Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Goed nieuws, Maybelinne FIT ME komt naar Nederland! Deze make-up lijn heeft veel verschillende kleuren – van heel licht tot heel donker -, universele kleuren bij verschillende producten en fijne formules, waardoor je altijd de goede make-up voor jouw huid vindt.

FIT ME helpt de vrouw het makkelijker te maken om de goede kleur te vinden. Bij de foundation zijn er twaalf kleuren om uit te kiezen, die in drie kleurfamilies zijn verdeeld. Zo zijn kleurnummers 100 voor een lichte huid, kleurnummers 200 voor een medium huid en kleurnummers 300 voor een donkere huid. Naast de foundation zijn er namelijk ook een poeder, concealer en een blush verkrijgbaar van FIT ME met dezelfde kleuren. Als je bijvoorbeeld een foundation in de kleur 115 koopt, koop je daarbij poeder 115, concealer 15 en blush 115. Zo weet je altijd zeker dat je matchende producten hebt die bij jouw huidskleur passen!

De foundations van FIT ME zijn heel bekend, en de hele FIT ME lijn is al jaren in Amerika te koop. De foundation heeft een gel-basis in combinatie met een mix van micropigmenten. Veel andere foundations bevatten vaak filters, waxen en olien die het wat zwaar en plakkerig maken. FIT ME is juist licht en luchtig. Laat me je een kleine preview van de producten zien die in oktober bij alle DA’s in Nederland verkocht gaan worden.

Eerst de Pressed Powder. Dit is een lichtgewicht compacte poeder die natuurlijk matteert. Je ziet de poederdeeltjes niet zitten. In 12 tinten te koop voor €13,99.

De blush is er in zes tinten en kost €9,99.

De foundation is er in 12 tinten (aansluitend op het poeder) en kost €13,99.

Als laatste de concealer die er in zes kleuren is die precies aansluiten op de foundation- en poederkleuren. Deze kost €8,99.

De FIT ME lijn van Maybelline ligt vanaf oktober in de winkels, bij alle DA filialen. Uitgebreide reviews van de vier producten volgen nog – dat komt wanneer ze in de winkel liggen, dan kan je er meteen naar toe rennen om ze zelf te kopen ;-) – voor nu even het nieuws.

Ben je ook nieuwsgierig naar de producten? Zelf vind ik het systeem in ieder geval heel erg pratkisch, zo kan je producten precies op elkaar afstemmen!

Edit: Ik krijg veel reacties dat het al in de winkels ligt! Bijzonder, omdat in de informatie die ik heb gekregen staat dat het echt pas vanaf oktober is. Nou goed, ik ben het in ieder geval al aan het testen dus die reviews zijn onderweg! Sorry voor de onduidelijkheid (ik ben zelf ook verbaasd)!

107 Reacties

 • Mooi!
  Ook zo fijn dat ze net als bij de dream matt powder het spiegeltje niet bij de poeder stoppen maar eronder, zodat die niet poederig word :)
  xXx

  • Die heb ik aantal maanden geleden gekocht voor 4€ in lille.superzacht en belangrijkste ik krijg geen huid irritatie,ik ben er super blij mee.

 • Ahh, ik ben nog op zoek naar een goede concealer, dus ik wacht je review met spanning af! :)

  • Ik weet niet of je beauty guru makeupgeek kent, maar zij vindt deze concealer geweldig!! Ik was er naar op zoek en nu zie ik hem hier! Geweldigg =D

 • Het eerste wat me opviel was dat het model zulke dikke lippen heeft! Mooie vrouw, maar vind de lippen een beetje onnatuurlijk lijken, vinden jullie niet?
  Even on topic: I ben vooral benieuwd naar de foundation. Fijn dat er zoveel kleuren zijn! Als het een fijne foundation is en het er eentje is die goed bij mijn huidskleur past, zou ik er wel 14 euro voor neer willen leggen.

  • Uhm zo zien mijn lippen er ook uit en ik heb er toch nog nooit wat mee gedaan….
   Daarom doe ik eigenlijk ook nooit iets op mijn lippen want dan vallen ze voor mijn gevoel alleen maar op.

 • dit is al ongeveer een maand bij ons in de kruidvaten te koop haha

 • De producten liggen hier al in de schappen. En niet alleen bij de DA maar ook kruidvat en trekpleister!

 • Op je hand ziet de foundation er gelig uit en een beetje cackey. Is het mogelijk om een foto van foundation + concealer en dan een met poeder toe te voegen aan je artikel?

  • Dit artikel is een preview, ze schrijft dat er later nog een review van komt. Ze wil de producten eerst goed testen voordat ze er over schrijft als in een review =) Dus nog even geduld en dan komt het vanzelf ;)

 • Allang te koop bij ons

 • Ik heb deze producten al bij de Etos in Groningen zien liggen. :)

 • Deze producten zijn al een tijdje in de winkel! Vond het al raar dat geen een blogger erover geschreven heeft. Mis wel de oude maybelline mineral concealer ( de nieuwe heeft een beetje een hema verpakking ), was echt mij favoriet :( De poeders zien er wel fijn uit!

  • Ik weet wel waarom: omdat in het persbericht staat dat het vanaf oktober in de winkels ligt. Wat raar…!

   • Aleksandra

    Het is inderdaad heel raar ikzelf woon in Emmeloord en heb de hele collectie al voor de zomer vakantie gespot alleen vind ik het wel jammer dat de lichtste kleur nog steeds te donker is dus hou ik het toch bij me mac foundation

   • Ik heb ze in april/mei al bij de DA in Den Helder gezien, vreemd :S

   • Ze komen langzaam binnen druppelen dacht ik! Bij het KV-filiaal waar ik werk kregen we een paar weken geleden de ombouw, misschien dat het vanaf oktober overal te krijgen is?

 • Leuke review.
  Alleen liggen de producten bij mij ook al een maand in de schappen :).

 • De blush had ik zien liggen! Zag er mooi uit, ben van plan hem te gaan kopen haha. :)

 • Dit ziet er echt super handig uit, gewoon een hele lijn met dezelfde nummers, nooit meer zoeken en uitproberen in de drogist (nu alleen nog een goede daglicht lamp in de winkel) en je koopt nooit meer een verkeerde kleur.

 • Ik heb nog een cadeaubon van DA! Dat wordt inslaan! :lol:

  • Ik lees net je reactie dat het nu al in de winkel ligt! Dan ren ik nu naar de winkel! Hihi :idea:

 • Ik heb de Fit Me-lijn ook al enkele maanden geleden bij de Ochelle zien liggen, maar heb er nog geen ervaring mee. Het klinkt in elk geval wel als een handig systeem om snel te kunnen zien welke kleuren van verschillende producten goed bij je passen. :)

 • Ik wou al zeggen, de kruidvat bij ons ligt er vol mee haha!

 • Ik heb deze lijn al zien liggen bij de DA in groningen vorige maand dacht ik!

 • Ze liggen al een half jaar bij ons in de winkel… Vond het al zo raar dat niemand er over geschreven had xdd

 • In Belgie al een maand of 6 te koop. Misschien vandaar de verwarring?

 • Ik heb de FIT lijn ook bij mij in de Kruidvat gezien. De lichtste foundation matcht wel goed met mijn huid :)

 • Bij ons hebben ze de Fit me collectie al ?

 • Blij dat ik bij Duitsland woon. Daar hebben ze dit al máánden. :)

 • Wat vreemd inderdaad, ik heb de foundation al bijna 1.5 maand geleden gekocht! Ik moet zeggen dat hij wel echt geschikt is voor de droge tot extreem droge huid. Voor een normale/vette/gemengde huid is hij echt te vet, hij glijdt dan gewoon van je gezicht af. Hij blijft ook echt voor geen meter zetten als je geen droge huid hebt.

 • Hm, wat raar dat in je perspericht andere informatie staat dan dat de werkelijkheid is. Maar goed, ben al een aantal weken niet in een drogisterij geweest, dus ik heb niks gemist.

  Daarnaast vind ik de concealer van maybelline bijzonder veel op de oogschaduwbasis lijken van de hema. Is dit meerdere meiden opgevallen?

 • Ah, nou ik ben wel nieuwsgierig naar de reviews. Apart zeg dat ze de persinfo verkeerd hebben, ook niet fijn voor jou dat ze dat niet correct hadden in de persmap =S Mij maakt het niet uit hoor, ik ga toch pas dingen kopen nádat ik goede reviews heb gelezen ;)

 • Rozemarijn

  Hmm.. In Utrecht liggen deze producten bij de Kruidvat al in de schappen, stond er gisteren nog naar te kijken :)

 • Erg mooie collectie. De blush lijkt me erg mooi :)

 • Ik ben hier echt heel benieuwd naar! Ik zag de foundation al in de Elle staan. Ik hoop dat je review snel online komt, want ik heb een nieuwe foundation nodig en misschien wordt dit hem wel :)

 • Ik heb ze hier nog niet zien liggen!! De producten zien er zo wel veel belovend uit!

 • Ben heel benieuwd!

 • Dit wil ik zeker proberen! Make up voor de donkere huid en dat gewoon bij een drogist, echt fijn!

 • ik heb gisteren de foundation al bij de kruidvat in nijmegen centrum gezien :)

 • hij ligt idd al in de winkels hoor, heb fit me foundation een tijdje terug al gezien bij de drogist, dus is al te koop

 • Ja, ik heb het ookal in het kruidvat en in de da gezien! Maar wel heel leuk!

 • Bij ons ligt het al een jaar bij de ochelle en sinds een weekje bij de kruidvat!

 • Oeh.. ik zoek nog een goede kleur foundation en voor mij is dat best wel moeilijk dus even kijken!

 • Ik wou net zeggen: Huh! Ik zie het hier overal al liggen?!
  Maar ik vind de verpakking best mooi :D Die blush is ook mooi zeg!

 • Lol wat een dikke PR fail van Maybelline. Hij ligt er echt al een hele tijd. Zowel bij DA als Kruidvat (Etos weet ik niet zeker maar dacht van wel).

  • Heb het gisteren bij de Etos zien liggen, maar volgens mij hadden ze daar niet alle kleuren

 • Wat lief dat ze zoveel kleuren hebben. Wel jammer dat ik geen hele donkere zie (maar misschien is dit merk gewoon alleen voor.. blanken zeg maar).

  • Oh oeps, het staat er wel maar jij hebt ‘m gewoon niet op de foto (wat best logisch is).

 • Wat een mooie producten en mooie verpakkingen voor Maybelline. Ik ben erg benieuwd naar je uitgebreide review binnenkort!

 • ik ben wel benieuwd naar de producten, ik ga er zeker een keer naar kijken!

 • ik heb de foundation al 3 maanden (woon in België)

 • de producten lijken me wel oké!

 • De mooie strakke verpakkingen spreken me erg aan. Ik denk ook dat dit een goede lijn is voor mensen die beginnen met make up. Mooie basic foundation in veel kleuren. Je kunt zo makkelijk een mooie basis uitkiezen voor je stash.

 • Ligt in België ook al SUPERlang in bijv. de Di. Maar nog niet gekocht want nog nooit een review over gezien. Binnenkort misschien wel dus, joepie! :-D

 • ik ben benieuwd naar je revieuws…vooral vanwege de vele kleuren! ik heb zelf een lichte huid dus dit is voor mij best interessant:)

 • lijken me erg fijn, ik begon ook al te twijfelen. Ik dacht echt dat ik ze al gezien had maar blijkbaar kan dat ook haha.

 • Ook bij de Dio al een paar maanden te koop. Ik ben al een tijdje erg benieuwd naar deze serie en kijk dan ook erg uit naar je review! :-)

 • Dat is heel leuk nieuws! Ik zie op youtube allemaal filmpjes met deze lijn en ik was er benieuwd naar geworden. Wat fijn dat er zoveel kleuren zijn, misschien vind ik dan eindelijk mijn kleur!

 • Vreemd dat het al in de winkel ligt, en wat onhandig als je blogger bent. Ben benieuwd naar de reviews. Wat een opgezwollen mond heeft dat model, fake?

 • Dat ziet er goed uit :)

 • Ja inderdaad, het ligt al een eeuw in de winkels! Grappig! o_0

 • ik heb de foundation al een half jaartje bevalt super goed, we kregen een test pakketje in de winkel, mooi spul ;)

 • Volgens mij ligt deze collectie al een aantal maanden in de winkel, bij mij in het dorp iedergeval al wel :)!

 • Hoi Cynthia!
  De foundation, en poeder zijn bij mij al wel te koop!
  Maar de blush en concealer nog niet, ben er erg benieuwd naar!
  En heb ook precies de goeie kleur, zo fijn dat ze echt goeie kleuren hebben voor getinte meisjes :)

 • Is dit ook in België?

 • Dat ziet er mooi en luxe uit zeg! Ik wacht nog even op de reviews.

 • Ik heb vorig jaar zomer in USA de light bronzer van de Fit Me! lijn gekocht, maar daar komt helemaal geen kleur vanaf helaas. Ik gebruik hem nu als gewone poeder. Ik hoop dat de producten inmiddels verbeterd zijn!

 • Heeeel appart, alleen ik werk in de etos in denhaag voor mn bijbaan naast school, en wij hebben alles al in de winkel liggen…

 • *zucht* Ik zou dit dus alleen maar kopen om de verpakking. Zò mooi!

 • “mijn” DA heeft het al zeker een half jaar in de winkel liggen!!! En de Etos waar ik altijd kom die heeft het sinds een week of twee ook al!

 • Ziet er heel erg goed uit!

 • Ah, nice!
  Deze producten loggen al enkele maanden in de rekken in Belgie, maar ik wachtte steeds op een review van misslipgloss :3

 • Ziet er alvast mooi uit :D x

 • Hè die foundation heb ik ook! Ik heb hem toevallig in Duitsland gekocht toen ik een weekendje weg was.. Ik vind het een fijne foundation! Maar of t een favorietje gaat worden weet ik zo nog niet.

 • Ik heb van de zomer in New York de foundation hier van gekocht en wat issie fijn! Nu kan ik ‘m dus gewoon hier Nederland vervangen als ie op is, jeej!

 • Bij de DA in Goes hadden ze die lijn al meer dan een maand geleden in de winkel.. De lichtste foundation is daarvan helaas te geel voor me.

 • Super benieuwd zag vandaag al de foundation en poeder liggen bij etos filiaal in Vught. Dus zijn ook bij Etos te koop misschien komen ze ook nog bij de Kruidvat dan?

 • Ik heb de fit me foundation ook al! in 115! jammer dat ze hem niet in 110 verkopen, das toch wel zo handig voor de wat bleke mensen hier in nederland toch?! anyways de blush & concealer verkochten ze nog niet. Was trouwens bij de kruidvat! :)

 • Deze producent liggen echt al een tijdje in de winkel. Ze zien er echt leuk uit :)

 • Het klinkt wel geweldig: Fit me, ben benieuwd naar je review =]!

 • hahah komt nederland hier nu pas mee? in duitsland zijn ze allang uit zag het nog voorlaatst in berlijn. wij lopen achter zeg

 • Deze zie ik al wat jaren in Amerika liggen, al heb ik nooit de moeite genomen om er naar te kijken omdat ik er niks over gehoord had! Ik begin nu wel benieuwd te worden naar je reviews :)

 • Ben superbenieuwd hiernaar, de poeders en de concealer!

 • Oeeehh! Deze heb ik ieder geval nog niet gezien in de winkels..raar

 • Ah, ik heb het bij ons ook nog niet in de winkels gezien, maar bij ons zijn ze ook altijd laat. :’) De foundation lijkt mij wel, ben nog steeds op zoek naar “de goede”!

 • Wauw! Ben super benieuwd, ren morgen gelijk naar de winkel! (Hoop dat ze hier ook al in de schappen liggen)

 • Ben wel erg benieuwd, hopelijk zit de perfecte foundation voor de getinte huid er bij :-)

 • systeem is heel praktisch !!!
  ik hou je blog in de gaten, dan weet ik altijd beter welke kleur ik zelf moet hebben :)

 • Wat een leuk systeem! Gaan ze dit ook in België verkopen?

 • Bij mijn da filiaal ligt het er al een een maand of twee, maar lijkt me fijn ;)

 • Het ziet er een mooie lijn uit!

 • Ik heb een week of 3 geleden al de Fit Me liquid foundation gekocht bij een Kruidvat in Tilburg! :) heb de kleur 115, perfect voor mijn bleke huidje. Echt een hele fijne foundation. Hij overtreft mijn all time favorite True Match van L’Oréal.

 • Ik gebruik deze foundation al zo’n 6 maand, in België verkopen ze hem inderdaad echt al een jaar ofzo. Handig systeem, dat wel :)

 • Ik heb de concealer hiervan al sinds mei, maar uit een lokale drogisterij. Hier hadden ze toen al de hele collectie en ook nog eens met korting!

 • Eindelijk!!! haha wacht hier al een jaar op, had hem in 2011 uit Amerika meegenomen, en damn.. wát een goeie foundation!!

 • Het lijkt me een heel fijne lijn. Hij ligt al eeuwen bij “mijn” DA. Ik ben van plan er foundation en concealer aan te schaffen zodra mijn zomerse kleurtje weer is verdwenen en ik dus weer mijn échte kleur heb. Lijkt me handig om er eerst een review over te lezen dus kom maar op!

 • Hee Cynthia!
  Ik weet niet of het aan mij ligt maar de producten die je hier test lijken een beetje te geel voor jouw huid. Ik weet niet precies of het aan mij ligt of aan de producten die je krijgt opgestuurd. :blush:

 • ja dacht ook al dat ik ze (in belgië) al had zien liggen; maar fijn dat je er reviews over gaat maken want wist niet goed wat de bedoeling van deze producten was. en de verpakking vondik op eerste zicht ook niet zo aantrekkelijk.

 • Ik heb een tijdje geleden in duitsland al de concealer gekocht. Deze vind ik heel fijn voor onder m’n ogen. Zaterdag heb ik ook de poeder aangeschaft ( ook uit duitsland). Ben benieuwd naar een foundation review. Of een review waarin je alles gebruikt? x

 • Oooh dit is echt super! Hoop dat het de goeie oplossing voor mij zal zijn :)

 • Ik heb m’ in Amerika gekocht , ben er best tevreden over !

 • in belgie is die al heel lang uit.

 • Ben wel benieuwd naar deze. Ik heb geen goeie ervaring met Maybelline helaas, met name de mascara’s. Hier krijg ik last van me ogen van, dit heb ik met Maybelline en vaak met budgetcosmetica. Maar goed hier gaat over nieuwe lijn met huidproducten. Ben altijd opzoek naar goeie foudations, gelukkig kan ik altijd wel mijn kleur vinden. Gelukkig zijn ze ook te koop bij Kruidvat want ik vind de DA niet een fijne winkel voor make-up. Met name niet bij mij in het winkelcentrum. Dus dat word snel weer naar de stad hollen! Heb net de nieuwe 3 in 1 foundation gekocht van Max Foctor! Ook erg fijn!!