Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Halloween is in zicht! Ik ben zelf geen fanatieke Halloween ‘vierder’, maar ik vind het wel leuk om dit feest als inspiratie te gebruiken voor een make-uplook. Enne, als jij jouw (draagbare of gewoon lekker niet draagbare) Halloween make-up look deelt kan je een superleuk make-up pakket ter waarde van €50 winnen!

Ik wil nog steeds de Sugarskull make-up uitproberen, maar ging eerst aan de slag met twee Halloween looks die wat meer draagbaar zijn. Hiervan is de een ook wat meer om écht naar een feestje te dragen, de ander zou je misschien niet zo snel naar buiten dragen. Gewoon leuk om mee te spelen. Ik liet me inspireren door de typische Halloween kleuren: oranje en zwart.

Dit is de eerste look die ik maakte. In het echt was het allemaal wat donkerder en heftiger, op de foto’s is het net wat lichter en ook wel wat draagbaarder, eigenlijk. Voor de ooglook gebruikte ik het Sleek Sunrise Palette, wat een geweldig palet is dit!

Ik gebruikte de zwarte kleur links bovenin, de rode kleur ernaast en de gouden glanzende kleur op de onderste rij. Mijn wenkbrauwen heb ik ook aangezet met de zwarte oogschaduw. Op mijn wimpers draag ik MIYO Big Fat Lashes mascara.

Op mijn gezicht draag ik trouwens de MIYO foundation, MIYO poeder en Sleek Coral blush. Op mijn lippen de MIYO lipgloss in Peachy.

Dit is de tweede look, ook met het Sunset Palette. Dze is ondanks de heftige eyeliner (van MIYO) wat draagbaarder.

Je kan de eyeliner natuurlijk wat minder heftig maken, dan is ‘ie nog wat meer draagbaar.

Hahaha, dat ziet er niet uit zo!

Heb jij ook zin om een Halloween look te maken? Draagbaar, zoals ik ze heb gemaakt, of juist heel heftig, om iemand te laten schrikken? Ga dan aan de slag met je producten en post de foto van jouw look op de Miss Lipgloss Shop Facebook Pagina. De mooiste/leukste/engste look wint een make-up pakket van mijn shop met daarin:

 • Sleek Life’s A Peach Blush
 • Sleek Sunset Palette
 • Sleek Blush by 3 in Lace
 • MIYO Lipgloss in Kiss Me Big Apple
 • MIYO Big Fat Lashes Mascara
 • MIYO zwarte vloeibare eyeliner

Dit pakket is ter waarde van zo’n €50. Je kan meedoen tot en met 30 oktober en op 31 oktober krijgt de winnares bericht! Ik zal ook een blogpost maken met de leukste inzendingen. Succes, ik ben benieuwd wat je er van gaat maken!

86 Reacties

 • Wauw, wat een gave looks heb je ermee gemaakt zeg! Ik ga zeker een gokje wagen, van het weekend heb ik daar uitgebreid de tijd voor :D

 • Mooie halloweenlook, vind de kleuren erg leuk. Ook voor niet-halloween, haha.
  Wat betreft de look, moet je hem nieuw maken of mag je ook een eerder gemaakte look insturen?

 • Wat een supergave looks! Mooi palette!

 • oooh ik heb hier superveel zin in! Ik probeer er de tijd voor te zoeken!!

 • Super leuk! Ik zal even kijken of ik een leuke look te voorschijn kan toveren met de make-up die ik nu heb. Ik ben ook benieuwd naar de andere looks!

 • Ik dacht eerst dat ik een typische Cynthia-look zou zien, maar niets is minder waar! Gaaf die oranje wing en ook de dik aangezette eyeliner is top. Ik zou dat zo wel elke dag dragen.

 • Wauuww vet mooie look! De draagbare look zou ik zelf met wat minder winged eyeliner doen, maar hij is super mooi! Wel jammer dat ‘look winacties’ via facebook gaan. Ik snap het wel want anders krijg je van alle kanten foto’s. Maar ik wil en heb zelf geen facebook en dan kan ik helaas niet meedoen. Maar het initiatief om een winactie voor halloween te doen is super! Dan kan iedereen zich net zo mooi maken als jij ^^

 • Wat mooi! Als ik wil winnen moet ik eerst nog een goed oefenen haha! En ik ben nog steeds benieuwd naar je sugar skull look :)

 • Ah wauw, wat een mooie look! Die kleuren die doen me echt gelijk denken aan halloween, erg tof! Maar ik ben het ook met Esther eens, hij is ook perfect voor niet-halloween. Ik denk dat ik maar een gokje ga wagen, lijkt me heeeeeeel leuk haha. Want het pakket oh damn, dat lijkt me niet verkeerd. :D Ik heb al een idee… oeh.

 • Oh waaauw, wat een superleuke winactie! Ik ga ook maar eens bedenken of ik een idee heb voor een look want ik zou graag mee willen doen :D Jouw looks vind ik ook tof, oranje en zwarte zijn inderdaad wel echt dé kleuren voor Halloween!

 • Wooow! Wat een mooie look! Deze vind ik echt schitterend, niet alleen in het thema van Halloween maar ook gewoon als je een avondje weg gaan met vriendinnen. Ik vind het oranje detail echt super mooi ^^ Misschien moet ik ook maar eens proberen om een Halloween look te maken haha! Je winged eyeliner is trouwens prachtig, hij staat je super goed (ja serieus, niet alleen voor Halloween hoor). Ik vind de eerste foto het leukst omdat het minder “zwart” is in het algemeen en inderdaad, zoals je zelf zegt, draagbaarder. Echt leuk dat je deze winactie doet, dankje! ^^

 • Wauw !! Dat ziet er erg mooi uit !!
  Ik heb al een aantal looks gezien op de facebook pagina.
  Dat gaat nog moeilijk worden om daaruit te kiezen !!

  Liefs, Maaike

 • Mogen we ook meerdere looks inzenden :O? Ik heb er namelijk sowieso een paar en heb nieuwe inspiratie voor een volgende :)!

  Ik ga echt wel meedoen :D!

 • Die eerste vind ik echt heel gaaf! Het heeft iets duisters, zonder alleen maar donkere oogschaduw te gebruiken.

 • Wauwie wat mooi! Ik vind die gele kleur echt prachtig!

 • Hahaha oké komt ‘ie! Ik kreeg van de week schmink voor halloween, witte en zwarte.. Niet schrikken hoor ;)

  http://i684.photobucket.com/albums/vv206/Verawe/IMAG0555_zps3e068da1.jpg

  Onder de noemer ‘niet zo draagbaar’ zeg maar, maar die costume contest ga ik willen tijdens halloween!

 • Echt een prachtige look! Ik ga morgen meteen aan de slag! Wat ben jij toch een mooie meid!
  Liefs

 • Wat een mooie looks!!!

 • *winnen.. :blush:

 • superleuke looks heb je gemaakt, vooral die eerste vind ik echt vet

 • Wat een leuke winactie! Ik ben zelf niet zo goed met make-up dus dit laat ik aan me voorbijgaan, de rest veel succes! Ik vind de looks trouwens echt heel mooi, ondanks dat ik het zelf niet zou dragen. Het ziet er heel professioneel uit.

 • Héle mooie look! Ik heb mijn look op de Miss Lipgloss Shop-facebook geplaatst, nu maar hopen dat ik het pakketje win :D!

 • Mooie looks heb je gemaakt. Ook grappig om te zien hoe verschillende looks je ogen er totaal anders uit kunnen laten zien. Het verschil tussen je linker en rechteroog is namelijk echt heel groot :)

 • Tof! Ik ga zeker meedoen (:

 • Leeukee look !
  Maar waarom zijn je wenkbrauwen anders getekend je ziet een dik lijntje onder en boven deed je dat express??

 • Lol, als je iemand wil laten schrikken draag je gewoon beide ooglooks zoals je nu hebt gedaan ;). Ziet er ook eng uit :)!

 • Tof tof tof! Hele mooie look! (:
  Klein vraagje voor de wedstrijd: mag de look ook op iemand anders zijn gemaakt?

 • Oh wauw! Mooie look en super gaaf wat je kan winnen! Ik ga morgen (of overmorgen) zeker wat sturen!

 • Heel erg gaaf! Die tweede is best nog draagbaar inderdaad, maar alsnog super halloween door die kleuren :)

 • Wauww! Wat een prachtige look Cynthia! Dit is echt één van de mooiste ooglooks die ik ooit heb zien! Echt prachtig!

 • melissa ligthart

  Wauw vooral de eerste is mooi! Goede kleurencombinatie! Kusss

 • Wauw, ziet er supermooi uit! Leuk gemaakt! :inlove:

 • Leuk alleen jammer dat ik niet mee kan doen ik heb namelijk geen facebook anders had ik graag mee gedaan

  • Ja precies! Zo jammer had graag meegedaan :( cyntia is het niet mogelijk dat we het mailen ? (A)

 • Die 1e is helemaal mijn smaak, lekker heftig! Daar hou ik van. Draag bijna alleen maar heftige make up. Ben nu ook al flink aan de slag geweest om Halloween looks te maken. Zal morgen mijn foto uploaden van mijn bliksem halloween look!

 • Een hele mooie look! Dat pallet van Sleek wil ik ook wel , ziet er goed uit! :-)

 • Whaaa die prijs!!

 • Wauw, wat superleuk, dit! :D
  Ik ga het misschien wel proberen, maar ik maak normaal gesproken geen foto’s van mijn make-up.

 • Mag je ook een sugar skull look maken en die posten op je fb? Want dat is ook wel halloweenproof toch :)

 • :O. :O. :O. Ik ga echt meedoen, hell yea! Oh, toepasselijke woordkeuze. Damn, alleen heb ik niet echt looks met halloween of nouja, geen make-uplooks. Wel met bloed enzo? :’) Ik doe gewoon een poging!

 • Mooie looks heb je gemaakt!

 • Ik ben niet zo goed in het maken van looks, dus dit laat ik over aan de ‘profs’ haha. De looks die je hebt gemaakt zijn wel echt gaaf! Inderdaad niet om samen te dragen….. haha

 • Wauw die eyeliner is amazing!
  Ik ga is kijken of ik iets leuks kan bedenken.
  Moet het eng zijn of mag het ook halloween lief zijn?
  Ik mail een foto is dat ook goed?
  xXX

 • Mooie looks! vooral die eerste. Echt mooi gemaakt! :love:

 • ohh wat mooi gemaakt zeg! Ik vind de look zonder de eyeliner het leukst, echt gaaf dat gele zeg :lol:

 • Super gave looks!! Lekker dramatisch!

 • Wauw, mooi!

 • Wow, heftig! Mooi gedaan!

 • jaa!! ik ben zelf al een week bezig met inspiratie voor een halloween look. Ik heb in het café waar ik werk dan dienst.
  Wordt leuk!! :)

 • Wauw echt prachtig!

 • Vind het best een mooie combo, paars met oranje.

 • Ik hoop dat mijn huid morgen beter is en dan ga ik ook even met mijn kwastjes aan de slag! :) Anders een keer na het weekend. Waarschijnlijk wordt het dat laatste, want ik heb mijn camera in m’n kamertje in Groningen laten liggen.. En tentamenssss.

  Maar echt een leuke creatieve winactie en toegankelijk voor iedereen met een fantastische prijs! Dus ik ga eens even proberen wat leuks te maken. :)

 • Grappig hoe je hier echt de B Academy stijl in ziet. Ik doe nu zelf de opleiding :)

 • Prachtige looks :D x

 • Hahhaa, ik moest wel een beetje lachen om die 2 verschillende ogen bij die foto :P
  Leuk dat je weer een keertje hebt gespeeld met make-up, dat had ik stiekem een beetje gemist op ML! :D De looks vind ik beide tof. Mooi palette is het ook!
  En ik ga zeker meedoen met je winactie! *bedenkt een look*

 • Nice!, heb mijn look geplaats op facebook!=D

 • Stephanie

  Ik heb net mijn look op facebook gezet. Toen ik het bericht zag kon ik niet wachten om te beginnen! ;)

 • Hihi grappig die foto dat je ogen allebei anders zijn opgemaakt! :D Daar moest ik wel een beetje om lachen stiekem. Ik vind het echt een mooie look voor Halloween, maar ook voor een leuk feestje is deze look eigenlijk ook wel geschikt

 • Wauw, gaaf! En wat ben je toch een prachtige vrouw! die foto’s! Geen woorden voor, zo’n beauty!

 • Mooie kleurtjes!! Leuke winactie! Misschien dat ik tijd kan vrijmaken om een halloween look kan creëren.

 • Oeh.. leuk. Ik weet alleen niet of ik de tijd heb en of mijn camera wel mijn look wilt pakken.

 • Ow leuk! Cynthia, ik moet zeggen dat ik het altijd wel super vind als je een wat ‘heftigere’ look maakt, ben zelf ook nogal voor felle kleurtjes :) en het staat je heel erg goed! En dat pakketje zou ik ook doooodgraag winnen :) ik zal dit weekend een look uploaden wiiiii

 • Mooie looks, vooral de eerste met dat felle oranje :) En een leuke winactie, lief!

 • Oh wauw, ik kan niet kiezen tussen een enge of draagbare look.. Ik ga vanavond maar even aan de slag!

 • Superleuk! Misschien ga ik wel meedoen, want de prijs klinkt wel heel aanlokkelijk.. plus het is natuurlijk gewoon leuk om met make up te spelen :)

  Liefs

 • super gaaf! haha die twee verschillende wenkbrauwen!

 • Hahah, 31 oktober is m’n verjaardag! :)

 • Je hebt echt leuke look’s gemaakt :)

 • WOW! Alseerste Cynthia je staat weer prachtig op de foto’s maar die ooglook heb je echt mooi gemaakt. Ik ga morgen ook maar eens m’n best doen op zo een look om kans te maken op dit gave pakket! :lol: :inlove:

 • Wow wat superleuk, ik zie al héle mooie looks online staan!!

 • woww wat supper ik ga het ook proberen maar het gaat wel moeilijk worden ik ga proberen thnx
  groetjes zoé :blush:

 • Aah geweldig! volgende week zondag ga ik mijn look maken, want deze week moet ik hard leren :( Maar ik kijk er nu al naar uit om mijn look te maken! :D :D

 • wauw wat leuk! dit ga ik zeker doen :blush:

 • Moet de look met oogschaduw zijn gemaakt of mag het ook met schmink?

 • Haha, ik heb mijn look al op je facebook pagina gezet maar ben vergeten een reactie achter te laten! Sorry.. ik vind jouw look erg origineel,.iets wat ik nog niet vaak gezien heb! Ook is ie erg mooi natuurlijk(; Ben benieuwd wie er gaat winnen, ik hoop natuurlijk dat ik binnenkort een superpaket thuisbezorgd krijg! XX

 • Super mooie looks hoor! Ik zou zelf nooit oranje gebruiken omdat ik dan snel ziek lijk, haha. Succes voor de meiden die meedoen!

 • Tooooff! Ik doe heel graag mee!:D Post dadelijk een look op de facebookpagina:D whoop whoop! xoxo :love:

 • je wenkbrauwen zien er heel raar uit hier…