Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

BB Cream, BB Cream, BB Creaaaam! Langzaamaan heeft bijna elk cosmeticamerk wel een BB Cream. Zo ook drogisterijmerk GOSH! Deze BB Cream is er in drie kleuren en kost €12,99. Natuurlijk heb ik hem geprobeerd, net als de andere BB Creams.

De BB Cream van Gosh is volgens het merk zelf een foundation, primer en moisturizer in één die de huid verzorgt, verzacht en egaliseert. De BB Cream bestaat uit minerale pigmenten, blendt met je huid en geeft een lichte dekking. Hij zorgt voor een natuurlijke uitstraling die de hele dag blijft.

Gosh BB Cream bevat het actieve bestanddeel Phytosan, dat de gladheid en stevigheid van de huid verbetert en fijne lijntjes en rimpeltjes vervaagt. Daarnaast zorgt Phytosan ervoor dat de huid zichzelf verzorgt: het stimuleert de aanmaak van huidbeschermingscellen en zorgt voor celvernieuwing. De BB Cream bevat factor 15 en hij is waterproof.

Dat klinkt allemaal prima, en ik vind de verpakking ook erg mooi! De BB Cream zit in een zwarte, matte, slanke tube en er zit 30ml product in. Een tube werkt hygiënisch en makkelijk, en is ook praktisch om mee te nemen omdat ‘ie zo licht en niet breekbaar is. Hij kost €12,99, wat ik niet veel geld vind voor een goede BB Cream.

Dit zijn de bestanddelen van de BB Cream. Er zitten siliconen in, maar ik heb daar niet echt problemen mee. Siliconen zorgen ervoor dat je huid er mooi glad uitziet, dit zit vaak in foundations, maar ook in dagcrèmes en primers. Qua verzorgende bestanddelen bevat het glycerine, dit maakt je huid zacht en soepel en zorgt dat de vochtbalans op pijl blijft. Ook zit er sojaboonzaadextract in, wat heel goed is voor je huid. Het verzorgt je huid en houdt hem lekker zacht. Het bevat dus ook Phytosan, waar ik eerder al wat over vertelde. Dit product komt neer op een combinatie van een verzorgend en ‘mooi makend’ (dekkend) product, wat een BB cream ook is. Er zitten niet heel hoge concentraties verzorgende bestanddelen in deze BB Cream van Gosh, er zijn BB Creams waarin meer verzorgende dingen inzitten. Maar het is altijd beter dan een foundation waar helemaal niks inzit!

De BB Cream heeft de structuur van een foundation, maar is net een beetje dikker.

Het smeert makkelijk uit en geeft de huid een subtiele glans.

Hier draag ik niks.

Hier draag ik de Gosh BB Cream. Ik heb hem aangebracht met een buffer kwast, en deels met mijn vingers. Ik vertel straks waarom.

Hier draag ik niks.

Hier draag ik de Gosh BB Cream.

Hier draag ik ook de rest van mijn make-up. Ik draag een mini beetje poeder – alleen op mijn neus en onder mijn ogen -, deze is van MAC (de Prep + Prime Transparent Finishing Powder), blush is Rose Gold van Sleek, ik heb wat oogschaduw uit het Urban Decay Naked 2 Palette op en mascara van Miyo (de Big Fat Lashes).

Close-up, zodat je goed kan zien wat de BB Cream met mijn huid doet. De dekking is vrij goed, ik zou hem omschrijven als ‘medium’. Echt hardnekkige puistjes en vlekjes camoufleert ‘ie niet, maar lichte wallen en onzuiverheden verdwijnen wel met deze BB Cream.

De BB Cream is even wennen met aanbrengen, daarom heb ik hem deels met mijn bufferkwast en deels met mijn vingers aangebracht. Hij is wat ‘stroef’ en smeert iets lastiger uit dan andere BB Creams die ik heb getest. Op zich geen probleem, maar met een kwast gaat het wel echt wat lastiger, dus deze breng ik liever met mijn vingers aan. Dan gaat het prima! Echt zuinig is ‘ie daardoor niet, omdat het niet zo makkelijk uitsmeert.

Het effect op de huid vind ik zelf erg mooi, het geeft een gezonde glans, maar niet alsof je met je hoofd boven een frituurpan hebt gehangen. Het is eigenlijk precies goed! Ik poeder alleen het gedeelte onder mijn ogen af zodat de BB Cream niet in de lijntjes trekt (en zodat eventuele fallout van de oogschaduw geen vlekken veroorzaakt), en mijn neus, omdat dat gewoon een plek op mijn gezicht is die heel snel vettig wordt.

Heb ik met deze BB Cream nog een gewone dagcreme nodig? Ik denk het niet, want ik voel wel dat ‘ie echt wat vettiger is en werkt als een moisturizer. Wel gebruik ik graag nog mijn SPF eronder, het liefst 30 of 50, omdat zo’n dun laagje van een BB Cream met factor 15 niet zo heel veel uithaalt. Het droogt mijn huid niet uit, irriteert niet, blijft lang zitten – ik gebruik het wel met een primer eronder – en het effect is mooi. Eigenlijk ben ik wel heel tevreden over de BB Cream van Gosh!

Pluspunten

 • Mooie, praktische verpakking
 • €12,99 voor een goede BB Cream (wat een combinatie van verzorging en make-up is) vind ik niet duur
 • Verkrijgbaarheid (het is gewoon bij Kruidvat te koop)
 • De kleuren zullen bij de meeste huidskleuren aansluiten
 • Bevat verzorgende bestanddelen voor een zachte, soepele huid
 • Geeft een mooi stralend, licht glanzend effect, poeder is niet per se nodig
 • Blijft lang zitten (de hele dag)
 • Bevat SPF15
 • GOSH test niet op dieren

Minpunten

 • Het smeert een beetje stroef uit, waardoor een kwast gebruiken wat lastig wordt

Iets voor jou als…  je op zoek bent naar een make-up product dat gecombineerd is met verzorging, die medium/goede dekking geeft met een gezond glansje.

Skippen als… je liever meer dekking hebt, of als je een héél donkere huid hebt, of als je er geen €12,99 voor over hebt.

Gosh BB Cream is nu in drie tinten te koop bij alle drogisterijen.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

109 Reacties

 • Leuk artikel. Ik had hem zelf ook al geprobeerd. Super fijn. Alleen een beetje moeilijk uitsmeren. Op de foto met alle make-up daar sta je leuk op!! :)

 • Die wil ik ook wel eens proberen, ziet er erg fijn Uit!

 • Die wil ik ook wel eens proberen, ziet er erg fijn uit!!

 • Ziet er uit als een goede bb cream. Stond gister nog te twijfelen of ik hem moest nemen..

 • Ah naar deze was ik al benieuwd, hij klinkt best wel fijn!

 • Dat klinkt best goed! Ik dacht dat ‘ie heel slecht was, had hier en daar iets op twitter gelezen over nul komma nul dekking, maar als ik dat hier zo zie valt dat hartstikke mee!

 • Klinkt erg goed maar ben al heel tevreden met de BB cream van Garnier!
  Liefs

 • Ziet er prima uit. Ik heb alleen al mijn eigen favoriete BB cream gevonden! :D Ik denk dat deze daar niet tegen op kan, haha maar oké. Deze BB cream ziet er wel fijn uit en hij lijkt me erg prettig werken. Wel jammer dat ie dan een beetje lastig uitsmeert en dat het met een kwast wat lastiger gaat. :c

 • Deze had ik laatst nog gespot en dacht al ; heh daar heb ik geen reviews over gezien? Haha nu dus wel :blush: Ziet er best goed uit voor mij. Twijfel of ik de Gosh bb cream moet nemen of de nieuwe van Garnier..

 • Ziet er goed uit, al denk ik wel dat hij wat te rijk is voor mijn huid.

 • Ik zit al weken te twijfelen over BB creams, wel of niet? Maar blijkbaar zijn ze zo fijn. Welke zou jij meer aanraderen? De nieuwe van Garnier of deze van Gosh?

 • Ah, het ziet er mooi uit, maar.. Ik ga best wel snel zweten op mijn gezicht en ben bang dat het hierdoor nog wat erger zou worden. Zijn er meiden die dat ook hebben en wel bb Cream gebruiken? :)

 • Hij ziet er heel erg mooi op de huid uit zeg, jammer dat hij niet zo goed uitsmeert maar dat zou ik dan maar voor lief nemen.

 • Dat klinkt goed :)

 • Wauw, wat een mooie foto’s! Het resultaat vind ik echt heel mooi :)

 • Hoi Cynthia, een vraagje welke BB cream vond je nou fijner die van Maybelline of deze van Gosh? Zou je hier graag een antwoord op willen geven, ik ben er wel benieuwd naar a.d.h. wil ik er namelijk eentje kopen. Liefs, Roos

  • Oh jee. Uhmmmmmm…. Deze van Gosh dekt wat beter. Als je dat fijn vindt is deze dus beter voor je. Als je minder dekking wilt, is die van Maybelline goed voor jou.

 • Deze vind ik er echt goed uit zien,beter dan de bb cream die afgelopen week voorbij kwam.

 • Dat ziet er goed uit zeg voor een BBcream! Mooi dat ie zoveel dekking geeft maar niet een maskereffect geeft! Ik ben niet zo blij met de BB cream van Garnier (de eerste versie). Die is té rijk voor mijn huid (hoewel ik vet en vochtarme huid type ben). Maar deze lijkt me wel heel erg fijn. Ik moet nog een nieuwe BB cream kopen voor de komende maanden, want de Garnier kleur is te donker zometeen (ik maak ‘m wel op door te mengen met mijn foundations). En dan lijkt dit mij wel een hele goede en fijnere om te gebruiken. Hoewel ik ook een Clinique back-up nog heb liggen, een tinted moisturzer… nog even afwegen of ik het echt nodig heb dus. Oh en ik zie dat er een natuurlijke SPF in zit, dat vind ik ook wel een pluspunt. Nu kun je een SPF onder de BB cream doen en doe je daarna een minerale filter er nog boven met de BB cream, ideaal. Ik gebruik nu liever minerale filters, maar als de filter in de crèmes niet mineraal zijn, dan moet je eerst de synthetisch smeren en dáárna de mineralen (omdat de minerale op de huid blijft en daar beschermt en een synthetische in de huid werkt en beschermt, dat moet je dus nooit omdraaien want dan werkt het niet zoals het hoort volgens mij). Ik hoop dat ze testers hebben van deze BB cream, dan kan ik het even op mijn huid voelen en de kleuren testen….Mooie foto’s weer Cynthia!

 • Klinkt niet verkeerd! Misschien toch maar kopen.

 • Dit klinkt best goed, en wat hándig dat ze er de bestanddelen op zetten joh! Haha, just kidding, omdat ze er pas bij twee verschillende producten niet op stonden. Hij dekt niet zo supergoed als die foundation die pas voorbijkwam, maar dat is ook niet de bedoeling hiervan. Ik vind hem wel mooi!

 • Wat ik me altijd afvraag.. werken de moisturizing bestanddelen van een BB cream nog wel als je er een primer onder gebruikt? Het lijkt me dan echt een afsluitend laagje.

  • Ja dit vraag ik me ook heel erg af, want je zou denken dat de primer echt een laagje vormt en ik ben dan ook benieuwd naar of die moisturizers wel werken daaroverheen. Cynthia als je hier antwoord op weet wil je dan alsjeblieft reageren. Alvast bedankt…

 • Hoezo minder zuinig als je geen kwast gebruikt.Dan blijft er niks in een kwast hangen toch?

 • Ik heb een redelijk vette huid, waardoor het echt niet voor mij is. Hij laat mij namelijk wel echt glanzen en is trouwens net iets te donker voor mijn huidskleur.

 • ik zag hem gister al liggen bij de kruidvat! Moet eerlijk zeggen dat ik verbaasd ben over het prachtige resultaat.

 • Deze zou ik wel graag eens proberen! Ik zal deze zeker eens aanraden aan mijn moeder. Alles in één product en goed te doen om met de vingers uit te smeren. Lekker gemakkelijk werken.

 • Hey Cynthia! Ik wilde je wat vragen over de spf. Je hebt het vaak over dat je onder je make-up spf draagt en ook nu geef je dat aan. Wel geef je aan dat een crème onder de bb cream niet nodig zou zijn maar wel een spf, wat gebruik je dan hiervoor? Moet ik dan denken aan een zonnebrand voor het gezicht? Of bedoel je iets anders? :*) Bedankt alvast.

  Groetjes! :)

  • Ja, SPF voor je gezicht inderdaad. Ik gebruik nu Philosophy Shelter SPF30. Ik gebruik ook regelmatig SPF50 van Vichy en Dior.

   • Maar gebruik je dus spf, én primer én dan nog de bb cream. Voelt dat niet als één dikke laag op je huid? Je ziet het er niet aan af op de foto’s hoor, maar het idee om zoveel lagen op te smeren lijkt mij niks!

    Ik ben wel verrast over dit resultaat, ik wilde eigenlijk net die van Maybeline gaan kopen maar deze komt ook wel in aanmerking!
    (Heb je trouwens nog mijn tip gelezen in het artikel van de lippenbalsem van TBS? Het leek me echt iets wat jou (en je volgers) wel aan gaat.)

    • Nee hoor, want verzorging is geen ‘laag’, dat trekt in je huid. Primer ligt op je huid maar is zo dun, dat voel je niet. Foundation voel ik ook niet :)

     Nee niet gezien, ga nu even kijken :)

     • Ja maar om de spf te krijgen die op de verpakking staat heb je wel een halve theelepel/ koffielepel voor nodig en dan nog een primer plus de BB cream.

      Ik heb een vette huid en wanneer ik een halve theelepel gebruikt kan ik daar alleen nog maar poeder over doen. En wanneer ik meer producten wil gebruiken moet ik een gezichtszonnecreme van de apotheek gebruiken want anders lukt dat niet met mijn huidtype.

 • Ik ben nog steeds blij met die van Maybelline. Gekocht na jouw review. Die van Garnier (2e versie) vind ik niet zo fijn werken omdat de structuur zo dun is. Op zich was die ook wel mooi.

 • Ik vind hem zelf ook wel prettig in gebruik, vind het alleen heel erg jammer dat kleur 1 in NL niet verkocht wordt..

 • Hi! Ziet er goed! ik heb alleen vraag, wat voor ondertoon heeft deze BB?
  Ik heb zelf al beige en meer geel in mijn gezicht waardoor ik juist BB’s en foundations nodig heb met een rode/roze ondertoon.

  Als je dit kan beantwoorden heel graag :) want ik vind deze dekking wel erg fijn eruit zien !

  gr. Thessa

 • Lijkt me erg fijn!

 • Ik wil deze ook nog graag proberen, ziet er op zich goed uit!

 • Ik vind hem niet zo dekkend. Ik blijf je sproetjes zien, nu heb jij sproetjes maar stel je had puistjes dan werkte deze bb cream niet voor je.

  • Of iets ‘werkt’ heeft naar mijn mening niet zoveel te maken met hoe het dekt :-) Ik denk dat maar weinig BB Creams puisten echt bedekken.

  • Magdalena

   Dan ga je ook aan het doel voorbij, het is ook geen concealer!

 • Wat een overdosis BB cremes tegenwoordig. Het wordt moeilijk kiezen :-) Welke vind jij nou eigenlijk de beste?

  • Ze heeft pas nog een heel uitgebreide review geschreven waarin meerdere BB’s belicht werden.

 • Ik vind deze heel fijn! Heb je ook die van Maybelinne geprobeerd?

 • Klinkt super fijn zeg!
  Balen dat ik een veel te donkere kleur hiervan heb :(

 • het lijkt me wel wat:D!

 • hij lijkt mij niet zo omdat je nog een beetje rood heden door niet schemeren en dat heb ik net ook! maar hey..bb cream is natuurlijk ook niet zoals een foundation :)

 • Ik vind hem niet zo heel bijzonder eigenlijk! Wel een fijne review!

 • Nope ik ga hem niet proberen… :) Ik vind persoonlijk dat die van garnier toch net ietsje beter is. :)

 • Die lijkt me heel fijn! Op dit moment heb ik de tweede versie van de Garnier BB cream, ben ik ook wel heel erg blij mee, alleen die is op dit moment te licht voor m’n huid. Ik vind ’t op zich niet zo’n probleem dat ie wat stroef uitsmeert, want ik heb een hekel aan van die foundations of bb creams met echt zo’n waterige substantie. Fijne review Cynthia thanks, ik denk dat ik deze ga kopen volgende keer als ik in de Kruidvat ben! :lol:

 • Jaa wat fijn! Ik heb deze laatst gekocht (was in de aanbieding) maar ik kon nergens een goede review ervan vinden. Hij bleef dus maar ongeopend in mijn kast liggen.
  Maar nu heb jij er een review van gemaakt! Klinkt als een fijn product, dus ben blij dat ik hem heb gekocht :) xx

 • Dat ziet er erg mooi ui !

 • Ik heb eigenlijk nog nooit een product van Gosh aangeschaft en ik heb eigenlijk geen idee waarom. Misschien omdat de Essence en Catrice schappen mijn aandacht altijd trekken en Gosh daarom op de achtergrond verdwijnt? De bbcream klinkt heel erg prettig en ziet er heel mooi uit op je huid Cynthia! En volgens mij is ‘ie ook nog eens parfumvrij, wat ook prettig is voor gevoelige huidjes. Misschien dat ik deze toch maar eens ga proberen, €13 euro is tenslotte niet veel voor zo’n goede bbcream! Fijne review! :lol:

 • Ik vind ‘m erg mooi op je gezicht! :)

 • Door al die positieve reviews over foundations/bbcreams krijg ik drang om er heel veel in te slaan :p Zo veel mooie producten!!! :p
  Maar ik heb met mezelf afgesproken dat ik eerst alles moet opmaken wat ik heb….

 • Dat ziet er goed uit zeg, wel jammer dat ie zo stroef uitsmeert. :(
  Ik blijf wel bij de Garnier BB cream voor de vette huid :)

 • Ik had er al wat goede reviews van gelezen, dus ik zag dat GOSH hun BB Cream ook in Nederland op de markt ging brengen, was ik erg blij! Hoe groot was dan ook mijn teleurstelling toen ik erachter kwam dat ze hier maar 3 van de 5 tinten gingen verkopen, de lichtste en de meest donkere ontbreken. De lichtste die in NL verkocht wordt is toch te donker voor mijn über-bleke snoet… balen, zeker als ik je positieve review lees, Cynthia :) Maar het verbaast me eigenlijk niks, dat is bijna altijd het geval met cosmetica hier, dat ze helaas niet het volledige scala aan tinten verkopen. Toch maar de Max Factor All Day Wear in Light Ivory proberen dan :)

 • Heb hem gisteren net in huis gehaald, nog niet getest maar ben zo blij dat dit al op je site staat =D

  Het was 2 voor €10 in mijn filiaal, heb nog primer gekocht twv €16.99!
  Dus in totaal €20 korting :love:

 • Ziet er goed uit ;D

 • Tsjee wat een verschil! Moet-‘m-hebben!!

 • Dit ziet er een heel goed product uit. Heel mooi natuurlijk op je gezicht!
  Maar, is hij ook tegen puistjes?

  Liefs

 • Ziet er goed uit! heb je die van Yves rocher al getest ? :D

 • Lijkt me wel het proberen waard! :)

 • Ik vind het een mooie BB cream. Ik heb nu de eerste van Garnier maar die dekt niet zo goed..

 • Ik vind dit er wel goed uitzien hoor! Ik denk dat ik deze maar eens ga testen, het geeft een heel mooi effect vind ik!

 • ziet er goed uit!

 • Ziet er erg goed! Voor een BB cream dekt hij best goed! :)

 • vind je huid zonder makeup er zo goed uitzien het is zonde om onder BB te stoppen echt perfect is je huid.

 • Leuk, al die verschillende BB creams! Deze ziet er goed uit. Ik gebruik nu toch nog liever een goede dagcreme met een echte foundation. Ben denk ik nog te sceptisch over BBs.

 • Ik vind die een na laatste foto echt ontzettend schattig ! haha :blush:

 • Ik heb ‘m ook gekregen, maar helaas veeeel te donker! Jammer, want vind hem er zo wel heel fijn uit zien! Had ‘m wel even aangebracht maar het kon echt niet haha, en hij smeerde inderdaad stroef. Dat viel mij ook op!

 • Toch ben ik er niet op over te halen om een bb creme te halen, weet het niet, ik heb een nogal erg vette huid, zelfs dagcremes kan ik moeilijk op hebben omdat mijn huid dan zo erg gaat glimmen, heb nu een goede foundation, die goed dekt
  bb cremes zijn mooi als je ook een erg mooie huid hebt met niet teveel roodheid/lidtekens of puistjes, ik ben helaas niet gezegend met een mooi glad huidje, erg couperose en lidtekens van de acne die ik vroeger had, en dan dekt een bb creme absoluut niet
  ik vind de reclames van de bb cremes erg misleidend en niet eerlijk, ze doen het over komen alsof je er een perfect egale huid van krijgt.
  maar cynthia jij bent tenminste eerlijk dat het niet alles bedekt, en dat je het beter kunt skippen als je een probleemhuidje hebt

 • Deze ziet er goed uit! Ik denk dat ik maar eens naar de winkel ga, en kijken of mijn kleur erbij zit!

 • Charlotte

  Ik vind het effect echt heel mooi!
  Maar wat me wel opvalt is dat je op de ‘before’ foto’s niet lacht, en op de ‘after’ foto’s wel. Misschien niet bewust hoor maar dat speelt denkt toch een beetje mee!

 • Leuk, voor mensen die hem zouden willen kopen,
  in Belgie bij kruidvat is er een actie waarbij je 2 gosh producten kan kopen voor 10 euro :)
  XOXO

 • Lijkt mij gewoon een foundation, maar goed, als ze het een BB cream noemen is het een BB cream, I guess! :-)

 • Leuk, al die verschillende BB creams! Deze ziet er goed uit. Ik gebruik nu toch nog liever een goede dagcreme met een echte foundation. Ben denk ik nog te sceptisch over BBs.

 • ik vind m niet zo heel mooi, beetje vlekkerig eigenlijk.

 • Ik vind hem ook wel fijn! Beetje vergelijkbaar met die van Maybelline, heb niet meteen een favoriet. Ik denk datie wel net ietsje te donker is voor mij en blijkbaar verkopen ze de lichtste tint niet in BE/NL? Da’s wel jammer!

 • Deze BB cream lijkt wat vlekkerig, ik vond de BB creams van Miyo en Maybelline mooier lijken. Maar dat komt misschien door lichtval?

 • Fijn dat je hier een review van hebt geschreven!
  Ik gebruik nu een BB cream van Skin79, waar ik op zich heel tevreden mee ben. Vind hem alleen eigenlijk te duur (25 euro dacht ik) en ik moet hem bestellen… ook niet handig. Ik had deze al zien liggen maar wilde nog even afwachten wat de beautyblogs er van gingen vinden! Maar mijn huidige BB cream is toch wel echt op, dus nu kan ik deze aanschaffen :)

 • je hebt me erg benieuwd gemaakt. Ik gebruik momenteel die van Maybelline en daar ben ik ook erg tevreden over. (Die had ik trouwens gekocht na het lezen van je artikel ;) )

 • Ik ben hier erg nieuwsgierig naar! Hopelijk een echt goede BB Cream die wel voor mijn huid geschikt is :)

 • Ziet er goed uit, misschien dat ik deze eens probeer :) x

 • Wauw heb jij sproetjes? Die moet je niet elke dag onder de foundation verstoppen! Zijn cute. Super handig dan zo’n bb cream.

 • Whut, hij ziet er best mooi uit! Ik dacht trouwens bij de tweede “nude” picture dat je de cream al had opgebracht, gorgeous pictures trouwens. ^^

 • Als ze binnenkort weer een 1+1 gratis op alle make-up bij kruidvat hebben ga ik zeker deze ook aanschaffen!:) Hij ziet er prachtig uit!!

 • Vind hem een beetje aan de dure kant voor het effect! Koop liever die van garnier, 10 of 20 ml meer ( ligt eraan welke versie ) en 3 euro minder. Scheelt toch weer wat en zie niet echt iets beters in deze!

  • Ja ik vind hem ook best wel duur. En zeker voor de mensen die er geen spf product bij gebruiken want dan ga je echt wel veel van het product nodig hebben (zo’n halve theelepel om de spf te krijgen die op de verpakking staat).

 • Ik moet zeggen dat ik de dekking heel mooi vind, staat heel natuurlijk, echt iets voor elke dag, mooi effect is het.

 • Yves Rocher komt ook met een BB cream, die heb ik besteld en komt eerdaags binnen, ben ik ook wel erg benieuwd naar maar wat k tot nu toe heb gezien bij jou is dat Collistar en die van Maybeline echt het beste zijn! Misschien een tip voor jou om die ook uit te proberen van Yves Rocher?

  • Naar die van Yves Rocher ben ik ook super benieuwd. Als je hem getest hebt wil je dan aub bij je comment zetten wat je er van vind! Ik ben zelf ook super benieuwd maar durf niet zo snel een product kopen omdat ik een vette/ onzuivere en gevoelige huid heb en heel veel producten als foundation, BB cream gewoon te vet zijn voor mij.
   Alvast bedankt!

 • Goede review, ik ben dol op je site!
  Deze review had ik alleen nog beter gevonden als je hem ook getest had zonder moisturizer en primer eronder. De bb Cream beloofd tenslotte dat dat er ook in zou zitten, wat impliceert dat je het er in principe niet perse onder zou hoeven.

 • Hoe ist het product qua vettigheid tegenover die BB cream van Garnier voor de vette huid?

 • Je huid ziet er echt heel mooi uit met deze BB cream!

 • Ik heb deze BB cream ook en ik vind m best wel fijn :love: !

 • is die BB cream ook geschikt voor mensen met een gele ondertoon??

  • Ja hoor, juist :)

   • Gelukkig maar want tot nu toe bijna alle bb creams waar je een review over gegeven hebt(maybeline, ganier enz) bij de donkere tinten leek ik.net een varkentje zo rozig! Ga ik zeker uitproberen:)

 • Wauw klinkt echt geweldig , ik zelf heb een beetje een rare huidskleur dus meestal pak ik de verkeerde kleur . Ik ga deze bb cream zeker uit testen hij lijkt me super ! :love:

 • Ik heb zelf de BB cream van Yves Rocher vanavond binnen gekregen, morgen ga ik hem even testen.. Ik zelf heb een gecombineerde huid. Cynthia, zou jij hier een uitgebreide review over kunnen doen over de BB cream van Yves Rocher? Ik vind je weblog echt leuk, heb hem nog niet zo lang geleden ontdekt maar het is echt handig, als ik twijfel over een product om te kopen kan ik altijd even bij jouw reviews kijken.. =)

 • Oeeh, die lijkt me wel heel fijn! En wat een goede review!
  liefs, Christel

 • Ik vind hem heeel goed bij je huidskleur passen!
  Je hebt nou niet echt last van puistjes en deze bb cream oogt heel natuurlijk bij je, ik moet hem maar ook eens halen kijken of die mij huid ook zo mooi laat ogen!! :)

 • Miss lipgloss,
  Ik heb een roze ondertoon, droogtelijntjes en gecombineerde/ vette huid.. Welke zou hè dan aanraden .. Die van garnier of deze van gosh.
  Dank je wel..
  Met de zomer op komst is die van gosh denk wel prettig trouwens ivm waterproof.. Toch? S