Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
20 oktober 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bohemian wrapsody
  • handgemaakt
  • jules bean
  • sieraden
Een MissLipgloss artikel

Jules Bean

Ik ben niet écht een online shopper, maar soms kan ik ineens in één minuut beslissen dat ik iets wil hebben. Zo ging dat bij Jules Bean, een sieradenwebshop met handgemaakte sieraden. Via Facebook kwam ik erop, en binnen een minuut rekende ik een Bohemian Wrapsody armband af. Ik vind hem zó leuk en ben er zó blij mee dat ik hem gewoon even aan je wil laten zien!

 

Via Facebook kwam ik dus op de pagina van Jules Bean. Het kwam doordat een vriend van mij reageerde op een foto van Jules Bean in de Stentor, er stond een groot interview met de eigenares van de shop in. Zij heet Miriam van den Broek, ze komt uit Harderwijk en als kind maakte ze al zelf sieraden. Nu heeft ze dus een webshop, en haar ontwerpen worden ook in een aantal winkels verkocht! Ik klikte door en was meteen verkocht. Deze blogpost is een verrassing voor haar, ze weet niet dat ik er over ga bloggen 😉

Ik draag bijna nooit sieraden, alleen horloges en armbandjes. Het liefst draag ik meerdere kleine armbandjes naast elkaar, in combinatie met mijn horloge. En dus vond ik de Bohemian Wrapsody’s meteen leuk! Dit zijn hele lange kettingen die je om je pols kan wikkelen zodat je 5 – 6 kleine armbandjes naast elkaar hebt. Er waren er een paar, en ik koos er eentje uit met oud gouden kraaltjes, blauwe en rode kraaltjes, muntjes en een doodshoofdje. Ze kosten €49,95 (er zijn ook goedkopere sieraden van Jules Bean), maar voor zo’n ‘setje’ armbandjes (wat dat is het uiteindelijk) wilde ik dat wel betalen. En ze zijn met de hand gemaakt!

Ik kreeg een paar dagen later mijn pakketje! Het was super goed ingepakt, in bubbeltjesfolie, en daarna in rood vloeipapier in een stoffen zakje.

Yayyyy! Ik was helemaal blij dat m’n Bohemian Wrapsody er was. Is ‘ie niet superleuk? Ik ben er zo blij mee!

Dit is het zakje waar ‘ie in zit.

Bij mij kan ‘ie 7 keer om mijn pols, precies! Dan zit het haakje ook op het allerlaatste gaatje van het kettinkje. Dan zit ‘ie ook precies goed, niet te strak en niet te los.

Whiej! Zo leuk! En: uniek. Van elk sieraad wordt er maar één gemaakt en dus loopt er niemand anders rond met dezelfde armband.

Er zat nog een klein envelopje bij, ik dacht dat er misschien losse kraaltjes in zouden zitten voor het geval er iets kapot zou gaan…

Maar er zat gewoon een extra mini armbandje in!

Kijk dan! Leuk!

Hier draag ik hem met mijn Bohemian Wrapsody.

Ik vind Jules Bean onwijs leuk, om de mooie handgemaakte sieraden, maar ook omdat Miriam vol passie deze sieraden maakt en haar shop runt. Dat vind ik prachtig! Ik ben erg blij met mijn Bohemian Wrapsody en zal hem zeker weten heel vaak gaan dragen! Check de shop van Jules Bean voor meer sieraden.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.