Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Essie najaar 2016De najaarscollectie van Essie is geïnspireerd op hét land waar ik zou graag eens een rondreis door zou maken: Japan! Ik word meteen blij van namen als ‘Kimono-over’ en ‘Maki-me-happy’ en de kleuren zijn ook nog eens heel mooi. Kijk mee naar Essie najaar 2016!

Essie najaar 2016

Go Go Geisha, Kimono-Over, Maki Me Happy, Udon Know Me, Now and Zen, Playing Koi

Ik denk dat ik die de collectie van Essie vind met de állerleukste namen. Fantastisch, vooral Udon Know Me! Iemand is heel creatief geweest… De kleuren zie er op het eerste gezicht ook mooi uit, ik zie niet meteen hoe het geïnspireerd is op Japan, maar mooi vind ik ze wel. En het zijn niet de standaard keuzes voor het najaar.

Op de swatches hieronder draag ik twee lagen, als ik meer laagjes draag staat dat erbij.

Essie Go Go Geisha

Essie najaar 2016

Go Go Geisha is voor mij een bijna perfecte nude tint die dekt in twee laagjes. Wat houd ik toch van dit soort kleuren!

Essie Kimono-Over

Essie najaar 2016

Kimono-Over vind ik een echte herfstkleur: heel diep paars-blauw.

Essie Maki Me Happy

Essie najaar 2016

Maki Me Happy is een hele vrolijke bessenkleur en deze dekt gewoon in één laag! Wow. Dat zie je niet zo vaak.

Essie Udon Know Me

Essie najaar 2016

Udon Know Me is een hele frisse, zomerse kleur. Het is lichtblauw, maar dan niet vrolijk babyblauw, maar iets meer muted.

Essie Now and Zen
Essie najaar 2016

Now And Zen is heel licht groen-grijs en vind ik perfect voor de herfst.

Essie Playing KoiEssie najaar 2016

Wow! Playing Koi vind ik een heel bijzondere kleur, ik heb nog niet eerder zo’n nagelakkleur gezien, geloof ik. Het is een te gekke gebrande oranje kleur. Wat ik wel heel jammer vindt: als hij wat langer op de nagels zit, kleurt hij meer bruin en dan is ‘ie niet meer zo speciaal.

Essie nagellak vind ik altijd heel prettig lakken door het wat bredere kwastje, de lak is lekker dun van textuur en dat werkt zo fijn. Bij mij blijft Essie lak over het algemeen een dag of vier prima zitten. Deze Essie najaar 2016 collectie is voor €9,99 bij drogist en parfumerie te koop. Ik heb deze lakken gekregen.

38 Reacties

 • Voor het eerst dat ik alle kleuren in een Essie collectie mooi vind!

 • Mooi, mooi, zeker Kimono-Over. Weet niet waarom maar ik koop enkel nagellak van Essie. Vind het altijd leuk dat ze elke nagellak een naam geven.

 • Ik heb go go geisha en ik draag m heel graag!

 • Ik laat me ook altijd verleiden tot het kopen van Essie nagellak (heb zelf Kimono over van deze collectie), maar merk toch dat ik de leur er na 2/3 dagen moet af doen. Andere merken zoals Maybelline houden het bij mij veel langer uit!

 • Wat een prachtige lakjes! Go Go Geisha en Kimono-Over zijn mijn favoriet! :)

 • Mooie kleuren!

 • Wauw die nude kleur is zo mooi!

 • Wat een mooie kleuren vind ze eigenlijk allemaal wel mooi en idd die laatste is wel heel appart!

 • die paarse is gorgeous :D

 • Ik vind dit zo’n leuke collectie. Playing Koi is ook echt een pareltje, hij zou echt in het vaste assortiment moeten komen.

 • Go go geisha al in mijn collectie. Wat een mooierd is het toch. Zeker na mijn trip naar Tokyo 3 weken geleden moest ik een kleurtje uit deze collectie 💖

 • super lakjes weer :D en de Go Go Geisha is mijn favoriet!!

 • Maki me happy heb ik nu op mijn teennagels en Go go Geisha ga ik nog gebruiken. 👍😃 Ik heb ze gehaald toen Kruidvat een 1+1 actie had.

 • Ik vind het best nog mooie kleuren. Vooral dat het kleuren zijn dat je niet meteen overal ziet!

 • Oeh leuke kleurtjes :) Vooral de laatste is heel herfstig !

 • De laatste kleur is niet mijn ding, maar de andere kleurtjes vind ik heel mooi!

 • Mooi! Ik vind ook alle kleurtjes uit deze collectie leuk! Essie lakt inderdaad heel fijn. Qua houdbaarheid is het hier net een dag helaas, maar toch blijf ik stiekem lakken.

  • Oh echt? Hier rustig 5 dagen! Wel met de topcoat van Sally Hansen (Insta Dri). En ligt ook de nagels. Bij té flexibele nagels gaat de lak ook sneller barsten. Mijn nagels zijn vrij hard (maar ook snel droog).

 • Yeah, dit zijn echt mooie kleurtjes! Japan staat ook nog op mijn travelwishlist.

 • Prachtige kleurtjes, vooral Go Go Geisha!

 • Prachtig! Now And Zen en Maki Me Happy zijn mijn favoriet. Voor langer plezier ervan: ik gebruik de Essie gelsetter erover. Vind ik een aanrader!

 • Ooehh Playing Koi ziet er mooi uit! Echt een leuk herfstkleurtje!

 • Na de eerste zin dacht ik meteen,dit is niet door Cynthia gereviewd.Danique bedankt voor de review,lekker duidelijk en niet al te langdradig .Super!mijn favo is de eerste,houd van nudes!

 • De foto van maki me happy heeft op de meeste nagels al chips. Misschien een verkeerde foto gepakt? Viel me toevallig op! Hele mooie kleuren overigens, ik koop bijna nooit Essie maar wellicht koop ik hier wel n kleurtje van!

  • Oeps!! Ik keek nog eens goed en zag dat het door het licht kom dat op je nagels schijnt. Leek echt op chips hihi! Dan heb ik niets gezegd natuurlijk :)

 • Ik vind playing koi echt bijzonder mooi, denk dat ik die echt moet kopen :)

 • Wat een mooie kleurtjes! In de herfst en winter draag ik graag donkere kleuren, love it <3

 • Go Go Geisha vind ik een hele mooie kleur. Leuke collectie van Essie.

 • Mooi kleurtjes

 • Ik vind de now and zen echt prachtig! Snel maar eens voor kijken!

 • Hee, super mooie kleuren! Die laatste vind ik echt geweldig, die mag op de wishlist ;)
  Ik hoop dat je het niet vervelend vind dat ik dit aangeef maar ik zie twee foutjes:
  – “hét land waar ik zou graag eens (?) een rondreis door zou maken”
  – “Ik denk dat ik die (dit?) de collectie van Essie vind met de állerleukste namen.”
  Dit is niet als kritiek bedoeld. Het viel me gewoon op. Misschien kan je eens een artikel schrijven over wat je eigenlijk fijn vindt als we qua lezers tips hebben of foutjes spotten?

  • ‘als we als lezers’ natuurlijk. De pot verwijt de ketel :p

 • Ik vind de foto’s echt ontzettend mooi! Udon Know Me vind ik zo een toffe kleur! Hij springt er echt uit voor mij!

 • Mooie kleuren, maar ‘najaar/herfstig’ vind ik de collectie niet echt. De paarse en oranje wel, maar het hele kleurbeeld niet. Ik draag het hele jaar donkere kleuren, en tegenwoordig alleen nog gellak, dus ik sla over. Ook niet erg, een keertje ;)

 • Ik vind de kleuren wel heel mooi allemaal, alleen de laatste wat minder.

 • Wat ziet Go Go Geisha er bij jou anders uit dan bij mij, ben zelfs gaan kijken of ik niet per ongeluk de verkeerde had gekocht. Bij jou is het echt nude met een huidstint erin terwijl de mijne veel meer roze is en zelfs een beetje een koele / lavendel ondertoon heeft. Vreemd!