Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker


Ik ben nooit een heavy concealer gebruikster geweest. Foundation deed vaak al genoeg voor me, ik vond concealer niet zo boeiend. Tot ik de DoubleWear Concealer van Estée Lauder ging gebruiken. Ik houd van dit spul! Voor mij de beste concealer sinds járen!

Toen ik deze concealer voor het eerst ging gebruiken, dacht ik ‘Yeah… Weer een concealer. Whatever.’ Maar: hij was zó fijn dat ik hem ineens dagelijks ging gebruiken. Hier ben ik zo blij mee, ik vind hem zo fijn, dat ik er wel even een review over moest schrijven.

Hij kost rond de 20 euro, niet echt goedkoop, maar er zitten zoveel voordelen aan deze concealer. Ik gebruik zelf al wel een tijd concealer, of laat ik het zo zeggen: ik test ze voor MissLipgloss.nl. Vaak sleten ze toch langzaam weer uit mijn dagelijkse routine, omdat ik het niet miste als ik het niet gebruikte. Ik gebruikte altijd gewoon een extra laagje foundation waar ik wat meer dekking nodig had, en dat werkte prima.

Maar sinds ik DoubleWear heb, gebruik ik hem elke dag, geen uitzondering. Soms helemaal alleen, zonder foundation, maar meestal in combinatie. En dan gebruik ik hem alleen onder mijn ogen. Hier even een foto zonder en met de Estee Lauder DoubleWear Concealer:

Zonder make-up

Met alleen de concealer. Kijk dan hoe mooi hij dekt! En het ziet er totaal niet dik, plakkerig of pannenkoekerig uit.

Dit is met foundation en poeder. En op deze foto’s draag ik de concealer ook, alleen onder mijn ogen:

Op die plek (onder mijn ogen) breng ik dan geen foundation aan, maar alleen de concealer. Wat nu precies zo fijn is aan de DoubleWear concealer? Het feit dat ‘ie zo dun en vloeibaar is, wat hem supermakkelijk en snel te blenden maakt, en dat ‘ie zo goed dekt! Ik heb nog nooit gezien dat zo’n vloeibare concealer zó goed dekt. Ik kan er gewoon supersnel mee werken omdat het zo snel blend. En: hij is zuinig en blijft lang zitten. Het voelt ook lekker aan op mijn huid, niet vettig of siliconen-achtig. Het enige nadeel wat er aan deze concealer zit is de prijs, maar hij is dan ook wel echt héél goed. Wat ben ik hier blij mee! Dit is echt een product wat ik opnieuw ga kopen als ‘ie op is.

Pluspunten

 • Praktische, mooie verpakking met sponsapplicator
 • Verpakking is klein, kan je dus makkelijk meenemen
 • Superzuinig in gebruik
 • Erg vloeibaar
 • Blendt heel makkelijk
 • Dekt erg goed
 • Glanst niet echt
 • Blijft de hele dag goed op z’n plek zitten
 • Makkelijk verkrijgbaar (gewoon bij Douglas, ICI Paris en de Bijenkorf)

Minpunten

 • De prijs: rond de 20 euro

Iets voor jou als… je op zoek bent naar een fijne, dekkende, vloeibare concealer, en als je daar 20 euro voor over hebt.

Skippen als… je er geen 20 euro voor over hebt of als je liever een compacte concealer gebruikt.

Zou ik dit opnieuw kopen? Ja, dit is echt de fijnste concealer die ik ooit heb gebruikt. Echt.

117 Reacties

 • Het lijkt mij ook een hele fijner Concealer handig om te weten want ik heb mijn ideale concealer nog steeds niet gevonden misschien maakt deze kans.

 • Lijkt me ontzettend fijn! Ik gebruikte graag de mastertouch van maxfactor maar die gaat zò snel op! Ook het catrice paletje beviel redelijk maar die concealer is na een paar uur gewoon ‘weg’!
  En dan heb ik ainds kort de INGLOT concealer, deze bevalt wel goed maar blijft ook niet zo lang zitten…. Oh en de elf concealer is echt vreselijk! Dekt voor geen meter!
  Verder heb ik nog concealers en coversticks van louis widmer, miss sporty etc gebruikt, maar tot nu toe heb ik dé perfécte concealer nog niet gevonden… Dat wordt sparen! :))

 • Lijkt me echt super fijn :D

 • Wat een mooie concealer, het eerste wat ik dacht was: Wauw! Mooie verpakking! Hij ziet er erg goed uit :inlove:

 • Wow, wat een goede concealer! Het Catrice paletje werkt voor mij voor geen meter, het dekt gewoon niet. Misschien kan ik gewoon ‘ns een boel geld opsparen…

 • Voor mij is hij te duur, maar hij ziet er wel super goed uit!

 • Wat is de inhoud van de consealer?

 • marjolein

  Hoi cynthia. Kun je deze concealer in veel verschillende kleuren kopen? Dus ook wat donkere? Bedankt!

 • Lijkt me een fijne concealer, alleen voor mij waarschijnlijk te uitdrogend. Dun en vloeibaar betekent dat er veel water in zit en dat is bij mij nooit zo’n succes. Ik zou hem wel heel graag willen proberen, maar voor 20 euro doe je dat toch minder snel.

 • Wat een mooie dekking! Het lijkt me een heel fijne concealer, maar 20 euro gaat me helaas net te ver.

 • echt een hele mooie concealer, mooie verpakking en werkt ook nog eens goed =)

 • Ik heb deze ook! Wat je zegt.. zó fijn! En ik heb wel kringen onder mijn ogen soms zo zwart als de nacht! Maar slecht nieuws.. Ik was bij de ICI Paris XL om een nieuwe als back up te kopen maar er lag niets meer in de display en lade en ze zei dat deze concealer eruit gaat.

 • *zet op wishlist* :oops:

 • hee Cynthia :D ,
  hoeveel mililiter zit er in deze concealer?

  xx!

 • Ik heb deze sinds een maand en het is mijn HG geworden! hij blijft gewoon zo lang zitten en dekt geweldig!

 • Ziet er idd erg goed uit! Ik vind het alleen te duur voor mezelf dus ik ga toch maar op zoek naar een goedkopere variant

 • Lijkt me een fijn product :-)

 • Deze concealer heb ik een keer op gekregen in de Sephora, heel erg fijn is ‘ie idd! Wel erg prijzig ja, maar dan moet je afwegen of je dat er voor over hebt. Ik heb altijd donkere kringen (van nature heb ik dat) en heb gewoon echt hele goede concealer nodig. Ik ga deze dus misschien wel kopen. Ik moet altijd halverwege de dag even opnieuw concealer aanbrengen.

 • Hij ziet er echt prachtig uit en heeft echt een goede dekking! Gelukkig heb ik geen last van donkere lijnen of wallen dus heb een concealer niet echt heel erg hard nodig ;)

 • Ik heb altijd snel last van droogte lijntjes (ondanks dat ik ook oogcreme gebruik) als ik concealer draag…Gaat deze concealer snel in de lijntjes zitten of valt dat mee?

 • Wauw! Misschien ga ik deze binnenkort ook wel aanschaffen! Helaas heb ik ook wel last van wat pukkeltjes, maar is deze daar voor geschikt?

 • ziet er goed uit! Ik ben echt fan van die look met oranje lippen en eyeliner, staat je geweldig!

 • Ik heb hem al een tijd, hy s echt de beste ooit ook by puisjes blyft hy beter zitten dan mac studiosculptconcealer hyft echt geen vervanger :p !

 • Deze heb ik vorig jaar ook gekocht op advies van de douglasmedewerkster en echt nog geen seconde spijt gehad dat ik er wat extra geld aan heb uitgegeven.

 • Dit zou misschien wel eens wat voor mij en m’n donkere kringen kunnen zijn!

 • Fijn dat hij zo goed dekt en toch lekker vloeibaar is! Klinkt super voor mijn donkere kringen en oneffenheden…

 • Ik heb ‘m ook gekocht nadat ik gezien had hoe mooi hij er bij jou uit zag, en ik vind het inderdaad ook echt de beste concealer ever. En ik heb er veel geprobeerd voor chronische donkere kringen!

 • Wow deze lijkt me wel fijn! Alleen ik vraag me af, heeft deze een roze of gele ondertoon?

 • Klinkt erg goed! Ik heb ook erge last van donkere kringen, ik gebruik wel concealer van MAC maar blijf ze toch altijd een klein beetje zien. Misschien is dit het proberen waard :-)

 • Wauw, ik ben onder de indruk. Ik heb de laatste tijd een beetje last van donkere kringen onder mijn ogen en ik vind dat echt vervelend. Misschien dat ik deze wel ga kopen, straks even kijken of er een kleur is die met mijn huidskleur gaat matchen :)

 • Ah, die ziet er erg goed uit! Misschien toch een keer uitproberen in de winkel :) ik heb nog een opmerking trouwens, bij je lijst met +punten staat er dit:
  •Blend heel makkelijk

  Het moet hier “blendt” zijn.
  Verder handig artikel(:

  • Dat klopt volgens mij niet helemaal?

   • Jawel hoor:)

    Het blendt heel gemakkelijk. Het is toch het ” loopt” heel gemakkelijk, en niet het loop erg gemakkelijk?

 • Lijkt me een fijne concealer, estée heeft vaak fijne producten, eerst m’n Mac studio sculpt opmaken die is ook heel fijn :-)

 • Ik zit al een hele tijd te twijfelen of ik hem zal kopen, maar elke concealer/foundation maakt mijn lijntjes zichtbaar.. en vind 20 euro wel erg duur als deze dat ook misschien doet;)

 • Wauw! Wat een mooi effect geeft deze concealer!
  Ook wel een beetje verwacht omdat je ‘m nu zo lang gebruikt, maar toch! Thanks for sharing :)

 • Je hebt me overtuigd.. ben al heel lang opzoek naar een goede vloeibare. Wist steeds niet welke ik zou gaan kopen. Na heeeel veel reviews lezen op internet lijkt mij deze het beste…

 • Wat grappig dat concealer bij jou een ‘ondergeschoven kindje’ is. Bij mij is het juist andersom: ik draag geen foundation, maar ben wel altijd op zoek naar de perfecte concealer. Misschien ga ik deze testen.

 • Mooie concealer, met genoeg dekking.
  Ziet er goed uit! :D

 • klinkt zó fijn! ik wil écht nog n goede concealer voor de zomer, als ik geen dikke foundation meer wil dragen!
  ik vraag me alleen af, zou die met warm weer ook goed blijven zitten? of smelt ie weg?
  stiekem is ie wel boven me budget.

 • Ik ga hem zeker kopen, want die van mij is een beetje pancake achtig helaas. Er zit trouwens ook SPF 10 in zag ik op de verpakking staan. Dit zou je ook nog bij het rijtje van pluspunten kunnen zetten! ;)

 • Ik koop zelden iets meerdere keren, omdat ik zoveel producten heb die ik probeer of krijg omdat ik in een parfumiere werk, maar deze heb ik al 3 keer gekocht en ik blijf hem maar gebruiken. Ik vind het echt een topproduct!

 • Perfect!
  -rent nu naar het eerste beste estee lauder verkooppunt-

 • -En hoopt op toevallige korting- :)

 • Mooie foto’s!

 • Oee dit is wel een heel erg mooi product! Ik ben nog steeds op zoek naar een goede concealer, misschien deze maar proberen! :)

 • Beautygeek30

  Ik vind dit geen fijne concealer helaas… Ik heb een heel erg droge huid, helemaal onder mijn ogen. Deze concealer is veel te droog/poederig voor mij. Niet als ik hem opsmeer, maar na een paar minuten al wel helaas….

 • Ik heb hem deze week gekocht en ga hem zelf eens testen :) Vind de applicator alvast makkelijk en ook de verpakking vind ik mooi ogen. Dankzij Cynthia weet ik steeds wat ik in de parfumerie moet kopen, lekker makkelijk :) Bedankt Cynthia! xx

 • De dekking en finish ziet er zeker mooi uit!

 • Ziet er mooi uit en de prijs valt ook nog wel mee!

 • Deze lijkt me echt super! Ik heb een tijd lang de DoubleWear foundation gebruikt en deze vond ik echt fantastisch. :)

 • Klinkt super fijn! Wil deze ook wel

 • Net post van Ici Paris XL gehad en van 29 maart tot 31 maart 25% korting op heel veel, ook Estee Lauder!!!!!!

  • Dat had ik ook, maar er stond in kleine lettertjes onder: bij een besteding van 40 euro of meer.

   • Waar zie jij dat van die 40 euro? Of ben ik nu zo blind dat ik het niet eens zie? :blush:

   • Nee Berith bedoelt denk ik de Family and Friends actie ;) Die is idd van de 29e tot de 31e van maart. Loop stage bij de Ici Paris dus ik ken al die aanbiedingen hihi

    • Ja, maar op mijn brief zie ik nergens 40 euro. Haha. Of ik ben blind.

 • Ziet er heel goed uit! Ik vind de verpakking alleen zo onhandig.. ik krijg nooit alle restjes eruit, dus er gaat zo veel product ‘verloren’. Tenzij je hem open maakt..

 • Hij is idd super fijn! Heb er verschillende waaronder van MAC, maar die van EL geeft echt een natuurlijk resultaat! Wat heb je trouwens mooie paarse oogschaduw op de laatste foto :) Welke is dat? :love:

 • Ziet er goed uit! Ik gebruik het zelf eigenlijk nooit, maar misschien dat ik deze toch maar ga aanschaffen. Just in case.. :9

 • Oeh daar ga ik zeker eens naar kijken! Gebruik er nu één van Make Up Forever die super fijn is maar die zelfs nog duurder!

 • Wow hij is echt heel mooi!! Welke kleur gebruik je??

 • Oh ik ga hem halen, ben al zo lang op zoek naar een fijne concealer! Welke kleur heb jij? Ben wel benieuwd want we hebben vaak genoeg dezelfde kleuren. Let me know! Xx

 • Hij ziet er echt goed uit op de huid aangebracht, wauw. De prijs valt dan eigenlijk nog wel mee, aangezien ’t echt een goede, dekkende concealer is.

 • Jammer dat mijn huidskleur er nooit tussen zit! Ik had deze namelijk graag willen uitproberen..

 • Ziet er siperfijn uit!

 • Hij ziet er echt goed uit, hij dekt heel mooi en het ziet er idd niet te dik uit :).

 • De concealer van Maybelline 24 hour is voor mij een goed alternatief voor deze van EL :D En ben helemaal happy met de vloeibare concealer van Sephora

 • Wow dat ziet er mooi uit! :)

 • boterbloempje

  wat heb je op die laatste foto toch een lieflijke en zachte uitstraling ;)

  doe zo voort :love:

 • ik heb ‘m in light en light medium, samen geven ze de perfecte kleur. I love it, de beste concealer voor donkere kringen die er is!

 • Die dekt echt mooi, zeg! :O

 • Ik ben toevallig net op zoek naar een goede concealer maar dit vind ik wel wat duur.. Iemand goedkopere suggesties?

 • Lijkt me een erg fijne concealer, bedankt voor de tip ;)

 • Ik heb toevallig net een nieuwe concealer nodig. Ik was eignlijk van plan om de Pro Longwear concealer van MAC te kopen, maar nu ga ik toch twijfelen! :hmm:

 • Is deze concealer ook fijn voor op je puistjes?
  xx

 • Ik vind Cargo one-base de allerbeste concealer ever! Je krijgt er net een poppengezichtje van! Is een 10tje duurder maar je doet er onwijs lang mee. Volgens mij zit er niet heel veel in de double-wear toch? Dat idee had ik tenminste toen ik m in mn handen had een keer!

 • Deze ziet er echt heel erg goed uit!

 • Wauw, wat dekt hij goed, hij ziet er ook mooi uit op je huid!

 • hoee ik was al heel lang naar een concealer op zoek, nu heb ik er gisteren een bij Sephora gehaald (3 voor 10 euro haha)
  maar de prijs valt nog wel een beetje mee, de touche eclat is bijna 40 euro volgens mij..

  • de touche eclat is geen concealer maar ’n highlighter ;)

   • nee toch?? echt ik heb die vroeger ook gehad is wel concealer toch of wil je zeggen dat ik m verkeerd gebruike? haha

    • is trouwens wel een concealer zat nog aan mezlf te twijfelen ook :oops:

 • Het ziet er goed uit! Ook ik gebruik geen concealer. Maar wie weet ga ik deze binnenkort meenemen.
  Wilde je trouwens de zwarte / grijze streep op je hand ‘concealen’ of zat die er toevallig? De concealer verbergt het anders erg goed.
  Btw, de foto met je mooie rode lippen, waar je trouwens erg mooie make up op hebt <3, daar vind ik je erg grappig lachen/poseren. Het lijkt alsof je een "tssss" doet, hihi.

 • Ahh deze staat al zolang op mijn wishlist!

 • Deze heb ik ook gehad en hij is echt goed! nu heb ik de boing van benefit en die is ook heel goed.

 • Lijkt me fijn, alleen jammer dat ie zo prijzig is. Je wimpers zijn trouwens erg mooi gekruld! Of zijn het van die wimperextenstions?

 • Ik vind de concealer van Clinique ook erg fijn! Voor mij heeft die ook alle genoemde pluspunten van de Estee Lauder concealer. De prijs is (helaas) hetzelfde..

 • Komt dat mooi uit, ik vind 22 euro echt niet duur en heb nog een cadeaubon liggen van de parfumerie.. Deze ga ik zeker morgen even halen, thanks! :blush:

 • Ik gebruik de foundation van estee lauder doule wear altijd!
  Die is net zo super als de concealer , alleen dan voor je gehele gezicht haha :blush:

 • Voor mensen die misschien iets goedkopers willen: Essence, Stay All Day 16h Longlasting Concealer! Werkt super goed rond de 2,50 bij kruitvat, helaas niet bij elke kruitvat te krijgen volgens mij.

 • Weet je dat ik 20 euro nog mee vind vallen? Ik dacht dat hij rond de 40 was! xD Wauw, voor mij is dat even een meevallertje. :’) Ik wil hem al een tijdje hebben, maar echt elke concealer gaat bij mij creasen, maakt niet uit of mijn huid droog of vet is, altijd gaat het in de lijnen. Misschien toch maar een poging wagen.

  • Pro longwear concealer van MAC. Ik had het zelfde probleem en ik zweer bij deze concealer. Hij blijft ook nog eens 15 uur lang zitten!

 • Waauw, suuuper mooi!
  Volgens mij gebruikt Michelle Phan deze ook, ziet er echt super uit in ieder geval.
  Hoe lang doe je hier ongeveer mee denk je?

 • ik heb die klikpen van estee lauder! is ook supergoed zie ik er zo lekker fris en fruitig uit smorgen s :love:

 • Hij lijkt mij echt super fijn maar ik heb er geen 20 euro voor over ;) Heb je van die paarse look al eens een tutorial gemaakt, zo nee wil je dat doen want die look is echt gaaf!

 • De fit me! concealer van Maybelline vind ik persoonlijk erg fijn. Geeft een mooie dekking, blend erg makkelijk en ziet er heel natuurlijk uit. En kost een dikke 8 euro minder dan deze van Estée Lauder. Ik heb twee kleurtjes, voor onder mijn ogen en op de rest van mijn gezicht, en deze twee gaan al meer dan drie maanden mee ondertussen. Ze zitten nog voor meer dan de helft vol. Daar heb ik wel 12 euro voor over ;)

 • Wauw, deze dekt echt heel goed! x

 • ooooh wat een prachtproduct! Hij dekt echt goed inderdaad!

 • Wat een goede concealer! Maar waarom gebruik je bij superveel artikelen die foto met dat Junglefever palette ofzo, die paars met groene ooglook?

 • Ik ben op zoek naar een goede concealer. Ik zie er al best wel snel moe uit. Dus heb ook wel een goede nodig, misschien toch maar eens proberen.

 • Heb sinds kort die van urban decay dat is een potlood ook heel fijn

 • Wauw ziet er goed uit! Fijn dat ie ook vloeibaar is, we houden niet zo van die dikke substantie bij een foundation of concealer

 • De concealer is de moeite waard, maar t valt me op hoe slecht op deze foto’s je foundation zit. Die vegen rond je wenkbrauwen. Dat is echt de reden waarom ik het nooit gebruik. Het blijft gewoon een onnatuurlijk gezicht. Op de foto van verder af valt het minder op, maar dichtbij is t ineens weer erg zichtbaar. Zonde.

 • Vaak sleten ze toch langzaam weer uit mijn dagelijkse routine…??? Sleten? ik snap hem niet helemaal :x
  En die ene foto vind ik heel eng, zo’n wit gezicht met knalrode lippen, brrr. :O

 • “Makkelijk verkrijgbaar (gewoon bij Douglas, ICI Paris en de Bijenkorf)”

  Ehm, oeps… waar ik woon heb je alleen Kruidvat, Etos en DA… Denk je dat ze hem daar ook hebben?
  De bus pakken voor een concealer gaat wat ver :o

 • Welke kleur heb jij hier in Cynthia? :)

 • Volgens een van de medewerksters van de Douglas in Zwolle gaat/is deze concealer uit het assortiment. Hij was daar al niet meer verkrijgbaar en op menige site zijn de meeste tinten uitverkocht en degene die nog wel verkrijgbaar zijn worden met korting aangeboden.
  Wat is dat toch, dat als een product bij velen goed bevalt het na een relatief korte periode weer uit de schappen wordt gehaald :grr:

 • Inmiddels een jaar oud, maar ook ik vind het een superfijne concealer voor blauwe kringen (vooral in de winter).
  1 nadeel, bij mij ging dat sponsje al redelijk snel stuk en dat werkt niet zo prettig meer.