Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Vorige week ging ik naar mijn eerste première ooit, namelijk die van Nova Zembla! En het was meteen ook een megafeest (er waren 2500 genodigden), en Maxima en Willem-Alexander waren er! Natuurlijk ging ik vooraf even goed zitten voor mijn make-up, die ik je nu ga laten zien.

Dit was mijn outfit, ik heb er geen heel goede foto’s van, maar toch leuk om even te laten zien. Het jurkje is van Monki en de enkellaarsjes van Mango. Op de foto zie je het niet zo goed maar ik draag een ceintuur met een zwarte leren bloem om mijn middel.

Foto’s zonder flits, bij daglicht, op verzoek!

Dit was mijn look! Ik ging voor de classic zwarte smokey eyes met nude lippen. Mijn haar draag ik net zoals normaal, zij het met wat extra glans :)

Op mijn gezicht draag ik:

op mijn ogen draag ik:

 • TooFaced Shadow Insurance
 • Lancome Le Crayon Kohl in Noir
 • Sleek Au Naturel Palette
 • Rimmel Scandaleyes mascara
 • en een kleur uit het Sleek palette heb ik als wenkbrauwpoeder gebruikt.

Op mijn lippen draag ik:

later op de dag droeg ik een MAC Dazzleglass in Dressed to Dazzle in plaats van de lipstick (is toch wat feestelijker!)

Zoals je ziet vrij veel producten, maar dit was dan ook voor een chic feest waarvoor ik toch even wat meer spullen uit de kast trek. En een première is toch wel de perfecte gelegenheid om lekker uit te pakken, toch? Ik vind dat echt onwijs leuk om te doen. Ik ging vooraf ook lekker douchen, m’n gezicht scrubben, maskertje, even een verwenmomentje dus, en een perfecte prep-sessie voor make-up die toch wel lang goed moet blijven zitten.

Nog even wat sfeerfoto’s van de avond, allemaal met telefoons gemaakt, dus de kwaliteit is niet zo goed. Gewoon om even te laten zien hoe het was!

Ik voor de film begon

Na de film: heerlijke cocktails!

Met Debbie op de rode loper

Deb met Maik de Boer, omdat haar zoontje Sem zo fan van hem is (schattig!)

We kregen een hele hippe 3D bril! Want Nova Zembla is een 3D film, de allereerste Nederlandse.

Onze toegangskaart (die heb ik bewaard en hangt nu op mijn prikbord!)

De ongelooflijk grote en volle zaal. De Nova Zembla premiere was een van de grootste ooit met 2500 gasten. Wij zaten op het balkon, dus we konden leuk over het publiek kijken toen de zaal volliep, en allerlei bekende mensen spotten.

De hakken van Deb (Steve Madden) en mij (Mango).

Eva Jinek presenteerde het, en ze droeg een prachtige (maar ongemakkelijke, haha!) jurk.

Na afloop Cosmo’s! Er was een superleuk feestje achteraf met leuke muziek, lekkere hapjes en drankjes en Deb en ik zijn nog lekker lang blijven hangen.

In de goodiebag zat onder andere het boek van de film.

De avond was ongelooflijk leuk, alle BN’ers die je je kan voorstellen waren er en dat was toch wel heel erg leuk om te zien! Iedereen zag er prachtig uit, alle mannen in smoking, alle dames in prachtige jurkjes met hoge hakken, geweldige make-up… Lekkere hapjes en drankjes, en de film was geweldig. Wat een ontzettend leuke avond heb ik gehad! En de make-up? Die bleef de hele avond perfect op z’n plek doordat ik een goede basis en poeder gebruikte. En doordat ik alles aanbracht op een goed gereinigde huid. Daar word ik blij van! :D

138 Reacties

 • Lijkt me een leuke film! Mooie look ook! :blush:

 • Wat zag je er prachtig uit en dat zijn nog eens fancy 3D-brillen!

 • Ik vind het echt nog steeds onwijs gaaf dat je tegenwoordig bij zulke geweldige dingen aanwezig mag zijn! Wat heb je toch een dreamjob, Cynthia! Je look is prachtig, die classic smokey eyes staan je heel goed. En ik ben benieuwd naar de film!

 • Leuk zeg !!! De outfit die je aanhebt is precies dezelfde die ik droeg op mijn verjaardag :) !!

 • Je zag er echt super goed uit :)
  x

 • die 3d brillen zijn echt heel hipp xD

 • Wat leuk zeg dat je daar heen mocht! :love: Op welke manier ben je eigenlijk uitgenodigd? Persoonlijk benaderd of door een bedrijf?

 • Mooi! Maar dat is toch meer een bruine smokey eye? Ik vind hem niet echt zwart :P

 • Mooie look!
  kun je niet ook een filmpje maken over de make-up van doutzen bij de premiere?
  ik zag haar op tv en het was zo mooi!

  • Je bedoelt een how to hoe je het na kan maken? Dan kan je beter mijn video kijken over de winged liner want dat droeg ze :)

 • Weer een prachtige look :D

 • superfijn die foto’s in daglicht en zonder flits! Vind ik persoonlijk fijner dan met flits!

 • Ziet er mooi uit! En wat leuk dat je erheen mocht.

 • Hele mooie look. Leuk jurkje ook, groen staat je goed ! :)

 • Wat zie je er prachtig uit! Je jurkje matched zoo mooi bij je haar en je make-up :D

 • Wat super leuk dat je daar bent geweest! Je schoenen zijn zo gaaf.

 • Typisch gevalletje awesome!! ;-)

 • Leuk jurkje, erg leuk gestyled. Je make-up zag er ook mooi uit. Leuk zeg om zoiets mee te maken. Die 3D brillen zijn inderdaad lekker hip, niet zo lomp als de normale brillen. Je hebt toch een iPhone 4G? Of heb je nog een oude versie (net als ik) de 3G?

  • Nope ik heb nog een ouderwetse! Maar volgende week heb ik een 4S ^_^

   Het was inderdaad superleuk!!! Dankjewel Fleur!!!

 • Marijke H.

  Mooie look :) En dat jurkje :D die is echt zoooooo mooi! (winkel zit toch in a’dam? Word weer eens hoog tijd dat ik daar heen ga!!)

 • Prachtige look<3
  groen staat je zo mooi, je sterke punten worden dan prachtig geaccentueerd!
  X

 • Wat had je een mooie outfit aan, groen staat je erg mooi. En de make-up zag er ook echt super uit! Leuke om te lezen hoe het was en fijn dat je make-up goed is blijven zitten :)

 • Wat zag je er mooi uit!

 • Wat een mooie jurk en sexi hakken heel erg mooi en wat een eer dat jij er weer bij mag zijn,je baan gaat met sprongen vooruit heerlijk om dat allemaal mee te lezen xxx

 • Ik vind de ooglook erg mooi, maar wel een beetje gewoontjes… Je had van mij wel mogen uitpakken met een iets apartere look. Iets met groen om te matchen met je jurkje en omdat groen mooi staat bij je bruine ogen. Maar is persoonlijk natuurlijk.

  • het was wel Black Tie… dus niet echt heel erg de gelegenheid om ‘iets anders’ te doen vond ik zelf. Black Tie is best wel chic, ik had natuurlijk donkergroen kunnen doen maar ik houd niet zo van matchen omdat je dan zo’n enorm groen vlak hebt en ook nog groen op je ogen. Ik vond zwart gewoon mooier :)

   • En groot gelijk heb je! Gewoon doen wat jij mooier vindt. Mijn tik is nu eenmaal dat ik mijn make-up aan pas op wat ik aan heb. Een groen eyeliner randje zou misschien wel vet zijn geweest. Klein beetje matchen en niet te opvallend :love:

    • Ah dat snap ik heel goed ,haha :D had er ook wel bewust over nagedacht hoor, maar ik wilde iets meer klassiek gaan qua make-up omdat mijn jurkje al wat ‘anders’ was dan wat je normaal bij een Black Tie event draagt.

    • Haha en ik snap jou redenatie ook heel goed idd :love: Maar dan iets anders, ik zou wel graag weer een keer een gewaagde look met eventueel een how to hiervan, zoals in de tijd van de B academy willen. Lekker helemaal los gaan… :inlove: Love that! Maar geen druk en stress natuurlijk. Wanneer jij er tijd en zin in hebt :lol:

   • Haha, wat je aan hebt is echt geen black tie hoor. Dikke maillot, dichte schoenen, zo te zien geen sieraden, vrij bedekkende jurk… Je ziet er leuk uit, maar dat je niet los kon met je make up, is in het licht van de rest van je keuzes een drogreden.

    • Het is geen maillot, maar een panty :) Ik heb het vooraf gevraagd aan de persoon die me uitnodigde, en ze zei dat ik geen lange jurk aanhoefde en dat je wel iets vrij was in wat je aan wilde doen. Ze zei tegen me dat ik meer de cocktail kant op kon gaan qua kleding.

     Ik voelde het gewoon zo en heb mijn gevoel gevolgd in wat ik aan heb getrokken en qua make-up heb opgedaan. Het voelde voor mij niet goed om met kleuren aan de slag te gaan op mijn ogen zeker gezien ik al een groen jurkje droeg. Daar vind ik niks mis mee eigenlijk…

 • je ziet er erg mooi uit zeg,…!

 • Leuk om te zien wat je droeg en dat je bij deze premiere aanwezig mocht zijn!

 • Heeeeeee…..Maik de Boer! :-) En mijn hakken! ;-) XXX

 • Erg mooie look en ik vond je outfit ook heel leuk. Super tof dat je naar een première mocht en het zag er heel gezellig uit. Ik ben ook wel heel erg benieuwd naar de film :)

 • Wat grappig, mijn vader was daar ook!

 • Prachtige look, je zag er feestelijk uit! En als ik mijn voorkeur mag uitspreken, ik vind de FOTD-foto’s met daglicht en zonder flits mooier dan met flits. :) Het contrast is minder scherp en de kleuren komen natuurlijker over.

  Fijn dat je zo’n leuk avondje uit hebt gehad. :hihi:

 • Wow wat was je mooi!!

 • Wat heeft jouw jurkje een leuke stof & kleur!

  Pff die jurk van Eva Jinek,heel erg tof, maar lijkt me inderdaad niet echt lekker lopen haha.

 • Huhh zie ik daar nu een kerstboom? :lol:

 • Je zag er prachtig uit! Leuk om je eens in zo’n mooi jurkje te zien, staat je goed. Het evenement ziet er geweldig uit natuurlijk.

 • Ik ben al benieuwd naar de film ! Je make up zit prachtig zoals altijd !

 • leuk!

  maar hoe was de film..?

 • Waaw, geweldig dat je uitgenodigd was. En wat zie je er prachtig uit. Geweldige look. En die schoenen! Waaahaaawwwww… Geweldig

 • Het heeft niet zoveel zin om op iedereen te gaan reageren maar ik zit helemaal blij achter m’n computer door jullie leuke reacties! Bedankt :D

 • Je zag er mooi uit. :blush:

 • Ooh wat leuk lijkt mij dat, een premiere! En wat een geweeeeeeldig jurkje heb je aan!!

 • Wat super dat je daar bij mocht zijn zeg! En je zag er ook superleuk uit! :) Ik hoop dat je een leuke avond hebt gehad. x

 • Wauw, Cynthia, Je zag er echt geweldig uit!

 • wohhh….wat een mooie oogschaduw!!!

 • mijn oom is duiker en heeft jaren geleden al een 3D film gemaakt (onder water). alleen is dat natuurlijk geen bioscoopfilm, maar toch.

  Mooie look Cinthia !

 • Wat een mooie look Cynthia (againnn ;))
  Die schoenen zijn echt super leuk!

 • Wat gaaf dat je voor zoiets bent uitgenodigd! Nog iemand gezien van Di-rect? Daar ben ik dan weer fan van hahaa! Super outfit meid!!:D Had ook niet anders verwacht … :)

  Liefss

 • Ah wat gaaf dat je daar aanwezig mocht zijn! Ik vond dat je er super uit zag, dat groene jurkje staat je echt mooi en je make-up was ook prachtig! :D Komt er ook nog een viva 400 artikel? Want daar zou ik ook wel een outift + make-up look van willen zien!

  • Ja die komt zeker! :) Is in de maak!

   Dankjewel Jamilla!! Dames check trouwens eens de blog van Jamilla, die is super leuk, alles over leven als stewardess :) Klik op d’r naam!!

 • Jeetje wat ben je een lekker ding! Prachtige look en outfit!

 • Je outfit is zo mooi! En je make-up is echt typisch Cynthia, nude lippen en donkere smokey eyes!! :love:

 • Ontzettend mooie en classy look! Ik ben ook helemaal weg van dat mooie groen :D

 • Je zag er echt prachtig uit! Lijkt me wel echt ontzettend gaaf om dat een keertje mee te hebben gemaakt en misschien komt wel nog wel vaker voor :D

 • ik vind de daglicht foto’s echt zoveel beter dan de nacht foto’s :D
  de kleur komt dan veel beter en mooier over!

 • Echt heel erg mooi!
  Je hakken vind ik ontzettend mooi en ik kan niet wachten om naar Nova Zembla te gaan.

 • Wat een geweldige outfit heb je aan , prachtig! Ik kan er niks aan doen, maar elke keer als je zie dan vind toch dat je een klein beetje op Dyanne Beekman lijkt (en dat bedoel ik positief). Of zij op jou haha

 • Super mooie outfit, mooibij elkaar gecombineerd!!

  Classe

 • Hele mooie look! Maar een klein kritiekpuntje :blush:.. ik denk dat een sheer panty mooier is, zo krijg je langere benen én je krijgt minder het ‘zwartepietenbenen’ gevoel!

  x

  • alexandra

   ben ik het niet mee eens. want dan zouden de enkellaarsjes haar benen “breken” waardoor ze juist korter lijkt. ik vind het juist een compliment waard dat ze de laarsjes en de panty in elkaar liet over lopen, dan lijk je juist langer.

 • Erg mooie outfit en make-up!
  Toch vind ik jouw geliefde lippen nooit zo geslaagd. Het valt me op dat je vaak hetzelfde draagt, liperase met een glosje ofzo, maar het lijkt zo slordig en “stukkerig”. Niet smooth, niet effen..
  Ik had persoonlijk liever een mooie smooth kersenkleur ofzo gezien, zonder dat je velletjes ziet zitten. Maargoed, das mijn mening.

  • Kwestie van smaak denk ik, ik vind nude gewoon het allermooist :)

   • Ik vind je nude lippen juist mooi bij je outfit passen.
    Ik denk dat iedereen rond deze tijd wel iets drogere lippen krijgt, maar bij jou vind ik het reuze meevallen, vooral als ik het met me eigen lippen vergelijk, hihi :blush: .

 • Wow je ziet er prachtig uit, je make-up en outfit! Echt super mooi!

 • Wat gaaf dat je erbij mocht zijn! Super!

 • Wat gaaf dat je daarheen mocht! Je zag er echt prachtig uit :blush:

 • Mooie look heb je gemaakt en wat lijkt het me leuk om bij een premiere aanwezig te zijn! Heel speciaal! En die 3d brillen zijn gaaf, beter dan die ellendige grote dingen :p

 • Je zag er echt mooi uit, mooi jurkje had je aan!
  Leuk dat je daar naartoe mocht, leuke belevenis.
  Zo ben ik naar de premiere van “de hel van 63” geweest, erg leuk om mee te maken. Iedereen is helemaal opgedoft :) (is dat een nederlands woord? Haha)

 • Jouw nagels op die laatste foto!
  love it!

 • De jurk vind ik echt prachtig, je zag er mooi uit! :D

 • Dat was vast fantastisch!

 • Het jurkje ziet er heel mooi uit en je ooglook ook, maar ik ben niet zo’n fan van de laarsjes. Pumps zoals die van Debbie hadden er mooier bij gestaan, denk ik.

 • Vind het leuk dat je toch na al die keren gezeur over je outfit, deze outfit nog even laat zien!
  Vind em in ieder geval zeeer geslaagd :)
  Groen staat je mooi en de hakken maken het heel vrouwelijk :D

  • Dankjewel lieve Lucyluce, ik twijfelde ook wel even, maar ik dacht, fuck it ik zet hem er gewoon bij omdat ik er toch vragen over ga krijgen :)

 • Was de film leuk? Mijn klas gaat er naar toe als klassenuitje, omdat we met geschiedenis het hier over hebben.

 • Leuke outfit en mooie look! En die cocktails!!!…

 • Die foto’s bij daglicht; heel leuk! :-)

 • MelissaS.

  Ik vind je make up look echt heel mooi! Deze ga ik zelf straks ook is proberen ;-) kleding ook prachtig en ik vind een nude lipstick bij deze ooglook ook het mooist anders word het too much, ik maak zelf ook altijd liever me ogen heftig op en dan een nude lipstick erbij :)

 • mooi jurkje! alleen je lippen zijn een beetje droog of zie ik dat verkeerd? ik blijf je haar echt prachtig vinden trouwens!

 • prachtige schoenen ^^

 • zie t er goed uit :) :9 hihi

 • Wat zag je er prachtig uit zeg!
  En wat lijkt het me súper tof om bij zo’n premiere aanwezig te zijn zeg :D
  Supertof dat je dat mocht!

 • Ziet ‘r super vet uit! En je zag ‘r ook erg mooi uit! :)

 • Supermooi!
  En hoe was de film eigenlijk? Ben erg benieuwd :)

 • Mooi opgemaakt en leuke kleren :)

 • wauw, wat staat dat jurkje je leuk!
  Was het een mooie film ? En welke BN’ers heb je oa gezien? ook Doutzen Kroes?

  • Ja, de film was geweldig.

   Oh, heel erg veel. Doutzen inderdaad, Willem-Alexander, Maxima, Jan-Pieter Balkenende (echt, whah!), Arie Boomsma, Barry Atsma, bijna de hele GTST-crew, Gordon, de crew van de film (Robert de Hoog, Reinout Oerlemans, Derek de Lint, Victor Reinier, Semmy Schilt…), Eva Jinek (en Bram), etc etc etc, er waren echt erg veel :) Heel leuk!

 • mooie look en jouw jurkje en hakken woow :love:

 • Ohh love the dress! En je schoenen! Ging het goed, lopen op hoge hakken? Lijkt me lastig als je dat niet vaak doet haha. Lopen ze trouwens fijn?

 • Mooie ooglook en ook een leuk jurkje. Ik had er alleen voor gekozen om het jurkje zonder panty te dragen, dat vind ik iets netter voor een gala. Met een panty is het best wel een casual outfit. Maar verder leuk :)

  • Dat vond ik niet zo passen… Het was onwijs koud, en aldaar had niemand blote benen. Dus ik ben blij dat ik een panty aan had gedaan :)

 • Nice! Je zag er prachtig uit!

 • Een 60 denier panty is misschien niet zo mooi voor zo’n avond, misschien de volgende keer een wat meer doorzichtige panty? is maar een tip! Verder zag je er erg mooi uit ;)

 • heeyy!!!

  ik zag op een foto dat je 1 nagel anders gelakt had…HOE GAAF,
  ik heb ALTIJD mijn wijsvinger een andere kleur!!!:) :love:

  Je zag er geweldig uit btw!!!

  x

 • Marjolein

  Wauw erg mooie look! Ook vind ik de outfit erg goed staan. Hoe groot ben je eigenlijk? 165? Daar ben ik wel benieuwd naar. 8)

 • WAAUUW jouw make up zit altijd ZO mooi!
  en ik vind dat het bij jou altijd lijkt of je geen foundation ophebt!

 • heel mooi zag je eruit! het zag er ook gezellig uit. de foto’s is het daglicht zijn ook heel mooi zeg, naar mijn mening wel voor herhaling vatbaar.
  wat mij opviel, debbie lijkt wel een beetje op angela groothuizen, of ben ik de enige?!? haha!

 • Super leuk! Ik wil de film ook erg graag zien! :)

 • Leuk artikel, en je zag er echt super leuk uit! (:

 • Wat zie je er mooi uit zeg! :D

 • Leuke outfit en die look is echt te mooi <3 Echt mooi!

 • yeaaah eindelijk een daglicht foto hahaha, had dit nog in je vorige artikel gezegd en nu eentje met daglicht! vind het veel leuker, zo’n foto met daglicht :) miss kan je de volgend keer een paar met flits en 1 met daglicht? zo kan je het vergelijken?
  wel leuk hoor, dat je daarnaar toe mocht !

 • Mooie look, lijkt me leuk om bij zo’n premiere te zijn! Die 3D bril is wel mooi trouwens, het lijkt wel een echt zonnebril, in plaats van zo’n lelijk geval dat je normaal krijgt in de bioscoop. En wauw, die foto bij daglicht is echt mooi, dat mag je vaker doen. ;)

 • Wauw, wat een prachtige look! Mooi al die foto’s, huge zaal en die cocktails, namnamnam.

 • Moet gezegd: nice shoes! :)

 • ohhh make up/kleding/schoenen helemaal een schot in de roos voor deze avond vind ik!
  mooi!!

 • Leuk zeggg!! Super tof!

 • Die foto’s met daglicht zijn echt veel beter! Mooie outfit heb je aan, vooral die schoenen vind ik echt stoer. :)

 • wauw, super mooi allemaal!

 • Mooie outfit, heel goed gekozen! Komt je figuur mooi in uit!

  Dan stel ik voor de 3e keer weer mn vraag waar ik nog geen antwoord op heb. Ik wil heel graag de Bourjois Flower Perfection foundation, maar hij is in geen een winkel te krijgen of bekend. Ze komen telkens aanzetten met de healthy mix lijn, want dat is zogenaamd de nieuwste. Weet jij vanaf wanneer Bourjois Flower Perfection foundation in de winkel ligt?

  Thanks!

  • Sorry dat ik je vraag nog niet beantwoord heb :) HIj zou echt nu in de winkels moeten liggen… Misschien een andere etos/ICI proberen??

 • Wauw Cynthia u ziet er echt prachtig uit! <3