-up precies hebt aangepast :)

 • Mooie look, je ogen komen mooi uit :) x

 • Mooie look! Jij kan echt bijna alles hebben. :)

 • Paars met een nude liner op de waterlijn is gewoon echt incredible. Het contrast is dan zoveel mooier, ik doe dat ook altijd, echt lovely! Classy lady met de purple eyes! Het jurkje wat je deels ziet op de tweede picture vind ik er ook schattig bij staan. :) Matchy lady!

 • Mooi hoor!

 • Mooi en chique zeg!

 • Erg mooie look!! Ga ik morgen ook maar is proberen.. ;)

 • Mooie look. Ik wil ook zo mooi een eyeliner kunnen zetten.
  Je bent een mooie meid :)

 • Wow, mooi! Staat je heel goed!

 • Wauw, heel mooie look!

 • Prachtige look! Ik zou zelf wel mascara op mijn onderste wimpers doen. Ik hou zelf ook meer van naturel looks.

 • Mooie look! Ik dacht eerst, huh heeft ze haar eyeliner streep niet ingekleurd? Of lijkt dat maar zo? :)

 • Het staat je meer dan mooi. Super mooie look.

  Liefs Miss Mags

 • Ik moet zeggen dat ik al je looks altijd prachtig vind, maar deze is toch wat minder. Hier lijk je ouder dan normaal, warmere kleuren staan je beter.

 • Heel mooi gedaan, staat je erg goed! :)

 • gave look!! en wat een leuk ?jurkje/topje/vestje? !!!!! Echt superleuk! Hopelijk post je nog een outfit foto :D!!

 • Leuk een smokey met andere kleurtjes!
  Trouwens misschien een idee: zou je misschien ook wat foto’s neer kunnen zetten van de stappen ertussen. Dat je ook duidelijk een idee hebt van wat je wanneer hebt aangebracht. Dat vind ik zelf altijd heel prettig, en dan kan ik zelf er ook een beetje mee oefenen;).

 • Mooi jurkje, blauw sprint er echt uit, ook door de makeup te matchen. Like!

 • Mooie kleuren! En er komt goed pigment vanaf zeg!

 • Super mooi, maar jammer dat je later nog met je paarse shimmer over de eyeliner bent gegaan, daardoor wordt hij minder strak .. :)

 • Oh en mag ik je misschien vragen waarom je geen mascara doet op je onderste wimperrand? Krijg je dan een opener blik? ^^)

 • Prachtig maar ij kunt het hebben met je donkere uiterlijk. Wat kun je goed zien dat je af bent gevallen. Je gezicht is ook veel smaler. Succes en ga zo door.

 • Mooi! Heel kleurrijk geheel maar het past wel perfect bij elkaar :lol:

 • Mooie look, met mooie kleuren

 • gedurft maar heel mooi!!!

 • Anne Maria

  Ik zou als ik jou was mn haar wat vaker wassen…. of een antiroos shampoo gaan gebruiken!

  • Wat een aardige tip, Anne Maria :) Ik was mijn haar vaak zat hoor! Ik zorg er altijd voor dat mijn haar schoon en fris is.

 • Mooie look en je staat weer eens prachtig op de foto ^^
  Wat ik erg mooi vind aan je looks, is dat je, je binnenste ooghoeken altijd mooi wit/lichte kleur maakt. Op de een of andere manier vind ik dat altijd schitterend, haha. Maakt de look zo mooi fris en stralend.

  Wat ik iets minder vind aan deze look, is je onderste/binnenste wimperrand. Die had ik liever zwart (of paars?) gezien ipv wit. Vooral als je naar beneden kijkt valt hij zo op… of, nouja, kan mijn vinger er niet op leggen. Hij is zo, in-your-face ofzo, haha. Maar alsnog, mooie look ^^

 • Ziet er echt mooi uit!

 • Ik vind het een mooie ooglook, alleen ben ik niet zo’n fan van het paarse lijntje onder je oog. :) Waar komt het jurkje trouwens vandaan? Ik vind hem erg leuk!

 • Super mooi!

 • Mooie look :) toch had ik persoonlijk gekozen voor wat vrolijkere kleuren aangezien deze ook in het jurkje zitten, en net gewoon wat leuker oogt :) maar hé, dat is mijn mening…

 • mooi gedaan weer!!!

 • Hele mooie look, wow! Ik vind die kleuren je erg goed staan en passen ook goed bij je kleur ogen, toppie!

 • Erg toffe look! Die paarse oogschadow is echt heel mooi en opvallend.

 • erg mooi :) en het lijkt of ik in je gezicht kan zien dat je bent afgevallen! staat je erg goed!

 • Heei, echt een leuke look! Ik snap dat je m even wilde laten zien, maar wat ik altijd zo leuk vind is als je uitlegt hoe je hem hebt gemaakt, stap voor stap, voor de leken onder ons (lees voor de mensen als ik ;p). Ik weet dat je dat al wel doet, maar wat vaker zou ik zo leuk vinden. Anders wil ik m zo graag na maken maar weet ik niet welk kleurtje ik nou precies bij mn ooghoek moet neerzetten en welke ik in mn arcadeboog. xx