Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Kerst is in zicht! Al in de zomer was ik druk bezig met het fotograferen van kerstcollecties… En nu liggen ze dan ook echt in de winkel. De eerste die ik ga laten zien is de Dior Grand Bal collectie voor kerst 2012. Verwacht veel goud!

De collectie is geïnspireerd op de bals die Dior zelf vroeger organiseerde. In de 18e eeuw hadden jonge vrouwen een balboek waarin ze de namen van hun danspartners konden noteren. Het ‘starproduct’ van de Grand Bal collectie is daarop gebaseerd…

Eerst laat ik je wat producten zien die ik zelf niet heb (en dus ook niet kan swatchen):

 

5 Couleurs palettes in Night Golds en Fairy Golds. €55,50

Dior Addict Ultra Gloss in Lamé Gold en Ceremony Red, €28.

Ook wordt er een los gouden poeder verkocht (Diorskin Poudre Libre Gold Dust, €45,50) en Diorshow Liner Waterproof in Gold (€23). 

Kijk je mee naar de producten die ik heb? Het zijn echt pláátjes.

De producten in de doosjes, die allemaal anders zijn dan de standaard Dior stijl.

Eerst het starproduct van de Grand Bal collectie: het make-up palette.

Het zit verpakt in vloeipapier met het Christian Dior logo erop.

Tadaaa… Alles in de Grand Bal collectie is in goud gehuld. 

Het doosje (eigenlijk het balboekje) sluit met een oogpotlood, dat je door de sluiting steekt.

Dit is een donkergrijs (Dior beweert zwart, maar echt diepzwart is het niet) oogpotlood. 

Wauw. Ziet dat er niet onwijs luxe uit? Prachtig, toch? Heel eerlijk: dit is niet iets wat ik écht zou gebruiken. Maar het is toch prachtig om naar te kijken? Deze Dior producten zijn echte collector’s items. De starproducts gaan ook altijd enorm hard omdat ze gewoon nooit meer in het assortiment terugkomen. Deze Grand Bal kost €85,50. Een lieve duit.

De oogschaduw… In goud en zilver, in een prachtig patroontje gedrukt. 

Onder het klepje zitten twee kleuren lipgloss.

Wauw, die oogschaduws… Echt puur goud en zilver. Dat zie je niet gauw, een écht mooie metallic goud kleur. Vaak zijn ze te geel, of niet glanzend genoeg. Deze is echt te gek, heel bijzonder. En die zilveren tint is ook prachtig.

De lipgloss ernaast. De linker is transparant met een gouden glans, de rechter is koraalroze, heel subtiel. 

Er zitten vier nagellakjes in de Grand Bal collectie.

En wat hebben ze een bijzondere verpakking! Heel anders dan gewone Dior nagellak.

Dit is ‘Marilyn’. Dekt in drie laagjes (wat wel een beetje jammer is bij een nagellak van €26) en is een prachtige felrode kleur.

Dit zijn de andere kleurtjes. Die zwarte… wauw!

Er zijn vier lipsticks in deze collectie, de Diorific. Ik heb deze in de kleur Marilyn. De andere drie kleuren zijn ook roodtinten.

Wauw!

Marilyn is een volle, roze-rode kleur.

 

De lipstick is heel romig, erg dekkend en voelt heel comfortabel aan op mijn lippen. Blijft lekker lang zitten (een bal met chique hapjes en drankjes overleeft ‘ie zeker!) en de kleur is ook prachtig. Wat is het eigenlijk, roze of rood? Ik noem het maar roze-rood. €33

Als laatste, de eerste nepwimpers van Dior! In twee soorten, €28,50. 

Deze heeft steentjes op de buitenste wimpers, de andere heeft steentjes op de wimperrand. 

Er zit een tubetje lijm bij, die hoef je niet los te kopen.

Tja, ik kan niet anders zeggen dan dat de Grand Bal collectie superchic en luxe is. Alles is goud, en we zien dat veel gecombineerd met rood. Luxe, heerlijk om lekker bij te zwijmelen, en misschien belandt er wel iets op je verlanglijstje voor Kerst? Hopen dat er dan nog iets van deze mooie collectie te koop is, want de kerstcollecties van Dior gaan altijd razendsnel.

Dior Grand Bal producten zijn vanaf 7 november te koop bij de luxere parfumerieën. 

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

111 Reacties

 • Ojee wat een prachtige producten! Ookal zal ik ze waarschijnlijk niet kopen (te duur), ik vind het super om jouw foto’s te zien. Die nagellak! Wat een fantastisch potje! Trouwens het valt me op hoe goed je artikels altijd geschreven zijn en ook de structuur en stijl. Ik bedoel, in je sneak peek schreef je dat je graag op voorhand werkt en dat je record 88 posts was die in de rij stonden en toen dacht ik wow! Voor vele blogs zou het gelden dat ze wel veel blogposts hebben, maar dat de inhoud en kwaliteit ervan niet zo goed is. Bij jou is het kwaliteit én kwantiteit, en dat wou ik toch eventjes zeggen :)! Leuke post met prachtige foto’s x

  • helemaal mee eens, de opbouw lees gemakkelijk een fijn door en de stijl blijft door het artiekel heen goed hetzelfde.

   en waaauw die lipstick! staat je echt goed!

 • Die lipstick is echt heel erg mooi. Ik heb zelf 1 Dior lipstick in een zelfde soort verpakking en die vind ik heel fijn. Blijft lang zitten, en de kleur is fantastisch. Misschien dat ik deze wel aan mezelf kado gaan doen als kerstkadotje ;-)

  • Inderdaad, Diorific is een geweldige lipstick die ook bij mij erg goed blijft zitten in vergelijking met welke andere lipstick dan ook. Dit product is al jaren te vinden bij Dior en is een goed bewaard geheim voor vrouwen die echt op zoek zijn naar een lipstick die SUPER blijft zitten. Je moet zelfs de display van Dior uittrekken, anders mis je ze. Ze staan niet eens in het zicht. Minpunt is dat er maar weinig kleuren zijn er er bijna nooit een nieuwe kleur bij komt. Nu dus wel, rennennnnnnnnn!!

 • Wow prachtig oogschaduwpaletje! Goud met zilver… En die lipstick is ook prachtig! :love:

 • Wat heerlijk om naar te kijken, wat ziet alles er toch prachrig uit! Ik zou het dan bijna niet durven te gebruiken ;)

 • O hemel, ik ben echt een ekster en zit echt weg te zwijmelen bij al dat moois. Wat heerlijk dat jij deze mooie limited edition in je bezit hebt! Ik heb echt nog nooit zo’n mooie gouden oogschaduw gezien… :D

 • Wat een prachtige producten en mooie foto’s! Super chique!:)

 • Prachtige producten

 • Woooooooow! Prachtige collectie! Ik ben het meeste fan van de lipsticks en het meeste benieuwd nog naar de dekking van de zwarte nagellak. :)

 • Wat een prachtige producten! Bijna zonde om ze te gebruiken!

 • Wauw wauw wauw! Wat een prachtige en luxe collectie, alleen om bij te zwijmelen!

 • wauw! Wat een prachtige en luxe collectie, alleen om bij te zwijmelen!

 • *mond valt open*. Oh. My. God. HOE PRETTY?!?!?! dit is echt zooooo moooi, serieus, Ik zal het net als heel veel andere meiden überhaupt durven te gebruiken. Die lipstick en oogschaduws oooh. :inlove: Waarom oh waarom is de prijs zo high. ook die nepwimpers zijn geweldig, ik vind die steentjes zo mooi en subtiel aaah. :inlove:

 • Wauw, in één woord: geweldig!!

 • Wauw, wat enorm MOOI! Die potje van die nagellak… :inlove:

 • Oh wow, echt te mooi. Die gouden oogschaduw, prachtig! Alleen 85 euro vind ik echt te veel, ik zou alleen de gouden oogschaduw gebruiken. Op zoek naar een dupe dus!

 • Erg mooi maar ook erg boven mijn budget

 • Ik vind dit echt een van de mooiste kerstcollectie tot nu toe! Zoveel mooie producten.. Helaas kan ik niet alles aanschaffen :( Die lipstick staat je trouwens heel erg mooi, wauw! :D

 • wauw, wat een prachtige producten!

 • Ohhh mooi zeg! De huls van die lipstick en de verpakking van de nagellak zijn zo onwijs leuk! En dat eerste palet ziet er ook fantastisch uit, echt prachtig dat goud en zilver :love:

 • Hele mooie producten! :)

 • Wat een prachtige oogschaduws zeg! Inderdaad echt de perfecte zilver en goud :)

 • Wow, wat een práchtige collectie! Ik vind eigenlijk alles mooi. Ook de verpakkingen mogen er zijn, wauwie!

 • Oh wauw wauw dit is zeker eyecandy! Heeft Dior goed gedaan, echt DE perfecte classy collectie voor kerst. Hele mooie foto’s ook :love: Vind het alleen jammer dat je geen uiteindelijke ooglook hebt gemaakt met bijvoorbeeld de wimpers en de zilvere/goude oogschaduw. Of komt die misschien nog binnenkort online ? haha :)

 • Ik snap wel dat iedereen enthousiast is, maar dat goud is gewoon níet mijn smaak! :P Maar ach, nog genoeg andere kerstcollecties…

 • Wauww! Mooie producten, en mijn mond viel serieus open bij die goud- en zilverkleurige oogschaduw, wat een eyecatchers zeg!

 • Als je het starproduct niet echt gaat gebruiken mag je het ook wel aan mij geven hoor ;) Wat een plaatje! Ik ga zeker sparen voor een van de nagellakken en/of lipsticks!

 • Cynthia,

  Elke keer wanneer ik op jou site kom krijg ik een melding van mijn virusscanner dat ie een aanval van jou site blokkeerd. Ik weet niet of meerdere mensen dit hebben??

 • Ik wil die palette maar twijfel goud..zilver..het is niet iets wat ik echt zou gebruiken eigenlijk.. En of het me staat..overigens ben ik nog beginnend leerling met oogschaduw dus nu al meteen met iets fels weet niet of het zo goed idee is.. Maar een vraagje: jij verkoopt ook ciate,ga jij straks die adventkalender verkopen ervan? Greetz

  • Na die adventkalender ben ik ook wel benieuwd eigenlijk! Ik hoop het xo

 • Echt heel chique die gouden verpakkingen en wat een leuk idee, een palette in de vorm van een balboekje (ik kende die term trouwens nog niet eens, zo leer ik elke dag weer wat nieuws ;-) )!

 • Dit is een collectie waar ik zeker naar uit kijk, vooral wat betreft de nagellakjes! De lipstick is dus niet uitdrogend? Ik heb namelijk van de Diorific-lijn gypsy red en die droogt mijn lippen zo erg uit, dat ik hem nooit draag (en ik heb bijna nooit last van dat soort dingen..) Nieuwe formule?

 • Wat een prachtige producten *kwijlt*

 • Wat een prachtige producten. Vooral de verpakkingen vind ik heel mooi. De lippenstift staat je prachtig!

 • Ik vind de producten echt prachtig!

 • Ben verliefd op de verpakkingen van de nagellak en lipsticks! Lipstick is het enige product waar ik veel geld aan uitgeef, ik verzamel lipsticks van dure merken in mooie verpakkingen (ik heb er tot nu toe zes) dit zou een bijzondere aanvulling zijn!

 • Wauwerdewauw, wat een práchtige make-upjes! *kwijl, kwijl*

 • Wat een geweldige producten! Vooral die lipstick ziet er perfect uit!

 • Wat een supermooie collectie! Vooral dat palette.. Wooow.. Maar helaas is het zoo duur!

  Er staat trouwens “In de 18e eeuw hadden jonge vrouwen een balkboek” maar dat is een balboek, neem ik aan? ;)

 • ik vind die lipstick zo mooi!

 • Wauw echt hele mooie producten! De lippenstift is een prachtige kleur!

 • Dior is toch 20ste eeuw? Hoe kunnen de bals dan en 18e eeuws, en a la Dior zijn?

 • Wat een prachtige collectie! Vooral die lipstick vind ik zo ontzettend mooi. Ik zou het nooit kopen -daarvoor is het mij te duur- maar ik vind het wel heel mooi om te zien :)

 • Zucht, waarom is alles zo duur….
  Die van vorig jaar vond ik alleen wel mooier, maar dat maakt niet uit, het blijft prachtig. :inlove:

 • Kwijlen. Nothing else to say ;-)

 • Zoals je zegt, het zijn echte collector items. Prachtig, maar ik zou persoonlijk niet zoveel centjes neertellen voor iets wat ik nooit ga gebruiken. Maar de verpakkingen zijn echt stunning :inlove:

 • Hebben hebben hebben! :inlove:

 • Wat een leuk artikel. Ideaal om alvast weg te dromen naar kerstmis toe ;).
  Komt er nog een look met deze producten online?

 • Wow het ziet er allemaal super mooi uit maar het ligt iets
  (lees heel erg) boven mijn budget.
  X

 • Wat een moooooie producten (ook al heb ik dat geld er niet voor over :love:)! En een ‘balboekje’, how cute. Die lipstick vind ik ook errrrug mooi.

 • Ik ben vandaag om de lipstick ‘diorling’ geweest. Een prachtige bordeaux kleur! En heb ook de zwarte nagellak Diva gekocht. Ik vind ze beiden zoo mooi! Kan er uren naar zitten staren$

 • Wauw wat een prachtige producten!

 • Die potjes van de nagellak vind ik erg mooi! :D

 • Zucht… :hmm:

 • er zitten echt een paar supermooie producten tussen!

 • De kerst producten van Dior zijn altijd zo mooiii :love: en de verpakking en de kleuren trekken mij ook om ze allemaal te kopen :inlove:

 • WAUW :inlove: Prachtige producten en dat ogenschaduwpalletje prachtig, zeker een musthave net zo als de lipstick trouwens :blush:

 • Alleen die verpakkingen vind ik al heel erg mooi!

 • ohlala, wat een geweldige luxe straalt dat uit zeg – géweldig! dat palette is echt het mooist (en duurst!) dat ik ook heb gezien.. * smelt*

 • Oh my god, dat oogschaduw “balboekje” palette. Breath-taking zo mooi! Inderdaad een echte collector’s item. Die lipstick vind ik ook echt práchtig. net niet roze, net niet rood. Gewoon rood-roze hihi!

 • Oh wauw, vooral de nagellak heeft een erg mooie verpakking :blush:

 • Wauw wat een mooie producten zeg! Echt een prachtige collectie dit!

 • Wauw, wat een mooie producten! :)

 • Ohg wat mooi !!
  Zou t zelf allemaal wel willen hihii..

  Ps zou iemand me kunnen beantwoorden met deze vraag? Ik heb tabletten voor acne, maar er staan maar 1/2 zinnen over acne en is bedoelt ook voor andere dingen? En het zijn 11 doosjes zal ik t innemen ? Zelf heb ik niet hevig ” acne ” maar wil dr wel vanaf.. Of moet ik naar dermatoloog bedank liefs

 • MissKoffieklets

  Waaaaaaauuuuwwww (klapt haar mond weer dicht) :inlove:
  Ik ben niet zo Dior-achtig maar dit is hemels! Je zou de oogschaduw al niet durven gebruiken omwille van het patroontje alleen al…
  Mooi voorgesteld ook! Knap gedaan !

 • Wat is die nagellak mooi en die lipstick ook zeg… hele mooie serie

 • Waaaw, deze collectie is echt zo ontzettend mooi !!! :inlove: al dat goud , super voor met kerst!

 • Wat een prachtige producten :-)

 • Er zitten mooie dingen bij. En deI fotos zijn ook goed .weet niet of zilver of goudkleurige oogschaduw mij zou staan.
  Testen ze dat bij je als je het bij de Douglash zou vragen .

 • wauw wat een prachtige producten! i

 • Wauw dat palletje is erg mooi, vooral die gouden oogschaduw die er in zit.

 • Ooooh, wat mooi wat mooi wat mooi! Ik kan niet stoppen met kijken naar die oogschaduw… Is het echt niks voor jou? (De lipstick anders wel, die staat je prachtig!)…
  Zo jammer dat die producten zo duur zijn, anders stond ik meteen in de winkel! Verkoop je ‘m niet voor een iets zachtere prijs? ;)

 • Prachtige producten! Je hebt ook hele mooie foto’s gemaakt. Ik zou wel een lipstick of nagellakje willen hebben, maar die prijs… ;)

 • Wow wat een mooie verpakkingen! :inlove:
  De gouden en zilveren oogschaduw zien er ook echt prachtig uit, al zou ik er niet zo snel zo veel geld aan uit geven.. x(

 • ooh wauw wat een eyecatchers allemaal! Ik vind de foto’s van jou ‘holding’ the lipstick echt geweldig!

 • Oooh waauw, prachtig allemaal ! Ik zou wel een lakje en lipstick aanschaffen ! Het palette is mooi maar toch niet echt mijn kleuren en zoveel geld zou ik er nu ook weer niet aan geven.

 • Wauw wat n luxe cynthia….so jaloers !

  Btw ik heb ook al lange tijd probleem mt virusmelding als ik op je site kom.bij andere bloggers heb ik dat niet.

 • WAUW

 • Jacqueline

  Wat een prachtige foto’s!

  ik kan niet wachten!

 • Woow! Die lipstick staat zo mooi! Echt een mooie kleur bij jou en ook heel netjes aangebracht

 • Het zijn inderdaad prachtige producten! Wel véél te duur naar mijn mening (85 euro voor een doosje met oogschaduw en lipgloss… wow!) maar ze zijn érg mooi om naar te kijken! Van die nagellakjes wordt ik ook wel vrolijk. :)

 • prachtige collectie, maar helaas te duur voor mijn portemonnee!

  Die gouden oogschaduw, wauw! Ook de lippenstift is erg mooi :love:

 • wat een mooie producten ik ga de nagellak hallen en de oog schauduw ik heb het er voor over vooral toen ik deze foto’s zie
  mooi gefotografeerd
  xx

 • Prachtige producten!

 • natuurlijk zo dat je het meest betaald voor de verpakking en de kwaliteit van de oogschaduw helemaal niet zo denderend is… en de naam natuurlijk
  kijk maar naar chanel nagellak ik heb er meerdere maar de kwaliteit is waardeloos!

 • Waaauw, die palettes en die nagellakjes zijn prachtig.. En ook met dat oogpotlood als sluiter, heel slim gevonden van Dior. Love it, maar wel iets te duur voor mij!

 • Woaaaah die lippenstift staat je PRACHTIG!
  Erg mooie producten maar ja zo duur, dat kan ik helaas echt niet kopen.

  Cynthia die lippenstift moet je gewoon elke dag dragen ^^

 • Die lipstick is echt ontzettend mooi! Ik dacht dat het een vuurrode zou zijn, maar die roze tint geeft het echt iets heel speciaals. De hele collectie ziet eruit om op te eten, prachtig!

 • De oogschaduws en die lipstick, wow! ♥

 • Alle producten zijn prachtig, vooral die zilver en gouden oogschaduws :D x

 • Wauw, wat een prachtige producten

 • Wow zo mooi! Vooral die lipstick en die oogschaduw! Het lijkt net echt goud en zilver! X

 • waaauw echt geen woorden voor. Zo fantastich ! Vooral de lipstick vind ik super.. in mijn lievlingskleurtje.. rood-roze ! :D

 • Wat mooi! Ik wil alles! Maar gaat nooit gebeuren helaas.. :P

 • Ik moest een gil inhouden toen ik zag dat je de oogschaduw geswatcht had….Nee Cynthia, doe het níét! :sad: Ik zou het echt niet durven aanraken, wat een prachtig patroontje en zie je het patroontje nog wel nadat je hem geswatcht hebt?

 • Wauwie heel mooi!

 • WOHOOOO DIT IS EYE CANDY MENSEN! Je hebt echt prachtige foto’s gemaakt. Ik wil ook Dior make- up, ooit… als ik de geldpest heb ;)

 • Miguel Fernandez

  Mooie producten,echt glamours en glitters!!Beautiful look!!

 • Vandaag heb ik de lipstick gekocht. Heel erg getwijfeld vanwege de prijs maar toch gedaan. Hij is echt geweldig. Kleur is idd roze-rood met een blauwe ondertoon. Geweldige kleur voor dames met een koele gelaatskleur. De Diva vond ik ook erg mooi maar is voor mij te oranje. Van Max factor heb ik er een prachtige lipliner bij gevonden. Ik hoop dat deze kleur lang in het assortiment blijft, alhoewel ik er erg lang mee kan doen, hij is echt super!!

 • Ik vind het jammer dat je maar 1 kleur hebt om te gebruiken van de oogschaduw. Want zeg nou zelf? Ik weet niet hoe ik goud en zilver moet combineren wil het niet trashy zijn!