Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Curaçao was één van de plekken op de wereld waar ik altijd al eens heen wilde. En ik ben er nú naar onderweg! Op dit moment zit ik in het vliegtuig naar de Caraïben!

 

Het wordt een beautytrip, we gaan dus echt beautydingen doen. En ik ga niet alleen, ik ga samen met andere bloggers! Namelijk met mijn vriendinnen Mascha, Debbie en Anna! Hoe gaaf is dat! Ik heb er ontzettend veel zin in en kijk enorm uit naar (vooral) de warmte, de mooie stranden en de rest wat dit mooie eiland te bieden heeft. We hebben een heerlijk vol programma! Een greep uit de komende week:

 • interview met Dinah Veeris, expert op gebied van geneeskrachtige kruiden
 • Curaçao Fashion Week
 • yogalessen en ‘Health Sessions’ tijdens de laatste twee dagen
 • Aloë Vera plantage tour
 • boottocht Cas Abou/Blue Room
 • tour rond Westpunt (Boca Sami, Boca Tabla, kleine stranden, Hofi Pastor, Landhuis Ascension)
 • Willemstad Tour + bezoek Penha (kleuren van de handelskade)
 • wijnproeverij

…en dat is nog niet eens alles! Er staan een aantal etentjes op het programma bij zeer uiteenlopende plekken en meer uitjes. En de dingen die ik samen met Mascha in de laatste paar dagen ga doen (al wordt dat misschien wel gewoon lekker uitslapen en op het strand rondhangen, haha!). Een te gekke volle week dus, ik kijk er zo enorm naar uit! En met het lekkere weer de laatste dagen in Nederland kom ik lekker in de stemming.

De afgelopen week was ik dus bezig met mijn koffer uitpakken en wassen draaien na mijn Lanzarote vakantie, én alles weer in mijn koffer doen. Ik mocht 45kg mee in mijn koffer, dus ik hoefde me een keer geen zorgen te maken over het gewicht, haha! Wel bizar, zo vlak na elkaar in het vliegtuig naar de zon, ik geniet er met volle teugen van, ik vind het echt te gek!

Ik wil wanneer ik daar ben ‘live’ gaan bloggen, vanaf Curaçao. Voor zover het kan in ieder geval, met de internetverbinding daar! Al meerdere mensen wisten me te vertellen dat deze net als de mentaliteit op het eiland is: rustig aan… ;) We verblijven in Willemstad, zes dagen (en de eerste avond van aankomst) met het groepje mensen. Daarna blijf ik samen met Mascha nog vier dagen in een ander hotel in Willemstad. We dachten: als we hier toch zijn, moeten we er ook wel écht even van gaan genieten! Het is een flinke trip (zo’n tien uur vliegen) dus het leek me geweldig om er nog zelf vier dagen te zijn en te genieten van het warme weer en het prachtige eiland.

Wat ik precies kan verwachten weet ik niet eens, alleen de geplande uitjes die vast staan. Ik ben al vaker op een persreis geweest, maar niet een week lang naar een tropisch eiland! Best wel spannend, hoor! Ik ga dus gewoon kijken hoe het loopt en ik ga je vooral proberen mee te nemen. Ik merkte bij de vorige Sneak Peeks (met mijn vakantie foto’s) dat veel van jullie het heel leuk vinden om het gevoel te hebben dat je zelf ook echt even weg bent, dus dat gevoel wil ik graag bij je opwekken! Ga dus lekker virtueel met me mee naar Curaçao!

Ik ga ‘live’ komende anderhalve week proberen te bloggen, vloggen en Twitteren over mijn ervaringen op het eiland. Het hangt een beetje af van de internetverbinding aldaar en hoe vol de dagen zijn. En anders verschijnen er achteraf tropische updates! En don’t worry, de komende elf dagen komen er ook gewoon normale updates, zoals altijd!

Wat kan je verwachten als ik live ga bloggen vanaf het eiland? Ik hoop leuke fotoverslagjes (een soort Curaçao Sneak Peeks dus ;-) ), vlogs van de afzonderlijke activiteiten, misschien losse interessante blogposts over bepaalde activiteiten of bezienswaardigheden… Mijn spiegelreflex én videocamera gaan mee, dus ik hoop dat ik heel veel van de sfeer en de reis kan vastleggen.

Ik zit nog wel heel wat uurtjes in het vliegtuig, als je nog tips hebt voor onze paar laatste dagen (in de eerste week is er waarschijnlijk geen tijd om zelf dingen te gaan doen), laat het weten, want ik wil alles uit deze trip halen! :D

Deze trip heeft trouwens niks met de Herome Curaçao collectie te maken, het is georganiseerd vanuit het Curacao Toerisme Bureau :)

Bron foto’s klik klik klik klik klik

117 Reacties

 • Veel plezier, Curacao is geweldig ;)

 • als je de kans krijgt moet je even naar klein curacao gaan, paradijs op aarde. ook zwemmen met dolfijnen mag je niet missen. have fun!!

  • Dominique

   Ja je moet echt zwemmen met dolfijnen daar! Ik heb het al 4 keer gedaan en het is nergens zo perfect als in Curacao. Kost flink wat maar dan heb je ook echt wat!

  • Nou als jij weet hoe die dolfijnen daar terecht komen, wil jij NOOIT meer met dolfijnen zwemmen. Echt verschrikkelijk!

   • Hoe komen die dolfijnen daar dan terecht?

   • Nou Ellen, je hebt er blijkbaar een mening over dus als je die ook nog eens zou willen delen is dat al helemaal mooi. Dan weet iedereen waar je het over hebt.

    • Of je googlet effe. Mensen die zelf moeite doen om iets te ontdekken of begrijpen onthouden beter wat ze geleerd hebben. Ben je bovendien eerder klaar dan dat je gaat zitten wachten tot anderen terugkomen voor een antwoord :)

   • de dolfijnen met wie ik heb gezwommen zijn daar geboren. hoe de allereerste daar kwamen weet ik niet, maar ze worden uitstekend behandeld naar mijn idee… ze worden ook regelmatig “uitgelaten” in de zee, gewoon de poort open. maar zo komen altijd terug. ze spelen continu met elkaar en zien er echt neit uit als miserable dieren.

   • Ik heb 16 jaar in Curacao gewoont, en ik ben vanaf het begin bij het sea aquarium geweest omdat ik daar gewoon hielp enzo. Als je een cursus dolfijnen trainer doet dan laten ze ook filmpjes zien hoe het transport is gegaan. Helemaal veilig en de dieren worden prima behandelt. Vind het een beetje en vooroordeel als je het niet weet, misschien gaat het op de rest van de wereld niet goed maar hier wel hoor. De dieren mogen inderdaad naar buiten met de boot dat vinden ze heerlijk en de duikers gaan mee dan hele leuke ervaring.

    • Een tijdje geleden is daar een film over geweest hoe die dingen worden behandeld en hoe ze in die aquariums terecht komen. Het hoeft echt niet te zijn dat dat overal zo is, maar er zijn veel plekken waar het echt verschrikkelijk gebeurt ook al lijkt het allemaal zo lief te gaan.

 • Wauw, super gaaf dat je zo vaak op vakantie kunt, haha dat zou ik ook wel willen xd, Het klinkt gezellig zo met die bloggers, ik kijk uit naar de foto’s! :D

 • Supergaaf! Heel veel plezier daar :D

  Tijdens het lezen dat ik wel steeds “welk merk heeft deze persreis georganiseerd?”, maar dus niet door een echt beautymerk. Maar door een reisbureau. Ergens wel jammer. De reis naar Parijs georganiseerd door Dove was namelijk zo leuk!

 • Zo gaaf dat je daar heen mag voor je blog! Heel veel plezier, geniet ervan :)

 • Yay! Heel veel plezier! Ik ga volgende week vrijdag die kant uit! :hihi:

 • ohhhh wat lekker zeggg heerlijkk :love:

 • Wouw! Dat is echt te gek! Ik ben er zelf nog nooit geweest, dus ik kan je geen tips geven! Maar ik kijk wel heel erg uit naar de foto”s! Have fun! Je verdient het met al het harde werk voor je blog! :)

 • Wauw, dat klinkt echt geweldig! Geniet ervan! Je hebt het verdiend!

 • Wat leuk ! Ziet er een heerlijk eiland uit ! Hoop er ook ooit eens heen te gaan !

 • Aah super leuk! Heeel veel plezier! Ik weet zeker dat je het super gaat hebben!
  Ik ga zelf in juli naar curaçao voor 3 weken (mijn vriend komt daar vandaan en zijn ouders wonen er nog). Ik kan echt niet waaaachten. Ik ben er al vaak geweest en ik vind het zo relaxt daar. Maar eerst nog even de laatste loodjes van mijn studie, zucht. Zal zo blij zijn als ik eindelijk in dat vliegtuig zit, haha!

 • Wauwieeee ik ben jaloers! :inlove: Heel veel plezier daar! Xx

 • Leuk! Ik ben zelf meerdere keren op Curaçao en Aruba geweest, blijven geweldige eilanden! Wat ik je heel erg kan aanraden is om langs te gaan bij Sean aquarium en dolphin academy (hoort bij elkaar geloof ik) bij het aquarium zijn echt heel veel mooie dingen te zien, waaronder ook haaien! Vooral leuk als ze gevoerd worden, je weet niet wat je ziet :|
  Ook het met dolfijnen zwemmen kan ik je heeeeel erg aanraden. Ze vragen er een flink prijsje voor, maar ik vond het een hele mooie ervaring.
  National park vond ik ook wel heel mooi, je moet alleen geluk hebben dat je de leuke dingen tegen komt.
  En vergeet Willemstad niet! Maar ik ga ervan uit dat jullie daar wel komen :)
  Heel veel plezier!

 • Oh lovely! Wat een baan heb je toch ;)

 • Curacao is super! Mijn beste tip is om met dolfijnen te gaan zwemmen, het is wel een beetje duur, maar het is echt een ervaring om nooit te vergeten en het is het geld dubbel en dwars waard. Zo bijzonder!!! Verder nog een paar tips: een boottocht op de Insolinde, je hebt een lange trip(dat je naar een eilandje gaat) en een korte trip. (als ik het mij goed herinner en het nog hetzelfde is hoor), ik heb destijds de korte gedaan en dat was super. Onderweg stop je ook om te snorkelen op echt de meeste bijzondere plek. Er ligt daar een oud wrak van een boot, en daaromheen zwemmen de mooiste vissen! Wat ook heel leuk was was de struisvogel farm! Een struisvogel boerderij dus, erg leuk ook! Kan je baby struisvogeltjes vasthouden, zo schattig ;) Och ik ben er 4 jaar geleden geweest en zou er nog uren over kunnen praten :) Geweldig eiland! Geniet ervan, en ontzettend veel plezier!

 • Geniet ervan, en heeel veel plezier!!

  Neem je veel leuke plaatselijke beautytips voor ons mee?:)

 • Super leuk dat je zo’n kan krijgt.

  Echt leuk joh! Heel veel plezier maar dat zal wel lukken! Haha

 • Geniet ervan, maak er een heerlijke trip van!

 • Wat gaaf dat je naar Curacao gaat, wil ik ook wel! Gelukkig ga je ons op de hoogte houden van alle leuke dingen en kan ik alvast is snuffelen naar interessante dingen om daar te doen als ik er ooit heen ga! Haha
  Ben je toevallig ooit ook in Singapore geweest?

 • Aaah, zo heerlijk! Maar gelukkig is het in Nederland ook fantastisch weer, dus daar ben ik niet helemaal jaloers op. Wel gewoon op Cucacao. Lijkt me echt heel tof :D
  Veel plezier!

 • ik wil er naar toe emigreren!! heerlijk dat eiland! veel plezier

 • Echt super gaafff!!!
  Wat ben ik jaloers :inlove:
  veel plezier daar :D

 • MOCHT je een tattoo willen zetten, de beste tattoeerder van Curacao is Byron.. al weet ik niet zeker of hij momenteel ook op Curacao verblijft, af en toe is hij namelijk in Nederland voor werk.

 • Super gaaf!
  Curacao staat ook echt nog hoog boven aan mijn vakantie lijstje

 • Wat leuk – heel veel plezier daar!

 • Supergaaf zo’n persreis naar Curacao! Veel plezier!

 • Ik ben naar Aruba geweest, ook zeker mooi om heen te gaan. Maar een kwartiertje met het vliegtuig vanaf Curacao

 • Ik ben echt zo jaloers right n

 • Wat erg leuk is en een stuk minder toeristisch is de kant van Westpunt (waar je naartoe zal gaan). Op Westpunt zelf is er een restaurantje op een rots waar de lokale bevolking meestal vanaf springt in het water.
  Verder is het ook interessant om op Curaçao landhuizen te bezoeken. De meeste zijn zeker 200 jaar oud en worden goed onderhouden. Er is er zelfs een waar een beroemde kunstenares op Curaçao haar gallerie heeft. Dit is allemaal meer naar het Westen van Curaçao.
  Als je een woestijngebied wil bezoeken dan kun je naar de vlakte van Hato gaan en daar ook een aantal grotten bezoeken (waar er vroeger magie werd bedreven).
  In Willemstad zelf is er ook een slavenmuseum. Curaçao heeft een rijke slavengeschiedenis die ze de mensen daar niet proberen te laten vergeten. Vandaar het museum, maar ook in veel van de landhuizen vertelt men erover, mocht je die willen bezoeken.
  Voor de rest heb je nog het Christoffelpark waar je de Christoffelberg kunt beklimmen.
  Als laatste aanrader is er ook nog het Watamula. Dit is een soort vlakte helemaal aan het westen van het eiland waar er uit gaten water geregeld omhoog wordt gespoten. Het is echt ontzettend gaaf (en verfrissend) om te zien. Er zit daar ook een grotje waar je in kan klimmen en dan ligt het water gewoon op ooghoogte.
  Het meeste van wat ik heb genoemd zit allemaal aan het westerlijke gedeelte van Curaçao. Het is dan ook direct het minder touristische gedeelte, maar juist wel het mooiste! Je maakt daar veel meer van de cultuur van de lokale bevolking mee i.p.v. wat er alleen maar is in het oosten bij Willemstad. Uiteraard is zwemmen met dolfijnen ook leuk, maar ik raad het je toch echt aan om de dingen te gaan zoeken aan de westkant. Curaçao is een eiland met veel cultuur waar heel veel te beleven is, maar de meeste mensen zoeken dit niet op.
  In elk geval heel veel plezier! ;)

 • Oh, en het struisvogelpark is inderdaad ook erg leuk, maar het is sinds 2 jaar zo dat je niet meer de babystruisvogeltjes mag vasthouden. Er is daar namelijk een ziekteepidemie geweest onder de struisvogels, waardoor er een heleboel zijn gestorven.

 • Heel veel plezier gewenst! Geniet er ten volle van en bedankt dat je ons via de foto’s enz. ook laat meegenieten;) :love:

  xoxo

 • Veel plezier in Curaçao!

 • Jeetje! Bofkont :P Heel veel plezier Cynthia! Geniet ervan!

  ‘xx

 • Wat leuk zeg! Wow.. heel veel plezier :)

 • Oh wauw, wat heb je toch een droombaan! Hoeveel mazzel kan één persoon hebben? ;)

  Ik wens je ontzettend veel plezier, ook voor Mascha natuurlijk! Jullie hebben helemaal gelijk dat jullie er nog 4 dagen voor jezelf aan vast plakken.. wat een kans!!!!
  En heel erg bedankt dat je ons gaat laten mee genieten, ik kan niet wachten op de foto’s!

 • Ik ben echt jaloers! Heel veel plezier!

 • Wow, jij gaat ook van het ene warme land naar het andere! Geniet ervan, maar dat gaat zeker goedkomen!!!

 • Wat een geweldig iets dat je dit mee mag maken! Echt super vet :) Geniet er lekker van en ik volg je op twitter ook dus ben benieuwd naar je leuke dagen daar!

 • Oh wat heerlijk! Wil ik zo graag heen, das echt een droom van mij

 • als ik me 3 weken had uitgehongerd had ik wel in je koffer gepast hoor!

 • neem je een aloa Vera plantje mee; ik heb er hier een paar staan rechtstreeks uit Bonaire. gewoon in de handbagage meegenomen door een papiamentu cursusgenoot van me.

 • Oehh! Wat heerlijk! Geniet ervan!

 • Leuk! Wel gek dat een toerismebureau een beautytrip organiseert, dat kietelt mijn nieuwsgierigheid eigenlijk wel

 • Ik heb jaren in de Caribbean gewoond, maar is alweer even geleden. Dansen op landhuis Brievengat op vrijdagavond was een aanrader. Verder een jeeptocht langs de ruige Noordkust, lunchen bij Avila Beach Hotel (had toen een deense chefkok), rondleiding Amstel Brouwerij, Otrabanda (de andere kant) en de renovaties vand e oude landhuizen daar. Verder gewoon genieten en een beetje oppassen ’s avonds het is er helaas niet meer zo veilig als dat het ooit was. Veel plezier.

 • Wow, geniet ervan! :D :D Ik ben heel erg benieuwd naar je blogjes erover :)

 • Oh wat heerlijk lijkt me dat zeg om naar Curacao te gaan!
  Geniet er van!

  Ik zou zeker met Dolfijnen gaan zwemmen als dat mogelijk is. :love:

 • Ik ben zelf zo’n 7 jaar terug naar Curacao geweest en het was echt leukste vakantie die ik ooit heb meegemaakt! :) Je voelt je echt heel relaxed daar!
  Ik raad je aan om naar de struisvogelfarm & the blue room te gaan! The blue room is een soort kamer in een grot/gesteente in zee en is vanbinnen helemaal blauw en echt gaaf. Je wordt er met een bootje heen- en teruggebracht. (het is wel lang geleden dat ik dat heb gedaan, dus ik weet niet of het nog steeds kan!)
  VEEL PLEZIER!

 • AAhhh jaloers !!!
  Mijn tante woont op Curaçao en ik ben er al 2 keer geweest echt genieten!
  Mijn ouders gaan dit jaar weer maar ik kan niet mee :(
  De Aloe vera farm is echt heel tof. Ik ben net verbrand en dat spul dat ik daar gekocht had helpt vet goed. Ook tegen muggen bulten en kwallen beten.

  Veel plezierrr
  Kusjes karin

 • Heee cynthia!
  supersuper gaaf dat je nu onderweg bent!
  Ik heb er zelf 5 jaar gewoond en ben net een jaartje terug in nederland,
  Ik wens je heel veel plezier! Het programma klinkt heel goed!
  In je eigen dagen op het eiland zou ik zeker naar sea aquarium en mambo beach gaan.
  SUPERVEEL PLEZIER!
  xxxx

 • Heerlijk! Geniet er lekker van! Vorig jaar heb ik mijn vakantie op dit PRACHTIGE eiland mogen doorbrengen. Ik verbleef bij Westpunt, inderdaad minder toeristisch maar zo mooi! Stranden die echt een bezoekje waard zijn: Grote Knip en Kleine Knip. Bij Playa Kalki, Playa Lagun en Klein Curacao is het schildpadden spotten! Enjoy en have fun!

 • Wat superleuk, ik ben jaloers! Gelukkig ga ik zelf ook naar de Antillen in de zomer x

 • Aah echt gaaf zeg, eerst Lanzarote en nu dit! Tof ook dat je samen met Mascha wat langer blijft, veel plezier :D

 • Veel plezier Cynthia! Ik ben erg benieuwd naar alle foto’s en verslagen achteraf! :lol:

 • Heeeel veel plezier! Ik ben erg benieuwd hoe je het er gaat hebben! :D

 • Echt geweldig! Veel plezier

 • Wat heerlijk! Veel plezier :)

 • Veel plezier op reis!

 • Ik ben er afgelopen zomervakantie geweest, en ik vond het echt geweldig! Snorkelen is op Curaçao echt geweldig! Ik was in de onweerperiode, iets van 1x per jaar is dat, en dat was echt gaaf, al die bliksemschichten. Echt heel veel plezier!
  xoxo

 • oh wat heerlijk ik ben net een weekje terug,
  verbleef in een appartement vlak bij het strand Jan Thiel, egt waanzinnig daar.
  Het nationaal park is en aanrader en eigenlijk alle strandjes ter westen zijn adembenemend.

 • Zwemmen met dolfijnen schijnt daar prachtig te zijn! :inlove:

 • Ik ben jaloers op jullie! En Mascha is nog maar net terug uit Hong Kong, jullie hebben echt geluk! Maar ik gun het jullie wel, hoor ;)

 • Oh wauw, hier wil ik ook zo graag heen! :inlove:

 • hmm heerlijk naar curacoa ik ben zooo jaloers haha. super veel plezier meid! (en wel goed smeren eh, haha)

 • Wat ontzettend cool. Ben benieuwd naar je posts vanuit de Carriben :)

 • Heerlijk, ik krijg echt een vakantiegevoel van dit soort berichtjes! Geniet ervan en gelijk heb je dat je er nog een paar dagen langer blijft :)

 • Wauw wat gaaf, ik ben wel een beetje jaloers hoor!! haha. heeeeel veel plezier en ik kijk uit naar de updates : )

 • Veel plezier! :)

 • Wow, lijkt me geweldig! Heel veel plezier!

 • Vergeet de nog niet zo lang geopende starbucks niet bij het renaissance hotel! Dicht bij de pondjesbrug aan de kant van otrabanda. Daar heb je ook goed internet :)

  Veel plezier!

 • veel plezier:D

 • Wat superleuk voor je!! Zelf ben ik op bonaire geweest (een van de andere abc-eilanden). Alles gaat er inderdaad lekker rustig aan, maar je komt helemaal ontspannen terug. Wat je zeker moet doen is snorkelen, het water is zó helder, met geweldige vissen. Nog superveel plezier!!!!

 • Geniet er van! Je hebt het verdiend.

  En wij gaan straks lekker genieten van al jou foto’s, filmpjes, twitterberichten en je enthousiaste posts. Dankjewel :lol:

 • heel veel plezier

 • Oh my, wat gaaf zeg! Have fun over there, ben benieuwd naar alle verslagen + foto’s!

 • De Aloe Vera plantage is leuk. Het is niet heel groot, maar de producten zijn heel fijn en helpen goed bij wondjes/verbrandingen. Ook Klein Curacao is echt een aanrader! Je kan daar heen op een dagtrip met een boot en dan kan je daar snorkelen. Ik heb daar wel 4 keer een schildpad gezien tijdens het snorkelen en dat is echt bijzonder zo in de oceaan. Ik ging toen met Mermaid Boat Trips en die zijn de enigen die op Klein Curacao een strandhuis hebben met ligstoelen, parasols, snorkels, toilet en je krijgt er een barbeque bij. Je kan ook met een katamaran maar dan heb je dus niet de voordelen van een huis er bij. Ik vond mijn trip naar Klein Curacao het leukste van mijn bezoek :). Het zwemmen bij de Grote Knip was overigens veel leuker dan bij bijvoorbeeld de Jan Thiel baai, daar is het ook beter snorkelen. Veel plezier!

 • Het lijkt me echt een prachtige vakantieplaats! Veel plezier alvast en ik ben zoals altijd benieuwd naar de foto’s :D

 • Super leuk! Geniet ervan!

 • Hai!

  Bon bini op curacao!
  Ehmm het is heel leuk om naar klein curacao te gaan.
  of te gaan duiken.
  Ik weet nog een heel goed iemand hier.
  verder gewoon lekker op het strand liggen.

  Je zou wel met mij meemogen naar curacao. maar helaas is word onze boot gerepareerd.
  =) in iedergeval heel veel plezier!

 • Leuk! Veel plezier :) x

 • Wijnproeverij, yum.
  Ik wou dat ik mijzelf kon opofferen om die taak van je over te nemen. :p

 • Wat vet, ik denk dat je heeeeel veel mensen jaloers maakt nu, haha. Ik zou bijna gaan bloggen om de persreizen, maar daar heb ik de blog niet naar. Laat maar lekker veel zien van wat je doet, lijkt me leuk om te lezen.

  Veel plezier met z’n vieren.

 • mn nicht woont daar. ik vind het super gaaf dat je daar heen gaat !!
  x

 • Oh wauw dat lijkt me echt geweldig! Heel veel plezier en geniet ervan (:

 • Jeetje, wat een job.. :)

 • Have fun Cynthia! ;)

 • Oooh ik ben echt jaloers, haha!;)
  Heel veel plezier daar!!

 • Ik hou van Curacao, zo erg dat we er in de toekomst naar toe gaan verhuizen. Ben er nu twee keer geweest (mijn vriend is Antiliaan) en wat is het daar heerlijk. Als je nog een dagje over hebt: ga naar Klein Curacao.
  Als je nog een leuke bikini wil hebben moet je naar Lorraine gaan in Salina Galeries in Salina. Haar winkel heet: Body Candy. Lorraine is echt zo’n lieve vrouw met hart voor haar zaak! :D
  Enjoy!!

 • Super leuk! Het is daar echt heel mooi. Maar niet lullig bedoelt, ik dacht dat jullie alleen op tripjes gingen die beauty gerelateerd zijn en waar je wat mee kan voor je site. Op het programma staan er niet zo veel dingen tussen die daar iets mee te maken hebben.. Maar geniet er van! En van de lekkere cocktails en mooie stranden:D

 • Stephanie

  Misschien kun je een filmpje samen met mascha opnemen daar:D

 • Ik ben ZOOOO JALOERS nu!!!! Maar veel plezier natuurlijk:)

 • Jaloers. :blush:

  Geniet ervan! Dat is mijn tip. Maar wel echt.

 • leukkkk! veel plezier op mijn eilandjeeee! het is echt een PARADISE <3

 • Heel veel plezier! Ik kijk uit naar je blogposts! :D
  Gelukkig is het hier ook mooi weer 8)

 • Waauw zo tof dat je op persreis mag, en dan nog met je beste vriendinnen. Geweldig!! Geniet alvast!!

 • Leuk leuk leeeeuk, hoe lang gaan jullie? Vooral niet doen: naar klein Curaçao met Miss Ann Boattrips .. geen vriendelijk personeel, slecht eten.
  Wel: de 3 stranden tour echt amazing mooi gewoon!!

  Ik was naar klein Curacao met slecht weer dat wel, of nouja het werd slecht weer toen we daar waren aangekomen en toen we terug moesten met de boot… maar pesoneel is gewoon niet goed en er gaan te veel mensen op een te klein bootje.

 • oh dit is zoo gaaf, ben echt jaloers op jou en Mascha! Veel plezier en geniet ervan!
  x

 • Ga ook vooral naar Klein Curaçao! Maar dan met de Jona Lisa ;) Geweldig mooie catamaran en leuke crew .

 • Echt leuk, Curaçao! Veel plezier!

 • Heeeeeeeeel veel plezier!!
  Jij en mascha zullen het er echt leuk hebben!
  xoxo

 • Ik ben ook al is op Curacao geweest. Wij hebben heel veel gesnorkeld en het was SUPER! Helaas is het al weer even geleden, maar ik voel nog steeds het zand onder mijn voeten tijdens het ontbijten :) Heel erg veel plezier! En veel foto’s maken ;)

 • wow heel veel plezieer zeg