Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Waren natuurlijke producten een paar jaar geleden alleen weggelegd voor mensen met een ruime portemonnee, zo vind je het nu steeds vaker in de schappen van drogisten. Hema heeft sinds een paar dagen een ‘Natural’ lijn met hierin maar liefst 22 producten vol natuurlijke bestanddelen. De prijsjes zijn klein, variërend van €1,80 tot €7,60.

Ik vind het zelf onwijs goed dat natuurlijke producten steeds meer ‘de norm’ worden. Nog lang niet alle producten in de winkels zijn natuurlijk en ze zullen dat ook zeker niet allemaal worden, maar er komt wel steeds meer een focus op te liggen wat ik een goede zaak vind. Nu is het lang niet altijd zo dat natuurlijk meteen beter is, maar vaak is natuurlijk wel zachter voor je huid, en doet het ook meer. Ik heb een drietal producten van de Hema Natural lijn getest.

Deze lijn is een compleet assortiment met producten voor het gezicht, haar en lichaam met 95% natuurlijke bestanddelen. Ze zijn geschikt voor alle haar- en huidtypen. Ze zijn vrij van parabenen, kleurstoffen, minerale olie, siliconen en agressieve was-actieve stoffen (zeep). De kans op allergische reacties is heel erg klein, volgens Hema. Dit klinkt goed!

Eerst de Natural conditioner. Deze kost €1.80. Een schijntje! Heel weinig geld voor een conditioner. Alle Hema Natural producten zitten verpakt in een witte fles of pot met een groene dop en groene opdruk. Heel basic, maar dat vind ik juist wel mooi. Lekker minimalistisch en strak, en ook daarom kunnen de producten zo goedkoop zijn. Alle Hema Natural producten ruiken fris en citrusachtig.

Dit zijn de bestanddelen van de Hema Natural Conditioner. Hoera, er zitten geen siliconen in! Voor dames die altijd op zoek zijn naar conditioners zonder siliconen (ik krijg héél vaak de vraag naar goedkope versies), here it is! De conditioner bevat 95% natuurlijke bestanddelen. De shampoo is op basis van water en aloe vera sap. Verder zitten er verzorgende bestanddelen in als vette alcoholen, glycerine, kokosolie, tocopherol (vitamine E) en inuline (een goede haarverzorger). Er zit parfum in, maar ook die is natuurlijk en zacht. De bestanddelen zijn helemaal prima, niet irriterend voor je huid en de conditioner doet het ook hartstikke goed! Maakt mijn haar zacht, doorkambaar en glanzend.

Deze abrikozen body scrub kost €3,10 en zit in een grote tube.

Zie hier de bestanddelen van de scrub. Ziet er ook heel prima uit! Water, vette soorten alcohol, aloe vera sap, abrikozenpitpoeder, glycerine, olijfolie, vitamine E, zonnebloemolie en verder zachte reinigers en ‘opvullers’. Ziet er ook prima uit! 95% hiervan is natuurlijk.

Dit is een héérlijke scrub! Bevat lekkere grove scrubdeeltjes (stukje pit van de abrikoos) en scrubt lekker stevig. Heerlijk voor je benen voor je ze gaat scheren of voor je gaat zelfbruinen. Dit vind ik echt topspul! Love it! En dat voor €3,80…

Als laatste in deze review: de hand cream. Deze zit in een praktische tube met klikdop en kost €2,60.

Dit zit erin! Onder andere water, aloe vera sap, soja olie, shea boter, olijfolie, mandarijnschilolie, cranberry olie, vitamine E, zonnebloemolie en opvullers/emulgatoren/geurstoffen. Heerlijke verzorgende bestanddelen, very nice!

De crème is vrij dun, smeert makkelijk uit en trekt ook heel snel in. Mijn handen voelen lange tijd zacht en verzorgd aan na gebruik van deze handcrème. Ideaal om in je tas te stoppen, of voor in je bureaula.

Over deze Natural producten van Hema ben ik super tevreden, en wat een fijne prijsjes! Wat een goede stap van Hema om zo’n Natural lijn te lanceren. Ik ben natuurlijk heel nieuwsgierig geworden naar meer, dus ik loop nog snel een keertje de Hema binnen om meer in huis te halen voor een review.

De Natural producten zijn nu te koop bij alle Hema filialen en in hun online shop.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden?

137 Reacties

 • Ik was al benieuwd naar deze producten van Hema, super tof dat ze een Natural lijn zijn begonnen!
  Het lijken me hele fijne producten en de prijsjes zijn natuurlijk helemaal leuk. Ik ga denk ik vanmiddag even kijken voor die handcreme, aangezien m’n oude op is :)

 • Super leuk! Ik ga zeker even een kijkje nemen.

 • Anastasia

  Wauw, wat goed dat de Hema haar beloftes nakomt en met kwalitatieve én natuurlijke producten komt!

 • Ik lees al jaren in blogs dat de Hema een conditioner heeft zonder siliconen, dat is niet nieuw. Wel fijn!

 • Ik krijg hier zo’n heerlijk lekker oud Hollands gevoel van, dat je al tevreden bent met een portie stampot en het helemaal niet luxe hoeft! Zoiets geeft Hema (make-up) mij heel vaak. Sowieso door de verpakkingen, ze zijn inderdaad heel mooi! En de ingrediënten vind ik verrast goed, het lijken me hele fijne producten! En die prijs… *vreugdedansje*

  • Ik vind het altijd echt leuk om jou reacties te lezen :D
   Je schrijft bijna altijd precies hetzelfde wat ik dan ook denk,
   Alleen jij brengt het dan veel beter over. haha
   xx leuk blog trouwens

 • Ik heb hier geen HEMA, ik baal een beetje! Maar als ik met Kerst weer in Nederland ben, neem ik natuurlijk wel een kijkje

 • Ik zag toevallig pas staan en ik ben wel heel beniewd!!

  Ik ben zelf heele benieiwd naar de shampoo, hadden ze daar ook een conditioner bij?

  • Sorry ik had even verkeerd gelezen! Ik dacht dat het bovenste een shampoo was maar het was dus al een conditioner!
   Ik neem aan dat ze dan ook wel een shampoo hebben?!

 • Yes, goed om te horen dat je tevreden bent! Ik ga dit maar eens aan mijn moeder laten lezen, zij is gek op Hema én op natuurlijke producten, dus dat moet wel goed zijn. Zelf wil ik de scrub en de conditioner wel graag proberen!

 • Ik zag het al in het foldertje staan.
  ziet er goed uit. alleen je schreef bij de scrub de eerste keer €3,10 en daarna €3,80
  xx

 • Ik ben erg benieuwd naar deze producten. Ik denk dat Hema hier een goede zet mee heeft gezet

 • Fijn deze review, ik was al erg benieuwd

 • Ik ben echt heel benieuwd naar de producten vooral de scrub en de conditioner

 • lijken me fijne producten, ben benieuwd!

 • Wat super! Ga ik meteen kopen als ik weer in de hema ben!

 • Zelf heb ik de handcreme al een tweetal weken, ik had hem snel nog meegenomen in de Hema en er niet aan geroken omdat ik haast had. Had ik beter wel gedaan, ik vind de geur verschrikkelijk. Had jij daar geen last van Cynthia?

 • Ik ga hier zeker wat van proberen! Wat een goed initiatief van Hema en wat een fijne prijsjes :)

 • Goed om te weten, ik ga zeker eens kijken.

 • Super cynthia!beter gezegd super Hema!

 • Waauw, wil ik ook :-)

 • ik ben benieuwd naar de shampoo……

 • De scrub lijkt mij erg fijn! Ik gebruik altijd een make-up remover van Hema daar ben ik super tevreden over.

 • Die scrub lijkt me super! Overigens is natuurijke parfum niet zachter dan normale, het zelfde geldt voor dat natuurlijk niet meer of minder hoeft te doen voor je haar en huid dan chemisch. Natuurlijke producten zijn zelfs lastiger om effectief te maken, omdat de grondstoffen meestal een stuk onstabieler zijn dan chemische varianten. Natuurlijk of niet natuurlijk zegt dus niets over werking of zachtheid, maar wel alles over wat jij liever als herkomst van je producten ziet. Als producten ook nog eens fair trade zijn, steun je namelijk bijvoorbeeld boeren in ontwikkelingslanden (wat in het geval van de Hema producten dus niet zo is, maar Weleda zet bijvoorbeeld projecten op voor boeren in kansarme gebieden). En soms zijn producten makkelijker biologisch afbreekbaar.

  • Geen siliconen en sulfaten noemen we meestal ook “natuurlijk” en dat is wel degelijk zachter voor je huid (sulfaten dan).

  • Helemaal mee eens! Geen sulfaten is inderdaad een goede zaak, maar dat betekent niet per se dat de natuurlijke variant per se zachter is dan. Natuurlijke producten kunnen ook erg irriterend zijn.

 • Wat misleidend zeg. Ze hebben erop gezet 95% natuurlijke ingredienten en 5% aloe vera. Dan lijkt het net of die aloe vera de overige 5% is, terwijl die 5% aloevera gewoon bij de 95% natuurlijke ingredienten hoort. Haha.

 • Die conditioner is heel fijn! Heb ‘m zelf ook gehaald afgelopen weekend, wilde graag eens iets zonder siliconen proberen en deze is echt top!

 • Jaa, met deze review ben ik nog eens blij! Dankzij jou ven ik hier nu van op de hoogte en ik weer waar ik heen ga als ik weer spulletjes nodig heb… Ik ben erg benieuwd naar shampoo uit de lijn, hint hint! :)

 • Dit lijkt me super , is de shampoo ook dan geheel natuurlijk ? ben ik wel benieuwd hoe die is zeg maar.. :)

 • Wat een fijne review! Ik ben erg benieuwd naar de scrub, mijn pot van The Body Shop is bijna op, dan wil ik deze wel proberen. Iemand enig idee welke producten er nog meer in de lijn zitten?

 • Die komen nogal goed uit de review zeg, haha! Klinkt allemaal superfijn. En goedkoop natuurlijk… lovely :love:

 • Klinkt goed! Ik vind het zelf ook goed dat er steeds meer natuurlijke merken op de markt komt. Ik ben me er de laaste tijd iets meer van bewust met wat ik op mijn gezicht smeer.

 • Ik stond een tijdje terug bij de hema met deze producten in mijn handen, maar wist niet of ik het moest nemen. Mijn hoofdhuid is namelijk enorm gevoelig vanwege eczeem en van de dermatoloog mag ik ook alleen de kruidenshampoo van de kruitvat (van 1 euro) gebruiken (Head&Shoulders is volgens m’n dermatoloog onzin en werkt niet). Maar, daar bestaat dus geen conditioner van en soms heeft mijn haar die zachtheid even nodig. Nu ik weet dat er geen agressieve ingrediënten in de conditioner van hema (natural) zit, ga ik het zeker halen! Ben benieuwd!

  • Ik heb gehoord dat de lush ook een hele goede shampoo heeft voor een droge hoofdhuid (hoewel ik denk dat er opstaat dat het voor roos is) en die ingrediënten zijn meestal heel goed. Misschien een keer het ingrediëntenlijstje van internet plukken en aan je dermatoloog voorleggen?

   • Nou, ik mag geen andere shampoo gebruiken behalve die aangeraden is: de goedkoopste kruitvat shampoo voor vet haar. Vooral omdat ik iedere avond mijn hoofd met een lotion moet insmeren en de volgende dag moet uitspoelen. Dus het moet goed ontvettend zijn.
    Maar zal toch eens bij Lush naar binnenlopen :-) Thanks!

  • Er zijn ook andere manieren om je haar zacht en glanzend te maken, in plaats van conditioner. Ik heb zelf het Hema haarserum thuis en mijn haar is nog nooit zo fijn zacht geweest!

 • Wow, ik zat echt te wachten op een review hierover. Helaas geen review over de facewah (daar ben ik erg nieuwsgierig naar) maar deze producten klinken echt top! Was altijd fan van Lush, maar deze producten zijn meer natuurlijk en veeeel goedkoper! Ik ga vandaag echt naar de Hema rennen om wat dingen hiervan te halen!

 • Het verschil tussen de Dior verpakking (van de kerstcollectie) en de Hema verpakking is groot! ;) Maar ben zeker benieuwd naar de producten, ziet er goed uit! Snel even een kijkje nemen!

 • Wat goed van Hema dat ze deze lijn uitbrengen! Je hebt me vooral erg nieuwsgierig gemaakt naar de scrub, die lijkt me echt heerlijk!

 • Goede set van hema, ik ga zeker de scrub proberen!

 • Ik ben zeker weten nieuwsgierig geworden. Moet dit weekend toch even langs de Hema voor leggings… ga meteen kijken naar de shampoo van deze lijn. Als deze SLS vrij is dan koop ik ‘m meteen (ook SLES vrij hopelijk). Heb weer ‘roos’ te pakken puur door irritatie van shampoo’s die te agressieve bestanddelen hebben helaas =S

 • Hey ben al.heel lang op zoek naar een douche gel zonder sls en sles maar deze lijkt zonder dit te zijn of is dit.nouwelijks het zelfde; Ammonium Lauryl Sulfate

 • Ik werk zelf bij de Hema en vond het super leuk toen ik die producten voor het eerst zag terwijl ik aan het werk was! Ben er zelf ook erg benieuwd naar. Zou je misschien , als je toch meer gaat halen :D , de tonic en reinigingsmelk willen reviewen?

 • Haha, das toevallig! Ik zet vandaag ook een artikel online oe de face scrub(; ook een echte aanrader, hij maakt je huid superzacht! XX

 • Fijn dat het in een tube komt! Ik ben benieuwd. :lol: Hema verrast me soms echt met bepaalde producten.

 • Wat klinkt dit super! Ik ga eens kijken voor de scrub, je hebt me nieuwsgierig gemaakt :)

 • Wat ontzettend jammer dat Hema zo goed haar best doet, maar dat er dan tóch nog sulfaten in de shampoo zitten. (Ammonium Lauryl Sulfate). Helaas voor mij! :(

 • Die producten lijken me heel erg fijn! Ik ga zeker eens een kijkje nemen. Ik vind het ook leuk dat HEMA ze altijd in zo’n simpele verpakking steekt, maar toch zijn ze mooi en herkenbaar. De shampoo zou ik niet nemen, maar jeetje, wat is het moeilijk om een shampoo te vinden zonder SLS of andere harde reinigers… De rest van de producten lijken wel fijn en de ingrediënten maken me blij ^^ Ik had eens gezocht naar een shampoo zonder SLS en toen raadde iedereen me Weleda aan, maar nee hoor, ook daar zat er ook nog een variant in van SLS, en zelfs bij Yes to Carrots ook. Zo jammer. Anyway, leuk om te lezen! :)

 • Wauw, ziet er goed uit! Ik ben benieuwd.

 • Dat klinkt goed! Ben erg benieuwd geworden :D

 • Oh dat ziet er goed uit. Mijn favoriete scrub is de amandel variant van HEMA en deze ziet er ook erg goed uit.

 • Oh yay voor Hema! Da’s wel fijn :D
  Hier ga ik zeker naar kijken als ik bij de Hema naar binnen stap!

 • Aah! *blijheid* Wat fijn dat een budgetmerk natuurlijke producten lanceert. Ik ben vooral benieuwd naar cremes etc voor het gezicht, hebben ze dat ook?
  Ik denk dat ik hier wel wat van aanschaf!
  liefs

 • Lijken me erg fijne producten. En al helemaal voor die lage prijzen;)

 • ohh wat fijn :) ik had alleen gehoopt op een review naar de shampoo en die staat er nou net niet tussen, jammer.

 • Van dit soort artikelen maak ik echt een vreugdedansje! En super leuk geschreven meid! Toevallig zet ik vandaag ook een budget crème review op mijn site! Toeval!

  Liefs

 • Wat ik me altijd afvraag bij dit soort producten: ruikt het ook lekker? Op de een of andere manier heb ik nog de geitenwollensokken-associatie. Ben erg benieuwd!

 • Ik wist helemaal niet dat ze een Natral lijn hadden, maar de producten klinken heerlijk! Ik ga er zeker een paar uitproberen, ik ben heel benieuwd.

 • Zo te horen erg fijne natuurlijke producten, ik denk dat ik ze binnenkort ook maar eens moet gaan proberen. :)
  Ik was ook al opzoek naar een siliconenvrije-conditioner.

 • Ik had de natuurlijke lijn ook al gezien van de Hema en wat een positieve review, ik ga zeker eens kijken voor de scrub. Ik ben benieuwd naar je mening over de natuurlijke gezichtsverzorging van de Hema, die zag er in principe ook goed uit, alleen zat er wat alcohol in de tonic geloof ik..:O

 • Wauw, dat klinkt echt heerlijk! Ik ga zeker de scrub kopen! Ben benieuwd naar nog meer producten zoals een bodylotion of douchegel.

 • Ik ben eigenlijk altijd een beetje sceptisch als het gaat om budget producten.. Twijfel altijd aan de kwaliteit ervan, waardoor ik het niet koop. Dankjewel Cynthia, nu weet ik dat budget ook goed kan zijn!

 • Klinkt goed! Morgen maar even langs de Hema, ik wil de conditioner en scrub wel uitproberen.

 • Leuk nieuws! Ik ben benieuwd, ik zal ook binnenkort wat producten aanschaffen :)

 • Ik ben benieuwd naar de rest van deze lijn producten!

 • wauw, dat ziet er echt goed uit! De verpakkingen vind ik ook supermooi, lekker fris!

 • De scrub lijkt me erg fijn! En dat voor zo’n klein prijsje

 • Ah super, dit ga ik zeker uitproberen!

 • Klinkt goed! Ik ben al een tijdje op zoek naar een shampoo zonder SL(E)S die ook nog eens budgetproof is, dus ik ben zeeeeer nieuwsgierig nu :).

 • Fijne review, thanks! Ga zeker de conditioner proberen!

 • Wat goed van de HEMA om natuurlijke producten voor zo’n goede prijs op te markt te brengen! De scrub en handcrème lijken me heerlijk dus die ga ik gauw bekijken wanneer ik weer in de stad ben!:)

 • Klinkt goed! Alleen even een vraagje. Je geeft aan dat je de scrub voor het schere kam gebruiken maar ik dacht altijd dat dit niet goed voor je huid is. Bij het scrubben haal je een ‘laagje’ van je huid en dat gebeurt ook bij het scheren. Dacht ik dus.. Iemand hier meer info over? Ik ga in ieder geval zeker een kijkje nemen :)

  • Oeps, sorry voor de fouten. Typen met een telefoon in de trein gaat niet zo makkelijk als ik dacht!

   • Ik scrub juist vaak voor ik ga scheren, zo scheer je veel gladder. Ik heb er nooit last van dat het te irriterend is ofzo, maar dat verschilt natuurlijk per persoon.

 • Klinkt goed en voor de prijs hoef je het niet laten, als ik bij de Hema ben ga ik zeker even een kijkje nemen ;)

 • Dit klinkt echt heel fijn! Zit er ook een shampoo in deze lijn? Als dat zo is zou je die dan willen testen, ik ben wel benieuwd of die ook fijn is!

 • Goede zet van Hema om met de trend mee te gaan. Fijn om eens een conditioner zonder siliconen te kunnen kopen en dat voor een kleine prijs. :inlove:

 • dat lijkt me echt een hele fijne handcremé en die scrub lijk me ook heerlijk en die shampoo ik denk dat ik ze ga halen (het ligt eraan of ze lekker ruiken)

  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx kim ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :)

 • Ik hield altijd al van de Hema, maar nu nog meer als ik het zo zie! Snel eens langs gaan dus..!
  En wat slim om zo mee te gaan met de tren en in te spelen op de niet altijd grote budgetten van de meeste meiden! Go Hema!

 • Wat een goede zaak, heb het meteen geretweet!

 • Wat fijn dat Hema zulke mooie natuurlijke prodcuten verkoopt voor een klein prijsje. Ik heb nu niks nodig (en wil heel verstandig ook niks kopen) maar ik hou dit in m’n achterhoofd! Liefs

  Ps. mocht je nog op zoek zijn naar een budget nagellakmerk voor in je shop: RARE kan ik aanraden. Heb het helaas alleen in spanje en op de canarische eilanden gezien en kan er bijna niks over vinden op internet.. Maar mooie kleuren, leuke namen, fijne lakjes en kwastjes en dat voor 2 euro per lakje.

 • Hema make-up gebruik ik altijd graag, maar de verzorgingsproducten/shampoo’s loop ik altijd voorbij.. Geen idee waarom eigenlijk! Misschien dat ik deze lijn eens moet proberen :) Het ziet er in ieder geval mooi uit!

 • Super!

 • Ik ga de conditioner sowieso halen, ben benieuwd of ze ook een natuurlijk shampoo hebben zonder zeep, parabenen en silliconen?

 • De review is lekker duidelijk! Ziet er allemaal prima uit!

 • Erg leuk van de HEMA! Ik ben erg benieuwd naar de shampoo en conditioner. Is het zo dat een shampoo zonder siliconen er voor zorgt dat je haar minder snel vet wordt?

 • Heeei ik heb een vraagje weet je misschien een conditioner met juist veel siliconen? want ik heb krullen en ik wil juist dat me krullen uitzakken, want ik vind dat mooier dan hele korte pijpekrullen ik wil juist langer haar. ikhoopdat me vraag beantwoord word :)

  • De conditioners van John Frieda zitten vol siliconen, net als die van Garnier :)

 • Klinkt fijn! Vooral die scrub wil ik uitproberen.

 • Ohh wat goed van Hema! Ik ben de laatste tijd ook steeds meer into natuurlijke producten, ik merk ook echt dat vooral mijn hoofdhuid daar een stuk beter op reageert. Fijn dat ze nu ook gewoon bij Hema te koop zijn voor een kleine prijs. IK ga er zeker iets van proberen!

  Vraagje over de handcrème: plakt hij niet? Ik heb onlangs een handcrème van Kruidvat eigen merk gekocht, en die is op zich best fijn, maar nadat ik het heb uitgesmeerd gaat m’n huid een beetje plakken. Bleh! Daar let ik nu dus extra op.

 • Die scrub lijkt me wel wat

 • klinkt goed, ik vind de verpakking er ook lekker clean uitzien :) Ik ben benieuwd of ze ook een shampoo hebben van die lijn..

 • EINDELIJK SLS VRIJE SHAMPOO OMG EINDELIJK

 • Ik heb de facewash, die is zo fijn en zeker voor mijn droge en gevoelige huid :) lekker betaalbaar en het werkt ook; dat doen veel grote en dure merken ze nog niet eens altijd na!

 • De scrub vind ik echt geweldig! Ik heb enorm droge benen en met deze scrub raken ze niet geirriteerd maar wordt mijn huid lekker glad en zacht! :inlove:

 • He jammer van de ALS in de shampoo, dat wordt toch gewoon bij de duurdere blijven.
  Maar die scrub lijkt mee heerlijk!

 • Leuke lijn is dit! Goede zet van de Hema!
  Ik ben wel nieuwsgierig geworden naar de conditioner
  en dan die prijzen! :love:

 • Ik vind de verpakking ook erg mooi zo. :love:

 • We zaten laatst bij de hema koffie te drinken, en toen stonden ze ook al in zo’n foldertje.
  Ik gelijk beneden gaan kijken, maar ze waren er helaas nog mee bezig, maar ik ga volgende week zeker kijken, ben harstikke benieuwd. En voor dat geld kun je het allicht proberen.

 • De scrub klinkt goed! weet je toevallig ook hoe de shampoo van deze lijn is, en of er überhaupt een shampoo is?
  Het is wel grappig dat jij zegt dat de ingrediënten voor vijfennegentig procent natuurlijk zijn, afgelopen week stond in de Volkskrant een artikeltje over deze producten van Hema en daarin zei de auteur dat dat logisch is, omdat water natuurlijk is en dat negentig procent van het product vormt. Dat vond ik wel grappig! Hema heeft overigens voor deze producten geen enkel keurmerk aangevraagd en/of gekregen dus je weet nooit zeker of het wel waar is wat ze zeggen!

 • Wowie! Het lijken mij erg fijne producten! Ik ga binnenkort maar even langs de Hema.
  Ik vind het zo fijn dat steeds meer merken natuurlijke producten gaan verkopen. Hopelijk zet de Hema zit door! :lol:

 • Ohhh nu wil ik heel graag die handcrème!
  En zien wat ze nog meer hebben! :)
  Ik was vandaag nog in de Hema, maar niet langs de cosmetica gelopen :(

 • Ik ben helemaal enthousiast geworden en ik ga zeker morgen even de stad in om een kijkje te nemen en ik gok dat ik dan niet met lege handen weer naar huis ga ;)

  Leuke Review !!

  Liefs, Maaike

 • Heb je de andere producten van deze lijn ook getest? Zoals de facewash en reinigings melk?

 • Ik ben echt benieuwd naar de producten, ze klinken erg fijn

 • Ik had ze ook al zien staan in de winkel. Ik vond dat het er ook al goed uitzag! XX

 • Ik ben benieuwd naar de body scrub! Klinkt allemaal goed!

 • Catharina

  Het lijkt mij topproducten, maar eens alles opmaken en dan ga ik zeker kijken!

 • Ik werk zelf bij de hema en deze afdeling (en de make-up) is mijn afdeling (niet altijd goed voor de portemonnee :oops: ). Ik was blij verrast door deze lijn. Ik vind dat de hema de laatste tijd goed meedoet met de trends op gebied van verzorging en make-up. En na het lezen van het artikel van Jill wil ik al helemaal mijn eigen beauty hema :D !
  Helaas is deze lijn niets voor mij, ik ben allergisch voor Aloe Vera :(.

 • christine

  leuk geschreven!
  en ik vind het erg fijn dat je ook de ingredienten aandachtig doorneemt(foto plaatst)

  ik ben heel erg nieuwsgierig naar de shampoo!!
  komt dat ook nog een review van aan ?

  bedankt voor de tip!
  xx christine

 • Heerlijk, die scrub koop ik morgen direct! Hema, I love you! Bedankt lieve Cynthia!

 • Oh ik ga morgen maar even bij de Hema kijken! Dit ziet er zeer interessant en ook aantrekkelijk uit. Ingrediënten ook :D whoei!

 • Ik gebruik de shampoo en conditioner nu een week of 2 en ben echt super tevreden tot nu toe. Misschien nog wel meer tevreden dan over dr.Organics en YTC. Mijn haar krijgt mooi volume en niet slap. Wel is de conditioner moeilijk te verdelen en voelt het alsof je heel weinig in je haren hebt, in het begin gebruikte ik dan ook veel te veel. Inmiddels heb ik de dosering te pakken en ben ik zeer tevreden.
  Overigens heb ik ook erge last van gevoelige hoofdhuid en eczeem, met Hema gaat het tot nu toe nog erg goed!

 • heel leuk dit artikel vooral omdat ik zelf bij de hema werk ;)

 • Ik ga zeker even kijken naar de handcreme :) !!
  Handig review!

 • OH Wauw, dan ga ik daar eens wat van halen

 • Dat ziet er echt goed uit. Mijn conditioner is net op, dus misschien loop ik morgen wel even langs de hema om deze te kopen, is toch een stuk voordeliger dan die van Guhl, die ik altijd koop omdat er geen siliconen inzitten. Fijn dat de hema dit soort producten voor zo’n prijsje maakt!

 • Ik ben heel benieuwd naar de gezichtsscrub uit deze lijn! Die is wel al wat duurder. 4,10 euro voor 100 ml (valt nog best mee natuurlijk, maar niet even goedkoop als deze producten en aangezien ik een oneffen acnéhuid heb ben ik wat bang dat het meer kwaad dan goed doet), dus ik kijk even of ik daar ergens een review van kan vinden.

 • Is de scrub nou 3,10 of 3,80? Staan twee prijzen! Sraan

 • Het enige wat ik wil zeggen is dat ze er al ruim een maand in liggen in plaats van “een paar dagen”. (ik werk bij de hema, dus dan merk je dat wat eerder). Verder zo fijn dat je ze hebt getest. ik reageer op zo veel spullen, ik heb echt een hekel aan mijn allergische reacties. Dus het is heel fijn om zulke reviews te lezen^^. Ik ben gewoon een hema fan (zal ook vooral te maken hebben met dat ik er ook werk haha). love it! :love:

 • Jeetje, wat zitten er OVERDREVEN veel verschillende ingredienten in de producten.

 • Ohhh ik wil meer revieuws dit ziet er geweldig uit! Ben benieuwd naar de ander producten

 • Ahhhh, dank voor de tip! Ik houd van budget & ik houd van natuurlijk. En tot nu toe kon je dan het beste terecht bij Yes to…
  Maar ik houd ook van Hema, dus ik ga zeker even kijken :D

 • Dat wordt na het storten van het salaris echt een sprintje trekken naar de HEMA. Heerlijk zonder SLS/SLES. I love it. Nu al. :inlove:

 • Oke nu ben ik wel heel nieuwgierig geworden. Ziet er echt goed uit. Ik heb op dit moment een shampoo en conditioner nodig voor gekleurd haar, jammer dat ze die niet hebben. Tenminste, dat neem ik aan?

 • In de shampoo zit wel Ammonium Lauryl Sulfate(ALS) een “neefje van (SLS” en SLES), niet sulfaat vrij dus!

 • leuke blog! lees het zoals altijd weer met veel plezier :blush:
  heb zelf nu ook mama foot and leg gel ingebruik voor de mama’s in spe :P
  helemaal toppie heerlijke producten lijn

 • Ik heb de condiciner gekocht, wil graag CO gaan wassen. Zo gezegd zo gedaan maar mijn haar was erg vet! Ik heb het wel goed gedaan. Is deze condiciner daarvoor niet geschikt? Graag antwoord van iemand!! Xx

  • Of je je haar goed wast hangt niet alleen van de conditioner af, maar ook van de producten die je ernaast gebruikt. Zitten er veel siliconen in de stylingsproducten die je gebruikt, dan kan het nodig zijn om ook een shampoo te gebruiken, omdat een conditioner vaak niet reinigend genoeg is. Ik ben verder ook geen expert hoor, maar dat kan dus ook een van de oorzaken zijn :) xx