Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
15 juni 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • eotf
 • fotd
 • Looks
Een MissLipgloss artikel

Face of the video: shoplog filmpje

Vandaag een artikel over de look die ik droeg in mijn shoplog filmpje van 7 juni. Ik kreeg veel complimentjes over hoe ik er uit zag, dankjulliewel daarvoor 😀 Ik vond het zelf ook wel een geslaagde look, vrij simpel maar toch stralend en fris. Kijk mee naar de foto’s!

Van links naar rechts Make Up Store Cybershadow in Meteor, Make Up Store Microshadow in Ruby, MAC eyeshadow in Embark, Bourjois Liner Glitter Fizz in 31 Black Star. Metero zit in mijn binnenste ooghoeken, Ruby in het midden/in de arcadeboog en Embark zit in de arcadeboog.

Op mijn gezicht gebruikt:

 • Philosophy The Supernatural (basis)
 • Bourjois Healthy Mix foundation
 • Catrice Perfect Resist Foundation
 • Inglot loose powder
 • NARS Deap Throat blush
 • Dior highlighter in 004 Pop Diamond
 • The Body Shop Vitamin E Face Mist
 • Pupa eye brow pencil

Op mijn lippen draag ik Chanel lipgloss in Glossimer.

De dag erna droeg ik dezelfde look alleen dan met iets meer Ruby, kijk:


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.