Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Fleur Daxeny is bloedmooi en levensgevaarlijk. Ze draagt altijd zwarte kleding en verslijt meer mannen dan schoenen. In de krant zoekt ze naar rouwadvertenties, waarna ze op begrafenissen van wildvreemden verschijnt, op jacht naar rijke, argeloze weduwnaars en hun platina creditcards. Fleurs laatste verovering is Richard Favour, een saaie maar welgestelde zakenman. Als een zonnestraal dringt ze zijn leven binnen. Maar wanneer Fleur eindelijk de kans krijgt in Richards papieren te snuffelen, blijkt al snel dat zij niet de enige is die op zijn geld uit is. Moet Fleur op haar instinct vertrouwen of zo hard weglopen als haar zwarte Prada-pumps haar kunnen dragen?


Een voor een worden alle ‘oude’ boeken van Madeleine Wickham uitgebracht. Madeleine Wickham, oftewel Sophie Kinsella! Dit boek verscheen voor het eerst in 1997 maar ligt nu dus opnieuw in de winkels. Superleuk!
Ik vond het verhaal in het begin van het boek een beetje apart, welke vrouw gaat nu op begrafenissen op zoek naar een vent met geld? Een beetje ziek… Maar hoe verder ik kwam, hoe leuker ik het boek begon te vinden. Het is erg goed geschreven – zoals ik gewend ben van Madeleine Wickham – en het leest lekker luchtig door. Wel een beetje voorspel baar, maar hey, het is en blijft chicklit…

Zoete Tranen
Madeleine Wickham
ISBN 9789044323832
Uitgeverij The House of Books
Koop nu bij Cosmox voor €17,50: geen verzendkosten!


22 Reacties

 • lijkt me leuk!

 • lijkt me een grappig boek!

 • Hij lijkt me leuk! Ik ga deze kopen voor mee te nemen op vakantie :)
  Ik heb tot nu toe alle boeken van Sophie Kinsella / Madeleine Wickham op m’n boekenplank staan dus deze komt er zeker bij!

 • heb laatst weer een chicklit gelezen.. Maar ik denk dat ik het voortaan toch maar bij gewone romans (/boeken) houd

 • Lijkt me best wel leuk ^^

 • ik snap het niet, is ht nou van Sophie Kinsella of Madeleine Wickham ?

 • Lijkt me helemaal niks, gister begrafenis gehad en als ik dit zo lees word ik al boos.

 • Lijkt me wel een leuk boek :)

 • lijkt me niks. ik heb een pesthekel aan boeken ze duren mij te lang en t heeft vindt ik nou ook niet echt iets met beauty te maken o_0 :O :oops:

 • Die boeken van sophie kinsella [of hoe ze ook heet! ] vind ik altijd erg leuk, ik wist niet dat dat niet haar échte’ naam was. :)

 • Lijkt me wel leuk, maar reclame?!

 • Weer een nieuwe?! Slapeloze nachten heb ik al gelezen en ben nu bezig met Dubbel Feest.. Al Madeleine/Sophie’s boeken zijn heerlijk om te lezen!!

 • Het lijkt mij een goed boek! Koop jij vaak boeken of ga je naar de bibliotheek? Als het mij een heel goed boek lijkt, dan koop ik het. En als ik nog niet weet of het een goed boek is, dan leen ik het.

 • Dit boek wil ik ook lezen! :D
  Ik heb pas Dubbel Feest van haar gelezen, die vond ik erg goed. ;)
  Maar er gaat niks boven de boeken die ze onder het pseudoniem Sophie Kinsella schreef. Die zijn echt GEWELDIG ! :love:

 • Ik heb alle boeken van Sophie Kinsella/madeleine wickham gelezen!
  En ik vind House of Books echt super! Alle boeken daarvan zijn leuk!!

  xx

 • beauty-girl

  egt een super boek, Madeleine Wickham, oftewel Sophie Kinsella is dan ook super, heb al haar boeken ben er helemaal weg van. kan ook niet stoppen met lezen als ik er aan begonnen ben hahah :love: Madeleine Wickham, oftewel Sophie Kinsella!

 • Ik heb hem ook gelezen!
  Aanraders:
  – Ken je me nog? Sophie Kinsella
  – Wegwezen! Sheila O’ Flanagan
  – Shopaholic’s alle delen. Sophie Kinsella
  – Aanpakken. Sophie Kinsella
  – Hou je mond! Sophie Kinsella
  – Wat spook jij uit? Sophie Kinsella

 • Ik denk dat Sophie Kinsella een pseudoniem is ;) Dus het is dezelfde persoon =]

 • Dat klopt, ze geeft boeken uit met de naam Sophie Kinsella, en boeken met de naam Madeleine Wickham. En je ziet ook nog dat die van Madeleine Wickham allemaal zo’n zelfde soort kaft hebben, daar herken je ze aan :)

 • Ik koop al mijn boeken eigenlijk.

 • Laat maar, het leek gewoon een beetje reclameachtig, maar dat is waarschijnlijk omdat ik niet gewoon ben dat het hier over boeken gaat. :)
  Het is gewoon omdat het op girlscene vaak is dat ze gewoon een persbericht overnemen dat ik me er een beetje aan ergerde, want hier is het normaal niet zo, maar jij hebt je eigen mening erbij gezet dus…
  Maar vind het niet erg hoor. :)
  Lijkt me een leuk boek!