Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Aaaa, Essence heeft zulke leuke nieuwe nagellakken! Ze heten Nail Colour 3 en zijn ‘dubbele’ lakjes. De ene kant is een heel dekkende kleur, de andere kant is een topper. Met glittertjes, flakies, een mooie glans… Ze kosten maar €2,79, er zijn zes soorten en ik heb ze voor je geswatcht!

Ik was laatst even mijn gebruikelijke rondje aan het doen in de Kruidvat om te zien of ze nog leuke nieuwe dingen hadden. En ineens zag ik deze lakken! Ik had ze nog nergens gezien, en ik pakte ze snel uit het schap, rekende ze af en ging er thuis mee aan de slag. Helemaal blij met deze budget steal!

De Nail Colour 3 lakken zien er hartstikke leuk uit. Ze doen me denken aan de nagellakken in de Essence Circus Circus lijn, ook zo met twee kanten! De namen zijn allemaal gebaseerd op New York, wooo, pluspunten! Zo heten de lakjes bijvoorbeeld Kiss On Top Of The Rock, Shopping Trip in Soho of A Walk In The Park. Zo leuk! De topper heeft ook nog elke keer een losse naam.

Op de verpakking staat dat je de lak op drie manieren kan gebruiken. De kleuren los van elkaar (dus dan heb je twee kleuren), en over elkaar heen. Nu dekken de toppers niet echt geweldig dus los gebruik ik ze zelf niet, maar je kan ze wel geweldig weer over andere kleuren heen aanbrengen, dat hoeft helemaal niet per se met de kleur die er bij zit.

Ze kosten dus €2,79 voor twee keer 4 milliliter. Spotgoedkoop.

Midnight Date, Ticket To The Show, Boys Are Back in Town, Walk In The Park, Shopping Trip in Soho, Kiss On Top Of The Rock. Onderaan zie je de toppers los.

Bij de bovenste foto zie je alleen de basis kleur, daarnaast de basiskleur plus de bijbehorende topper. Hieronder swatches op het nagelwiel en op mijn eigen nagels. Eerst alvast excuses voor mijn nagels. Vlak voor het swatchen brak er een af waardoor ik ze echt kort moest vijlen. Ik wilde ze zo graag wel op mijn eigen nagels laten zien, dat ik ze wel gewoon op mijn korte nagels heb aangebracht en daar foto’s van heb gemaakt.

Midnight Date – een blauw tint met allerlei blauwe kleuren shimmer.

Midnight Date + City That Never Sleeps

City That Never Sleeps is een blauwgroene flakie met glittertjes.

Ticket To The Show – een zwarte lak met multicolour glittertjes.

Ticket To The Show + Front Row Or Backstage?

Front Row Or Backstage is een lichtgrijze transparante lak met heel veel gouden shimmer.

Boys Are Back In Town – een grijspaarse tint.

Boys Are Back In Town + It’s Just A Little Crush

It’s Just A Little Crush is een geweldige icy topper met allerlei lila glitter.

A Walk In The Park – een koele kleur groen.

A Walk In The Park + Stop For An Ice Cream

Stop For An Ice Cream is een icy topper, net als bij Boys Are Back In Town, maar dan met groene shimmer.

Shopping Trip In Soho – een simpele felroze kleur.

Shopping Trip In Soho + Party All Night Long

Party All Night Long is een roze transparante shimmer lak met flakies.

Kiss On Top Of The Rock – een brandweerwagenrode kleur, dekt in een laag.

Kiss On Top Of The Rock + Dancing In The Streets

Dancing In The Streets is een vrij transparante oranje lak met veel gele en oranje shimmer.

Natuurlijk kan je de kleuren en toppers ook mixen en matchen! Hier draag ik bijvoorbeeld Ticket To The Show met City That Never Sleeps, wat een flakie met glitters is.

Aaaaa, mag ik even gillen? Ik ben zó enthousiast over deze lakken! De kleuren zijn ontzettend leuk, en vooral in combinatie met die toppers vind ik ze geweldig. Mijn favorieten zijn

 • Ticket To The Show
 • Boys Are Back In Town
 • Midnight Date

Ze lakken trouwens allemaal heel erg fijn, drogen snel, de kleuren zijn mooi en ze blijven echt prima zitten. Wat een te gekke budget topper van Essence dit, echt absolute aanraders!

De Essence Nail Colour 3 nagellakken zijn gewoon bij Kruidvat te koop. Ik voorspel dat deze de winkel uit gaan vliegen, dus wees er snel blij! Het zijn geen limited editions, ze zitten wel in het vaste assortiment.

 

140 Reacties

 • Super collectie van Essence er zitten hele mooi ekleurtjes tussen, gave foto’s heb je gemaakt.

 • Wauw, ze zijn inderdaad erg mooi! Morgen direct maar even langs de Kruidvat. :lol:

 • Ziet er tof uit! Ik ga ook even langs het kruidvat!

 • Die roze is leuk!

 • Mooi!! De roze-rode tinten vallen me zo op het eerste oog wat tegen, maar The Boys are back in town en Ticket to the show lijken me wel wat :love:

 • Sommigen hebben erg mooie topcoats zeg! Ik vind de kleurtjes ook wel ontzettend leuk

 • cuteee! Shopping Trip In Soho + Party All Night Long :inlove:

 • Ik heb er ook zelf 2 en vind ze echt heel erg leuk! Moet alleen wel even wennen aan het lakken. Zo leuk dat Essence met leuke unieke en goedkope nagellak uit komt!

 • waaaaaaw, die zijn echt gaaf!
  die moet ik echt even halen morgen :blush:

 • hoe kan het dat het er bij jou op je nagels de nagellak zo heel egaal en precies op de goede plekken zit?

  • Oefening baart kunst :D Gewoon rustig en precies lakken. En oefenen. Met m’n rechter hand kan ik het netter, ik heb dit zelfs nog met links gelakt!

 • Jaa, had ze al gezien bij Beautyscene! Ze zijn erg leuk. Mijn favo’s zijn:

  Midnight Date + City That Never Sleeps
  Ticket To The Show + Front Row Or Backstage?
  A Walk In The Park + Stop For An Ice Cream

 • Erg mooie kleurtjes zitten er tussen, had ze ook al zien staan maar toen twijfelde ik of ik ze wel wilde hebben. Thanks for the review!

 • Leuk! Vooral Midnight Date en A Walk in the Park zijn errrrg mooi!

 • Ik heb zo’n anderhalve week terug A Walk In The Park en Stop For An Ice Cream gekocht, echt supermooie en fijne kleuren! De toppers zie je inderdaad niet zo goed, maar de basiskleur, en wat is die mooi! Ik heb hem voor een vriendin gekocht die deze week jarig is, maar ik denk dat ik binnenkort ook een voor mezelf ga kopen. :blush: De andere kleuren zijn trouwens ook supermooi! Vooral die paarse en bruine… Love it!

 • Jeej wat leuk! Nog niet gezien hier…

 • Boys Are Back In Town + It’s Just A Little Crush vind ik echt superleuk!

 • Aaaaahh, super gaaaf!
  ik ga als ik weer gewerkt heb ook een paar van deze inslaan <3

  leuk artikel ~!!

  xox :love:

 • Oh dit ziet er echt ontzettend goed uit, ik ga zeker wat nagellakjes scoren ;D

 • Boys are back in town vind ik echt prachtig!

 • Hmm, ik vind A Walk In The Park + Stop For An Ice Cream het mooiste denk ik. Dat roze kleurtje vind ik ook leuk maar die glitter topping wat minder!

 • echt mooie lakjes!

 • Jeetje wat ziet dit er leuk uit

 • Wat een leuke kleurtjes zitten er tussen. Word weer eens Kruidvat bezoeken.

 • Super leuke lakjes en mooie combi’s :) Vooral Ticket To The Show vind ik een leuke!

 • Ik vind ze ook erg leuk,vooral de roze en rode!

 • Ik ga van de week de rode en de zwarte halen! Love<3

 • Circus Circus was toch een Limited Edition lijn van Essence niet van Catrice? Of ben ik nou in de war? Want ik zou toch zweren dat ik zo’n dubbelzijdig lakje heb van die collectie en dat die van Essence is!

  • Die was inderdaad van essence!!
   De lakjes spreken me niet aan, dus ik sla ze ondanks het leuke prijskaartje over.

  • Ja! dat zag ik ook al staan. Ik wou bijna een reactie erover plaatsen maar toen zag ik de joune al haha. Ze waren dus van de Circus circus collectie van essence. hihi

 • Ik vind ze allemaal ontzettend leuk! :D
  Zo leuk bedacht ook! :)

 • Ja ze zijn echt super leuk. Deze lakjes waren ook de eerste dingen die ik van de nieuwe Essence produkten kocht :) :p
  En circus circus was trouwens ook van Essence, niet Catrice ;)

 • Ziet er leuk uit! Tof dat een budgetmerk als Essence met zo’n nieuw product komt.

 • Ik heb ze ook en vind ze echt heel erg mooi! Vooral de blauwe is echt prachtig!

 • Ben ze al op verschillende blogs tegen gekomen en ik vind ze superleuk!

 • Oehlala gauw even naar het kruidvat!

 • Heb ik even geluk dat ik morgen naar de Kruidvat ga!

 • Wauw gaaf! Ga ik zeker checken. Xx

 • ik heb ze vorige week gehaald en ben er helemaal weg van :D

 • Ik heb zaterdag Shopping Trip in Soho gekocht en die heb ik nu op m’n nagels. Ik vind hem echt heel mooi en leuk! De andere vind ik er ook goed uitzien.

 • Leuk idee, maar de kleurtjes zijn niet echt wat voor mij….

 • I looooooooooooooooooooooooove it! Vooral die Roze! :inlove:

 • Wat leuk zeg! Ik ben hier echt heel erg benieuwd naar, vooral de combinatie Boys Are Back In Town + It’s Just A Little Crush is erg mooi.

 • Super leuk inderdaad! Ik vind jou foto’s altijd zo mooi en duidelijk, complimentje hoor!!!

  xx

 • Ohh gaaf! Die ga ik ook zeker aanschaffen, de kleuren zijn prachtig!! :love:

 • oh super gaaf die lakjes :D

 • leuke lakjes! alleen jammer van de onscherpe nagelwiel foto’s :(

 • Ik heb ze vanmiddag ook alle 6 gekocht, ze zijn erg mooi!

 • Ik heb ze ook allemaal.. ze lagen hier bij Kruidvat in de afprijzingsbak voor maar 0,50 euro.. waarom weet ik niet maar ik heb ze allemaal meegenomen :inlove:

  Ik heb ook een heleboel (6) stay with me Lipglosses meegenomen , ook voor maar 50 cent.

 • Heel leuk! Ik vind de roze en rode variant het mooist. Ik ga er denk ik wel even voor langs de Kruidvat! Goede budget-tip.

 • Circus Circus lijn is van Essence, niet van Catrice! Ik heb er ook al een paar, vind ze wel leuk!

 • Hee ik vind het erg leuk eruit zen en een fijne review.
  Maar ik wil je er graag wel op aanmerken de foto’s niet van de goede kwaliteit zijn die ik van beautyblogs gewend ben. Ook vind ik de nagels rommelig gelakt, het komt op mij over alsof je hier bijna geen aandacht aan heb besteed. Ik weet natuurlijk wel dat het veel tijd kost.
  Maar ik wilde dit wel even zeggen.

  • Ik heb juist echt enorm mijn best gedaan op dit artikel, ook op het lakken, de foto’s… Ik krijg tegengestelde reacties hierop, de een zegt ‘wow goede foto’s’, en jij zegt dit. Bijna geen aandacht aan besteed, dat zie je echt verkeerd, sorry. Ik heb er juist heel veel aandacht aan besteed en ben een middag met dit artikel bezig geweest. Dat maakt niet uit, doet er niet toe, maar wil ik toch even aangeven, dat is toch wel wat anders dan ‘er geen aandacht aan besteden’.

   Hoezo is het dan niet netjes gelakt? Wat vind je niet goed aan de foto’s? Ik ben bang dat ik het zelf niet helemaal zie.

 • Ik vind het er heel leuk uit zien. Goed bedacht van Essence. Maar… Het trekt mij niet. Ik wil gewoon een kleurtje in een flesje die mooi tussen mijn stash kan staan :P

 • wauw deze lakjes zijn echt sick mooi! als ik binnenkort langs de kruidvat fiets ga ik ze kopen :)

 • Aangezien ik mij altijd ‘naakt’ voel zonder nagellak op, moet ik deze gewoon hebben! Goed voor mijn budget en nagels, geweldig! :D

 • Wauw, wat een super leuke nagellakjes! :inlove: Wanneer ik kan ga ik langs de kruidvat!

 • Heel erg mooi! Ik had ze ook al gezien op de site van essence. Zeker weten dat ik deze binnenkort ga kopen!

 • Ik had ze inderdaad zien liggen, maar ik wou nog even wachten op wat reviews. Ik vind vooral de blauwtinten erg leuk!

 • Zitten een aantal hele mooie kleuren tussen!

 • Wauw!
  Ik ga ticket to the show sowieso scoren!

  Ik heb trouwens inm out the door bij je besteld en sinds dien blijft mijn lak zeker een week en sommige zelfs 2 totaal chiploos! Top echt super blij mee!

 • moooie lakjes !
  heb je ze ook in zwolle gekocht ? zo ja welke kruitvat dan ? :)
  ik wil ze ook graag inslaan (:
  liefs

  • Jep bij de Kruidvat in het centrum, bij de V&D! Overdekte winkelcentrum.

   • Ik heb ze ook gezien bij de Kruidvat in de buurt van Diezerpoort! Niet in de Diezerpoort zelf, maar die in de Thomas à Kempisstraat. :) Daar heb ik de blauwe vandaan, misschien toch nog een stuk of 1… 2… of eh, 3 scoren. Hehe

 • Ik heb ze ook allemaal! Wat zijn ze toch leuk :love:

 • Ze zien er echt leuk uit! Spijtig hadden ze niet alle kleurtjes bij mij in de kruidvat :)

 • bij ons waren ze vorige week al weg:(

 • Ooooh das kei vet! Ik ga die zeker min. eentje kopen!!!:):)

 • Ik vind de zwarte, paarse en groene erg mooi. Maar en komen nog andere flaky achtige topcoata uit van essence dus ik denk dat ik daarvoor ga.

 • Mooie nagellak zeg, alleen jammer van alle reclame…

 • Het stond bij mij naast de lipgloss dus ik dacht dat het een lipproduct was ofzo haha maar nu ik weet dat het nagellak is moet ik het hebben

 • wauw, ze zijn heel mooi! eigenlijk wil ik ze allemaal!

 • Heel handig en goed concept hebben ze bedacht, nadat ze ook lipgloss hebben gemaakt op deze manier dus ook nagellak. Ik ben ontzettend benieuwd! Ik vind de groene en blauwe kleuren echt heel fijn ogen, maar ook ben ik benieuwd naar die hele donkere!

 • Die roze en die rode kleur lijken me wel wat! :)

 • Ik heb er ook eentje! Ze zijn zo leuk! Ik wil er echt nog meer van gaan kopen :lol:

 • Ticket to the show vind ik erg mooi!

 • Vet leuk! Zie je nou wel dat leuk en goed helemaal niet duur hoeft te zien :)

 • Weet je toevallig of dit alleen in de kruidvatten met Essence Nail-art schap te krijgen is? Er zijn namelijk ook kruidvatten (het filiaal in mijn woonplaats dus) die niet zo’n schap hebben, maar ze lijken me super leuk dus wil ze graag hebben!

 • Ik ben zelf totaal geen fan van Essence maar misschien dat ik er wel een of twee ga bemachtigen!

 • Jeetje wat een mooie kleurtjes!

 • Ticket To The Show is echt prachtig! Ga ik zeker halen!

 • ik heb nu Midnight Date met City that never sleeps op :) Ik vind het fijne lakjes! ze drogen lekker snel :)

 • Gelijk even naar de Kruidvat gefietst! Helaas, ze zijn er (nog?) niet.

 • Ik heb ze ook sinds vorige week en ben er dol op! Had helaas na 2 dagen al chips :x

 • Ik heb de blauwe en groene gekocht, maar vind ze zo mooi en fijn dat ik ze allemaal wil!

 • wow prachtige kleurtjes :) ik wil ze allemaal

 • Ik zag ze vandaag ook bij kruidvat maar vond de kleuren maar niets, dus heb ze laten liggen.. Nu ik ze geswatcht zie, vind ik ze wel oké, maar niet wauw!

 • Wat bedoel je met een icy topper? (:

 • Ooh ze zijn zo mooi :D Ik ga denk ik nog één halen ^^ x

 • Wat mooi! Dat had ik niet verwacht eigenlijk.

 • Ojeeeeee deze zijn te leuk!!! kheb al bijna alle kleuren, mmmm die groene is TOP!!!! :love:

 • vind ze een beetje winters zie al allemaal zachte kleurtjes voorbij komen krijg ik meer zin in. De lente in huis halen

 • Super leuke lakjes!

 • wauw…als ik zulke leuke lakjes zie wordt ik altijd hebberig..dat wordt snel naar het Kruidvat :inlove:

 • Ik zag ze ook al liggen.. ik vind ze eigenlijk niet heel speciaal, wel handig dat je ‘alles in 1’ hebt :). En ze zijn mooi :).

 • Wauw..! Awesome, kan niet wachten tot ik ze in huis heb!

  Vraagje; ik lees in je blogs altijd dat je in de Kruidvat shopt. Is daar een speciale reden voor dat je bij de Kruidvat shopt en niet bijvoorbeeld bij de Trekpleister? Qua prijs ofz?!

  Love your blogs btw :)!

  Xx

 • Ze zijn zo leuk! Ik moest me inhouden om ze niet allemaal te kopen! Nog even wachten op de nieuwe LE en daarna mag ik er wel een paar aan mijn stash toevoegen (als ik niet te veel heb gekocht van de LE;))

 • Mooie nagellakken van Essence, vooral de tweede kant, met de glitters of flakies. Like it!

 • Jaa, deze lakken zijn zo geweldig! Ik was een klein beetje teleurgesteld in de nieuwe collectie van Essence (nog steeds niet blij dat de Twins verdwenen zijn), maar toen zag ik deze in een hoekje staan!

  Ik vind vooral City That Never Sleeps erg mooi. Ik draag ‘m nu over Russian Navy van OPI ^^ (Ik ontdekte trouwens dat de andere lak – Midnight Date – bijna identiek is aan Hard To Resist, ook van Essence. Just fyi!)

 • jaaa leuk! :} :inlove: mooie foto’s ook weer! Helder & duidelijk.

  ff een off -topic vraagje; ben je nog bezig met Weight Watchers? Vraag me namelijk af hoe het op de lange termijn bevalt en kan het niet echt zien in je foto’s (je lijkt weer een beetje aangekomen *no offense* wil gewoon weten waar ik mijn geld aan ga uitgeven eventueel).. :*

 • Gek, hier kan ik wel reageren maar bij het Chilly artikel niet! is er iets met de site?

  • Nee hoor, normaal gesproken staan comments op advertorials uit maar was dat even vergeten te doen. Nu staan ze dus wel uit :)

   • Maar waarom eigenlijk? Het is toch leuk om te discussieren? Bij de coca cola kon je ook reageren? En als ik de geschiedenis bekijk is het pas sinds de planttest uitgeschakeld, ik vind het wel jammer!

    • Ik ook :) Ik vind soms advertorials leuk om op te reageren. Ervaringen uit te wisselen of je mening geven! Jammer dat dat niet mag!

     • Ja, maar eerst kon dat dus wel. Cynthia will you read this haha?

 • Oehh super mooie kleurtjes weer! City that never sleeps is denk ik m’n favoriet :)

 • Nou ik kan niet op het chilly artikel reageren?

 • Wat toevallig! Ik stond vanmiddag in de Kruidvat en toen zag ik deze nagellak inderdaad ook liggen en dacht nog; wauw! dit moet Miss Lipgloss weten! Ik heb er gelijk vier gekocht. Ben er blij mee! :)

 • C_Justine

  Ik heb gisteren vlug ff een bezoek gebracht aan het kruidvat en ze hadden ook nog alle kleuren! Ik heb er maar 2 meegedaan; boys are back in town & midnight date. Ik vind ze geweldig! Echt slimme zet van Essence!

 • Ik heb de roze gekocht gisteren! I love it :inlove: de zwarte en blauwe volgens waarschijnlijk ook snel haha

 • Wauw ik wilde er net twee gaan kopen omdat ze me zo mooi leken maar nu heb ik er ook nog drie van mijn vriend gekregen! :D

 • Hihi heb ze net ook alle 6 gekocht!! Super leuk review!

 • ik heb die paarse net gekocht maar die rode komt er echt wel bij :)

  :inlove: Essence :love:

 • ik vind ze echt super de roze en blauwe heb ik ook, ik wil alleen de Front Row Or Backstage nog maar die was hier al op

 • Wow, die ga ik testen! :)

 • ik kom net bij de kruidvat vandaan…. hij was er niet :(

 • Bedankt Cynthia,vanmiddag direct gehaald en ze zijn zooo mooi! Vooral de paarse en de zwarte.

 • Ik heb ze allemaal super cool

 • Ik heb ze nog niet maar ben nu al verliefd op ticket to the show :)

 • Wauw deze zou ik graag proberen!!

 • heel mooi! ik heb er al 3 (:

 • misschien een hele domme vraag maar wat bedoel je met flakkies?

 • Heel erg leuk(e tip)! Ik ga er naar kijken wanneer ik naar de winkels ga!

 • Ik heb gister Midnight Date + City That Never Sleeps gekocht, en meteen opgedaan!
  Wauw, wat een supermooie nagellak, voor zo’n goedkoop prijsje!
  Ik wil ze allemaal! :inlove:

 • ik heb ze net allemaal gekocht! I love it!! :love:

 • Ik heb gisteren ‘tickets to the show’ en ‘a walk in the park’ gekocht, ‘Midnight date’ wou ik ook, maar die was al uitverkocht :ugh: Woensdag ga ik terug :blush:

 • Aah wat leuk!! Ga zeker even kijken :) Is niet bij Etos te koop toch?

 • Hoi, ik had een vraagje want ik las laatst een blog van jou over wat jij budget vindt, dat bracht mij op een idee. Mischien kan je de nagellak van de Action! testen van hij kost maar € 0.45 euro en dat valt denk ik wel binnen jou budget :hihi:

  -x- Mimi

 • Ik heb nou A Walk In The Park op, best mooi maar ik word er niet wild van…heb er maar een matte topcoat overheen gedaan. Het ziet er wel oké uit maar ik ga hem denk ik toch eraf halen en Sold Out Forever opdoen, die vind ik veel mooier.

 • Mhhh toch maar eens de mijne testen ( boys are back in town0
  Ik vond hem eerst niet zo leuk
  Maar nu well.

  xxx’ :love:

 • Ze gaan eruit, wat op zich jammer is
  Maarre ze kosten nu de helft !!