Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Deze vlog is van de eerste drie dagen van onze trip zo’n beetje! Er komt nog een andere vlog aan van de rest van de dagen. We zitten nu in een nieuw hotel, het Lions Dive, en het is hier zo prachtig! Totaal anders dan ’t Klooster, Lions Dive is meer een beach resort, wat drukker en groter. ’t Klooster is meer een klein schattig boetiek hotel. Zondagavond hebben we gedanst op het strand bij Wet & Wild Beach Club, en op het moment dat ik dit typ ben ik op mijn hotelkamer, straks gaan we eten bij Mundo Bizarro. Net even heerlijk op het strand voor mijn hotelkamer gelegen en een heerlijke manicure gekregen bij de Santai Spa. Morgen (dinsdag) gaan we naar Klein Curacao, een onbewoond eiland…

Ik vermaak me hier ontzettend goed dus, ik denk dat Curacao wel de mooiste plek is waar ik tot nu toe op de wereld geweest ben :)

73 Reacties

 • Wat worden we verwend met al die heerlijke vlogs. Heel veel plezier vandaag op klein Curacao (is echt de moeite waard). Nogmaals super leuk dat je ons zo op de hoogte houd.

 • Ik krijg een melding dat de video op privé staat, dus we kunnen hem nog niet kijken. ;-) Veel plezier daar in het zonnige Curacao, maar dat is zeker al aan het lukken volgens mij. Hier gaat het weer de slechte kant op met de temperaturen, dus geniet er nog maar van!

 • ik wilde je vlog kijken en krijg te zien deze video privé.

 • Hier nog eentje waar die op prive staat!

 • Hij staat bij mij ook nog op privé ! ?
  Liefs

 • Je maakt me jaloers, ik wil nu ook naar Curacao, gelukkig ga ik over een paar weken wel naar Barcelona, hoef ik niet heel teleurgesteld te zijn xD (en bij mij staat de video ook nog op privé, maar misschien maar goed ook, anders wil ik alleen nog maar meer naar Curacao)

 • Ah, jammer dat de video nog op privé staat! Ach, dan kijk ik vanmiddag wel weer even :)

 • Bij mij staat ‘ie ook op prive, maar ik hoop dat je nog een paar hele leuke dagen daar hebt! Als ik je andere foto’s zie zou ik er ook wel heen willen… :inlove:

 • bij mij staat hij ook nog op privé, jammer =(

 • hij staat prive !

 • Jammer dat ‘ie op privé staat :( Hoop dat ‘ie zo online komt. :)

 • Het filmpje werkt helaas nog niet… :(

 • Ahh jammer, ik dacht nog even snel kijken voor ik naar mijn werk ga, maar hij staat op privé :(

 • nog steets op privé, balen =)!

 • jup hier zie ik ook nogsteeds privé staan.

 • Privé =(

 • Leuk dat je zoveel vlogt voor ons! Ik hoop dat je ’t heel erg naar je zin heb daar. Helaas kan ik deze video niet bekijken, hij staat op privé! :(

 • ik wil je filmpjeee zien :(

 • Ah helaas kunnen we het filmpje nog niet zien maar ik blijf gelukkig van al jullie avonturen op de hoogte via Twitter en Instagram. Geniet nog maar lekker van alle mooie dingen die jullie de komende dagen gaan beleven! :D

 • Aaaaahhh shittie, filmpje op privé. Ben zo benieuwd! hahaha

 • Ah jammer prive!?
  Ik had zo zin in het filmpje:(
  Nog veel plezier op curacao!!!!
  xx

 • Angelique

  Ahh, hij doet het niet, kijk later wel even. :blush: Vind filmpjes zo leuk.

 • Ssssssssssspannend!

 • Hij doet het!! Leuk filmpje, je oogt al erg ontspannen! Zit alleen wel een editfout in, want op dag 3 komt je intro later dan het kruidenvrouwtje en de aloë vera ;-)

 • Wat super om te zien, alsof we er een beetje bij zijn daar! Veel plezier nog! :)

 • Super leuk filmpje en je sluit af met 1 van mijn favo. nummers van Lifehouse… ;-) “Cause it’s you and me and all of the people with nothing to do Nothing to lose And it’s you and me and all other people And I don’t know why, I can’t keep my eyes off of you and me and all other people with nothing to do…” llalalaaaalaaaaaaa

  Veel plezier nog de laatste dagen! /

 • Leuk! Je geniet lekker, en ik geniet achter de laptop mee (:

 • I don’t understand the words so I can see the video only… but I spot Theirry Mugler Alien perfume! :D And also that dog… SO cute, reminds me of my dog :)

  So nice to see you on a great trip! Thanks for the video :)

  xx Renee

 • Leuk filmpje! Ben ook al een keer 4 weken op Curacao geweest en ben echt verliefd geworden. Heerlijk om dan zo’n filmpje te kijken: zoveel herkenningspunten. Net of ik er zelf een beetje ben! Echt tof dat je de moeite neemt om de filmpjes daar al up te loaden. Top! Xx

 • Leuk filmpje! Toch ook net weer wat andere dingen dan Mascha gefilmd. Het ziet er zo heeeerlijk uit daar :inlove:

 • Wat heerlijk toch allemaal daar!

 • Wat een leuk filmpje, echt heel leuk om te zien :)

 • Super cool dit filmpje. Vorig jaar ook op Curaçao geweest en herken gewoon alle plekken. Enorm leuk om te zien, zou zo weer terug willen. Kan me heel goed voorstellen hoe het is daar. Have fun nog!!

 • Wat een leuk filmpje en die hond so cute!!!

 • Klein Cura is geweldig!!
  Je moet echt even een duikje nemen onder de boot als je stil ligt voor de kust.
  Even met wat brood in het water gooien en je hebt zo 100 vissen om je heen, een geweldig gezicht.
  Veel plezier nog!

 • Woow, dat laatste was onverwacht haha:P Ik weet niet precies wie er zingt, maar hij zingt best goed! Maar echt super leuk filmpje! Ik wou dat ik er ook was:)

 • Ik heb genoten van dit filmpje. Het is nu net alsof ik er zelf ook een beetje ben geweest. Dank je wel hiervoor :-))
  Nog heel verl plezier en verheug me op het volgende filmpje :-)

 • Wat heerlijk om zo’n filmpje te zien! krijg echt heeeel erg zin in vakantie! Dat laatste stukje was wel heel apart hahaha! Alsof het in slowmotion is gefilmd maar alles buiten de auto lijkt voorbij te vliegen? De stem was overigens wel heel mooi:)

 • super leuk filmpje! :inlove:

 • Ik wil zó graag terug nu ik van alles hoor op jouw blog en Mascha’s blog! Ik ben afgelopen zomer iets langer dan twee weken naar Curaçao geweest en logeerde in het Renaissance Resort (echt vlakbij het Rif Fort). Het was zo ontzettend leuk! Als je de kans krijgt moet je naar Port Marie gaan, een rustig (meestal dan) strandje waar je ontzettend mooi kunt snorkelen. We hebben er vissen in alle kleuren van de regenboog gezien, het water is zo helder! Super dat je naar Klein Curaçao gaat, het is er echt fantastisch. Er gaan heel veel boten die kant op, wij zijn ook met zo’n boot meegegaan (voor ‘n dag) waarbij je ook op het eiland kon barbecueën en als je geluk had kon je zeeschildpadden zien (hebben wij niet gezien, maar je weet maar nooit!). Er ligt ook een oud wrak, je kunt er niet al te dichtbij komen maar het is wel gaaf om te zien. Wat echt een aanrader is wat uit eten gaan betreft: Steak & Ribs! Het zit in Rif Fort en dan op de muur zeg maar. Je kunt ergens omhoog en dan heb je daar iets van drie restaurantjes naast elkaar. Een daarvan is Steak & Ribs en het vlees is daar echt heerlijk! Heel veel plezier nog daar! :)

 • toen ik 2 jaar geleden in curaçao was verbleven wij in het beachresort lionsdive, heerlijk was dat! ik zou graag weer eens een keertje terugwillen naar curaçao! have fun

 • echt heel erg leuk en ik wil nog zo graag een keer naar curaçao!

 • Wat lekker dat je kamer gelijk aan het zwembad is wauw :inlove:

 • Ziet er heeeeerlijk uit!!
  Geniet er nog maar even lekker van!

 • Heel mooi is het daar!

 • Zo die man kan echt kapot mooi zingen! Mascha vertelde al op haar blog er wat van maar idd hij zingt prachtig

 • Leuk filmpje!

  Een tip: Otra, spreek je net zoals de ‘oo’ in het woord oor uit.

 • Ik ben zo jaloers op je! Echt , het ziet er geweldig uit. Ik hoop dat jullie ervan genieten! :D

 • Krijg van het filmpje vakantie gevoel. Ik ben jaloers op je x

 • Echt zo leuk om te zien! Net een beetje alsof je zelf in curaçao bent

 • toevallig weet ik dat vandaag 2 meiden ook naar klein curacao gaan. die ken ik! welke boot zou jullie gegaan ??

 • In 1 woord: a-ma-zing! Door al jullie blogs en vlogs staat Curaçao nu definitief op mijn lijstje voor bestemmingen waar ik heen moet!

 • So, maar wie zingt dat nummer zo mooi op het eind? Sounds verrry nice, waar kan ik het downlaoden?! :inlove: ;)

 • leuk filmpje! En wie zingt er zo mooi an het eind?
  liefs

  check m’n site!

 • frederique

  wat kan die gast mooi zingen zeg. maak daar nog maar een filmpje van:P

 • Leuke vlog! Jullie hebben al zoveel leuke dingen gedaan en mogen doen :D

 • Super leuk filmpje!

 • Echt heerlijk om naar te kijken en bij weg te dromen :love:

 • Leuk filmpje! Ik wil er ook naar toe. Dat liedje op het einde is zo mooi! x

 • wat een lief hondje :love:
  derest is ook super leuk, curacao staat op mn verlanglijstje!

 • Leuk om te zien :) x

 • Leuk filmpje!

 • Wauw hij kan inderdaad echt goed zingen! Leuk filmpje weer :D

 • Heb je de tutu opgegeten? En wat vond je ervan? Ik vind het persoonlijk niet lekker, mijn ouders en vrienden wel. Maar ik ben wel benieuwd of jij het wel lekker had gevonden.

 • Echt een super leuke vlog!

  X

  Karlien

 • Wauw, hij kan inderdaad goed zingen.. oh my god! Wauwie, amazing! Wat een leuke vlog weer, het land is zooooo mooi!

 • Wauw ik vind dit zo leuk om te zien! :D ik ga deze zomervakantie vanaf midden augustus voor 2,5 naar Curacao en dit maakt dat ik er extra veel zin in heb haha :D zou je misschien nog eens een blogpost kunnen maken over must-be’s op Curacao?

 • Haha, schrok me rot toen je ineens Awa zei! Zo heet ik!
  Super mooi zeg, je zult wel genieten.
  Curacao staat ook echt al heel lang op mijn lijst van plekken waar ik heen wil, lijkt me geweldig. :love: