Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Hema, hét merk waar veel vrouwen verzot op zijn. Zowel qua kleding, eten, huidverzoring als make-up. Vandaag wil ik je de supermooie Illuminating Blush laten zien, die €4,50 kost.

€4,50 voor een blush van 7 gram is niet duur! 7 gram is echt veel voor een blush. Het doosje is strak en simpel, maar dat is heel erg prima, want de blush zelf trekt de aandacht. Wat ziet die er mooi uit! Helemaal niet iets wat je meteen bij Hema verwacht, zo chic!

Ik vind dat de blush een leuk patroontje heeft, en die kleurtjes zijn ook erg mooi bij elkaar! De basis is peachy en er zitten roze details in.

Zo ziet de blush eruit.

Maar! De roze details zijn helaas een overspray. Jammer, zo wordt je toch wel een beetje misleid als klant. Je verwacht toch dat dat roze ook echt ín de blush zit. En het speciale effect is ook meteen weg. Hm. Maar toch is de blush zelf nog steeds heel erg mooi, ook zonder de roze details. De basis peachy kleur is gewoon prachtig en is goed te combineren met eigenlijk alle huidtypes.

Kijk, mooi toch? De blush is kwalitatief heel erg goed, brengt makkelijk aan, is prima gepigmenteerd en er zit heel veel in. Voor €4,50. Toch vind ik die overspray een beetje teleurstellend, het is gewoon een beetje misleidend wanneer je het product koopt. Na een keer gebruiken zijn die leuke gekleurde details er af, en als je ze nou juist daarom koopt, is dat een teleurstelling.

Dus: prachtige blush, mooie kleur, jammer van de overspray.

 

Pluspunten

 • Leuke, stevige verpakking
 • Superleuk patroontje in de blush
 • €4,50 voor 7 gram is niet veel
 • De blush is groot, 7 gram! Daar doe je heel lang mee
 • De basiskleur is heel erg mooi, mooi peachy, kan bij bijna alle huidskleuren
 • Brengt makkelijk aan
 • Blijft prima zitten
 • Goede pigmentatie
 • Verkrijgbaarheid: het is gewoon bij de HEMA te koop

Minpunten

 • Het leuke patroontje met de kleurtjes is een overspray

Iets voor jou als…  je op zoek bent naar mooie peachy blush

Skippen als… je niet van peachy blushes houdt

De HEMA Illuminating Blush kost €4,50 en is te koop bij alle HEMA filialen.

68 Reacties

 • Hihi, grappig hoe je je eindconclusie neerzet:

  Iets voor jou als… je op zoek bent naar mooie peachy blush

  Skippen als… je niet van peachy blushes houdt

  Mwhihi ^^

 • Ik vind hem wel mooi, maar hij zou veel te roze voor mij zijn! Idd, wel jammer van die overspray.

 • Anastasia

  Leuk dat de Hema haar best doet voor mooie make-up met een goede prijs/kwaliteitverhouding! Zelf heb ik mijn favoriete blush al gevonden (een roze Dior), dus zal deze laten liggen.

 • Ik heb deze ook al een tijdje, maar ik baalde inderdaad dat het en overpray was, want het zag er zoooo mooi uit! Hij blijft mooi, maar de eyecandy is weg (;
  liefs

 • Heel mooi, al zou hij voor mij iets te roze zijn qua combi met mijn eigen huid, denk ik. En ik ben dol op HEMA, vooral de kantoorartikelenafdeling struin ik daar enthousiast af! :D

 • Ik vind dit echt een prachtige blush en heb hem al zo vaak voorbij zien komen! Zelf heb ik hem nog steeds niet. Vind de overspray wel echt jammer…

 • Ik zag deze vorige week liggen en nam hem ook mee, omdat ik de kleuren zó mooi vond. Helaas kwam ik er ook direct achter dat het een overspray was, ik baalde echt!

 • Het lijkt mij een goede Orgasm dupe! Klopt dit?

 • Ik heb deze blush ook en vond het een enorme bummer toen ik merkte dat het een overspray was. Maar opzich blijft het inderdaad wel een mooie blush. De Hema is goed opweg om mooie beautyproducten te ontwikkelen.

 • Jammer van de overspray. Maar wel een leuke blush verder!

 • Ik vind het gewoon zo superjammer dat het een overspray is. Dat weerhoudt mij er echt van om deze blush te kopen, omdat ik het dan zonde vind om hem te gebruiken haha. Verder vind ik de kleur wel heel erg mooi die je uiteindelijk overhoud! :)

 • Ik vind m toch echt te roze om peachy te noemen. Peach neigt iets meer naar ‘oranje’. En zeker een teleurstelling!

 • Echt zo jammer van de overspray :(

 • Zooooo dat is echt bizar stom. Mooi verkoop trucje inderdaad :) hihi. Alsnog is hij erg mooi, maar toch! ;-)

 • Ik vind het echt een hele mooie kleur! Hema heeft soms hele goede beauty-producten, de lipsticks van de Hema vind ik echt geweldig!

  • Inderdaad, de long lasting lipstick is ook echt long lasting :-)

 • Ik heb deze ook, maar gebruik ‘m bar weinig… zonde eigenlijk!

 • Tegenvaller dat al dat moois slechts een overspray is :-(

 • Inderdaad een prachtige blush en ook jammer van die overspray.

 • echt zo jammer van de overspray >.<

 • Cynthia / Mevo

  Aahw wat jammer van de overspray!

  Ik stond net naar t plaatje te kijken van WAUW maar daarna heb ik zoiets van mwaah

  Maar de kleur is wel mooi!

 • Ik vind oversprays echt zo zonde altijd, maar de blush is wel mooi : )

 • Mooie kleur. Wel heel erg jammer van de overspray.

 • De blush ziet er mooi uit, maar inderdaad jammer van die overspray!

 • Ik heb hem ook en vind hem geweldig!

 • Zag ‘m gister liggen! Jammer van die overspray! Zonde!

 • heel mooi, jammer van de overspray! ik wilde hem eerst wel kopen, maar ik denk dat hij te fel voor mij is :)

 • Jammer van die overspray

 • De blush is prachtig! Alleen jammer van de overspray inderdaad…

 • hmm ik was al langer van plan om te investeren in een duurdere roze blush/highliter als die van Dior, maar dit is wel een héél voordelig alternatief :)

 • Hmm, het had potentie! Jammer dat het overspray bleek te zijn!

 • Ik heb hem ook, 1 keer geswatched en daarna nooit meer gebruikt :$

 • Jammer idd van de overspray. Ik heb inmiddels zoveel blush (en vele daarvan peachy) dat ik deze echt niet nodig heb.

 • ik kon het niet vinden in de winkel!

 • Mooie blush, zag hem al voorbij komen op andere blogs.

 • Inderdaad jammer van de overspray maar een mooie blush! =D

 • Zéér teleurstellend Hema :grr: . Mwihi, nee het maakt niet zoveel uit. Ik houd toch niet zo van peachy blushes en vind deze way too shimmery. Ik heb een andere blush van Hema die ik erg prettig vind, die is ook zo mooi gepigmenteerd!

 • Ziet er mooi uit!

 • overspray?

 • Ik heb de bronze variant van deze blush en die is super mooi! De roze vind ik te hard voor mijn gezicht en ik heb ook al het blush palette waar meer dan de helft roze is, dus roze blush genoeg.. De bronze variant geeft een prachtige zachte bronze gouden kleur en ontzettend veel glans, dus super mooi als highlighter.. Als blush is hij ook wel te dragen, maar dan moet je wat meer laagjes aanbrengen, omdat hij vrij licht is

 • ik ga m uitproberen.

 • Deze is inderdaad erg mooi! Wel heel jammer van de overspray ja, inderdaad misleidend. Ik had graag een full face foto willen zien!

 • mmm ja jammer van die overspray

 • jammer van de overspray anders zou ik hem wel gekocht hebben,maar ja 8) 8) 8)

 • Eens met jou conclusie: práchtige blush maar zo jammer dat ’t een overspray is :(
  Ik heb hem zelf ook!

 • True, het is echt zonde dat het een overspray is, anders was hij helemaal lovely, nu ziet hij er zo sad uit. :’) Omdat je dat andere bent gewendt, wel lovely blush trouwens!

 • Mooi, deze wil ik wel gaan halen!

 • Was dit al niet eens voorbij gekomen of heb ik gewoon een déjà-vu? In ieder geval bedankt voor de review! x

 • Hema, hét merk waar veel vrouwen verzot op zijn. Zowel qua kleding, eten, huidverzoring als make-up. – Wist je dat 1/3 van de jongeren zelfs HEMA onderbroeken draagt? haha. Oké, dat moest ik even kwijt. Ik dacht er gelijk aan toen je het zei haha! Die overspray is inderdaad heel jammer… de kleur vind ik niet echt mijn ding. Maar ik vind de tint wel heel mooi! haha. Maar het is gewoon dat ik hem zelf niet zou dragen.

 • Ik vond het aan de ene kant wel fijn dat het een overspray was… dat roze was veel te fel, echt Marie-Antoinette stijl was het! De basiskleur is gewoon mooi licht peachy-roze. Ze zijn (deze roze en die bronze variant ook) wel een beetje frosty, maar dat vind ik nooit zo heel erg.

 • Wat jammer dat deze overspray heeft :( Verder is hij wel erg mooi!

 • Ik vind dit eigenlijk gewoon een soort van oplichting! Je koopt dat product toch helemaal niet. Ik zou het juist kopen door de verschillende tinten. Maar de blush is zonder het roze ook erg mooi moet ik eerlijk zeggen. Maar vind het toch jammer van de HEMA!

 • Ik heb deze ook, en sinds die overspray eraf is is hij echt 1 van mijn favorieten geworden. Ik vind hem met de overspray namelijk te fel :)

 • Mooie blush :D x

 • Voor die prijs is het zeker een mooie blush. De hema is atlijd zo leuk voor kinderdecoratie, babykleertjes en bureau artiekelen. En de pannenkoeken niet te vergeten!!!

 • Heb je ook een foto waar je hem op hebt? Met zo’n swatch op je arm vind ik het namelijk nogal moeilijk te bedenken hoe die er echt uitziet als je hem op hebt.. :)

 • Jammer van de overspray maar wel een mooie bush

 • Zijn de glitters ook een overspray?

 • Ik heb hem ook, jammer van de overspray inderdaad. Maar de kleur onder de overspray is erg mooi! ;)

 • ziet er erg mooi uit, alleen jammer van die overspray.

 • Cynthia? Zou je m opnieuw kopen en waarom wel/niet?

 • Zo jammer altijd als het een overspray is..

 • In je eerste zin staat ‘huidverzoring’ in plaats van ‘huidverzorging’.
  Ziet eruit als een mooie blush, maar ik vrees dat hij de roze is voor mij…

 • wat denk jij lelijk wijf jij doe egt beautyglose na he of was je gewoon jerloes masha doet het veel beter dan jou jij op rtl boulevaard oke egt jij denk egt da je de mooiste ben nee beautyglose is de mooste miesje ever zal maar beetje oppasen want het is me vriedin ja laat haar met rust en ga haar nie uitdagen met jou filmpjes want se gaat tog nie van youtube af denk maar nie beter jij gaat weg nie haar