Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 mei 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Je weet dat je teveel beautyblogs bezoekt als…

000Ik ben gek op mijn bezoekers omdat jullie mogelijk maken dat mijn blog mijn fulltime baan is. Veel van jullie zijn diehard beautyblog bezoekers en komen echt elke dag langs en laten veel reacties achter. Maar ken je dat gevoel? Dat je ineens beseft dat je teveel beautyblogs bezoekt? Ik wel…

Je weet dat je teveel beautyblogs bezoekt als…

 • Je weet wat de eerste reclame klus was waarvoor Mascha en ik video’s mochten opnemen, zo’n vijf jaar geleden.
 • Je door de drogist of parfumerie loopt en bij elk product flashbacks naar blogs van beautybloggers krijgt. Gedachten als ‘Deze rode lipstick vindt Vera heel mooi! Hebben’, ‘Cynthia was lyrisch over deze foundation. Maar eens proberen’ en ‘Vond Mascha deze nagellak niet heel slecht?’ flitsen door je hoofd. Zonder dat je er erg in hebt.
 • Je weet hoe de grote mediabureaus heten waar de bloggers bij zitten. Nou, noem ze maar!
 • Je voordat je een product gaat aanschaffen zoekt of je favoriete blogs er al een review over geschreven hebben. Voor je bezoekje aan de winkel zoek je het thuis op, maar je staat soms ook met je telefoon in de winkel te zoeken naar reviews. Positief? Ok, kopen maar! Niet zo positief of was er geen review te vinden? Hmmmm. Lastig.
 • Je precies weet wie Flint, Manis, Azrael, Chubby en Max zijn. En Willem, Gregor, Marco, Djurre, Bas, Thijs…
 • Je weet wat er voor verband is tussen Vera en ananassen.

 • Je de neiging krijgt een shoplog te doen voor je moeder wanneer je de stad in bent geweest.
 • Je weet waarom ik bijna nooit hakken draag en als je precies weet hoe lang ik ben. En dat dat dan weer een reden is waarom ik wel hakken zou moeten dragen!
 • Je in gesprekken met vriendinnen dingen zegt als: ‘Wow, moet je zien. Ik heb net deze oogschaduw gekocht – echt een goede toevoeging op mijn stash – en ik heb ze net geswatched en er komt zoveel pigment af! Ik ga er meteen een eye of the day mee maken. En dan komt ‘ie zeker in mijn everyday bakje!’
 • Je elke ochtend meteen als je wakker bent naar je favoriete blogs surft op je telefoon. Extra punten als je ook meteen een reactie achterlaat.
 • …en als je vervolgens oprecht teleurgesteld bent als er op een blog nog geen update staat. Wat is er aan de hand? Is ze ziek? Geen inspiratie? Stopt ze er mee? NEEEEEE
 • Je weet wat het lievelingseten is van je favoriete bloggers.
 • Je bij elke reclame voor een beautyproduct denkt ‘YEAH RIGHT! Ik wil eerst wel eens weten wat *favoriete beautyblogger* hier van vindt!’

 

 Blog-Addict

Well… Als je je in meerdere van deze punten ernstig herkent, dan is er helemaal niet zo iets ergs aan de hand: dan ben je gewoon gek op beautyblogs! Ga vooral zo door!

Ik ben benieuwd of jullie nog meer leuke scenario’s hebben… Vertel!

Bron foto’s: 1, 2, 3, 4, 5


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.