Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Een half jaar geleden vertelde ik je over de MAC Viva Glam Nicki lipstick, waarvan de gehele opbrengst naar het MAC Aids Fund gaat. Een goed doel en een geweldige lipstick, die ik laatst eindelijk weer eens droeg. Ik maakte er meteen maar foto’s van!

De lipstick vind ik zo mooi! Het is een prachtige koele, goed dekkende kleur met een satijnen finish. Dus niet glanzend, maar ook niet mat.

Ik vind het een lekker fris kleurtje!

Dit is de complete look. Bij zo’n felle, frisse lip vind ik het leuk om de rest van mijn gezicht ook fris en rustig te houden. De foundation die ik draag is de Rimmel Match Perfection Foundation. Verder draag ik MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder en Sleek Face Form op en onder mijn jukbeenderen. Als basis draag ik MUFE HD Primer.

Op mijn ogen heb ik Too Faced Shadow Insurance en MIYO oogschaduw.

De MIYO oogschaduw draag ik in de kleuren Vanilla, Glitz, White en Sugar.

White heb ik in mijn binnenste ooghoeken aangebracht voor een fris effect. Op mijn bewegende ooglid heb ik Vanilla en in mijn arcadeboog Glitz. Onder mijn wenkbrauw een klein beetje White en  op het hoogste stukje een klein beetje sugar. De lijn heb ik gezet met de vloeibare eyeliner van MIYO en de mascara is de Massive Lash Attack van MIYO. Mijn wenkbrauwen heb ik bijgewerkt met Coffee van MIYO.

Nu we richting het najaar gaan heb ik ineens weer zin om vaker lipstick te dragen. Ik moet mijn stash maar weer eens gaan uitzoeken en mijn favoriete kleurtjes uitzoeken…

96 Reacties

 • De eerste foto is mooi! :D

 • Wauw deze look staat je echt supermooi!! ik moet die lipstick ook maar eens uitproberen :)

 • Erg mooie look Cynthia! Ik vind die felle lipsticks of donkere kleuren lipsticks jou altijd erg goed staan =) De laatste tijd probeer ik ook wel vaker wat gewaagder te doen met lipsticks. Moet er alleen aan wennen dat lipstick ervoor zorgen dat ik iets ouder lijk dan ik normaal word ingeschat…. zie er dan dus meer uit als mijn leeftijd zeg maar haha. Ik heb nog steeds niets van MAC, maar als ik een opvallende kleur wil kopen, dan weet ik wel zeker dat ik met een MAC lipstick goed zit door jouw reviews =D En super dat deze lipstick bijdraagt aan zo’n goed doel!

 • Staat je mooi! Die lipstick is ook écht zo’n knallende Nicki kleur. Het is inderdaad een lekker fris kleurtje, beetje bubblegum achtig vind ik. Zeker niet verkeerd!
  De ooglook erbij is ook mooi. Het geeft een subtiel effect en maakt de look ook een beetje rustiger. Normaal zal Nicki het met knallende eyelashes doen, maar dit vind ik eigenlijk veel mooier. Vooral die lichte kleur past er goed bij.

 • Wauw! Die lipstick is echt heel mooi! En staat je ook erg goed :)

 • Mooie ! Staat je super! Ik vind knallende lipstick heel mooi, alleen vind ik het zelf moeilijk om de hele dag te dragen, omdat je toch wel word aangekeken (als 14 jarige). Maarja, liefde gaat voor alles toch ? In ieder geval staat Viva Glam Nikki je super goed!
  xxx

  • Gewoon doen. Eerst zullen ze misschien een beetje kijken, maar al snel wordt het jouw “ding” en kijkt er niemand meer van op! Wees je zelf, gaaf juist zo’n dingetje waardoor ze meteen aan jou moeten denken! :lol:

   • Helemaal mee eens!!! Mensen hebben juist respect als je fearless bent :)

 • Het is echt een hele mooie look! Die lipstick staat je zo goed! Als ik hem zou dragen zie ik er gelijk belachelijk uit. Om eerlijk te zijn vind ik donkere, meer natuurlijke lipstick mooier, maar dat betekent niet dat je er niet mee staat haha! Ik durf het echt niet om zo felle lipstick te dragen, maar ik vind ze wel mooi :). Je foto’s zijn zoals altijd prachtig en je ogen lichten precies een beetje op, door de lichte oogschaduw in je ooghoek, wow! Voor de ooglook zou ik gaan, de lipstick laat ik liggen :).

 • Mooi kleurtje, maar voor mijn doen iets te fel

 • Wauw, ontzettend mooie look!!

 • mooooie kleurr! heel friss staat je heel goed

 • Ik vind het echt een te gek fel roze kleurtje! :love: Ik vind deze kleur het mooiste bij een naturelle look staan, de look die jij op deze foto’s hebt! Ik zou de Viva la glam lipstick ook heel graag willen hebben, hij is zoo pretty! :inlove:

 • prachtige lipstick, heb alleen n gevoel dat de blush n tikje te warm is, voor zon koel roze kleurtje.

 • Staat je echt goed! Ik heb hem zelf ook, dikke liefde <3

 • Mooi Cynthia! écht! Die lipstick lijkt alsof hij daar hoort :) Het is zo mooi!
  Zo’n kleur lipstick durf ik niet écht aan op een doordeweekse werkdag. Dat is zo eerder voor een speciale dag ofzo. :)

 • Wat een mooie look;D

 • Wauw wat gaaf! Ik heb binnenkort deze lipstick ook in mijn bezit, ik ben er helemaal weg van :D

 • Misschien is het leuk dat wanneer je je lipstick stash hebt uitgezocht een artikel te maken over je favoriete lipsticks. :inlove:

 • Wat een super mooie look! Echt heel mooi gedaan!

 • super mooie look!

 • die lippenstift is super pretty <3

 • Ik blijf dit ook zo’n mooie lipstick vinden, moet ‘m er snel weer eens bijpakken!

 • Prachtige look Cynthia!

 • Super mooie look! Roze staat je goed :inlove:

 • Wauwie! Prachtig! En wat een mooie foto´s ook!!

 • Wow, wat zie je er mooi uit! Ligt het aan mij, of kun je ook een beetje aan je gezicht zien dat je wat bent afgevallen? Hoewel… ik twijfel, je had altijd wel zo’n mooie vorm in je gezicht he?
  Vooral de 4e foto vind ik dus echt prachtig!

 • Die eerste foto is leuk! Ik heb deze lipstick ook, het is echt een geweldige vrolijke kleur en je hebt groot gelijk dat je hem ook in de herfst draagt, het is juist leuk om het onverwachte te dragen.

 • Wat een mooie look! Ik heb Viva Glam Nicki ook, maar bij mij is ‘ie toch wat feller en minder koel dan op jouw foto’s. Ik draag er het liefst alleen mascara bij!

 • wauwauwauw !!
  ik vind dit persoonlijk echt 1 van je mooiste looks!, helemaal mijn stijl :)

 • Staat je prachtig en op een of andere manier vind ik dat mat witte in je ooghoeken helemaal geweldig hihi

 • priscilla

  Wat een mooie look! Heb de lippenstift ook, alleen vind hem na een uur zo korrelig worden ?

 • Wow, wat een leuke kleur! En goed dat je er zo’n neutrale oogkleur bij doet.
  Ikzelf ben blond en ik heb gauw het idee als ik zo’n kleur lippenstift op doe dat ik eruit zie als een barbie haha, maar bij jouw staat het echt heel mooi!

 • Prachtige look! :)

 • Wat een prachtige lipstick toch! Ik heb hem zelf ook (een keer gekregen), maar met mijn indische huid met gele ondertoon staat hij me totaal niet! Zo jammer! Ik vind hem echt geweldig bij jou!

 • Het blijft een prachtige lippenstift! Ik zit nog steeds te twijfelen om hem te kopen! Hij is prachtig, maar wel erg duur en ik draag niet zo vaak lippenstift…

 • De kleur is net iets te pinky voor mij, maar staat je wel heel leuk :-) !

 • Superleuk en lekker fris! Ik moet ook echt eens mn lipsticks vaker gaan dragen : )

 • Ah, wat een leuke kleur! Niet eentje die je heel vaak ziet. Je look ermee is ook heel mooi!

 • Ik was ook al vergeten hoe mooi hij wel was! Ik weet al welke lipstick ik zo dadelijk ga dragen :D

 • Wauw, wat een prachtige look Cynthia! Heel mooi gecombineerd bij je MAC Viva Glam. <3

 • Mooie look en prachtige foto’s! Fijn weekend alvast, x.

 • Wauw, echt een prachtige look!

 • mooie kleur die lipstick, staat je echt heel goed Cynthia!

 • Wauw cynthia! Wat zie je er prachtig uit op die foto’s!! De Ooglook met die roze lipstick is echt de perfecte combinatie!! Heel mooi!

  X ilona

 • ziet er echt prachtig uit!

 • Wauw, wat een prachtige look. Mooie lipstick :)

 • Leuk!! Zou je een keer een lipstash willen doen? Of een hele stash update?

 • De lipstick staat jou echt prachtig, maar voor mij is ‘ie iets te roze denk ik. Mooie foto’s :D

 • Wauw, die look staat je mooi. Ik ben niet zo van de lipsticks maar anders had ik deze zeker gekocht. Ik vind het kleurtje echt prachtig. En ik ben er nog steeds van over de indruk hoe die miyo oogschaduws zijn.

 • oh wat een prachtige ooglook! dat witte in je ooghoek doet ’t hem!

 • Ik heb MAC nicki ook, maar bij mij lijkt ie wel veel feller en knallender! Je hebt ’t wel gecombineerd zoals ik het ook zou doen, met een mooie bruine ooglook & winged eyeliner. Ik vind de highlighter in je binnenste ooghoek wel iets te wit denk ik (a)

 • Mooie look, past ook echt heel goed bij elkaar.
  Iets rustiger in de ogen, en dan die gave lippen!
  Super!

 • Je zou vaker zo’n kleur op je lippen moeten dragen, het staat je namelijk heel erg goed!

 • Staat je erg goed!

 • Mooie look :)
  Ik heb laatst ook zo’n koele matte net niet neon fel roze lipstick gekocht.
  Lijkt een beetje op de kleur die jij daar draagt, alleen dan van Rimmel ‘Shake-up Pink’

  De MIYO oogschaduws zijn ook echt super mooi!

 • Prachtig!!

 • wauw! die lipstick is echt mooi!

 • Wauw mooie lipstick en ook een geweldig mooie look!

 • Het is en blijft een mooie kleur! De look is ook weer een echte Cyn look. prachtig

 • Echt prachtig gedaan die ooglook, zo mooi afgewerkt, waw! Puik werk! :)

 • You’re so pletty! :)

 • Het is een heel andere look dan gewoonte van je. Vooral door het gebruik van White. Je look vind ik wat koel.Ik zie liever een warm roze. Je look is wel mooi aangebracht en afwerkt. Een mooie eyeliner lijntje.

 • Mooi! Ik ben echt ´verliefd´ op de lipstick!

 • hele mooie look zeg

 • Wauw, wat een mooie look!

 • wat een prachtige look!

 • Waaauw mooie ogen!!

 • Hele mooie look :D x

 • Wat een onwijs mooie look !
  Super super super :love:

 • De look is werkelijk prachtig cynth! Wauwieee

 • Mooi! Deze staat ook al een tijdje op mijn verlanglijstje. :hihi:

 • Heel erg mooi

 • Wauw, wat een prachtige ooglook! Had dat eigenlijk niet verwacht van de oogschaduws van Miyo als ik eerlijk ben. De lipstick heb ik in een zelfde kleur maar dan van Sephora, het is een mooie kleur!
  Liefs

 • Ik vind deze look je erg mooi staan. Ben zelf niet zo van de super roze knal lipstick, maar bij jou staat het wel fantastisch ! En je ogen zijn echt super mooi opgemaakt.

 • Ik wil die lipstick echt hebben hebben hebben <3

 • Bij jou lijkt die kleur veel mooier te zijn, bij mij neigt hij meer naar een peachyachtig fuschiaroze o.i.d hahaha. En bij mij is hij ook onwijs mat, dus meestal doe ik er een gloss overheen en dep ik hem op mijn lippen i.p.v daadwerkelijk smeren (wel met beleid), want anders ben ik net een clown! :ugh:

 • hele mooie make-up. Lekker soft maar toch fris!

 • ik vind dat jou lippen zo mooi cynthia!! heel veel mensen hebben ongelijke lippen maar die van jou lijken echt perfect symmetrisch, zijn mooi vol en ze passen echt perfect bij de rest van je gezicht. Ik denk het iedere keer als ik een foto van jou zie maar heb het volgens mij nog nooit gezegd.. :blush: en vind de Viva Glam nicky echt een heele mooie lippenstift!

 • Mooie look. Hoewel ik zelf nooit lipstick draag vind ik je dit heel gaaf staan. Goeie kleur. Maar ook de oogmake-up is mooi.
  Misschien toch weer ns mn lipsticks proberen.

 • Wat een mooie lipstick! Samen met de ooglook komt ie echt heel mooi uit!

 • Mooie look, ook met die winged eyeliner!

 • Wauw echt gorgeous!

 • Heel mooi!!

 • Oh waaauw! Prachtige look:D Hij is echt helemaal mijn smaak. Ik heb de lipstick ook en draag bijna altijd precies zo’n look erbij!

 • Mooie look! Jij kan die felle lipkleur echt goed hebben! :)

 • Suuuper mooie lipkleur! Volgens mij kan jij echt elke kleur op je lippen hebben, haha. Prachtige look :)

 • buiten het feit dat felle lipstick je ontzettend goed staat, straal je de laatste tijd ook echt! je ziet er echt gelukkig uit!

 • .. lipstickstashvideofilmpjeomg! Mooie kleur is het, heel intens om te zien, maar matcht gorgeous met de oogschaduwkleuren. Ik vind de matwitte kleur in je binnenste ooghoek zo lovely, heel helder en bright om te zien. :)

 • SelenaChristina

  Omg wauw! Die lippenstift staat je zoooooooo mooi! :o

 • Erg mooie look en de lipstick is echt wauuuww!!

 • Heel erg mooi Cynthia! De look staat je super goed.
  Ik ben gek op deze lichte kleuren, staat heel lief! :)
  Denk wel dat het sommige mensen jonger maakt, dan dat ze zijn. Bij jou is dit eigenlijk niet echt het geval. Het staat je super haha! Liefs

 • Ik heb de nicki minaj viva glam maar die ziet er bij mij dus heeeel anders uit dan bij jou! Kan dit misschien aan de camera liggen? Ik vind hem hier namelijk meer roze en bij mij meer koraal. (mascha had hier ook een artikel over en toen leek de kleur er wel meer op) Niet negatief bedoeld overigens maar ik vroeg het me gewoon af :)

 • :inlove: die lipstick prachtige kleur! en lijkt me ook heel erg fijn.

 • Hij past perfect bij je sprankelende persoonlijkheid! And I <3 your blog x