Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Kat von D Lock-It ConcealerAl even op mijn wishlist stond de Kat von D Lock-It Concealer. Deze concealer is heavy duty: bedekt de meest donkere wallen na een slechte nacht en blijft net zo lang perfect zitten tot je hem er zelf weer afhaalt. Klinkt als muziek in mijn beauty-oren. Want ik heb nog geen concealer gevonden die níet in de lijntjes onder mijn ogen trekt na een paar uur…

Kat von D Lock-It Concealer

Dit is hem, in zijn doosje. De Kat von D Lock-It Concealer. Wat een mooi doosje! Er zit 17ml in het tubetje en deze kost $25.

Kat von D Lock-It Concealer

De claims op de verpakking: moet 24 uur blijven zitten en is waterproof. Dit staat op de website van Kat von D over de Lock-It Concealer:

Exercise your right to conceal and reveal whatever, whenever. This cutting-edge high-pigment formula covers anything you don’t want the world to see—blemishes, dark circles, ahem, hickeys—so you can go undercover with confidence. Lightweight yet heavy-duty, it locks onto skin for a flawless matte finish, no touch-ups necessary.

Dat klinkt allemaal net een beetje te mooi om waar te zijn, niet? Elke foundation en concealer die je koopt beloven 24 uur perfect te blijven zitten, maar welke doet dat nou echt? Juist. Ik heb ze nog niet gevonden…

YouTube voorvertoningsafbeelding

Hier zie je hoe Kat haar eigen tattoos bedekt met deze concealer. Het is een concealer die dus erg geschikt is voor het bedekken van tattoos, maar je kan hem natuurlijk ook ‘gewoon’ gebruiken als concealer. Daar heb ik hem zelf voor gekocht.

Kat von D Lock-It Concealer

De bestanddelen.

Kat von D Lock-It Concealer

Ik heb de kleur Light 18. Er zijn in totaal negen tinten met verschillende ondertonen. Zo zijn er twee ‘light’ kleuren, vier ‘medium’ en drie ‘deep’. De lichtste tint is écht heel licht en geschikt voor hele lichte huidjes. Ik heb de op-een-na lichtste tint.

Kat von D Lock-It Concealer

De concealer zit in een kunststof tubetje. Handig in gebruik en werkt schoon. Ziet er ook mooi uit!

Kat von D Lock-It Concealer

Klein, maar er zit wel 17ml in. Dat is echt veel voor een concealer. De Estée Lauder Double Wear BB Brush-On Glow die ik heel lang heb gebruikt en die ik echt heel goed vind, bevat 2.2ml en kost €26. Ja, dat lees je goed. Een MAC concealer, bijvoorbeeld de Select Cover Up is €18 voor 10ml. In deze van Kat von D Lock-It Concealer zit dus bijna ongelooflijk veel. Als je deze alleen voor onder je ogen gebruikt doe je hier serieus een jaar mee. Want hij is ook nog eens heel zuinig, maar later meer daarover.

Kat von D Lock-It Concealer

Kat von D Lock-It Concealer

Uit dit kleine ‘tuutje’ komt de concealer. Als je zacht in de tube duwt, komt het er gemakkelijk uit.

Kat von D Lock-It Concealer

Dit dotje is al véél te veel voor onder mijn ogen, maar anders krijg ik het niet mooi op de foto :-)

Kat von D Lock-It Concealer

Het is een hele romige concealer die vrij vloeibaar wordt als je hem uitsmeert.

Kat von D Lock-It Concealer

En goed dekt, zoals je ziet. Op mijn hand is hij te licht, maar onder mijn ogen is ‘ie precies goed.

Kat von D Lock-It Concealer

Op mijn arm. Je ziet hier al goed hoe de dekking is.

Kat von D Lock-It Concealer

Natuurlijk ook even op mijn tattoo geprobeerd. Mwah. Volledig dekkend is hij zeker niet. Op foto twee draag ik één laagje, op foto drie twee laagjes. Een beetje een tegenvaller. Hoe hebben ze dat gedaan met Kat haar tattoos?!

Kat von D Lock-It Concealer

Dan onder mijn ogen, waar ik hem zelf voor gebruik. Links vlak na het aanbrengen, rechts na dertien uur dragen. Je ziet dat de dekking net onder mijn traanbuis iets minder is geworden, maar dat verschil is heel subtiel. Wat me vooral opvalt is dat er niks in de lijntjes is gaan zitten. Dat heb ik normaal toch bijna altijd wel met concealer onder mijn ogen. Dat corrigeer ik dan gedurende de dag met mijn vingers, maar deze Kat Von D Lock-It Concealer zit écht muurvast. Ik ben onder de indruk.

Kat von D Lock-It Concealer

De andere kant ook nog even. Zie vooral hoe de rest van mijn make-up glanst en hoe het gedeelte onder mijn ogen helemaal mat is gebleven. Het ziet er uit alsof het net is aangebracht. Wow!

Kat von D Lock-It Concealer

Links zonder, midden met, rechts afgepoederd

Kat von D Lock-It Concealer

Boven zonder, midden met, onder afgepoederd

Kat von D Lock-It Concealer

En full face.

Ik ben weggeblazen door de Kat von D Lock-It Concealer. Wow, wat een goede koop! Hij werkt makkelijk, blend snel en simpel, dekt gewéldig en blijft ook nog eens muurvast zitten. En de hoeveelheid en de kwaliteit voor $25 vind ik echt fenomenaal. Wauw!

Als je op zoek bent naar een écht goed dekkende concealer die de hele dag nergens heen gaat, check echt even de Kat von D Lock-It Concealer. Hij is in Nederland helaas niet in een fysieke winkel te koop, maar je kan wel bestellen in de Sephora webshop. Even goed swatches vergelijken van de kleuren, dan kom je er vast wel uit met je kleur.

Kat Von D Lock-It Concealer is voor $25 in de Sephora webshop te koop.

88 Reacties

 • Wauw, deze concealer heeft een goede dekking. Mooi resultaat!

 • Dit klinkt echt als de perfecte concealer. Als ik geen review er van gelezen had zou ik denken dat het te mooi is om waar te zijn :’)

 • Ahhh ik ben écht op zoek naar een goede concealer. M’n favoriet van essence gaat heel snel ‘schiften’ of niet lekker ruiken. Bah. En tegenwoordig krijg ik er ook velletjes van onder m’n ogen. Heel benieuwd of ik dat met deze niet heb. Ik moet echt een super dekkende hebben want ik ben echt de koningin van donkere kringen onder m’n ogen. Meh. Toch lastig als je ‘m niet kunt proberen. Shit, had dit moeten weten toen ik laatst in Lille was, daar hadden ze een Sephora-winkel :)..

  • MAC pro longwear concealer is na deze concealer de beste vind ik… even investeren maar het absoluut waard.

  • Helaas is KvD in Europa enkel nog in Spanje te koop, in Lille zou je het niet gevonden hebben

 • Staat echt al zo lang op mijn wish list! Waarom nou niet in Nederland! :(

 • Grappig, ik gebruik deze zelf af en toe om een kleine tattoo op mijn slaap weg te weg te werken. Moet gezegd worden dat deze grijs is en niet pikzwart, maar je ziet hem echt niet meer met deze concealer.

 • wauw wat een dekking… en een tattoo volledig bedekken had ik stiekem ook niet gedacht..
  zeker niet met twee laagjes ;)
  Verder wel super!

 • Wow super zeg! Mijn kringen zijn echt mijn grote flaw dus zeker het overwegen waard!

 • Wauw wat een fijn product! Ik ben om.. Mocht er iemand naar Amerika gaan van de bezoeksters? Ik wil m echt zo graag… Natuurlijk betaal ik m gewoon netjes..

 • Dit klinkt als het product van het jaar. Maar waar ik ook van onder de indruk ben is de lipstick dat je draagt. Het staat je fantastisch! Hoe heet deze lipstick?

 • Wow, wat doet deze concealer goed zijn werk! En de hoeveelheid is ook echt heel royaal. Jammer dat dit merk niet in Nederland verkocht wordt, want dan had ik hem zeker qua kleur even willen testen.

 • Sold! Deze moet ik hebben! Gebruikte vroeger wel eens concealer maar bleef nooit echt goed zitten of het was de juiste kleur niet. Maar nu ik ouder word heb ik het toch echt nodig. Nu nog bedenken hoe ik hier aan kom haha.

 • Wow ik wilde eigenlijk weer mijn holy grail van Collection 2000 bestellen, maar ben nu ook heeeeeel nieuwsgierig naar deze!

  • Collection 2000 heeft echt mijn favoriete concealer.
   Maar deze in de blogpost ziet er ook top uit.

 • Wauw wat een resultaat!
  Moet je een creditcard hebben om hem te bestellen? Vindt ik altijd jammer van buitenlandse sites :(

  • meestal wel voor Amerikaanse sites! Maar je kunt ook een prepaid creditcard bestellen! Werkt gewoon als een pinpas. Gewoon geld op storten en dan kun je betalen… Werd voor mij perfect zeker met make-up bestellen ! X

 • Wauw te gek! I neef this in my life ;)

 • Wauw supermooi! Die moet ik ook maar een keer scoren, wie weet voor de kerst.. :)

 • Cynthia, welke lippenstift draag je hier op de foto’s die kleur is te gek!

 • Yes! Ik hoopte al dat deze review nog zou komen voor dat ik zou vertrekken naar America! Deze neem ik dus zeker weten mee :) Thanks!

 • Wow, wat een goed resultaat. Deze komt zeker op mijn wishlist.

 • Waauuuuw! Die gaat op mijn to-buy lijstje. Ik ga zelf in december weer naar NYC en ik schrijf nu al ieder product op dat ik daar per se mee wil nemen. Dit is er zeker een van. Ziet er super goed uit.

 • Ik had hem ook een keer gehad, volgens mij in de kleur Medium. Maar die vond ik toen zo ontzettend licht van kleur! Wel echt een goede dekking inderdaad, en heel zuinig in gebruik.

 • Ik vind hem afgepoeierd echt heel erg mooi!

 • Heel mooi echt iets waar ik naar opzoek ben met mijn donkere kringen die bij tijd soms wat erger lijken
  Vaak blijven ze niet goed zitten en ook bijna altijd loopt het in de lijntjes.
  Jammer dat hij niet in een winkel te koop is aangezien ik vaak nogal problemen heb met mijn huidskleur om de juiste kleur te vinden bestel je het toch niet even zo.
  Dan toch maar even wachten op een goed alternatief wat wel hier in de winkels te koop is.

 • Ik ga hem direct bestellen. Ik heb zelf enorm last van donkere ringen onder mijn ogen. Waardoor het altijd lijkt alsof ik slecht geslapen heb. Dit is enorm vervelend met het beroep dat ik heb. Ook ga ik de studded kiss lipstick (color vampira) proberen.. nu ik toch bezig ben! Heb jij die lipstick wel eens gereviewed?!

  Thanks voor dit advies in ieder geval!

  Liefs!

 • Wow! Wat een mooie concealer. Misschien toch maar eens naar kijken :)

 • Wat een mooi product en wat een goede dekking. Mooie full face foto en prachtige lipstick :-)!

 • Super mooi. Ga hem zeker een x bestellen.

 • geen Emmy look? 😢 snik

 • Moet. Dit. Hebben. Maar echt! Ik ga volgend jaar naar Amerika en ik ben serieus nu al een whish list aan het maken. :D

  • Wish natuurlijk….. M’n Engels moet nog wel bijgespijkerd worden zo te zien :p

 • Wat fijn dat hij niet in de lintjes gaat zitten, dat vind ik altijd zo jammer namelijk. Hij staat op mijn wishlist!

 • Oh deze is inderdaad erg mooi. Ik ben zelf momenteel verknocht aan de NARS Radiant Creamy concealer. Dat is een van mijn laatste aankopen geweest die me echt weggeblazen heeft. Die blijft nog beter zitten en geeft een nog betere dekking als de Collection concealer.

 • Angelique

  Ik ben benieuwd hoe deze concealer het op een droge huid doet.

 • Hij dekt erg mooi onder je ogen!

 • Oh wauw dat klinkt als een super concealer, helemaal omdat ie niet in de lijntjes trekt. Daar ben ik naar opzoek!

 • Wauw, dit is echt verbluffend! Ik moet deze hebben!

 • Wauw, hij ziet er echt supergoed uit!

 • Wauw wat een geweldige concealer! Deze moet ik hebben voor mijn vitiligo!

 • Wauw ziet er goed uit zeg!!!

 • Op diverse sites (waaronder die van Paula’s choice) staat dat hij niet geschikt is voor de droge huid. Ik twijfel nu om hem te bestellen. Ik ben bang dat ie cakey wordt onder de ogen.

 • Wow! Wat een verschil zeg!
  Jeetje, ik geloof dat ik volgende week een klusje te klaren heb genaamd; deze concealer kopen aangezien de andere allemaal niet helpen!

 • Aaah, deze concealer staat al zo lang op mijn wishlist! Leuk om er hier dan ook nog eens zo’n positieve review over te lezen :)

 • Wow wat een geweldig effect!

 • Kat von D is mijn favoriete make-up merk maar ik vind het zo jammer dat deze niet meer te koop is in de franse Sephora webshop :( Om deze dan te bestellen uit Amerika vind ik te duur. Enorm hoge verzendkosten en dan waarchijnlijk nog invoerkosten en al de zeik. pffff echt zo jammer

 • Oh ziet er wel heel goed uit.

 • Wat een dekking! Deze wil ik hebben!
  xx

 • geen Emmy vandaag?

 • Wow dat ziet eruit als de perfecte concealer!

 • Ik vraag me af omdat deze zo goed en lang blijft zitten of het ook geschikt is om wat rode vlekjes op wangen en kin mee aan te stippen en te blenden in de huid als een soort ‘foundation’ aangezien alles van mijn gezicht glijd en in mijn porieen gaat zitten.

 • Het effect onder je ogen is prachtig! Wel jammer dat hij niet helemaal ging op je tattoo!

 • Ai, net een meeeeeega Sephora bestelling gedaan, en ik twijfelde zo hard over deze concealer. Had ik ‘m maar genomen!

 • Ik heb deze een aantal jaar geleden gebruikt bij iemand met een pikzwarte tattoo, waarom het bij jou niet werkt is omdat de kleur echt een paar tinten te licht is op je arm. Met twee tinten donkerder lukt het zeker weten wel maar goed je wilt niet je tattoo camoufleren en waarom zou je ook maar dacht ik deel het even met je. ;) Ps dit is echt de allerbeste concealer die er is… helaas gebruik ik nu weer de MAC pro longwear omdat de KvD niet makkelijk in NL te verkrijgen is maar anders……

 • Wauw ziet er inderdaad heel goed uit! Fijne review! X

 • Hoi! Zou je de Naked concealer van Urban Decay willen reviewen? Die is nu wel in Nederland te koop en schijnt beter te zijn dan Mac Pro Longwear (volgens Amerikaanse bloggers)grjess

 • Wat een mooie concealer!
  Ik hoor altijd goede dingen over Kat von D!

 • Wat een goede concealer is dat!

 • Waarom ben ik juist op dit moment in Madrid? Nu moet ik hem kopen, mijn arme portemonnee :(

 • Wauw, wat super!

  XO

 • Ik hecht veel waarde aan jouw beautymening, als jij zegt dat dit een topper is, moet ik het hebben. Ik vind het resultaat geweldig en wat krijg je onwijs veel product voor die prijs. De prijs valt ook nog eens reuze mee. Heb nog nooit besteld bij Sephora, maar daar gaat zeer binnenkort verandering in komen.

 • Sephora is als het goed is te koop in de V&D in Groningen!

 • Wauw hij is echt super!

 • Cynthia, weet jij hoe het zit met bestellen bij de Amerikaanse sephora. Ik hoor allemaal “horror” verhalen met extra douanekosten die er nog bij komen etc waardoor je uiteindelijk veel duurder uit bent, maar op de sephora site staat bij de international shipping costs het volgende: Guaranteed all-inclusive costs (no additional fees at delivery) waardoor het lijkt alsof er niks meer bijkomt (geld boven €75). Maak je dan alsnog kans dat er douanekosten bijkomen?

  • Dat is echt bullshit hoor.. Ik ben vorige maand op vakantie geweest maar NYC en genoeg gekocht aan make-up, kleding etc.

 • Wat is jouw foundation kleur bij MAC? Dan weet ik ongeveer of we dezelfde huidskleur hebben en of ik dezelfde kleur concealer kan nemen.

 • Hij lijkt wel goed te werken zeg, maar wel jammer van de valse reclame met de tattoos lijkt het

 • Ben al zó lang benieuwd naar deze concealer. Echt een super fijn artikel dit, hier heb ik heel veel aan!

 • Naar deze concealer ben ik al een tijdje zeer benieuwd. Ik heb van Kat Von D een oogschaduwpalet en eigenlijk gebruik ik het veel te weinig. Hoewel het wel heel wat mooie kleurtjes oogschaduw bevat.

 • Ahh ik ben net twee dagen terug van NY! Dit had ik eerder moeten weten! :) iemand die hem samen wil bestellen zodat we aan de 75 euro komen?

 • Oh my lord wat ziet ‘ie er goed uit onder je ogen zeg. Dit spul moet ik hebben!

 • Charlotte

  Wauw, I need it! Ik heb standaard hele erg blauwe kringen onder mijn ogen, al slaap ik 15 uur. Super vervelend, zeker wanneer ik constant opmerkingen krijg van ‘wat zie je er moe uit’. En de concealer die ik momenteel heb glijdt best wel snel, dus ben heel erg blij met deze review Cynthia!

 • ik moet die concealer echt eens scoren :D

 • Ahh, dat ziet er echt megagoed uit! Jammer dat het zo moeilijk verkrijgbaar is :(
  x

 • Neee, ik krijg m niet besteld op de site!
  Er staat state invoeren maar dat lukt natuurlijk niet. Hoe heb jij het naar nederland laten sturen? Ik wil m heeeeel graag!

  • Ik heb hem zelf dus gekocht in Amerika maar als het goed is kan je via Sephora gewoon naar Nederland laten verzenden!

 • Klinkt als de perfecte concealer!

 • Wouww wat een product zeg! Ik ga deze ook zeker op mijn wishlist zetten! Liefs soraya

 • Jammer dat het product niet helemaal doet wat het belooft. Maar wel fijn dat het zo lang onder de ogen blijft zitten. Ik denk dat ik deze zeker wel eens zou willen proberen.

 • Kimberley

  Wauw, deze moet ik snel halen. De naked skin concealer van Urban Decay is mijn holy grail maar na het lezen van dit artikel moet ik hem zeker uitproberen. Benieuwd of hij het wint!

 • Wauw wat een top concealer! Jammer dat hij niet zo makkelijk te verkrijgen is.