Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Voor de zomer komt Bourjois met vijf nieuwe So Laque nagelakkleuren, een kleine collectie die ‘Bubble Chic’ heet. Vijf nieuwe moderne kleuren geïnspireerd op de modeshows. Het bevat twee pasteltinten en drie frisse tinten, die ik voor je geswatched heb.

Dit zijn ze! Rosé Merveille, Abricot Ouaté, Bleu Fabuleux, Vert Chlorophylle en Rose Imaginaire.

Ook is daar een So Matt topcoat bij, die al je kleuren omtovert in een matte nagellak!

Rosé Merveille is een zacht pastelroze met een koele glans.

Abricot Ouaté is een zachte abrikoostint.

Bleu Fabuleux – mijn favoriete kleur! – is een elektrisch superfel blauw. Laat je handen lekker bruin lijken!

Vert Chlorophylle is een blauwachtig groen.

Rose Imaginaire is een fel roze tint, die neigt naar koraal.

Ik ben dol op de Bourjois So Laque nagellakjes, al jaren. De flesjes zien er te gek uit en zijn heel handig te herkennen in je stash door de gekleurde dop, de kleuren zijn ontzettend leuk, ze dekken in twee lagen en blijven lang zitten. Prima nagellakken voor een prima prijs, ze kosten namelijk €8,50 per stuk voor een groot flesje van 15ml. En gewoon bij de drogist te koop, dat is ook wel heel erg fijn! Bourjois heeft nooit héle spannende unieke kleuren, maar wel kleuren die je gewoon lekker elke dag kan dragen en die voor iedereen toegankelijk zijn. Die felle blauwe kleur, Bleu Fabuleux, vind ik trouwens toch wel echt te gek, zo’n fel blauwe tint heb ik nog niet eerder gezien bij drogisterij merken. Die ga ik zeker weten veel dragen, ik blijf er ook echt naar kijken als ik hem op mijn nagels heb.

En dit is de felblauwe kleur met de matte topcoat! Hij droogt niet 100% mat op, maar meer met een soort satijnglans. De topcoat droogt heel snel, maar gaat na een dagje toch een beetje glanzen, alsof hij er een beetje afslijt. Toch is het effect heel erg leuk. Naar mijn idee is de trend matte nagels wel een beetje geweest, Bourjois is er wat laat mee, maar alsnog houd ik van het matte effect en draag ik het zeker. De So Matt topcoat kost net als de gewone lakken van Bourjois €8,50 voor een flinke fles.

Bourjois Bubble Chic ligt vanaf deze maand in de winkels, o.a. bij Etos, ICI Paris XL en Douglas.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

81 Reacties