Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

af8a98e2 Bourjois Bubble ChicVoor de zomer komt Bourjois met vijf nieuwe So Laque nagelakkleuren, een kleine collectie die ‘Bubble Chic’ heet. Vijf nieuwe moderne kleuren geïnspireerd op de modeshows. Het bevat twee pasteltinten en drie frisse tinten, die ik voor je geswatched heb.

427b196d Bourjois Bubble Chic

Dit zijn ze! Rosé Merveille, Abricot Ouaté, Bleu Fabuleux, Vert Chlorophylle en Rose Imaginaire.

e717a493 Bourjois Bubble Chic

Ook is daar een So Matt topcoat bij, die al je kleuren omtovert in een matte nagellak!

1e8a91ac Bourjois Bubble Chic

Rosé Merveille is een zacht pastelroze met een koele glans.

af916331 Bourjois Bubble Chic

Abricot Ouaté is een zachte abrikoostint.

9eb427a6 Bourjois Bubble Chic

Bleu Fabuleux – mijn favoriete kleur! – is een elektrisch superfel blauw. Laat je handen lekker bruin lijken!

18a72032 Bourjois Bubble Chic

Vert Chlorophylle is een blauwachtig groen.

cb3d91d9 Bourjois Bubble Chic

Rose Imaginaire is een fel roze tint, die neigt naar koraal.

Ik ben dol op de Bourjois So Laque nagellakjes, al jaren. De flesjes zien er te gek uit en zijn heel handig te herkennen in je stash door de gekleurde dop, de kleuren zijn ontzettend leuk, ze dekken in twee lagen en blijven lang zitten. Prima nagellakken voor een prima prijs, ze kosten namelijk €8,50 per stuk voor een groot flesje van 15ml. En gewoon bij de drogist te koop, dat is ook wel heel erg fijn! Bourjois heeft nooit héle spannende unieke kleuren, maar wel kleuren die je gewoon lekker elke dag kan dragen en die voor iedereen toegankelijk zijn. Die felle blauwe kleur, Bleu Fabuleux, vind ik trouwens toch wel echt te gek, zo’n fel blauwe tint heb ik nog niet eerder gezien bij drogisterij merken. Die ga ik zeker weten veel dragen, ik blijf er ook echt naar kijken als ik hem op mijn nagels heb.

a2d9b6ab Bourjois Bubble Chic

En dit is de felblauwe kleur met de matte topcoat! Hij droogt niet 100% mat op, maar meer met een soort satijnglans. De topcoat droogt heel snel, maar gaat na een dagje toch een beetje glanzen, alsof hij er een beetje afslijt. Toch is het effect heel erg leuk. Naar mijn idee is de trend matte nagels wel een beetje geweest, Bourjois is er wat laat mee, maar alsnog houd ik van het matte effect en draag ik het zeker. De So Matt topcoat kost net als de gewone lakken van Bourjois €8,50 voor een flinke fles.

Bourjois Bubble Chic ligt vanaf deze maand in de winkels, o.a. bij Etos, ICI Paris XL en Douglas.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

81 Reacties