Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker


Tja, als je Miss Lipgloss heet, móet je ook de ELF Hypershine Lipgloss testen. Eigenlijk had die natuurlijk als eerst gemoeten, maar mijn handen kriebelden zo enorm toen ik de blushes en nagellakjes zag. Maar goed, nu is eindelijk de lipgloss aan de beurt! Deze leuke glossjes kosten ook maar een euro per stuk – echt waar – en ik was heel benieuwd of ze nou ook een beetje fijn zouden zijn. Lees verder en je weet het!

Er zijn elf kleuren, en ik heb er tien! De glossjes komen in een karton-met-plastic verpakking, zoals elk product dat je kan kopen op de shop van ELF. Ik vind het persoonlijk wat overbodig, want je gooit het toch meteen weg, maar het ziet er ook wel weer netjes en verzorgd uit.

Wat ELF zelf over de Hypershine Lipgloss zegt:

Hoogglanzende transparante gloss met microspiegelende technologie die licht weerkaatst. Verzacht de lippen met een voedende glans die urenlang houdt. Voor een natuurlijk, subtiel en prachtig effect!

De basis van de lipgloss is minerale olie, wat niet voedend is maar wat wel prima werkt als lipgloss. Het glanst, is wat vettig, plakkerig. Prima!

Dan de verpakking! Deze deed me meteen denken aan de Stila Lip Glazes. De ELF glossjes zijn wat dunner maar verder is de verpakking identiek. Je moet aan de onderkant draaien, waardoor je de lipgloss omhoog ‘duwt’, en dan komt het product er aan de bovenkant uit, bij het kwastje.

Het kwastje

En de lipgloss die er uit komt.

Dit is trouwens de kleur Fairy. Ik vind de verpakking erg leuk en ook praktisch, zo’n kwastje werkt fijn. Wel hopen dat ‘ie in je tas niet per ongeluk omhoog klikt waardoor de dop helemaal onder de gloss zit. Tot nu toe heb ik er nog geen problemen mee gehad, als je er een beetje voorzichtig mee bent is er niks aan de hand. Ik ben wel altijd bang met dit soort verpakkingen dat het draaisysteem na een tijdje kapot gaat, en je dus je lipgloss kan weggooien, want je kan het er niet op een andere manier uit halen. Goed, laten we naar de kleuren kijken!

Dit zijn ze!
Fairy, Blossom, Joy, Flirt, Sugar Plum, Cloud Nine, Vixen, Bubblegum, Berry Cherry, Mauve.


Fairy, Blossom, Joy, Flirt, Sugar Plum
Fairy is een transparante gloss met een opvallende roze parelmoer glans
Blossom is lichtkoraal met een zilveren glittertje
Joy is roze met heel veel kleine gouden glittertjes
Flirt is koraal met een nauwelijks zichtbare shimmer
Plum is donkerroze/paars met gouden glittertjes

Cloud Nine, Vixen, Bubblegum, Berry Cherry, Mauve.
Cloud Nine is transparant met zilveren parelmoer glans
Vixen is creamy rood
Bubblegum is creamy lichtroze
Berry Cherry is creamy bruin-roze
Mauve is creamy lichtbruin

Ik heb niet alle kleuren ook op mijn lippen geswatched, want ze zien er op mijn lippen exact hetzelfde uit als op de swatches op mijn hand! De kleuren zijn mooi gepigmenteerd, de felle kleurtjes zijn op de lippen ook fel. Ik heb alleen mijn favoriet even op de foto gezet, Bubblegum.


Hij trekt wel iets in de lijntjes, maar dat heb ik ook met veel dure lipglossjes.

Ik vind de kleuren mooi, er is veel keus, van heel fel en donker tot licht en subtiel. De verpakking is mooi, leuk en praktisch. En hoe voelt het op de lippen? Ik vind het prima! Het is wel ietwat plakkerig, maar dat vind ik eigenlijk wel fijn. Plakkerige lipgloss blijft nou eenmaal langer zitten dan een waterige, dus doe mij maar dat eerste! De gloss houd het urenlang vol en blijft er ook mooi uit zien. En dat voor €1, dat is toch bijna niet te geloven? ELF test ook nog eens niet op dieren. Enne, zijn de namen van de kleuren niet ontzettend leuk? Natuurlijk maakt het voor de kwaliteit niks uit, maar dat geeft toch net even wat extra’s.

Mijn favorieten: Bubblegum, Joy, Flirt & Vixen.

Conclusie: leuke, mooie glossjes die prima werken en voelen en ontzettend goedkoop zijn! Je kan ze kopen op Eyeslipsface.nl.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

98 Reacties

 • Super leuk dat je ook eens een goedkoop merk reviewt,
  dankjewel!!=D

  xxx <3

  • Ze heeft inmiddels al meer budget spulletjes gereviewed (: Het is inderdaad erg fijn, vooral met die mooie foto’s ^^

 • Zo die Joyes is echt een mooie kleur op je hand, zo lekker shiny!

  Ik vind alleen dat kwastjes inderdaad wel hygiënisch werken maar ze worden bij ook snel vies! Ik gebruik ze dan toch minder helaas!

 • Ziet er leuk uit, maar de verpakking oogt wel heel goedkoop -dat is het ook maar goed- ik vind het niet echt heel erg bijzonder ;)

 • Ik vind Vixen heel mooi, en dat de E.L.F producten in kartonnen verpakkingen zitten vind ik wel fijn, zo weet je tenminste zeker dat er niemand aan heeft gezeten. :blush:
  xx

 • Als de kleurtjes echt net zo uitpakken als op je hand zijn.ze erg mooi ;)

 • Ik hoor er inderdaad goede reactie’s over! En dat zo goedkoop! Kan toch niet beter? :inlove:

 • Lipglosjes lijken me erg fijn,
  EN JOUW OGEN< wauw!! :blush:

  • Die ooglook is echt geweldig! Net als de lipglossjes trouwens ;) Wil je daar eens een artikel over schrijven? Pretty please with a cherry on top?:D

 • Ben erg benieuwd naar E.L.F. en de lipgloss ziet er erg goed uit.

 • Super leuke producten net als de blushes en de lakjes, maar wat ik een grote tegenvaller vind zijn de verzendkosten iets van 7 euries? Dan worden het opeens toch wel weer wat duurdere producten!

 • Wat een mooie glosses! Ik had na hun transparante omschrijving toch verwacht dat ze niet zo gepigmenteerd waren, maar het ziet er goed uit! :)

 • Ik vind Blossom en Flirt leuk!

 • Ik vind je oogmake-up hier erg mooi!!!

 • Moooooie lipgloss,en ja ook vind je oogmake-up hier ook erg mooi

 • Klinkt mij heel goed in de oren. :) Ben echt heel benieuwd geworden naar E.L.F., ik hoor er zulke goede dingen over. En om de prijs hoef je het niet te laten. ;) Heb wel gehoord dat, als je wil bestellen, er veel verzendkosten aan vast zitten. Dat is dan weer een beetje jammer!

 • Ziet er goed uit! De verpakking oogt ook helemaal niet goedkoop vind ik :)

 • Waaauuww :inlove: :love:

 • woow ik vind ze echt mooi!
  ik vind elf echt super goedkoop alleen jammer dat de verzend kosten wat duurder zijn!

 • bubblegum is echt mooi. :D

 • mooie kleurtjes!

 • Super leuke artikels over ELF, heel veel van een product in een post, daar hou ik van :D

 • Oh, ik was heel erg benieuwd naar een fullface van Plum, want die ziet er heel speciaal uit. Voor de rest vind ik vixen, Berry Cherry en Mauve erg mooi :D

 • Oh deze zie ik ook altijd in de shop staan en dan denk ik nah nee laat maar, maar ze zien er wel erg leuk uit :D

 • Wouw mooi, geven lekker véél pigment af! Super

 • Mijn E.L.F. wishlist blijft groeien met al die mooie artikelen op je site! Wauw!

 • Prachtige ooglook heb je op! Maar nu ontopic: mooie lipglossjes voor die prijs! Toppie!

 • ahh ze zijn dus leuk! nu weet ik zeker dat ik ze ga bestellen!

 • Back to your roots: lipgloss! Je leek bijna Miss Liperase te worden.. :P
  De glossjes zijn er erg mooi uit :)

 • Leuke lipglossjes zeg! Wou al een tijdje wat bestellen van E.L.F. maar nu al helemaal :blush:

 • Ziet er goed uit! En al helemaal voor die prijs :D

 • Mooie glossjes allemaal :D!
  Ik wil binnenkort ook weer wat bestellen, maar dan vooral die Studio lijn blushes!

 • Ziet er héél mooi uit!

 • Leuk! Dat ziet er allemaal mooi uit, ik draag alleen heel weinig lipgloss.

 • ik wil al een poos een grooote bestelling gaan plaatsen bij ELF. zoek van alle producten reviews op enzo, is wel handig dat jij de proucten test:)

 • Ahh looking good! :blush: Maar wat ik nog veel mooier vind is je ooglook. Die vind ik deze keer echt prachtig :inlove:
  Zou je willen laten zien hoe je deze maakt?

 • ze lijken me wel fijn werken :D

 • Ziet er erg mooi uit ;D

 • Leuke review! Kost ook echt allemaal niks he bij elf.. Hoe maken ze het ervoor! Heb toevallig gisteren een hoop ge-unboxed! Supermooie producten, ben benieuwd naar de rest van de reviews!

 • woooow super mooi!! hebben hebben hebben!! :inlove:

 • Flirt is zeker mijn favoriet!

 • weer zo goedkoop en weer zoo mooi :inlove:

 • Wauw wat een super leuke verpakking! En heel mooi dat hij ook goed is :) Ik ga zeker een keertje bestellen.. Alleen ik vind de verzendkosten een beetje duur (dat vind ik altijd dus dat ligt aan mij hoor), dus is er misschien ook een winkel die Elf verkoopt?

 • Mooie kleurtjes :) Dat systeem vind ik ook wel grappig.

 • Super, ga ik zeker eens bestellen! :D
  Welke oogschaduw heb je op trouwens, vind’k echt mooi!

 • Mooie kleuren zitten er bij. Zelf vind ik die draaiverpakkingen wel wat minder handig, maar goed…
  Je ooglook is ook mooi trouwens!

 • Mooie kleurtjes! Maar ik ben bang dat deze ook zo naar sinaasappel ruiken :(

 • Wauw prachtige ooglook!

 • Echt bedankt voor al die reviews van ELF, dankzij jou weet ik ook wat ik kan verwachten als ik daar iets op bestel want ik wil het al best lang maarja, 1 euro, wat zou je daar nou voor krijgen he?

 • Joy en bubblegym vind ik er wel mooi uitzien, maar ik zou het zelf niet zo snel kopen denk ik.

 • Wat een mooi kleurtjes!

 • ziet er erg goed meid!!! Dat voor zo weinig geld…

 • Ik heb net een hele lading make up binnen gekregen van E.L.F.
  Ik had alleen geen gloss besteld. Maar ik moet zeggen, het is wel heel handig dat je al die kleuren swatched. Dan zie je toch beter (echter) wat je koopt dan wanneer je foto’s op hun website bekijkt.

 • Ziet er mooi uit en voor dat geld! Wauw :)

 • Zien er goed uit, ik heb al een hele lijst met e.l.f. spullen die ik wil! Ben van plan een keer samen met iemand te bestellen zodat ik de verzendkosten kan delen =)

 • Ik heb er ook een aantal en ze zijn inderdaad erg fijn. Je hebt echt een hele mooie ooglook op deze foto!

 • Echt een super mooie foto!

 • heel leuk voor die prijs, alle producten van ELF trouwens, ik heb zelf de translucent powder, en daar ben ik erg blij mee, alleen de verpakking is niet zo practisch, het is ongeveer de ID minerals verpakkingen dus al ie een keer op zn kop heeft gelegen dan komt het er elke keer als je hem open maakt eruit vallen, maar het product is erg fijn :).

  oh, en zou je ajb kunnen zeggen wat voor foundation je ophebt, want je huid ziet er geweldig uit op deze foto!!

 • Bubblegum lijkt me mooi!

 • Mooie kleurtjes !

 • Jaaaaa, ik kan er niet meer omheen. Ik móet een bestelling bij ELF plaatsen!

 • Ik heb zin om een hele lading te kopen! .. ik ben zelf dol op elf !! :p
  nog nooit een lipgloss uitgetest .. maar het is blijkbaar de moeite waard ..

 • Ziet goed uit! En veel pigment, lijkt het! Voor €1, hoe kunnen ze het maken :)

 • wauw, wat leuk!
  alleen wel redelijk wat verzend kosten.. das beetje jammer. ik weet niet of dat altijd zo is :blush: bestel eigenlijk nooit:$

 • weet jij nog hoeveel verzendkosten je hebt betaald? (en invoerrechten?)

  • Verzendkosten is eerder al beantwoordt, staat ook op de site.
   Het is een Nederlandse webshop, dus dan mag je er van uit gaan dat je geen invoerrechten hoeft te betalen, dacht ik zo. :)

 • Ziet er goed uit! Mooie kleuren en dat voor zo weinig geld!

 • Oehh, nice nice nice!

 • Ik vind ze erg mooi!

 • Die laatste foto van jou is echt zo mooi!

 • Mooie kleuren. Lijken me kei fijne glossjes! veer lekker weinig geld natuurlijk ;)

 • Wauw je ooglook is echt heel mooi !

 • Wow, die bubblegum en blossom zien er erg mooi uit!

 • Ik heb Berry Cherry, echt een supermooi kleurtje op mijn lippen! ^^

 • mooie oogschaduw heb je op staat je goed wat voor oogschaduw heb je op

 • ik vind het wel heel erg jammer dat ze bijna 7 euro aan verzendkosten vragen.. :O

 • ziet er goed uit zeg! Ik wilde een tijdje geleden ook op E.L.F bestellen, maar de verzendkosten vielen mij enorm tegen. Misschien dat ik het toch maar eens moet gaan doen. En als ik het met vriendinnen samen doe is het alweer minder:D

 • wow, mooie kleurtjes zeg!
  Zien er echt goed uit <3

 • Ik wou laatst ook wat bestellen, maar ik wil per se de Shimmer Palette, en die komt pas in juni weer binnen! En ik ga niet 2x iets bestellen want daarvoor zijn de verzendkosten iets te hoog. Dus dan nog maar even geduld hebben…

 • Misschien maar eens proberen, dan :)

 • wat een prachtige look!

 • welke oogschaduw heb je hier op? het is zoooooo mooi, misschien een artikel van maken?

 • Ik vind Joy, Vixen en Bubblegum heel mooi!

 • Leuk! Daar ga ik er dan zeker wat van bestellen bij mijn volgende ELF bestelling!

 • kun je de producten van ELF ook ergens in de winkels kopen?

 • woow mooie look heb je op de laatste foto.
  wil je daar en tutorial van doen?

 • mooie glossjes ! ik ben nog op zoek naar een subtiele roze of koraalkleur

  ps. echt een geweldige ooglook op de laatste foto; tutorial? :blush:

 • erg mooie lipgloss voor maar 1 euro,
  ik ga binnenkort ook een grote bestelling doen bij elf
  kan niet wachten ….

 • ohmygod
  ik ben echt totally :love: met Joy!
  ZO’N MOOIE KLEUR! :O
  x

 • Ze zien er erg goed uit!