Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Ik ben groot fan van INGLOT, je hebt het ook al vaak voorbij zien komen hier op MissLipgloss! En misschien heb je het al gezien… Ze hebben sinds kort een online shop. Dus als je niet in de buurt woont van de winkel in Amsterdam, of de counters in Zwolle en Alkmaar kan je nu online bij ze bestellen. Handig!

Alles wat in de fysieke winkel wordt verkocht, kan je ook online kopen en de prijzen zijn hetzelfde. De shop vind ik erg fijn werken, het is overzichtelijk en duidelijk. Qua uitstraling had het van mij wel wat chiquer en strakker mogen zijn, omdat de winkels en counters dat ook zijn. Ook is het lastig om te vinden wat betaalmogelijkheden zijn en dergelijke, wat niet handig is. Bij de FAQ gaan er ook wat dingen mis, als je klikt op een vraag wordt alles ineens Engels en zit je in de Amerikaanse webshop. Let daar dus eventjes op, dat je niet ineens op een andere webshop bestelt!

Online kan je ook de geweldige Freedom System paletjes samenstellen, wat toch wel mijn favoriet is van Inglot. Het is echt zo handig dat iedereen nu kan genieten van de prachtige producten van Inglot.

Verzendkosten zijn altijd €3,95 en helaas kan je nu alleen nog maar met creditcard betalen. Duimen en hopen dat ze binnenkort ook iDeal en PayPal accepteren, dan is het nog toegankelijker voor iedereen. Voor nu, (window) shop ze in de webshop van Inglot! Want dit mooie nieuws wilde ik je niet onthouden :-)

Check trouwens hier meer over INGLOT @ MissLipgloss:

xxx Cynthia

92 Reacties

 • Oh WOW! So many colors. I have never heard of Inglot, is it a Dutch beauty brand? The pink false lashes might be cool for parties :D

 • Ja goede trend dat steeds meer winkels online gaan ik was nog blijer met MAC via de Bijenkorf maar dit is ook super!!

 • Dit gaat idd window shoppen worden.
  Maar zit er een in Haarlem? Ik dacht Alkmaar! (of is het gewoon te vroeg voor mij? Haha!)

 • Wat jammer dat het alleen nog maar met creditcard kan. Dat is een groot nadeel ja. Nou wie weet zullen ze snel ideal (en/of paypall) gaan inzetten. Niet veel mensen zullen nu kunnen bestellen idd. Beetje Amerikaans dat het alleen met creditcard kan =) Voorlopig dus idd alleen maar kijken (en niet kopen haha).

 • Hopelijk leveren ze binnenkort ook in België ! Ik ben een echte Inglot fan en koop mijn makeup meestal in de shop in Londen.

  • Hoop het ook! Heb er nog niets van kunnen terug vinden op de website maar normaal gezien zou het binnenkort wel moeten kunnen!

  • Misschien komt er ook wel een shop in Belgie. Bianca heeft namelijk een licentie voor de Benelux, maar ze mag ook aan franchise doen. Dus wie weet!

 • Ahh jammer dat ze niet naar buurlanden verzenden. ‘k Wil Inglot al een tijdje uit testen maar helaas.

 • Wat jammer dat je nog alleen met creditcard kunt betalen. Hopelijk komt daar verandering in!

 • Je kunt er gewoon betalen met iDeal!!!
  Ik heb afgelopen donderdag een bestelling geplaatst, wist even niet goed welke poeder ik moest kiezen dus heb gewoon naar de winkel in Amsterdam gebeld. Echt top service kreeg een goede uitleg en advies!

 • Wauw thanks ik had het nog niet gezien!

 • Ahh zo mooi al die kleurtjes!! Als ik weer naar A’dam ga, ga ik zeker ff langs bij de store.

  Liefs, Mariette

 • Ik hoop dat ze dalijk ook iDeal gaan accepteren, zou echt een hoop schelen! Ik kan inglot elke keer niet vinden in A’dam, haha.

 • Die prijzen….. Zijn helemaal gek geworden!
  En verkopen ze soms alleen maar eyeshadowpallets met de kleur zwart? Jammer. Zulke hoge prijzen en dan zo’n webshop…

  • charlotte

   ik vind 10-12 euro voor een oogschaduw echt niet duur!
   en ik snap de link niet tussen hoge prijzen en geen webshop mogen hebben
   niemand dwingt je om iets te kopen hoor

  • je kunt de palettes zelf samenstellen, dus je kiest kleurtjes die jij mooi vind, en die doen ze dan in een palette voor je. Anders kun je kijken bij één van de artikelen onderaan, dan kun je het zien.

   Ik ga denk wel een palette oogschaduw bestellen :)

 • Wat ben ik blij dat mijn ouders een credit card hebben! Die betalen het dan en dan betaal ik ze terug, ideaal :)

 • Handig als je weet wat je wil hebben :-) Ik swatch het liefste alles, dat vind ik nou net zo leuk aan beautydingen kopen :love: Ik hoop stiekem gewoon dat er snel een in Rotterdam te vinden is!! :)

 • Ze hebben sinds kort ook een counter in alkmaar! :)

  • De counter in alkmaar zit er al een tijdje hoor, het was namelijk de eerste! Daarna kwam zwolle en nu ook in zoetermeer en laren.
   Voor degenen die het te duur vinden , de meeste producten zijn goedkoper dan MAC

 • Ik wil nog steeds een freedom palette samenstellen! Ik vind de producten zo mooi

 • Goed nieuws, nu nog verzenden naar België; dan ben ik ook happy !

 • Al die kleurtjes, Inglot is zo leuk!

 • Volgens mij kun je ook met Ideal betalen. Maar het is zeker een aanwinst zo’n webshop, hoef ik niet iedere keer naar Amsterdam!

 • Wat ik ook mis, is dat de previewimage altijd hetzelfde is. Zonde, het is juist een previewimage zodat je klanten kunnen zien wat ze bestellen. Ook in je winkelmandje is ieder product precies hetzelfde, waardoor je ook niet kunt zien of de kleuren leuk zijn bij elkaar.

 • Zelf ben ik echt fan van INGLOT!
  Alleen vind ik het wel erg jammer dat je alleen met creditcard kunt betalen..
  Ook vind ik de oogschaduw wat lastig uitzoeken vanwege de computer kleuren.. had liever echte producten of swatches gezien :(

 • Inglot vind ik echt geweldig! Jammer dat je niet even een swatch of review erbij doet, dit komt op mij over als alleen reclame voor het merk zelf :(

  • Ze heeft toch al heel vaak eerder swatches en reviews van Inglot gedaan? Die kun je onderaan het artikel ook vinden in de links. :-)

  • Het is gewoon puur informatief voor mensen die niet dichtbij een Inglot wonen.

  • Swatches en reviews heeft Cynthia al gemaakt in de linkjes onder in het artikel. Als ze die volledig zou kopieren-plakken wordt een beetje lange post :)

 • Volgens mij zitten ze ook in Zoetermeer (V&D). Ik ben er zelf nog niet heen geweest, maar zal dat binnenkort wel even doen. Ik ben wel benieuwd naar Inglot.

 • ooh nice! nu even wachten totdat ze ideal hebben

 • Echt super fijn zo online shop!

 • Correctie er is geen counter in Haarlem, maar wel in Zoetermeer, Enshede en Alkmaar. Daarnaast is er nog een gewone shop in Laren.
  Liefs Lara

  • Die counter in Enschede hebben ze dan wel heel goed verstopt.. of is ie net nieuw?

   • Er zit er geen in Enschede, weet ik zeker!
    Mag wel snel komen hoor haha!

   • Er komt half februari een counter in de V&D in Enschede! Hoera!

    • Sorry dames, ik dacht dat deze al geopend was. Gelukkig maak ik jullie niet blij met een dooie mus. Want hij komt er! Nog heel even wachten totdat jullie los kunnen gaan bij de shop-in-shop!

 • Verzenden ze ook naar België?

 • Ja, superleuk dit inderdaad! Wel lastig met het uitkiezen van kleuren, ik denk dat dat in de winkel toch net iets makkelijker is (daar kan je swatchen). Maar natuurlijk staan er vast ook wel wat swatches op internet.

 • Ik lees juist overal dat de prijzen voor het freedom palette juist hoger zijn, dat je apart voor het paletje moet betalen (a 7 euro ofzo) terwijl je die in de winkel er gratis bij krijgt?

 • Volgens mij is het wel zo dat je duurder uit bent op de online shop, hoor!
  Ik heb begrepen dat je in de winkel korting krijgt bij de aankoop van een freedom palette (er wordt korting verrekend op de houder, volgens mij) en dat die korting online niet verrekend wordt.
  Ik denk dat ik maar eens naar de winkel ga, vind het toch altijd fijner om producten vast te kunnen houden en zelf te swatchen voor ik ze koop :)

  • Dat klopt helemaal.. in de winkel krijg je het palette ‘gratis’ en in de webshop moet je er voor betalen. Kan voor de grotere palettes dus best duur uitvallen..
   Swatches zijn trouwens online voor bijna elke kleur oogschaduw te vinden, gewoon even googlen!

 • Ah, balen dat je alleen met creditcard kan betalen. Ik vind het wel gaaf dat ze nu ook gewoon leveren fijn. :)

 • Ik dacht heel even: AAAAHH!!! Waarom geen iDeal. Maar nu zie ik in de comments staan dat ze t wel accepteren. Jeej! Jammer dat er nog wat bugs in de site zitten maar ik neem aan dat zo’n bekend merk z’n site wel snel op orde heeft anders vind ik t niet netjes. Kan me aan dat soort dingen snel irriteren aangezien het een kleine moeite is om het te fixen. Lage verzendkosten dus ga binnekort bestellen!! :)

 • Wow ideale oplossing! Inglot heeft mooie producten zeg!

 • Kijk hier word ik nou vrolijk van. Ondanks dat er bij mij een counter zit vind ik dit net zo makkelijk….:)

 • Echt tof, maar ik vind 5 minuutjes op de fiets naar de counter nog veel leuker om alles zelf aan te raken en te testen dus ik blijf lekker in de counter kopen :D

 • Fijn dat ze nu ook een webshop hebben, hopelijk verzenden ze binnenkort ook naar België!

 • Wat fijn dat je nu ook online kan bestellen. Jammer alleen dat er totaal geen kleurbeschrijvingen bij de producten staan. Zeker als je -zoals ik- nog geen ervaring met dit merk hebt is het dan best lastig bestellen.

 • mywaytoloveyou

  Qua uitstraling had het van mij wel wat chiquer en strakker mogen zijn..?

  Nou sorry hoor maar jou webshop is ook maar simpel te noemen!! & alles behalve chique
  IK vind wel dat je de laatste tijd veel dingen de grond in douwt, dingen van de ikea.. etc. heel veel dingen zijn niet meer goed genoeg…

  Tenminste zo komt het op mij over…

  • Dat is niet mijn bedoeling, ik ben gewoon een kritische blogger :-) en ik vind mijn eigen webshop eigenlijk wel strak en chic :D

 • erg handig om te weten ! :D

 • je kan er ook met ideal betalen hoor dat heb ik zelf geinformeert

 • Leuk om te weten, ik wil graag eens hun oogschaduws uitproberen.
  Zouden ze ook verzenden naar België?

 • had al tijdje terug besteld : ) ben benieuwd.

 • Ooooh jeeeeeej!
  Hier word ik heel, heeeeeeel blij van! :love:
  Eindelijk niet meer naar Amsterdam reizen voor de Inglot.
  Ik gebruik namelijk de concealer van Inglot, enorm fijn!

 • Wat héérlijk eigenlijk dat ik geen creditcard heb, haha!

 • Ik hou van Inglot <3

 • Zou handig zijn als ze binnenkort met Paypal komen, er is geen Inglot Store bij mij in de buurt! Exciting!

 • Oh ik was net wel een beetje teleurgesteld dat je alleen met credit card kan bestellen, maar ik las net in de comments dat je dus met Ideal kan betalen :D Ik wil erg graag nog eens wat proberen van Inglot, dus voor mij is een online shop echt heel prettig

 • Vet dit is helemaal te gek! Hier wordt een mens blij van.

 • Geweldig voor jullie! Ik hoop echt serieus dat ze snel naar Belgie komen!

 • heb er laatst een mono oogschaduw besteld, ben er echt heel blij mee!

  er staat overgens wel een foutje in je artikel, ik heb namelijk gewoon met IDeal betaald. Helemaal geen creditcard nodig dus :)

 • INGLOT <3! wauw, ik ben echt verliefd op die winkel!

 • Ik had de webwinkel al gezien, erg tof!

 • Super gaaf dat ze nu ook online zijn, misschien ga ik binnenkort wel wat kopen :inlove:

 • Dreamer4Life

  Heey Cynthia,

  Ik ben ook actief op het BG forum en daar hadden we het ook al met een paar meiden over.
  Dat een freedom palette met 5 ogenschaduw’s in de winkel 35,- kost. En wanneer je hem in de winkel samenstelt deze 42,- kost. En nu vermeld jij in je artikel dat alles dezelfde prijs heeft als in de winkel. Gaat die 7,- eraf dan (betaal je voor het losse palette) als je een account aanmaakt? Weet jij misschien hoe dit zit??

  Voor de rest ben ik fan van Inglot en ook van je site, keep up the good work :love:

  • Dreamer4Life

   Foutje, ik bedoelde dat het in de winkel 35,- is en in de webshop 42,-. :*)

  • Nee de paletten zijn duurder in de webshop…In de winkel krijg je in principe het palette gratis en betaal je alleen de oogschaduws. In de webshop betaal je ook voor het palette, vandaar dat deze duurder is.

   Er zijn trouwens ondertussen al meer shop in shops/counters van Inglot in Nederland…ben de namen even kwijt, maar onder andere in Zoetermeer en Laren

 • is dit het hele artikel? wel heel kort!

  • :) Maar wat had ik er nog bij toe kunnen voegen?

   • Helemaal niks !

    de artikels hoeven niet zo lang te zijn met grote lappen tekst.
    Als jij vind dat dit het artikel is.. ik ben blij met dit artikel want eindelijk heb ik de oogschaduw besteld die ik wou hebben en ben ik erachter gekomen dat er een webshop is dus!
    Wat wil je nou nog meer ;) ? Niks toch :lol: !

 • er zit ook een winkel in laren geloof ik!

 • Jammer, de webshop verzend precies niet naar België … en bij mijn weten hebben ze hier ook nog geen winkels. Hopelijk opent er snel eentje in Breda, dat zou al de moeite zijn om eens te gaan kijken en testen :lol:

 • meisje van 4

  :love: :oops: :sad: o_0 x( o_0 ;) :x :sad: :oops: :lol: :inlove: :idea: :hmm: :hihi: :grr: :geek: :evil: :cry: :evil: :geek: :grr: :inlove: :lol: :[ :O :D :/ :*) :* :* :9 :D :O :O :S :[ :angry: :cry: :geek: :hihi: :idea: 8) 8) x( o_0 >______< ;) :zzz: :x :x :lol: :P :/ :*) 8) 8) 8) :( :( o_0 :grr: :evil: :blush: :blush: :P :phew: :phew: :hmm: :idea: :inlove: :inlove: :lol: :oops: :phew: :phew: :oops: :phew: o_0 o_0 o_0 :zzz: :x :x x( :hmm: :grr: :grr: :cry: :S :D :/ :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :blush: :cry: :cry: :evil:

 • meisje van 4

  :love: :oops: :sad: o_0 x( o_0 ;) :x :sad: :oops: :lol: :inlove: :idea: :hmm: :hihi: :grr: :geek: :evil: :cry: :evil: :geek: :grr: :inlove: :lol: :[ :O :D :/ :*) :* :* :9 :D :O :O :S :[ :angry: :cry: :geek: :hihi: :idea: 8) 8) x( o_0 >_< ;) :zzz: :x :x :lol: :P :/ :*) 8) 8) 8) :( :( o_0 :grr: :evil: :blush: :blush: :P :phew: :phew: :hmm: :idea: :inlove: :inlove: :lol: :oops: :phew: :phew: :oops: :phew: o_0 o_0 o_0 :zzz: :x :x x( :hmm: :grr: :grr: :cry: :S :D :/ :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :blush: :cry: :cry: :evil:

 • meisje van 4

  :love: :oops: :sad: o_0 x( o_0 ;) :x :sad: :oops: :lol: :inlove: :idea: :hmm: :hihi: :grr: :geek: :evil: :cry: :evil: :geek: :grr: :inlove: :lol: :[ :O :D :/ :*) :* :* :9 :D :O :O :S :[ :angry: :cry: :geek: :hihi: :idea: 8) 8) x( o_0 >_< ;) :zzz: :x :x :lol: :P :/ :*) 8) 8) 8) :( :( o_0 :grr: :evil: :blush: :blush: :P :phew: :phew: :hmm: :idea: :inlove: :inlove: :lol: :oops: :phew: :phew: :oops: :phew: o_0 o_0 o_0 :zzz: :x :x x( :hmm: :grr: :grr: :cry: :S :D :/ :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :blush: :cry: :cry: :evil: :love: :oops: :sad: o_0 x( o_0 ;) :x :sad: :oops: :lol: :inlove: :idea: :hmm: :hihi: :grr: :geek: :evil: :cry: :evil: :geek: :grr: :inlove:

 • Wat gaaaaaf dat ze op internet verkopen! Wel jammer dat ik dan niet ‘live’ kan swatchen. Dat wordt maar swatches opzoeken op internet dan :P

  4 euro aan verzendkosten valt ook best wel mee! :) maar het duurt wel even voor ik een grote inglot haul kan laten zien, haha heb andere prioriteiten. Hopelijk komt er ook snel een inglot dichterbij! :) zit er eigenlijk ook een sephora in zwolle?

 • Wat top! ik ben al lang van plan om eens een kijkje te nemen bij inglot en zo maken ze me het wel heel makkelijk! top!