Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Nieuw van KOH: de Elements collectie. Met als uitgangspunt de vier elementen aarde, water, lucht en vuur. De collectie is prachtig, met zes bijzondere kleuren. Ik heb ze voor je geswatched!

De zes tinten. CLOUDY!, HEAVENLY!, MEDITERRANEAN SEA!, LEAF!, EARTH!, FIRE! Prachtig zo bij elkaar.

CLOUDY! verbeeldt de wolken die de wind doet waaien. Het is een pure kleur met een lichte zilveren shimmer.

HEAVENLY! is geinspireerd door de lucht. Een zachte, oud roze, die heel romantisch is.

Koh zocht kleurinspiratie in de warme zeeën van onze aarde en creëerde MEDITERRANEAN SEA!. Denk aan Formentera, Sardinië en de Ionische eilanden.

LEAF! is fris geelgroen en doet denken aan boomblaadjes die de zonnestralen vangen.

EARTH! is natuurlijk geinspireerd door de aarde.

Als laatste de bijzondere FIRE! en staat voor passie, levenskracht, actie en daadkracht. Een mosterdbruine kleur met gele, gouden, groene en blauwe glittesr.

Wat een mooie kleuren, zowel los van elkaar als zo in de flesjes naast elkaar. Prachtig vind ik dat het niet heel voor de hand liggende tinten zijn zoals je bij veel andere merken ziet, KOH doet het net even wat anders en daar houd ik wel van!

De KOH lakken zijn kwalitatief super. Ze lakken prettig, drogen snel, dekken in twee lagen en hebben een fijne dop die makkelijk vasthoudt. Ze kosten €14,95 per stuk en zijn nu te koop bij de Bijenkorf in Amsterdam, Eindhoven, Amstelveen en Utrecht. Naast de Elements lijn hebben ze nog 120 andere basiskleuren die ook zeker de moeite waard zijn!

79 Reacties