Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
24 maart 2015 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • HEMA
  • HEMA Soft Matt Lipbalm
  • Review
  • swatch
Een MissLipgloss artikel

HEMA Soft Matt Lipbalm

HEMA Soft Matt LipbalmLipbalsems met een intense kleur, een comfortabel gevoel op de lippen in acht heerlijk frisse tinten en dat voor maar €3,50. En ze blijven ook nog eens lang zitten. Dat is wat HEMA belooft met hun HEMA Soft Matt Lipbalms. Ik heb ze uitgebreid getest en laat je vandaag swatches zien van alle acht kleuren én ik vertel je wat ik er van vind.

HEMA Soft Matt Lipbalm

Dit zijn ze de HEMA Soft Matt Lipbalms. Ze zijn er in acht tinten en kosten €3,50 per stuk.

HEMA Soft Matt Lipbalm

De verpakking is strak, basic en chic en voelt niet goedkoop aan en ziet er ook al helemaal niet goedkoop uit. De dop en de achterkant van het ‘potlood’ hebben de kleur van de lipbalm, handig! En ziet er ook nog eens leuk uit.

HEMA Soft Matt Lipbalm

Het is een groot, dik ‘potlood’ dat je omhoog kan draaien.

HEMA Soft Matt Lipbalm

De kleuren! De kleuren hebben geen namen, ze zijn gewoon genummerd van 1 tot en met 8.

HEMA Soft Matt Lipbalm

Zonder flits. De kleuren zien er fris en zomers uit, en gaan van licht nude tot fel roze en rood.

HEMA Soft Matt Lipbalm

HEMA Soft Matt Lipbalm

Zonder en met flits op een rijtje 1 t/m 8. Toen ik de HEMA Soft Matt Lipbalms voor het eerst swatchte, was ik vreselijk onder de indruk! Wat een geweldige kleuren en wat een goede dekking. En de matte finish is echt super mooi.

Goed, tijd om ze op de lippen te testen!

HEMA Soft Matt Lipbalm

Op deze foto draag ik niks op mijn lippen, ter vergelijking. Voor je de HEMA Soft Matt Lipbalm gebruikt, raad ik je aan even je lippen te scrubben. Doordat het een mat lipproduct is accentueert deze velletjes! Zorg dus dat je zachte, gladde lippen hebt. Dan zit de lipbalm er mooier uit!

HEMA Soft Matt Lipbalm 1

HEMA Soft Matt Lipbalm

HEMA Soft Matt Lipbalm

1 is een hele mooie lichte nude roze kleur. Erg goed dekkend: mijn lippen zijn wat donkerder dan deze kleur en hij dekt moeiteloos.

HEMA Soft Matt Lipbalm 2

HEMA Soft Matt Lipbalm

HEMA Soft Matt Lipbalm

De matte finish varieert een beetje: 2 is iets romiger en een tikje glanzender. De kleur vind ik te gek en is nu heel erg hip: een beetje oud roze, neigend naar bruin. Een super geschikte kleur voor elke dag.

HEMA Soft Matt Lipbalm 3

HEMA Soft Matt Lipbalm

HEMA Soft Matt Lipbalm

HEMA Soft Matt Lipbalm 3 is een nog vrij subtiele roze tint die vrij mat is op de lippen.

HEMA Soft Matt Lipbalm 4

HEMA Soft Matt Lipbalm

HEMA Soft Matt Lipbalm

We gaan wat heftiger! 4 is echt lekker fel fuchsia roze.

HEMA Soft Matt Lipbalm 5

HEMA Soft Matt Lipbalm

HEMA Soft Matt Lipbalm

5 is ook fel roze, maar dan wat meer rood-roze.

HEMA Soft Matt Lipbalm 6

HEMA Soft Matt Lipbalm

HEMA Soft Matt Lipbalm

Koraal, en fél! Wat een top kleur.

HEMA Soft Matt Lipbalm 7

HEMA Soft Matt Lipbalm

HEMA Soft Matt Lipbalm

Rood-oranje is nummer 7, die ook net wat romiger/glanzender is dan de andere kleuren.

HEMA Soft Matt Lipbalm 8

HEMA Soft Matt Lipbalm

HEMA Soft Matt Lipbalm

Rood! Wat een chique kleur is dit. En ook erg mooi mat.

HEMA Soft Matt Lipbalm

HEMA Soft Matt Lipbalm

Alle kleuren bij elkaar, zodat je goed kan vergelijken! Mijn favoriete kleuren zijn 1, 2, 4 en 6. Maar eigenlijk vind ik ze allemaal erg mooi! Wat een frisse, trendy kleuren.

HEMA Soft Matt Lipbalm – comfortabel!

Ik ben verliefd geworden op de HEMA Soft Matt Lipbalms. Echt. Dat zeg ik niet snel, hè? Weet je waarom? Omdat ten eerste de kleuren dus geweldig zijn én omdat ze zo goed dekken en ook nog eens heerlijk aanvoelen op mijn lippen. Niet stroef, niet uitdrogend. Aanbrengen gaat super gemakkelijk, de balsems glijden als boter over mijn lippen en ze dekken in één veeg. Ze voelen aan als een lippenbalsem en blijven erg lang mooi zitten.

IMG_8734

Dit is na een feestje. Ik deed de lipbalm op rond acht uur en ik kwam rond twaalven thuis. In de tussentijd heb ik twee wijntjes en vier glazen water gedronken en de randjes één keer bijgewerkt in het toilet. Eigenlijk was het niet eens écht nodig. En mijn lippen voelden nog steeds zacht en comfortabel aan!
Bijwerken gaat snel en makkelijk omdat het toch een soort grote potloden zijn die je gewoon omhoog kan draaien. En dat voor €3,50…

HEMA Soft Matt Lipbalm – conclusie

Het gebeurt niet snel, maar ik kan geen minpunten bedenken bij de HEMA Soft Matt Lipbalms (misschien alleen dat ik nóg meer kleuren wil?!). Ik vind ze geweldig. Heerlijke kleuren, geweldige dekking, mat effect en zo comfortabel en langhoudend. Als je op zoek bent naar een matte lipstick in lekkere kleurtjes, ga dan zéker even bij HEMA kijken. Mijn favoriete kleuren blijven in mijn lipstick collectie en ga ik héél vaak dragen. I love them!

 

De HEMA Soft Matt Lipbalms zijn voor €3,50 bij alle HEMA filialen te koop.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.