Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 oktober 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • catrice
  • nieuw
  • nieuws
Een MissLipgloss artikel

Budgetmerk Catrice is vernieuwd

Photobucket

Het begon allemaal met de Ultimate Nail Lacquers. Sold Out Forever, From Dusk to Dawn, Clay-Ton My Hero. De namen kennen we uit ons hoofd. Die nagellakken waren het begin van de vernieuwing van de hele Catrice collectie. En over bijna een week is het zover, dan ligt de vernieuwde Catrice collectie in de Kruidvat filialen. Mooiere verpakkingen, nieuwe producten, andere kleuren… Nog niet alle producten zijn onder handen genomen (er komen nog nieuwe foundations, concealers en blushers) maar ik heb al heel wat om aan jullie te laten zien.

Photobucket

Dit is de grote display zoals die in de winkels komt te staan. De onderste twee planken zijn nagenoeg hetzelfde gebleven, maar daarboven is alles veranderd. Waar zit het hem in? Vooral in de verpakkingen en formules. Deze zijn beter, kwalitatief mooier en ook net een tikje duurder. Maar alsnog is het erg budget, zo is een oogschaduw €2,79, de duurste mascara €4,99 en een oogschaduwtrio €4,49. Nog steeds enorm goedkoop, zeker als je kijkt naar hoe mooi de producten zijn!

Tijdens de presentatie ben ik aan het flitsen en swatchen geslagen, dus kijk gauw mee!

Photobucket

Eerst de mono oogschaduws. Er zijn 32 kleuren met verschillende finishes. Er zijn er een aantal met glitters, sommigen hebben een parelmoerachtige glans en weer anderen zijn mat. Heel leuk om mee te spelen! De 32 kleuren hebben geweldige namen, als ‘Don’t Drink and Drive‘, ‘Go, Charlie Brown!’ en ‘I Love Champagne.’ Die namen vind ik echt iets toevoegen, je onthoud het veel beter (ik vergeet ‘Don’t Drink and Drive’ nooit meer) en het geeft een beetje humor aan de producten. Nice!

Photobucket

Photobucket

Ik heb uit de 32 kleuren deze oogschaduws gepikt om even te swatchen.
Photobucket

Photobucket
The Violent Violet, Don’t Drink And Drive, Go Charlie Brown!, The Captain of The Black Pearl, I Like Lilac, In The Army Now, Pink Rock Super Star, I Love Champagne, I Am A Coal Girl.

Nice, he? Vooral die zwarte met zilveren glittertjes (die je op de foto helaas niet zo goed kan zien) is geweldig, maar de andere kleuren ook. Mooi pigment, niet talk-achtig, fijn te blenden. Ze zijn €2,79 per stuk voor 2.5 gram.


Photobucket

De oogschaduwduo’s! Deze vind ik heel erg leuk. Ze doen me een beetje denken aan de Wet ’n Wild oogschaduwdoosjes. Deze duo’s kosten €3,79 en zijn er in acht kleurencombinaties.

Photobucket

Photobucket
Ik ben niet zo slim geweest en heb alleen een foto gemaakt van de namen van de vier bovenste doosjes… Sorry!

Photobucket
I Wanna Be A Royal, Underneath The Purple Rain, Knight Rider Is Calling, Once In A Blue Moon

Photobucket

Ik vind zelf de onderste rij het mooiste, en dan vooral de drie eerste duo’s. De eerste heet Double Expressio Macchiato, Please! (even eerlijk, alleen om die naam móet je hem toch al hebben?) en de tweede heet Help! I Am Stranded. Hoe die groene heet weet ik niet (maar die is wel heel erg mooi), de blauwe heet Missing: Jack & Rose.

Photobucket

Er zijn drie Smokey Eyes Sets, in mooie paars-, grijs- en bruintinten. Er zitten vier kleuren oogschaduw in waarvan één cream-oogschaduw (in totaal 7.45 gram) en kost €4,49.

Photobucket

Smog Over Hong Kong en Smoking Area.

Photobucket

Meet Me At The Bonfire.

Photobucket

Photobucket

Zoals je ziet komt er prachtig veel kleur vanaf. Ik vind de setjes mooi op elkaar af gestemd en er zitten perfecte kleuren in voor een mooie smokey eye. Heel donker, maar ook heel licht voor de highlights, zo mooi!


Photobucket

Op naar de lipgloss! Dit is de Lip Appeal, een verzorgende formule die zorgt voor veel glans en volume. Deze gloss is er in tien kleuren:

Photobucket

Daddy’s Girl (010), Naturally Pink (050), Berry, Berry Nice (070), Hello, Darling (040), Back from Vacation (090), Coralista (060), First Kiss (020), Ready, Steady, Go! (100) en Sweeten Up! (030).

Photobucket

Mijn favorieten: Daddy’s Girl, Naturally Pink, Coralista en First Kiss.


Photobucket

Colour Show is een gloss met meer kleur, deze is er ook in tien kleuren en kost net als de Lip Appeal €3,79.

Photobucket

Oh, So Chic (020), Pink Me Up (030), Strike A Pose! (040), Sun Kissed (100), Nude-Tritious (080), No.9 Is Mine (090) en Little Red Dress (060).

Photobucket

Van deze glossjes komt lekker veel kleur, alleen vind ik die nude/bruine kleurtjes niet zo mooi doordat er een beetje een parelmoer glans op zit. Wel heel mooi vind ik Pink Me Up, Strike A Pose, No.9 Is Mine en Little Red Dress.

Photobucket

En ja hoor… Drie nieuwe nagellakjes! Met ook weer geweldige namen. Run Forest Run, Absolutely Chinchilly en Hip Queens Wear Blue Jeans.

Photobucket

Photobucket

Run Forest Run is creamy groen, Absolutely Chinchilly is zandkleurig en Hip Queens Wear Blue Jeans is blauw met lichtblauwe glittertjes. Mijn favoriet is Absolutely Chinchilly.

Photobucket

Twee Compact Powders, in licht en donker. Ideaal om je huid mooi mat te maken na je het aanbrengen van je foundation, of gedurende de dag.

Photobucket

Photobucket

Deze kosten €4,49 per stuk.

Er is ook nog een matte topcoat (€1,99), drie mascara’s (Better Than Waterproof (€4,99), Lashes To Kill Mascara (€3,99), Lash Plus Growth Volume Mascara (€4,99), een wimpergroeiserum (€4,99), applicators (van €1,99 tot €4,49) en Long Lasting Eye Liner Pens (€1,99).

Van de producten die jullie gereviewed willen zien komen natuurlijk reviews! Ik heb niet alle spullen zelf in mijn bezit maar ik hoor graag wat jullie op de site willen zien in een artikel. Mijn eerste indruk van deze nieuwe collectie is super, het ziet er chic uit, de kleuren zijn prachtig, het is lekker nieuw, de kwaliteit is goed… Ik ben hartstikke enthousiast en vind het echt een geweldige stap van Catrice om hun collectie onder handen te nemen. Het was al een erg leuk merk, maar het kon wel een beetje een imago-boost gebruiken! Het was hier en daar wat oubollig en saai, maar nu is het een geweldig, chic, jong merk met kwalitatief mooie producten voor een lage prijs.

De presentatie was superleuk in de NL Studios in Amsterdam, waar we lekker konden spelen met de make-up, we mochten overal aanzitten, foto’s maken en natuurlijk zelf make-up uitzoeken! Het was zo leuk!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De nieuwe Catrice collectie ligt vanaf begin november uitsluitend bij de Kruidvat filialen.

Heb jij al een wishlist?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.