Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker


Advertorial – Vandaag is het zover: ik ga vertellen wie de AfterGarlic actie heeft gewonnen! Je kon daarmee een designertas t.w.v. €750 winnen die je zelf mocht uitzoeken.

Er waren trouwens wat zorgen over inzendingen. Als je je foto via Twitter of de AfterGarlic site hebt ingezonden, dan is die sowieso meegegaan in de beoordeling. Ik heb de inzendingen allemaal zelf op Twitter bekeken, én op de AfterGarlic site, én nogmaals op de Miss Lipgloss Facebook. Stuk voor stuk heb ik ze dus gezien. Do not worry :)

Ten eerste: iedereen bedankt voor de geweldige inzendingen. Er zijn te gekke tassen (inclusief inhoud) voorbij gekomen en er zijn ook meiden heel creatief geweest. Ik zei al: wees creatief, en sommigen gingen aan de slag met photoshop en hun tekenspullen. Anderen maakten geweldige foto’s van de inhoud van hun tas, en er deed zelfs een jongen mee! Het liefst had ik jullie allemaal een tas gegeven, maar helaas kan er maar één de winnaar zijn (net als bij de playbackshow ;) ).

Het kiezen was moeilijk, al had ik sinds het begin wel mijn oog op een paar grote kanshebbers. En uiteindelijk is mijn keuze uitgegaan naar deze What’s in my bag:

 

Deze inzending is van Irenka Petrarka! GEFELICITEERD! Ik ga je mailen en dan krijg je info over hoe het nu verder verloopt. Één ding is zeker: jij hebt binnenkort een geweldige designertas van €750!

Waarom heb ik de inzending van Irenka gekozen? Omdat ik meteen blij werd van deze What’s in my Bag! Hij is vrolijk, duidelijk, simpel, en je kan zien dat deze dame er lekker creatief mee bezig is geweest! Het is gewoon net anders dan de andere inzendingen, hij valt op tussen de rest, en dat was voor mij ook wel belangrijk. Het is een unieke What’s in my bag en het bevalt me ook wel dat je lekker opgeruimd bent ;)

Leuk is dat jullie Irenka haar tekening ook het leukst vonden, want ze had maar liefst 141 likes. Dus met de tas krijgt ze ook een Miss Lipgloss Shop bon van €100! Damn, lucky you!!!

AfterGarlic, bedankt voor deze te gekke actie, en alle dames (en heer) die hebben meegedaan, bedankt!

115 Reacties