Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 januari 2014 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

De Tuinen Scrubcreme Cocos

P1230469Het leukste onder de douche: lekkere douchegels én scrubs. Liefst met een heerlijke geur. Toen ik laatst voor het eerst een spray tan kreeg wilde ik mezelf stevig scrubben, maar niet met zo’n scrub vol olie – dan gaat de zelfbruiner vlekken. Ik pakte de Scrubcreme Cocos van de Tuinen uit mijn kast, en dit is écht een aanrader!

P1230468

Goed nieuws voor meiden (of heren) die niet zo van kokos houden, er zijn nog andere varianten! Mexicaanse Cactus, Komkommer, Roos, Lavendel en Bamboe. Er zit zeker wel één tussen die je lekker vindt. Ik ben dol op kokos (zowel de geur als de smaak) dus ik zat wel goed met deze versie. De tube van 150 ml kost €6,99. Mooie prijs voor een scrub. Mits ‘ie goed is, natuurlijk. En de laatste tijd vraag ik me bij scrub toch altijd wel af of er geen plastic deeltjes in zitten, omdat dat zo slecht is voor het milieu.

De tube ziet er prima uit! Basic, simpel, maar prima.

P1230472

De tube heeft een handige klikdop. Veel beter dan een draaidop, dat is toch altijd wel een beetje gedoe onder de douche.

  P1230470

Informatie op de achterkant van de tube. De scrubdeeltjes zijn van bamboe gemaakt, en niet van plastic! Yes. Verder zit er geen SLS, parabenen, kleurstoffen, PET/PE en minerale olie in. Goed om te weten, want een scrub is veel lekkerder en beter zonder deze dingen.

P1230471

De bestanddelen van  De Tuinen Scrubcreme Cocos. Dit ziet er heerlijk uit! Glycerine, vette soorten alcohol, aloe vera sap, shea boter, soja olie, calendula extract… Er zit wel parfum in. Als je daar heftig op reageert, kijk dan een beetje uit met deze scrub. Al staat het wel helemaal onderaan de lijst, dus veel zit er niet in.

P1230474

Een crème is het zeker! Heerlijk, zulke scrubs.

P1230476

Wanneer je het uitsmeert zie je de deeltjes naar voren komen. Je voelt deze ook duidelijk op de huid en hij scrubt lekker. Van mij mag een scrub nog wel wat heftiger scrubben, met wat grotere deeltjes, maar dat is persoonlijke voorkeur. Echt zuinig is de scrub niet, maar hij werkt wel erg lekker. De geur is heerlijk (pure kokos) en na gebruik is mijn huid heel zacht en glad. Precies wat een scrub naar mijn mening moet doen!

Pluspunten

  • Handige, praktische tube
  • Verkrijgbaarheid (bij de Tuinen te koop)
  • Bevat geen SLS, parabenen, kleurstoffen, PET/PE en minerale olie
  • Bevat verzorgende bestanddelen als glycerine en sheaboter
  • Laat mijn huid lekker zacht en glad achter
  • Ideaal voor het zelfbruinen omdat het geen vettig laagje achterlaat
  • €6,99 voor zo’n lekkere scrub vind ik een goede prijs

Minpunten

  • Van mij mag de scrub wel iets pittiger scrubben
  • De scrub is niet zuinig in gebruik

De Tuinen Scrubcreme Cocos is voor €6,99 bij De Tuinen te koop.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.