Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

75bb1dd9 KOH ElementsNieuw van KOH: de Elements collectie. Met als uitgangspunt de vier elementen aarde, water, lucht en vuur. De collectie is prachtig, met zes bijzondere kleuren. Ik heb ze voor je geswatched!

94531be4 KOH Elements

De zes tinten. CLOUDY!, HEAVENLY!, MEDITERRANEAN SEA!, LEAF!, EARTH!, FIRE! Prachtig zo bij elkaar.

3368e805 KOH Elements

CLOUDY! verbeeldt de wolken die de wind doet waaien. Het is een pure kleur met een lichte zilveren shimmer.

1a8f775a KOH Elements

HEAVENLY! is geinspireerd door de lucht. Een zachte, oud roze, die heel romantisch is.

6175ed82 KOH Elements

Koh zocht kleurinspiratie in de warme zeeën van onze aarde en creëerde MEDITERRANEAN SEA!. Denk aan Formentera, Sardinië en de Ionische eilanden.

83b199c0 KOH Elements

LEAF! is fris geelgroen en doet denken aan boomblaadjes die de zonnestralen vangen.

f7bfe91e KOH Elements

EARTH! is natuurlijk geinspireerd door de aarde.

8170c548 KOH Elements

Als laatste de bijzondere FIRE! en staat voor passie, levenskracht, actie en daadkracht. Een mosterdbruine kleur met gele, gouden, groene en blauwe glittesr.

5dc5ed25 KOH Elements

597a6802 KOH Elements

b0399610 KOH Elements

Wat een mooie kleuren, zowel los van elkaar als zo in de flesjes naast elkaar. Prachtig vind ik dat het niet heel voor de hand liggende tinten zijn zoals je bij veel andere merken ziet, KOH doet het net even wat anders en daar houd ik wel van!

De KOH lakken zijn kwalitatief super. Ze lakken prettig, drogen snel, dekken in twee lagen en hebben een fijne dop die makkelijk vasthoudt. Ze kosten €14,95 per stuk en zijn nu te koop bij de Bijenkorf in Amsterdam, Eindhoven, Amstelveen en Utrecht. Naast de Elements lijn hebben ze nog 120 andere basiskleuren die ook zeker de moeite waard zijn!

79 Reacties