Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Vanochtend liet ik de nieuwe L’Oréal Color Riche Les Ombres oogschaduwpaletjes zien, ik wil je nu graag een stap voor stap look ‘leren’ die je kan maken met het Disco Smoking paletje. Het is niet moeilijk, maar wél mooi!

Dit zijn de kleuren. Op het eerste gezicht zou je ze niet met elkaar combineren, maar ze staan juist prachtig bij elkaar! Deze look gaan we maken:

Ik ga het laten zien op de manier die het allermakkelijkst is, namelijk door eerst je crease aan te zetten. Het is een vrij simpele look die eigenlijk iedereen kan maken, ik heb hem speciaal simpel gehouden zodat er geen enkele drempel is om hem daadwerkelijk na te gaan maken! Let me show you…

Begin met schone ogen en breng oogschaduwbasis aan. Ik gebruik altijd Too Faced Shadow Insurance.

Begin met een fluffy pencil kwast en dip die in de paarse kleur.

Kijk recht vooruit en set deze in een boog boven je bewegende ooglid. Daar zit je arcadeboog. Doe dit met je oog open, want dan kan je het ook nog zien als je je ogen open hebt, en dat is altijd wat je wilt als je je arcadeboog gaat inkleuren.

Als je daar klaar mee bent, pak je een blending kwast en dan maak je de lijnen mooi zacht. Je kan hier goed zien dat de paarse ‘lijn’ helemaal doorloopt naar mijn buitenste ooghoek, zo wil je het hebben.

Zo ziet dat er uit! Dit is de basis voor je look. Ik kan je aanraden om altijd je look zo op te bouwen, dat is makkelijker!

Pak dan met een platte oogschaduwkwast de gele kleur.

Breng die deppend aan op je bewegende ooglid. Deppend, want als je het gaat vegen valt het op de huid onder je oog. Gebeurt dat wel? Gewoon even losjes wegvegen met een grote poederkwast.

Laat het mooi overlopen in je paarse arcadeboog.

Pak een zwart oogpotlood en zet een lijn onder je oog. Dit hoeft niet netjes! Maar wel lekker dik.

Dip je pencilkwast in de paarse tint (je kan ook de rode tint nemen, het is maar net wat je mooier vindt, ik vind het mooi als de kleur uit de arcadeboog doorloopt naar de kleur onder mijn oog).

Smudge de zwarte lijn met de paarse tint, breng ook wat gele oogschaduw onder je ogen aan en dan ziet je look er zo uit.

Zet een zwarte lijn met de zwarte oogschaduw. Dit doe je door je kwastje een beetje nat te maken. Dit kan met water, maar ook met Fix+.

Mascara… klaar! Ik gebruikte hier Estée Lauder Sumptuous Extreme mascara.

In daglicht.

De look is lekker kleurrijk maar niet té doordat ik niet alle kleuren zo heftig heb gebruikt. En echt, het is heel erg simpel! Probeer het maar eens. Je kan het natuurlijk doen met elke soort oogschaduw die je in huis hebt. De crease ‘truc’ is heel handig als je het lastig vindt om te bepalen waar je arcadeboog nu precies zit. Gewoon je ogen open houden en recht naar voren kijken terwijl je hem ‘inkleurt’.

De Color Riche Les Ombres paletjes liggen overmorgen (zaterdag 1 september 2012) in de winkel, bij onder andere Kruidvat, Etos, Douglas en ICI Paris.

Succes! XXX

 

91 Reacties

 • Prachtig, Ik vind het ook heel erg mooi staan bij je ogen!

 • Wauw, staat je prachtig Cynthia! :hihi:

 • Echt een supermooie look! Perfect voor de herfst met deze kleuren ook

 • Ik vind hem eigenlijk niet zo heel erg mooi, waarom weet ik niet. Ik denk dat de combinatie en pigmentatie me wat tegen valt. Je hebt hem wel heel erg mooi aangebracht en de foto’s en het artikel is heel erg duidelijk :)!

 • Staat je mooi! Maar ik heb dit paletje (wel de bruine variant) 3 weken geleden al gekocht in een etos in Heerlen! ;)

 • Heel erg leuk dat je dit me leert. Ik ben namelijk soms echt een beautynoob. Vaker doen zou ik zeggen

 • Prachtig! Alleen niet die datum is een beetje vaag want bij onze parfumerie liggen ze al een maand

 • Beautiful ooglook! Wauw!

 • Ik vind de kleuren niet zo mooi als ik het zo zie. Wel mooi aangebracht zeg!

 • Ik vind dit soort artikelen een van de leukste! Het is zo heel leuk en makkelijk te volgen :D Vind de look ook erg mooi geworden!

 • staat je heel goed!

 • Meh. Mooi gedaan, maar ik vind de look maar onflatteus eigenlijk. Snap het discoidee wel, maar ik had al het gevoel dat dit geen geweldige kleurencombo zou zijn. Ben niet vies van een kleurtje maar dit vind ik erg paas-achtig.

 • Fantastisch dat jij dit zo duidelijk en met goede foto’s kunt uitleggen! Ik zou de kleurencombinatie niet zo snel zelf kiezen maar het pakt verrassend mooi uit! En ik ga zeker deze crease-methode eens uitproberen want ik heb soms toch wat moeite om zo een look te creëren, zeker als ik een kleur op het ooglid en een in de crease gebruik waar nogal wat contrast tussen zit.

  Ik vind trouwens jouw artikelen altijd zo perfect af. Of het nu een how-to is, een review of eender wat, ieder artikel op je site is gewoon van hoog niveau. Misschien heeft het wel te maken met het feit dat je altijd geboeid bent geweest door schrijven en je opleiding journalistiek. Maar ik denk dat jij ook gewoon keihard werkt omdat je echt zo een hoog niveau wilt aanhouden. Je mag er terecht trots op zijn.

 • Supermooie look! Ik hou echt enorm veel van paarse oogmake-up!

 • Deze kleurtjes spreken mij niet zo heel erg aan, maar ik vind de look wel erg mooi. Handig uitgelegd ook : )

 • wat een prachtige look!

 • Wauw wat mooi zeg! Ik zou het zelf denk ik alleen niet durven dragen, val altijd weer terug naar basic make up

 • Echt leuk gemaakt, staat je heel erg mooi!

 • Lekker vrolijk! Voor mij is het net iets te veel paars en te weinig geel en zwart, maar daar kun je natuurlijk nog van alles mee experimenteren.

 • Dit zijn misschien niet helemaal mijn kleuren. Maar wat een goed artikel , prachtige foto’s en duidelijk uitleg :D

 • Eigenlijk best een makkelijke look, maar hij ziet er heel chique uit!

 • Nathalie H.

  Oh leuk! Staat je goed… :-)

 • Mooie ooglook,hij staat je prachtig!

 • hele mooie look! wel apart dat je die paletjes al bij mij in het dorp in de kruitvat kan kopen? ben er net geweest, bijna alles was al uitverkocht!

 • Wauw, mooi!
  Opvallende kleuren goed gecombineerd met elkaar zodat het toch draagbaar is voor overdag. Gaaf!

 • Echt een mooie ooglook ik zou het zelf denk ik niet durven :blush: Maar wat doe je dat je wimpers zo mooi krullen, als ik het zelf doe dan zijn ze wel gekruld en als ik er dan mascara op doe zijn ze weer recht. Ik vind dit echt irritant dus kun je me please zeggen wat je geheim is ;)
  :*

 • Staat je erg mooi! Ik denk dat het bij mij eruit zou zien alsof ik een blauw oog heb..

 • Wauw, ik reageer bijna nooit maar kan het nu niet laten! Wat een mooie look!

 • Heel handig dat je dit uitlegt. Ik vind het super omdat ik door beautyblogs wel weet wat je moet kopen en wat goede pigmentatie heeft, maar ik heb nog steeds niet door hoe je het op moet brengen. Dit vind ik dus heel handig.

 • Priscilla

  Wauw! Mooi zeg, normaal zou ik niet snel zulke kleuren gebruiken maar ga het toch proberen denk ik! Hoe duur zijn deze?

 • Erg mooie looks heb je ermee gemaakt, ze zien er qua pigmentatie en kwaliteit goed uit!

 • Erg mooi!

 • Leuk om weer eens een look te zien! Ik ben dol op paars en vind de look erg geslaagd :blush:

 • Mooie look!

 • Mooie look!

 • Prachtig gedaan! Dat paars staat je goed!

 • Wauuuuuw waauuw waaaauw dit vind ik echt heeeel mooi :O !!
  Super gaaf en goed uitgelegd ook,
  Dankjewel :)!

 • Wauw, erg mooie look zeg! :D

 • Staat je heel erg mooi!!

 • Ziet er mooi uit én erg simpel. Nice!

 • Mooi gedaan! Bij het zien van het Disco Smoking palette, vroeg ik me al af hoe ik het geel zou gebruiken. Jij hebt dat echt heel mooi gedaan.

 • Ik zou de combinatie inderdaad niet denken, maar wauw ik vind het heel mooi. Goed stap voor stap uitgelegd, met als resultaat een prachtige look!

 • mooi! en echt handig! van mij mogen er best vaker ooglooks met zo’n uitgebreide how-to komen!

 • Mooie look! Staat je erg goed trouwens

 • wauw sinds vanmorgen was ik al nieuwschierig, het is geweldig!

  je maakt ooglooks die moeilijk lijken zo simpel als we dit lezen…ik denk dat iedereen met een btje oefening dit wel kan^^

 • Wat een prachtige look! Wauw :)

 • Jij maakt alijd zo’n leuke looks- legt goed uit met foto’s,
  Stap voor stap! Heel duidelijk. (: :love:

 • Wauw wat een mooie ooglook!!

 • Mooie look, toch weer eens wat anders! De paarse oogschaduw is trouwens lovely. :) Jaaaj, voor geel op het ooglid! Zelf draag ik ook okergeel op mijn oogleden, echt een eyecatcher in combinatie met blauwe ogen. :D

 • awesome look :D

 • Oh wauw, dit vind ik erg mooi zeg :D
  Lekker colourful and playful, maar niet té weet je wel. Het is nog wel erg draagbaar!

 • Dit is echt mooier dan verwacht :) I like!

 • Hele mooie ooglook en een fijne uitleg! :)

 • Mooie ooglook :D x

 • Wauw mooie look!

 • Ik wou dat ik morgen ochtend voor mijn eerste schooldag nog even bij je langs kon komen om me op te laten maken. :) Ik heb deze kleurtjes hier ook wel liggen, dus ik denk dat dit het morgen wordt. :)

 • In Den Haag liggen ze al een tijdje in de winkel. Ik zou zelf graag die bruin/bronze willen proberen

 • Leuk dat je een verrassende look maakt, namelijk niet met de bronze kleuren, maar met opvallendere kleuren! leuk! En handige eerst je crease tip!
  xxx

 • Leuk gedaan! :)

 • Ik hou meer van een paars knallende kleur (nog niet de perfecte gevonden), deze neigt ook weer héél licht! Misschien, omdat je ‘m niet zo heftig aan bracht – maar misschien is ie ook niet heftig, haha! Je hebt er echt een goede look verder mee gemaakt. Love purple! :”)

 • Hmmm, vind de kleurtjes niet zo mooi. De look is dan wel weer geslaagd.

  Alleen ik vind je wenkbrauwen hier wel erg slordig gedaan :(

 • goed uitgelegd zeg!! alleen de kleuren vind ik niks

 • Da’s toevallig!
  Ik heb vandaag een soortgelijke look gedragen, ik had goudkleurig op m’n bewegend ooglid en paars in de crease, leek me wel mooi bij mijn groene ogen :P

 • Ze liggen hier al 1/2 weken in de winkel haha.

 • Wauw super loook! Dat het zo simpel uitgelegd kan worden zonder dat er een filmpje voor gemaakt hoeft te worden! En het staat je ook heel mooi. Je bent echt een inspiratie! (:

 • Hoi Cynthia,
  Ik las op Twitter dat je zocht naar middeltjes tegen eczeem. “Vet houden” is inderdaad het
  motto!
  Ik ben zelf arts en heb soms last van droge eczeemplekjes: dan smeer ik het een aantal keer in met Lemony Flutter: werkt ook fantastisch!
  Groeten :)

 • Dit staat erg mooi bij je, Cynthia! Vooral die paarse kleur vind ik erg mooi bij je ogen passen. Hele duidelijke uitleg heb je ook gegeven, vooral die tip over de crease zal ik eens gaan proberen of dat werkt bij mijn ogen. Ik vind de uitleg met foto’s ook duidelijker dan een filmpje, want zo zie je heel goed waar je alles aanbrengt! Ga zo door! :hihi:

 • Weer eens een look, leuk! Paars is zo’n mooie kleur

 • Staat je prachig maar het is niets voor mij.ik ben meer van de bruine en ,taupe kleuren dit is me te knal.
  Maar leuk hoe je laat zien hoe je het precies doet dank je .

 • Ik vind de kleuren juist wel mooi. Niet zo standaard. Je hebt het heel duidelijk uitgelegd, misschien gaat het mij nu ook eens lukken.

 • Zou t nooit uitkiezen maar t staat je prachtig

 • Wow, wat een prachtige look!!

 • Wat een leuke look! Lekker kleurrijk en vrolijk! :blush:

 • Het staat je prachtig!! op de voorlaatste foto sta je heel mooi!Dit soort artikels vind ik zo leuk! Gisteren avond heb ik je techniek al toegpast!!!

 • mooi gedaan, zou het alleen niet zo durven dragen denk ik

 • Ik begin steeds met de lichtste kleur, en ga dan pas verder naar de crease. Dit ga ik ook eens proberen! Ik had graag gezien dat je alle kleurtjes gebruikte, omdat het me een speciale combinatie lijkt die ik niet meteen zou aandurven, maar dit is ook een duidelijke, goede uitleg met mooie foto’s :-)

 • Moooooiiii! Goed uitgelegd, ga em proberen met rood en goud..

 • oh zoveel kleuren staan je prachtig Cynthia! Draag je dit soort kleuren zelf ook overdag? Heel prettig en simpel uitgelegd, dankjewel! :)

 • perfecte herfstlook!

 • wauww die kleuren lopen echt heel mooi in elkaar over! mooie look!

 • Wat is de prijs van dit prachtige palette?

 • Wauww, wat ziet dit er mooi uit! Ben normaal niet van de kleur op m’n ogen, gebruik liever nude kleurtjes en bruin, maar dit ziet er supergaaf uit! :inlove:

 • `Mooie ooglook!

 • Mooie look zeg, en lekker duidelijk uitgelegd! Ik doe mijn crease altijd pas op het laatst, zo leer je nog eens wat… :love:

 • Ontzettend mooi, :inlove:

 • Ben er allergisch voor. Ik heb de e2 nude lingerie. Hij staat geweldig totdat ik alles er af gehuild heb. Echt jammer.

 • Ligt het aan mij, of heb je de color bugs in dezelfde kleuren in je haar aangebracht? Leuk detail! :)