Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

YouTube voorvertoningsafbeeldingIn deze video gebruik ik voor het eerst de Carmen Chopstick Curler en ik laat je zien hoe dat gaat én wat ik er van vind. Ik heb de tang gekregen van Carmen. Klik hier als je de video niet kan zien!

57 Reacties

 • sowieso vind ik carmen een super fijn merk, maar wooooow wat een effect zeg :D

 • Zo niet Cynthia, maar zoooo gaaf.. Ergens in je hoofd denk je, hmm fout.. Maar ik kan er niks aan doen.. Love it!
  Heerlijk ook hoe je zit te lachen en maar niet kan stoppen met aan je haar friemelen..

 • Haha, ik dacht: er komt nog iets na over hoe het later met je haar is gegaan, maar geen ‘hidden track’ achter de laatste 30 seconden zwart. Anyway, over je haar: ik vind het je onwijs gaaf staan! Kan me voorstellen dat je schrikt als je jezelf zo in de spiegel ziet omdat het zo anders is, maar het staat echt heel erg leuk! Ben verbaasd over het resultaat van de tang hoor!

 • Wauw, wat een effect zeg!!

 • Whaaaaa zo leuk! Wou dat ik lang haar had 😂 voor zo nu en dan vind ik het heel leuk zeg!!!!

 • Wat een effect! Vind het je echt heel tof staan, een keer wat anders!

 • Heel leuk resultaat! de tang werkt! De look is alleen absoluut niet Cynthia! ;-) Waarschijnlijk viel het niet in model zoals je wilde omdat jouw haar geknipt is als ‘recht haar’. Ik heb zelf krullen en het scheelt veel hoe een kapper mijn haar knipt hoor. Als ik ze dan een keer stijl dan valt het meestal ook niet zoals ik wel.
  Ik heb erg kunnen lachen om je video, kwam heel spontaan over :)

 • Gaaaaf! ik vind het harstikke mooi! Een keer wat anders. Ik heb zelf heel lang haar. Jammer dat het niet om de tang past. Het duurt dan volgens mij ook echt een eeuw voordat alle haren gekruld zijn. Hoelang deed jij erover?

 • Haha, vooral jouw reacties zijn fantastisch! Maareh, heftig ja. Maar wel heel cool voor héél af en toe!

 • Wohw, intens resultaat inderdaad! De tang doet in ieder geval zijn werk goed. Ik vind het persoonlijk niet zo heel mooi staan, maar dat zou ik bij mij zelf ook vinden. Wel ben ik het met je eens, het resultaat oogt heel natuurlijk! Denk dat veel dames dit wel heel leuk vinden. Mooie prijs trouwens ook!

 • Wauw wat een super mooi effect! Ik ben benieuwd wat voor effect je krijgt als je het gebruikt bij iemand die al best veel krullen heeft.(om een andere soort krul te krijgen)

  • Puck Christine

   Ik denk dat je niet echt heel andere krullen krijgt maar misschien wel nóg meer volume. Leuk om een keer uit te testen!

 • Supergaaf!!!

 • Heftig! Op zich kun je het eigenlijk prima hebben. (‘T is vooral ‘anders-dan-anders’. Ik geloof dat ik zelf niet verder zou gaan dan n grove krul. Dit haar van nature vind ik altijd wel gaaf. Het valt zeker op.

 • Wat tof zeg. Hoe ging t de dagen erna of heb je t uitgewassen? Hoeveel korter werd je haar vind t heel cool maar denk dat mijn haar echt heel kort wordt.

 • Wauw wat een effect! Ik vind Carmen altijd een heel fijn merk.

 • Priscilla

  Ik vind het juist super mooi staan. Mooier dan steil haar. Geeft je haar meer leven en de kleur intenser.

 • Ik vind het jouw onwijs mooi staan hoor. Die tang geeft nogal effect! Ik zou het ook wel willen proberen en de prijs valt best wel mee, alleen ik heb de dubbele lengte van jouw haar… Dus dan ben ik vrees ik eeuwen bezig :p

 • Ik vind het je fantastisch staan!

 • Ik vind het je eigenlijk heel goed staan!!

 • Het staat je helemaal geweldig! Misschien een scheiding in het midden proberen?

 • Leuk zeg. Hoop dat het goed gaat met je brandplek. Ik vind alleen dat drukke deuntje bij het filmpje niet zo. Dat had je laatst ook bij het filmpje waarbij je jezelf opmaakte. Sorry:)

 • Haha tof filmpje. Jouw reacties op je krullen zijn ook heel leuk haha! En ik vind het je wel goed staan hoor! Check ook even @youdid op Twitter, zij heeft ook een prachtige bos met rode krullen, wie weet kun je inspiratie opdoen bij haar :)

 • Puck Christine

  Haha, welcome to the club!
  Ik snap dat dit heel gek voor je moet zijn en moet voelen. Als ik mijn haar stijl, voel ik er ook continu aan omdat het zo glad en zacht is. Ik vind stijl haar bij mijzelf ook niet mooi staan maar dat komt vast omdat ik het niet gewend ben. Ik vind dit namelijk wel heel leuk bij je staan. Niet echt ‘Cynthia’ maar dat komt natuurlijk ook omdat je het nooit zo hebt. Het staat heel grappig vind ik.
  Ik denk dat ik de curler ook ga kopen. In de winter wordt mijn haar namelijk wat meer stijl wanneer het vriest (nog steeds veel krullen hoor) maar dan is dit wel ideaal om even bij te werken. En om wat volume erin te gooien, want dat heb je zeker gekregen haha

 • hahahha schat ik heb ff heel hard gelachen omdat je ineens “anders” van mijn beeld spatten lol
  wat een effect zeg en ja het staat je maar wauw :D, het staat leuk maar ik zie liever gewoon de vertrouwde cynth goed ;) <3

 • Wow wat leuk zeg!

 • Ik vind het serieus SUPERLEUK. Het is zo anders en een beetje ‘gek’ maar het staat ook gewoon wel weer stoer en leuk! Ik wil ‘m ook wel eens proberen haha

 • wauw i like it! Het staat je super leuk!

 • Wauw! vooral rond 6.02 minuut was het erg natuurlijk. Het leek alsof de krullen van jezelf waren. Heb als krulleneigenaresse erg gelachen om “het is droog en glanst niet” Ik zei hardop tegen de laptop “welcome to my live!” Dat is geloof ik direct de reden waarom alle krullendames zo veel producten hebben.

  • Haha ik had precies hetzelfde. Ik zou willen dat mijn haar ooit niet droog zou zijn en wel zou glanzen. Maar helaas. Hoort bij die krullenbol. Juist doordat het niet glanst en een was pluist ziet het er best natuurlijk uit.

   • Laatste zin moest zijn: juist doordat het niet glanst en het wat pluist ziet het er best natuurlijk uit.

 • Ge-wel-dig
  Zowel het resultaat (me likes curles!) als je reactie Hahaha. Dit is echt een heerlijk filmpje.

 • Wauw, wat een natuurlijk resultaat! Ik vond het heel mooi in een staartje, dat heb je op Instagram of snapchat getoond dacht ik. Haha, wauw! Wat een verandering!

 • Damn, je bent ineens een krullenbol! Wat een tof apparaat. Carmen is een fijn merk, deze moet ik hebben.

 • HAHAHAHA wat een grappig filmpje. Maar ik vind het resultaat stiekem wel tof.

 • Hilarisch dit filmpje hahahahahaha……. ik heb zo gelachen.
  Ik heb zelf gewoon steil haar en ik denk dat ik net zo zou reageren wanneer ik ineens zulke krullen zou hebben.
  Het grappige is ook dat het je zo enorm leuk staat :-)
  Niets mis mee!

 • Wauw wat een mega stevige krullen
  Om iets grotere krullen te hebben gewoon dieren plussen nemen
  Daarna flink met je handen door het haar en word dan meer ee cyntia look

 • Ik heb deze tang ook. Heb erg lang haar en hij past inderdaad niet makkelijk volledig eromheen. Plus doordat ik langer bezig ben met wikkelen en losdraaien,is mijn haar een beetje verbrand. Krullen blijven wel paar dagen zitten trouwens….

 • Ik moet er echt aan wennen omdat ik zelf juist van de grove krul ben, maar het ziet er inderdaad heel natuurlijk uit. Ik ben benieuwd of dat met mijn haar ook mogenlijk is (dubbel zo lang). Normale krullen zakken meteen uit maar dit ziet er behoorlijk “stevig” uit

 • Vind t tof staan zo met jou haarkleur. Ik ga de tang zeker niet gebruiken want heb van mezelf zulke krullen 😃

  X

 • Krullen zijn mooi. Maar jouw haar is in een model geknipt wat niet past bij deze krullen. Lok, dus vooraan veel krul en achter plat.

 • Ik vind het echt ge-wel-dig! Het staat je heel gaaf! ik heb hem gelijk besteld, ik ben namelijk al jaren benieuwd hoe dit kapsel me zou staan, maar een permanent nemen zag ik niet zitten. Dit is een mooie oplossing :)

 • Ik ben volledig fan van de look, you rock it!

 • Heee Cynthia, het staat je leuk! Maar krullen moet je nooooit droog borstelen, krijg je heel droog en pluizig haar van. Ik heb van mezelf krullen en gebruik na het wassen altijd een serum! Dat werkt echt super, dag 2 na het wassen zit het altijd het mooist :)

 • Het is heel erg wennen maar ergens vind ik het wel leuk!

 • Dat is wel echt een wereld van verschil, haha!

 • Hahahahaha, wat een heerlijke video, heb keihard zitten lachen om je reacties! ook leuk gemonteerd, heerlijk begin van t weekend…….maarrrr stijl denk ik meer jouw steil ;-)

 • Voordat je begint moet je je scheiding diep naar links/rechts doen dan is het effect veel beter. Probeer het uit volgende keer :p

 • Ik ben eerlijk gezegd gek op van die kleine krulletjes en ben altijd een beetje jaloers op afro vrouwen die van nature zo’n haar hebben. Ik zoek al langer naar een manier om dit eens te proberen. Ik zag eens een video waar ze het met rietjes deden, maar dat duurt uren. Denk dat ik deze krultang ga kopen, is het niks dan is het ook niet zo erg aangezien hij maar 30 euro kost.

 • Hallo Cynthia, even een heel ander onderwerp. Ik wil graag een cushion foundation kopen en waarschijnlijk die van de Body Shop. Vind het lastig kleur te kiezen. Welke kleur is het uit jouw review? Albast bedankt.

 • Wat een geweldig filmpje Cynthia, ik moest enorm lachen. Kan me voorstellen dat deze krullen misschien even wennen waren maar het stond je supergoed :D

 • wouw wat een effect voor die tang zeg, ik persoonlijk vind het niet geweldig staan. maar ik houd niet erg van krullen. liefs soraya

 • Wauw, net Katja Schuurman zo! Ik vind het echt heel leuk staan!

 • Gek, maar wel tof! Deed dat wel eens met rietjes :)