Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Ik hoef het je vast niet meer te vertellen, maar: ik ben gék op geurkaarsen. Dol op die geur in huis, en daarnaast vind ik het ook supergezellig staan. Laatst heb ik een nieuw merk ontdekt, Lily Flame, die echt geweldig ruikende kaarsen maakt in schattige blikjes.

Het merk heeft naast ontelbaar veel geuren kaarsen (er zijn zo’n zestig soorten) ook reed diffusers en home sprays. Maar die geurkaarsen trokken me meteen. Een paar maanden geleden kwam ik op een of andere manier op hun website en ik was meteen verkocht. Ik wilde ze! Na een beetje zoeken vond ik een Nederlandse webshop die de kaarsen verkoopt, Baboba. Ze hebben niet alle geuren, maar wel een hoop, en ook de populairste. Ik haalde drie kaarsen en één reed diffuser in huis.

De geurkaarsen komen in blikjes. Op de officiele webshop kan je ze ook in glas kopen, maar Baboba heeft alleen de blikjes. Die vind ik superschattig en praktisch, want er zit een dekseltje bij. Zo kan je de kaarsen opstapelen in een kast als je ze niet gebruikt. Handig als je een verzamelaar bent!

Lily Flame is de beste geurkaarsenmaker van Engeland en heeft daar ook meerdere prijzen mee gewonnen. Alle kaarsen hebben een brandtijd van ongeveer 35 uur en de geuren zijn ontworpen door topparfumeurs. En ze zijn niet echt duur: €14,95. Voor een goede kwaliteit geurkaars die zo lang kan branden is dat een heel goede prijs! Zeker als je ze vergelijkt met bijvoorbeeld Diptyque geurkaarsen, die rond de €50 per stuk kosten. Dit is een leuk, goedkoper alternatief met ook nog eens frissere en meer zoete geuren.

Ik heb zelf Blush! (de populairste geur van Lily Flame), Silent Night en Morning Dewberry uitgekozen, een beetje op de gok. Dat is wel lastig aan online kopen, maar ik ken geen fysieke winkel die de Lily Flame geurkaarsen verkoopt.

Blush is dus de populairste geur van Lily Flame en ik snap wel waarom! Hij is lekker zoet, roze en meisjesachtig. Qua verpakking, maar ook qua geur. Het ruikt naar snoepjes! Je huis of kamer gaat hier heel subtiel zoet van ruiken. Normaal houd ik meer van kruidige en houtachtige geurkaarsen, maar deze vind ik verbazingwekkend lekker!

Zie je trouwens die stukjes in de kaars? Dat zit in elke Lily Flame kaars, dat is ook gewoon kaarsvet. Het ziet er wel schattig uit, maar smelt gewoon mee met de rest van de kaars. Dus na een keer branden zijn die blokjes weg.

Dit is mijn favoriet van de drie: Silent Night. Dit is een fijne kaars voor het slapen gaan, hij kalmeert en ontspant. Hij ruikt wel licht zoetig, maar ook kruidig en vrij sterk. Als je aan de kaars ruikt terwijl hij uit is, ruikt hij anders dan wanneer je hem aan hebt staan. Dan is ‘ie meer kruidig en zacht. Deze vind ik heerlijk, en brand ik ook gewoon overdag!

Als laatste kaars heb ik Morning Dewberry, heerlijk wanneer je net je bed uit komt! Fris, doet me denken aan pas gewassen kleding, heel opwekkend!

Ik heb ook een Reed Diffuser in Silent Night, voor in mijn slaapkamer. Deze ruikt exact hetzelfde als de geurkaars en heeft ook een ontspannende werking. De Reed Diffusers kosten €29,95. Iets duurder, maar je doet echt superlang met zo’n diffuser. Ik heb zelf nu al bijna anderhalf jaar een diffuser in mijn slaapkamer staan die nét op is (wel van een ander merk) en je hebt er zoveel plezier van. Er zit ook gewoon een dopje bij, zodat je hem ‘dicht’ kan doen. Als je wilt afwisselen met een andere geur, bijvoorbeeld.

Ik vind Lily Flame echt een ontzettend leuk merk, hier word ik echt zo enthousiast van! Heerlijke kaarsen in enorm veel en uiteenlopende geuren voor een fijne prijs. Ik wil er nog wel meer van dit merk, ik brand echt elke dag wel geurkaarsen in huis. Zeker ’s avonds, zo gezellig! Echt aanraders dus, ik ben fan! Ik heb de kaarsen van Baboba.

80 Reacties

 • Ziet er heel leuk. Ik ben ook voor the Silent Night

 • Wauw, wat zien deze kaarsen er leuk uit zeg! Ook leuk dat die stukjes omhoog staan. Ik ben heel erg benieuwd naar de geur nu! Zal er vanavond eventjes aan snuffelen als ik ze zie! :)

 • Wow die blikjes zijn inderdaad schattig :) ook leuk om kado te geven!

 • Eindelijk een alternatief voor de Diptyque kaarsen! :D

  Ik volg je site nu ongeveer 2 maanden en ik vind dat je leuke artikelen schrijft! Ga zo door :D

 • Wat zien ze er leuk uit! Ben benieuwd hoe ze ruiken.

 • Zijn ook echte favorieten bij mij. In België zijn ze gelukkig wel dichtbij mij in een fysieke winkel verkrijgbaar en mijn favoriete beautywinkel Beautyqueen in Gent zal ze vanaf oktober ook in stock hebben :love:

 • Die zien er echt leuk uit!

 • Ik hou heel erg van lekkere geurkaarsen, deze zijn niet duur en zien er ook nog eens leuk uit in zo’n blik(deksel is altijd handig!).

 • Ahh wat een leuke! Ik ben ook dol op geurkaarsen! :)

 • Ze zien er erg schattig uit! Het klinkt echt heerlijk :-) Ik ga eens een kijkje op de site nemen!

 • Ziet er super cute uit! <3

 • Ze lijken me heerlijk, maar ik zou ze liever eerst willen ruiken voordat ik het koop. Hopelijk komt het dus naar NL in een fysieke winkel!

 • Zijn jouw foto’s extreem grote bestanden ofzo? Op de een of andere manier duurt het laden ontzettend lang, beetje jammer!

  • Oh heb ik helemaal geen last van!

   • Oh en als mijn reactie op het artikel:
    Ik zou ook graag een keer willen proberen! Ik heb normaal altijd rituals kaarsen ook super lekker en even duur ongeveer!

 • ben heel erg beniewd want ik ben echt een addict voor geurkaarsen !

 • De verpakkingen zijn alvast super mooi ! Ben zelf ook gek van geurkaarsen, ik zou constant kaarsen branden :d !

 • Wat hebben ze een geweldige verpakkingen, zo schattig!

 • Wat een schattige blikjes! Maar ik vind 15,- nog steeds wel een beetje aan de prijzige kant!

 • Oh wauw die geurkaarsen lijken me erg leuk! Vind het uiterlijk helemaal top!

 • Oh wat zien ze er mooi uit. Ik ben wel benieuwd hoe ze ruiken:D

 • Ze zien er erg leuk uit. Meestal vind ik geurkaarsen al snel overheersend qua geur.
  Ik woon alleen nog thuis en ik mag geen kaarsen branden.

 • Jammer dat ik niets via internet mag bestellen. Want deze kaarsen spreken me echt aan.
  Het aantal branduren, is dit langer of korter dan die van Rituals?

 • Wat zien die er schattig uit, zeg! Superleuk!

 • Ziet er leuk uit. Echt schattig die blikjes.
  ( echt zo vreemd, ik heb over je gedroomd vannacht)

 • De geurkaarsen zien er echt súper schattig uit. I like! De prijs valt inderdaad nog mee, aangezien ze best wel wat branduren hebben.

 • Voor mij een beetje te duur, maar ze zien er wel superschattig uit in die blikjes!

 • Ze lijken me erg lekker. ALs ik op mezelf ga, staat het hele huis denk ik ook vol met geurkaarsen.
  Liefs

 • Wauw, wat zien deze er super gaaf uit zeg!

 • Wat ontzettend leuk! Die blikjes zijn, wanneer de kaars op is, vast ook goed te gebruiken voor iets anders

 • Mooi! Ik houd ook van geurkaarsen, heb er altijd een paar in huis. Ik vind 15 euro ook niet duur voor een grote geurkaars die zo lang mee gaat!

 • Zijn die kaarsen gewoon van paraffine of van soja of bijenwas? Paraffine kaarsen zijn namelijk slecht voor de gezondheid..

 • Super schattig inderdaad ook leuk om als cadeau voor iemand anders in gedachten te houden

 • Wat een mooie verpakkingen. Ben zelf ook dol op geurkaarsen, dus ik ben er wel benieuwd naar geworden.

 • De verpakking is echt al zó leuk! Ze lijken me ook heerlijk, ik hou van geurkaarsen!

 • Hihi, bij ons zit er in de buurt (Asten) wel een baboba winkel!
  Ga zeker eens kijken want nu ben ik wel benieuwd! :love:

  • Deze kaarsen zijn inderdaad heerlijk ! Ben er ook verslaafd aan !! En ik haal ze altijd bij BABOBA in asten ! Geweldige winkel met heel veel hebbedingetjes en een hele lieve eigenaresse !!!!

 • De verpakkingen vind ik zooo leuk! :lol: Lijken me echt heerlijke geurkaarsen!

 • Ik vind geurkaarsen erg lekker, maar aangezien ik in dezelfde kamer slaap brand ik ze nooit. Dan krijg ik heel snel last van mijn luchtwegen. Dus ik heb ze vooral voor de sier. Ik heb er twee van Sissyboy en die vind ik heel lekker. Zien er simpel uit en de geuren zijn fantastisch.

 • Nice! En dat blikje waar ze in zitten is ook super cute, dus het staat ook nog eens leuk.

 • Wat zijn ze schattig!

 • die zijn zo cute ! :love:
  x

 • Die blokjes in de kaars zijn net haaitjes die er in zwemmen haha.

 • Wat zijn ze mooi zeg! Die blush matcht ook prachtig met de andere items op je ‘dienblad’!

 • Erg mooie kaarsen, staat ook super in huis en ik ben heel benieuwd naar de geuren.

 • Ik heb Blush en die is gisteren opgegaan, ik heb er wel 3 maanden meegedaan! dus de prijs valt wel mee in verhouding. Denk dat ik binnekort weer wat ga bestellen ze zijn echt goddelijk!

 • Toen ik in Brighton woonde kwam ik ook vaak in een winkeltje (Purple Heart) waar ze deze kaarsen verkochten. Ze zien er leuk uit en ook niet heel duur maar ik ben geen fan van de geuren..

 • Wat een schattige blikjes! Ik heb meestal de geurkaarsen van Rituals, maar deze geuren lijken mij ook heerlijk :)

  Ik heb ook altijd wel ergens geurstokjes staan (gewoon die goedkope van Blokker en Xenos), maar die zijn altijd binnen en paar maanden leeg.

 • Leuk hoor, ik ga eens opzoeken of ze gewoon in Engeland te koop zijn aangezien ik nu toch in Engeland ben. Geurkaarsen vind ik heel persoonlijk en ik moet ze eerst kunnen ruiken.

 • Hallo!
  Dit heeft niet echt met beauty te maken of met het artikel. Maar ik heb een blog. Een blog over godsdiensten. Het klinkt misschien saai, maar ik begin over een aantal onderwerpen in godsdiensten. zoals hoofddoeken, leven na de dood, …. en daar kunnen we dan discussiëren. Mijn bedoeling is eigenlijk om zoveel mogelijk veschillende godsdiensten bij elkaar te krijgen en te weten hoe jullie over dingen denken. Ook niet gelovigen kunnen hun mening zeggen. Ik zou het zeer leuk vinden als je eens ging kijken en een reactie achter laat.
  xx Elena

 • Wat een geweldig merk! Dat ik hiervan niet wist jeetje. Aaaah ik heb de geurkaars Blush nodig :inlove:

 • jammer dat ik ze niet kan ruiken vanaf hier :)

 • Ik zou dat heel moeilijk vinden om ze via internet te bestellen, omdat je ze dan niet kunt ruiken!! Ik vind de geurkaarsen van de Ikea ook echt super lekker én goedkoop!! Maarja, die zullen wel niet te vergelijken zijn met deze haha!

 • Ik vind die teksten erop zo leuk!

 • Zijn dit sojawax kaarsen?

 • Wat een leuke geurkaarsen!
  Ze zien er zo cute uit! De roze lijkt mij heel lekker ruiken. :)

 • Zijn zeker hele fijne geurkaarsen, ik ken ze omdat ze te koop zijn bij tuincentrum de Bosrand in Wassenaar!

 • Oehh leuk! Ik heb zelf net een geurkaars van The Body Shop gekocht, heel lekker! Hij zat verpakt in een su-per leuk doosje, maar de kaars zelf zit in een saaie glazen huls, boeh :( Dit is veel leuker, en even duur (de kaars van TBS was 14 euro). Ik weet wel wat de volgende wordt!

 • Ohh ik hou van geurkaarsen! Ik woon in de VS en ben verslaafd aan Yankee Candle. Is dat in NL te krijgen? ZO niet, zeker een aanrader wanneer je weer eens in de VS bent. Ze hebben winkels door het hele land en ontzettend veel keuze!

 • Oh dat ziet er echt super schattig en gezellig uit, ik vind het nog steeds jammer dat ik geen geurkaarsen op mijn kamer mag. Maar heel erg leuk merk :D

 • Hmmm die zien er heerlijk uit!

 • ooh dat klinkt echt heerlijk!

 • Ze lijken me erg lekker, maar ik kan €14,95 nou niet echt een fijne prijs noemen..

 • Superrrrcute! ik heb er 2 besteld :love:

 • Ze zien er erg leuk uit :) x

 • Wat een leuke kaarsen!
  Is dit niet leuk voor in je webshop? ;)

 • Ik vind de vormgeving echt heel leuk, super schattig die blikjes!

 • Wat een leuke kaarsen! Ik ga ze zeker bestellen :) Alleen die diffusers schijnen niet goed te zijn voor de luchtwegen. Zeker als je ze op je slaapkamer hebt staan, schijnt het niet ok te zijn. Maar..ik heb dit gehoord via via, dus zeker weten doe ik het niet. Wilde je even waarschuwen :)

 • awwhh wat zijn ze mooi,, nu moet ik er wel een kopen :x

 • Deze zien er echt ontzettend schattig uit! Zelf houd ik niet zo van geurkaarsen. Op de één of andere manier word ik er altijd heel duf van.

 • Deze site verkoopt de kaarsen ook http://www.skinface2face.nl/webshop/accessoires

 • Hele leuke kaarsen! Ik ga er zelf ook maar een paar bestellen :)

  Liefs Lian