Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Wow, wat waren jullie ongelooflijk enthousiast bij de review over de MIYO oogschaduws. Er kwamen veel verzoekjes voor een full face look met alleen MIYO. U vraagt, ik draai. Ik maakte een dagelijkse (‘back to school’?) look met alleen maar producten van het mooie budgetmerk.

Dit is de ooglook! Met MIYO kan je zowel te gekke funky kleurrijke ooglooks maken, maar gewone dagelijkse looks zullen we allemaal toch wel wat vaker dragen. Zeker nu school weer begint en iedereen langzaamaan weer gewoon zijn en haar verplichtingen heeft. Maar, wees niet bang, ik ga natuurlijk ook aan de slag met de te gekke felle kleurtjes van MIYO.

Voor deze look heb ik de volgende single eyeshadows van MIYO gebruikt:

 • 01 White
 • 03 Breeze
 • 08 Coffee

White gebruikte ik in mijn binnenste ooghoeken. Ik vind een witte oogschaduw altijd zo mooi op die plek! Het geeft een soort megafrisse, open look. Ideaal als je ’s ochtends vroeg je bed uit moet en je er nog wat slaperig uitziet. Naast de witte kleur bracht ik op mijn bewegende ooglid 03 Breeze aan, die zie je ook onder mijn wenkbrauw. Meer naar mijn buitenste ooghoek toe deed ik 08 Coffee. Deze zie je ook in mijn arcadeboog en onder mijn oog. Onder mijn oog zit ook een zwart oogpotlood van MIYO. Die heb ik uitgeveegd met 08 Coffee. Zoals je ziet blenden de oogschaduws heerlijk, ze zijn heel ‘zacht’ om te blenden en dat ziet er heel erg mooi uit.

Het lijntje is gezet met de Glam Eyes Liquid Eyeliner in Intensive black. Deze heeft een lang, dun kwastje en brengt heel makkelijk en precies aan. Hij is ook superzwart, zoals je ziet, en droogt mat op. Dat vind ik altijd wel heel erg mooi! Wel voelt deze in het begin wat ‘trekkerig’ aan op je ogen, maar na een tijdje verdwijnt dat gevoel. Deze kost trouwens €4,95, en het oogpotlood €3,95. Beide zijn er in een aantal kleurtjes!

Op mijn wimpers draag ik mijn favoriete mascara van MIYO, namelijk de Big Fat Lashes mascara, deze kost €5,95. Deze geeft lekker veel volume en is mooi zwart.

Op mijn gezicht draag ik:

 • MIYO Fresh Face Fluid Foundation in de kleuren 03 Nude en 04 Golden gemengd, aangebracht met een bufferkwast.
 • Daaroverheen een klein beetje MIYO Doll Face Compact Powder in 02 Cream. Een heel klein beetje, want de foundation is van zichzelf al vrij mat.
 • MIYO Cheeky Blush in 01 Peach (al is die meer roze dan peach)

Op mijn lippen:

 • Kiss Me Lipgloss in Peachy

Alles op een rijtje, met de linkjes naar de producten in de shop, voor als je het meteen zou willen kopen (handig):

Ik kreeg trouwens veel de vraag of MIYO aan dierproeven doet, en het antwoord is NEE :)

Van de losse producten komen nog losse reviews zodat ik van ze allemaal goede plus- en minpunten kan geven. Ik heb er namelijk heel wat over te zeggen, en er zijn zoveel producten dat ik dat niet allemaal in één review kan en wil doen. Dit was in ieder geval mijn eerste ‘full MIYO’ look, de tweede zal zeker wat felle kleuren bevatten… Spannend :)

92 Reacties

 • Prachtig! En wat mooi zeg die lichte kleur in je ooghoek! Inspiratie :-)

  • Ja die vind ik ook heel mooi. Heb me ooit eens laten opmaken in de apotheek door T Lecrec en het meisje had mij toen ook zo gemaquilleerd. Zelf durf ik er niet goed aan te beginnen :)

 • Heel mooi! Lekker naturel :) De winged-eyeliner staat je echt heel goed. Zelf heb ik best wel moeite met het aanbrengen van super gepigmenteerde oogschaduw, maar ik begin het te leren haha ^^

 • Full face vind ik het echt heel mooi! Vooral omdat het net lijkt alsof je ooghoeken aan je neuskant zegmaar XD (snap je me nog) een beetje op lijken te lichten!

 • staat je goed :-)

 • Wow, wow, wow. Ik hou van deze naturel kleurige looks. Dit is iets wat ik ook zou dragen. Die lipgloss is ook prachtig!

 • Mooi hoor Cynthia! vooral de kleur white is erg mooi en de foundation ziet er ook goed dekkend uit.

 • wat een prachtige look!

 • Prachtige ooglook! En je winged-eyeliner, woow! Dat vind ik je echt geweldig staan!

 • Heel erg mooi en (zoals we gewend zijn) erg fijn geschreven :)

 • Bernadette

  Mooi! Je hebt echt een sprekend gezicht :lol:
  Ik heb zelf niet hele grote ogen en een wat voller gezicht….daardoor durf ik eigenlijk geen eyeliner te gebruiken :blush: .

 • Wat mooi. Ik vind de witte highlight erg mooi gedaan bij je inner corner.

 • Die witte kleur in je ooghoeken is echt super! Jarenlang heb ik witte oogschaduw gehad. Toch maar weer eens aanschaffen…..

 • Ik vind het een prachtige look. Je wink is heel erg mooi gedaan en hier zou ik wel mee naar school durven. Ik vind het zeker niet te gewaagd.

 • Prachtig! Vooral inderdaad de lichte kleur in de binnenste ooghoek. Frist het geheel helemaal op :)

 • Zou je een vergelijking kunnen maken met de MACkleuren en de MIYO foundation kleuren? Bijvoorbleed, welke tint is 03 Nude ongeveer? Rond de 25NC? Ben erg benieuwd en wil graag de goede kleur kopen :)

 • Heel mooi. Ziet er heel fris en wakker uit.

 • Ziet er prachtig uit!

 • Mooi! Ik gebruik ook vaak witte oogschaduw in mijn binnenste ooghoeken. Staat inderdaad lekker fris. Ben benieuwd naar de kleurige look. :)

 • Ik ga echt een paar kleurtjes oogschaduw bestellen! Ben ook wel heel benieuwd naar de foundation, maar vind dat heel lastig online kopen want hoe weet ik nu of ik de goede kleur te pakken heb? :S Ik vind de hele look in elk geval supergoed bij je en ook de lipgloss is mooi!!

 • je eyeliner is altijd zo mooi en clean aangebracht! ^^

  btw,, ik weet niet of alleen ik dat heb.. maar ik heb vandaag iets van 5 keer je site bezocht, 2 keer heeft mijn virusscanner een melding gegeven :S ik weet niet of meer mensen hetzelfde probleem hebben?

  • nevermind! ik ben er al achter gekomen waar het vandaan komt xD btw, ik wil je nieuwe kapsel zien :D

   • ik heb het zelfde. Dan staat er dat er een kwaadwillige url geblokkeerd wordt. Waar lag het aan?

    • Ja, ik heb het ook, altijd! Ik volg via bloglovin, weet niet of het daar mee te maken heeft…?

 • Prachtige look! Ik wil zeker wat producten van MIYO hebben, misschien een leuk verjaardagscadeautje? :)

 • Heel mooi. Fijn dat die witte kleur zo goed dekt, dat staat echt prachtig in je ooghoek!

 • Wouw dit is echt een prachtige look! En die eyeliner is echt waanzinnig strak! En je foundation ziet er echt heel natuurlijk uit, heel mooi. Heb je daar ooit wel is een filmpje over gemaakt hoe je die opbrengt?

 • Heel mooi!! En ik ben het helemaal met je eens wat betreft witte oogschaduw!! Soms als ik heel snel moet zijn ’s morgens is wat witte oogschaduw in de binnenste ooghoek en mascara het enige wat ik opdoe van oogmake-up en toch creëer je er direct een open en wakkere blik mee.

 • super pretty en draagbaar!

 • Mooie kleuren! Echt een toffe look. Ik vind alleen de oogschaduw onder je oog wat minder, maar dat is mijn mening. Dus dat doet er niet toe in dit geval ;p

 • Oh wat een mooie look en zeker heel erg draagbaar :D Met zo’n look zal ik ook zo de deur uit lopen :D

 • Mooie look hoor, Cynthia!

 • Wauw, prachtig! Inderdaad perfect als dagelijkse look :)

 • Ik moet zeggen dat ik vooral de gloss supermooi vind! Het witte vind ik iets te wit. Pas op dat het niet te overdreven wordt he.

 • Heel erg mooi! Zelf ben ik een beetje bang witte oogschaduw te gebruiken, aangezien ik best getint ben. Ben bang dat het er heel raar uit gaat zien :P

 • Dat zijn toch wel hele toffe producten! Mooie look heb je er mee gemaakt :)

 • wauw heel erg moooiii !!

 • Wat een prachtige oogschaduws zeg! Misschien heel simpel, maar je kan er wel mooie, goede looks mee maken daardat ze zo lekker gepigmenteerd zijn. Maar niet té, want dit ziet er gewoon heel goed uit! :)
  Je gezichtje is ook echt flawless, erg mooi!

 • Erg mooi, vooral dat witte!

 • Heel mooi! Lekker simpel, naturel, vrouwelijk, fris en aaah pretty! Dat witte in de ooghoek is inderdaad prachtig. Het maakt het nét wat anders en geeft het een ‘schoner’ gevoel. Het ziet er heel mooi uit. De look is echt geschikt voor dagelijks. Vind hem leuk! Die winged eyeliner maakt ‘m ook helemaal af.

 • Mooie look :D

 • Heel mooie look, vooral de eyeliner en lipgloss vind ik mooi. Ik houd er ook van om wit aan te brengen in mijn binnenste ooghoeken, maar niet zo ver naar mijn neus toe als jij hier hebt gedaan.. Ik vind het een beetje lijken alof je ‘licht geeft’, haha.

 • staat je onwijsssssss mooi! :love:

 • wat een prachtige lipgloss. Ik weet dat jij hele gepigmenteerde lippen hebt, maar heb je iets onder deze lipgloss gebruikt? Ik heb namelijk ook hele gepigmenteerde lippen.

 • Prachtige look!

 • staat je echt goed zeg!

 • Wat een mooie look! Vooral de kleur in je binnenste ooghoek vind ik geweldig! Fijn ook om te weten dat miyo niet op dieren test! :D

 • Mooie look! Voor een dagelijkse look zou ik de witte highlight in de binnenste ooghoek iets minder heftig maken, maar verder zou ik het zo naar school dragen.

 • Wat en mooie look! Alleen vind ik in je binnenste ooghoek wat teveel wit naar je neus uitgewerkt ;)
  De eyeliner ben ik erg benieuwd naar, ik heb nog niet een goede budget variant kunnen vinden, óf ze dekken niet goed óf ik kan niet goed met het kwastje omgaan.. :(
  Ik kijk uit naar je andere reviews van MIYO! :)

 • Super mooi! Ik denk dat ik die 3 kleuren oogschaduw maar eens ga bestellen!

 • waaauwww die lipgloss !! :inlove: :love: En die look.. jaa PRACHTIG :blush:

 • Staat je super mooi! Ik hou heel erg van deze looks :)

 • Dat wit in je binnenste ooghoek is echt supermooi! En de rest van je ooglook ook. Ik ben super benieuwd naar de losse reviews :love:

 • Hele mooie look! Je zou echt niet zeggen dat het van een ‘goedkoop’ merk is.
  Alleen de mascara vind ik niet zo!

 • Prachtige look!
  Bij m’n volgende bestelling ga ik zeker even kijken, echt heel mooi :geek:

 • MIYO, is echt een geweldig merk zeg! Je ooglook ziet er echt prachtig uit en de rest van de producten belooft ook veel goeds!

 • Wauw, hele mooie look, het is zo’n mooi merk. Ik ben ook zeker benieuwd naar jouw kleurrijke look :D

 • heel erg mooi

 • Wow prachtig! JIj hebt dan wel perfecte ogen voor een mooie look! Zou je ook eens een tips kunnen geven, een look maken voor mensen met heel klein (en dan ook praktisch geen) ooglid.
  Een arcadeboog heb ik absoluut niet. Kan je natuurlijk niet bijzelf doen maar ik ben er wel erg benieuwd naar!
  Grtjs,lisa

 • Beetje zwaar voor naar school, maar wel erg mooi:)

 • Ik ben heel erg benieuwd naar alle lipgloss swatches!!
  En naar een review van het wimperserum

 • De highlight in je binnenste ooghoeken is echt super gedaan! Zo gepigmenteerd!

 • Ga je ook nog swatches maken van de blushes en eyeliners?:D

 • Wow, echt een prachtlook! Vraagje: Blijven de MIYO producten ook lang zitten? Ik vind het namelijk heel chill als alles gewoon lekker heel de dag blijft zitten, dat je er de rest van de dag geen omkijken meer naar hebt!

 • Prachtige look :) staat je mooi ;D x

 • Mooie, simpele look, inderdaad perfect voor elke dag.

 • wauw echt super mooi!

 • dit vind ik de mooiste looks, en dan ook nog met ”goedkope” make-up! als ik weer geld heb ga ik deze kleuren bestellen en dan de look na proberen te maken

 • Dat lichte in je ooghoek staat echt prachtig! Ik sla die stap altijd over, maar ik zie nu wat het effect er van is :love:

 • Woowww, eyelinerskills! :P Mooi hoor!

 • Wat een mooie naturellook. Ik ga deze zeker proberen namaken. Leuke blog Cynthia!

  Groetjes

 • Wat een geweldige look! Echt deze moet ik onthouden die kan ik zo op doen dagelijks naar me werk!

 • brinadepina

  Ik ben heel benieuwd naar de MIYO oogschaduws, en zou graag willen weten welke shimmers heeft en welke matte is.

 • Weet je ook of de oogschaduw depot kunnen worden??

 • Mooie look! Zoiets draag ik ook meestal naar school.

  Misschien zou het leuk zijn om wanneer je zo’n look maakt andere kleurcombinaties aan te geven die jij zou proberen, dus dat je dan zegt welke kleur je in plaats van wit zou doen, welke in plaats van lichtbruin en welke in plaats van donkerbruin (zodat je ook weet op welke plekken), just a tip :)

 • Wauw wat een super mooie look! :D
  Ik ben nu al nieuwsgierig naar de andere look!

 • Hele mooie look, die je inderdaad makkelijk naar school of werk kan dragen.
  Ik gebruik zelf eigenlijk alleen oogpotlood en mascara op me ogen. Misschien dat ik hier maar eens mee moet beginnen, want ik vind het erg mooi :D

 • Wow, de White is echt kraakhelder! Heel bright om te zien, sowieso blijft de pigmentatie mind-blowing, maar de look is ook gewoon mind-blowing. :”) Heerlijke kleurencombo, zo neutraal, maar best intens. I like! :inlove:

 • I like it !
  Wanneer ik binnenkort bij je shop ga bestellen zit er zeker iets tussen van MIYO !

 • Het staat je super !

 • Heel mooi look, precies waar ik van hou! Die witte highlight staat mooi in je ooghoek, lekker heftig, zegmaar;):D

 • Mooie look. Slim om al die links van je webshop erbij te zetten haha. ;)

 • wauw echt een mooie oog look !