Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Ik vertelde je al over de Lumi Magique foundation van L’Oréal, waar ik heel enthousiast over was. Vandaag ga ik de twee andere Lumi Magique producten reviewen: de Pure Light Primer en de Concealer.

De drie producten uit de Lumi Magique lijn zien er prachtig uit zo bij elkaar. Qua design zijn ze mooi op elkaar afgestemd, vooral het rosé goud komt in elk product terug. Mooi!

Eerst ga ik de primer aan je laten zien. Wat L’Oréal er over zegt:

L’Oréal Paris pioniert met een lichtversterkende primer die je alleen, of als extra verhelderende basis onder Lumi Magique Foundation kunt aanbrengen. Het complex van Andersen Liquid zorgt dat de teint wordt verlicht op een natuurlijke manier. Een verfrissende emulsie met een lichtgewicht textuur en een zijdezachte finish met tot 8 uur lang hydratatie.

Oftewel, een basis die je huid oplicht en extra glans en highlight geeft. Deze kost €13,99 voor 20ml, best prijzig. Hij bestaat vooral uit siliconen, wat met veel soorten basisproducten zo is.

En zo ziet het er uit! Heel vloeibaar en vooral veel glans.

Uitsmeren…

Dit is het effect op de huid. Een subtiele glans. Mooi! Het voelt ook lekker aan, zacht, en het maakt mijn huid wat gladder. Het doet me heel erg denken aan de Estée Lauder Idealist Serum.

Op deze foto draag ik helemaal niks.

Hier draag ik alleen de Lumi Magique Primer. Je ziet dat het mijn huid stralender en glanzend maakt. Het effect op zich vind ik niet zo bijzonder maar in combinatie met en foundation vind ik het wel erg mooi.

Lumi Magique Primer + Lumi Magique Concealer onder mijn ogen + Lumi Magique Foundation. Je ziet dat er een mooie glans op mijn huid zit, dat komt door de primer.

Lichtjes afgepoederd met MAC Prep + Prime Transparant Finishing Powder Pressed. Nog steeds zie je die mooie healthy glans!

De combinatie van de producten maakt mijn huid supermooi, stralend en glad. Maar die glans die je ziet, komt echt van de primer. Het zorgt er ook echt voor dat mijn make-up langer blijft zitten. Ik vind het effect heel erg mooi! Het is heel natuurlijk, het lijkt alsof ik – zoals L’Oréal dat ook zegt – van binnen uit straal. Wel vind ik €13,99 voor 20 ml veel geld. Dit heb je heel snel opgemaakt.

Dus: een heel mooi fijn product, maar wel een beetje aan de dure kant.

Nu de Lumi Magique Concealer. Wat L’Oréal hier zelft over zegt:

Dit stylish pennetje is een onmisbaar make-upaccessoire om de ‘lichtvangers’ in het gezicht extra te benadrukken; of juist donkere schaduwen direct te laten verdwijnen. Zet een lichte touch rondom de ogen om donkere kringen of andere tekenen van vermoeidheid te verdoezelen en de blik in no time stralend te maken. Ideaal om alle plekjes nog even extra te corrigeren, terwijl de natuurlijke helderheid van de teint intact blijft.

Dus: een concealer met lichtreflecterende deeltjes. Deze kost €12,49 en is verkrijgbaar in drie kleuren. Een mid price voor een concealer. Ik heb trouwens kleur 02, die is voor mij net ietsje te licht.

De concealer op mijn hand.

Blenden… hij is vrij dun zoals je ziet, dat werkt fijn.

Deze concealer geeft een mooie subtiele glans.

Geen make-up op.

Aanbrengen met het kwastje…

…en met de vingers uitgewerkt. Hij dekt niet super goed, maar geeft wel een mooie highlight. Blend ook makkelijk. Is geschikt voor meiden die een medium dekkende concealer willen die het gebied rond de ogen wat oplicht. Ik vind het een fijne concealer, maar persoonlijk heb ik zelf liever een meer dekkende concealer.

Dit is de complete look met de Lumi Magique Primer, Lumi Magique Concealer en Lumi Magique foundation.

Ik ben erg te spreken over de drie Lumi Magique producten van L’Oréal. Ze doen wat ze beloven, zijn kwalitatief erg goed en erg fijn in gebruik. Het enige product wat ik niet heel vaak zal gebruiken is de concealer. Ik ben wel gek op de foundation en de primer. Check trouwens de losse uitgebreide review van de foundation hier.

Lumi Magique Primer €13,99

Lumi Magique Concealer €12,49

Lumi Magique Foundation €16,99

112 Reacties

 • Apart zou ik ze niet snel aanschaffen, maar het totaalplaatje maakt me dan toch aan het twijfelen! Ziet er goed uit :-)

 • Die primer ziet erg goed uit! Alleen jammer dat je niet zo veel krijgt voor je geld. :(

 • Ik vind t een beetje prijzig, ik zou dat er niet voor uitgeven. Ik draag ook niet superveel make up

 • Ik heb een vraag over concealer in zo’n pennetje:
  je ziet dat heel vaak, maar dat kwastje wordt toch vies en hard al na 1x gebruiken? En dan werkt het toch niet meer fijn? Het lijkt mij dat die haartjes zo gaan verkleven, zeker na langere tijd
  ik zag laatst ook op een blog nagellak in zo’n pennetje, dat lijkt me helemaal een smeerboel worden…

  • Ik heb de touche éclat van YSL, en hij is in elk geval nog nooit gaan kleven of hard geworden. Hoe dat komt weet ik niet, maar als je altijd je dopje terug op de ‘stift’ zet kan er geen lucht aan, en zal het dus minder snel uitdrogen denk ik?

   • Ik heb een concealer met een kwastje en heb daar totaal geen last van! Geen idee hoe het schoon en zacht blijft maar gelukkig is het wel zo anders was het zeker irritant.

 • Jammer dat de concealer niet meer dekkend is, dan had ik ‘m moeten hebben. Primer heeft in ieder geval mijn interesse gewekt!

 • Hmm ik had meer verwacht van die concealer! Ik wil nu zo graag de Maybelline eye erase alleen ik kan hem nog nergens vinden! :( Cynthia, weet jij wanneer die te koop is?

 • Ik vind de verpakkingen erg mooi en de primer spreekt me zeker aan : )

 • Die concealer staat echt hooog op mijn wishlist!

 • Die primer klinkt fijn! De rest past waarschijnlijk toch niet bij mijn huidskleur, dus die ga ik niet proberen.

 • Hmm, ben op zich nog wel benieuwd naar die concealer!

 • Ik vind dit echt zoooo erg glimmen..
  Dit vind ik geen gezonde ”glow” meer. :zzz:

  Maar goed dat we het nu weten voordat we massaal gingen testen!

 • Ziet er goed uit!

 • Wauw, die primer ziet er echt best wel cool uit!

 • Ziet er goed uit! Die primer lijkt me wel wat. Vind hem alleen erg veel weg hebben van de MAC prep n prime….. verdacht :)

 • De link onderaan, naar de review van de foundation werkt niet.
  Ik vind het in geheel er mooi uitzien (primer+concealer+foundation+poeder) maar vind de primer te glanzend.

 • Deze producten in combinatie zijn wel echt prachtig! Je hebt echt een mooie gezonde gloed! Ik gebruik altijd Max Factor en voor speciale gelegenheden/weekend Dior misschien is dit een leuke vervanger voor mijn Max Faxtor! :inlove:

 • wow ziet er goed uit! x

 • De link onderaan, naar de review van de foundation werkt niet.
  Ik vind het in geheel er mooi uitzien (primer+concealer+foundation+poeder) maar vind de primer helaas te glanzend.

 • De link onderaan, naar de review van de foundation werkt niet.
  Ik vind het in geheel er mooi uitzien (primer,concealer,foundation,poeder) maar vind de primer helaas te glanzend.

 • De link onderaan, naar de review van de foundation werkt niet.
  Ik vind het in geheel er mooi uitzien (primer,concealer,foundation,poeder) maar vind de primer helaas te glanzend..

 • Wauw, je huid ziet er supermooi uit met die gezonde glans zo! Ik ben nu wel heel nieuwsgierig geworden naar de producten, al wil ik liever niks van L’Oreal kopen vanwege de dierproeven.

 • Die primer is naaiz! Heb je ook echt het idee dat je make-up er langer door blijft zitten, want dat is namelijk wat ik toch de belangrijkste functie van een primer vind. Voor die glans gebruik ik anders wel strobe cream ;)

 • Welke concealer (beetje budget) raad je aan, want ik heb die van essence en de substansie lijkt verdomd veel op deze (alleen dan zonder lichtdeeltjes haha) maar die vind ik zelf ook niet dekkend genoeg.. Dus wat is een goeie dekkende concealer?
  Je word trouwens met de dag mooier!

 • Wat is jou huid toch ongelofelijk gaaf, geen onzuiverheden te bekennen! heb je toevallig niet wat geheime tips&tricks voor ons haha

 • Zo’n primer/base met lichtgevende deeltjes heeft Catrice nu ook!

 • Ziet er goed uit allemaal! Goede combi. Het uiteindelijk plaatje ziet er ook natuurlijk uit, niet alsof je een hele berg makeup op hebt.

 • De primer lijkt me wel een leuk product, maar misschien toch een beetje duur en ook wil ik niet elke dag zo ‘stralen’.
  Dan liever mijn Nars Albatros highlightpoeder er apart erbij als extra stapje.

 • Wat is rosé goud toch mooi, alleen het feit dat ze die kleur hebben gebruikt in de verpakkingen, steelt mijn hart al! :inlove: Jammer, dat de producten zo prijzig zijn, anders zou ik zeker overwegen om de primer aan te schaffen. De foundation is mij net iets te aanwezig. Is deze ook vergelijkbaar met MAC’s Skin Brighting Serum?

 • Ik had wat schrik dat de primer wat te glimmend ging zijn, maar hij staat je eigenlijk echt goed. Idd een mooie gezonde gloed :).

 • Het effect van de primer is super mooi ! Nou moet ik hem ook hebben :d !

 • Misschien dat ik hier eens voor ga kijken als er een aanbieding is zoals 50% korting, want dit vind ik te duur. Het ziet er wel errrrg mooi uit!

 • Ik sla over. Ben doodsbang voor dingen met lichtreflecterende deeltjes (glitters!) en ik draag ook niet zo veel foundation er over….

 • Die primer ga ik zeker eens proberen! Jammer dat de concealer niet genoeg dekt… In combinatie met de foundation ziet je huid er gewoon stralend uit, maar wat me opvalt is dat jouw huid er ook supermooi uitziet zonder iets van make-up. Ik ben daar zó jaloers op ;)

 • mooi effect hoor! bij die foto zonder verdere look dacht ik dat ie wel erg oranje was, maar met ooglook etc erbij is ie erg mooi!

 • Ik vind de primer echt heel erg mooi uit zien op je huid:D

 • De primer ziet er mooi uit! alleen ik denk dat de concealer niet heel goed zal zijn voor mensen met hele erge wallen. Best jammer.

 • Dat ziet er goed uit! De primer lijkt me erg fijn, ik vind het een erg mooi effect geven!

 • Ik vind het er op jou gezicht echt super mooi uitzien!!! Geeft zo te zien een hele mooie glans!

 • Primer ziet er goed uit. De concealer wat minder vind ik!

 • In een vorig artikel dat je ook zulke voor en na foto’s liet zien had je ook al andere make-up op gedaan, iemand merkte op dat ze het liever naturel zag (alleen het product waar het om gaat) en ik was het met die persoon eens.

  Dit is dus een goed voorbeeld dat je comments leest, je hebt nu de rest van je make-up nog niet gedaan, en ik vind dit veel beter omdat ik meer focus op je gezicht dan op de prachtige ooglooks. Dus bedankt en ik vind dit fantastisch!

  • Lief dat je dat opmerkt :) ik lees en onthoud (en verwerk als het mogelijk is) alle feedback!

   • Had alleen niet zo heel goed gekeken, je ooglook was ook al klaar maar niet zodanig dat die direct opviel. Blijft alsnog een compliment dat je comments gebruikt:)

 • Lijkt voor mij met mijn vette huid helemaal niks! Maar voor een droge huid is het wel mooi.

 • Bij Kruidvat is deze week alle L’Oréal 2e halve prijs.. Voor diegene die het zo te kostbaar vinden.

 • vind het wel erg glimmend/shimmering.. vooral die primer. nee niet mijn ding.

 • Ziet er allebei goed uit! Die primer zou ik best wel willen hebben :)

 • ziet er echt mooi uit :)

 • Ik vind het teveel glimmen, waardoor het eerder vettig lijkt.

 • Ziet er heel fijn uit! Maar ik vind het toch wat aan de dure kant :)

 • Ik vind dit niet echt helemaal healthy glow, vind het meer beetje oliëg (?) / vettig lijken, beetje té voor mijn gevoel. Maar kan ook door de foto komen!
  Die concealer lijkt me wel fijn!

 • ik ben toch geen fan, een beetje te weinig subtiel naar mijn mening

 • mmmh een beetje te shiny :blush:

 • Ziet er goed uit! Ik zou de producten niet apart kopen, maar in combinatie vind ik ze super lijken. Een mooie aanvulling op de foundation.

 • Ziet er mooi uit, de foto met alles op!

 • Ik vind de primer erg lijken op de basis van de limited edition the hidden world van Catrice! ‘Illuminating base’
  zelfde effect moet ik zeggen. Zelfde dunne mooie substantie!

  Wel leuke producten moet ik zeggen. :love:

 • Ziet er goed uit, ik ben wel benieuwd!

 • Leuk! Alleen vind ik die foundation echt té bruin lijken op de foto.. (misschien is het in ‘real’ niet zo)

 • Wauw het ziet er echt prachtig uit, de gloed is ook mooi!

 • Die primer ziet er goed uit!

 • meid, wat heb jij een prachtig huidje !

 • Zou je die primer kunnen gebruiken op plaatselijk je jukbeenderen ofzo te highlighten?
  Want ik gebruik geen foundation maar die gezonde glans wil ik wel :P

 • Ik zag in de winkel een BBcream van Lumi Magique. Komt hier nog een review over?

 • Wow die primer is wel erg ‘shiny’ en ‘shimmery’… niets voor mij denk ik. Hoewel ik wel erg benieuwd ben naar de foundation uit deze lijn :)

 • Ohhhh waarom kom ik op elke beautyblog producten tegen die ik MOET hebben? Ik ga over een weekje naar Londen! Die highlighter ziet er gorgeous uit, echt héél mooi. :inlove: Op dit moment gebruik ik bijna geen highlighter, maar in de zomer vind ik het altijd supermooi. Is deze highlighter ook geschikt om een beetje met je foundation te mengen in de zomer?

 • Kijk dit vind ik nou mooi nu eff wachten op een l’oreal aanbieding bij t kruidvat de prep&prime heb ik ook gekocht vind m zo mooi deze komen op mijn verlanglijst mijn catrice is nog niet leeg

 • Ziet er super uit!

 • hallo!
  Ik ben onlangs ook een blog begonnen. zouden jullie eens een kijkje willen nemen?
  dank je!
  http://littlemisssunshine-elena.blogspot.com/2012/01/zelfbeeld.html

 • In hoeveel kleuren is die concealer? Hij lijkt mij wel fijn, zoiets heb ik ook van Gosh :lol:

 • Niet echt een product voor mij

 • wanneer maak je weer eens een filmpje. was me net aan het bedenken dat ik me je laatste filmpje niet eens herinner, toen ging ik zoeken en je laatste filmpje is al meer dan een maand geleden…. :zzz:

 • Super tof resultaat gave huid!

 • Op de laatste foto zie je er zo mooi uit!

 • is de primer vergelijkbaar met de mac prep + prime,
  want ivm dat product is het dan niet duur omdat je voor mac 26 euro betaald voor 30 ml

 • Het is allemaal wel prijzig voor een merk dat je bij de drogisterij haalt. Die glow ziet er wel mooi uit, ik denk alleen dat op mijn vettige huid dat niet zo mooi zal staan.

 • Oh heerlijke producten! :love:

 • Erg mooie producten, mooie foto’s ook!

 • prachtig! echt waar, heb je bij meerdere primers gehad dat je huid er zo mooi glanzend uit zag? of is dit zegmaar nu wel een van je favoriete? ben erg benieuwd!
  xxx

 • Hoi Cynthia

  Ik heb een vraagje over de foundation hij is er in maar 5 tinten had ik gelezen dus beperkt..
  Ik vroeg me af of de donkerste kleur voor mij geschikt zou zijn ?
  Ik ben een Mac NC45 en MUFE HD foundation # 173

  Xx

 • Mooie producten :love:

 • Ik ben op zoek naar een goed dekkende en toch natuurlijk ogende concealer. Ik gebruik zelf geen foundation, maar onder mijn ogen heb ik altijd enorm blauwe kringen. Ik gebruik nu een concealer van de Etos, en die doet het wel redelijk alleen is ‘ie wat vlekkerig en poederig soms. Heeft iemand een tip? Overigens vind ik 12 euro al duur, heb echt niet zoveel te besteden!

  Dus weet iemand een goede dekkende niet al te dure concealer voor onder de ogen?

 • Ik denk dat L´oreal een hele goede set doet met deze lijn. Het komt van dezelfde fabriek als Lancome wordt gemaakt en ik denk zelfs dat ze deze lijn onder Lancome hadden kunnen verkopen voor meer geld.

 • Mooi!
  Ik heb gisteren de Lumi Magique foundation van L’Oréal gekocht, nadat ik jou foto’s ermee zag dacht ik, ik MOET even gaan kijken. De 2e was voor de halve prijs dus ik heb er gelijk 2 meegenomen!
  De primer ziet er ook super uit, concealer gebruik ik nooit.

 • Wat heb je een mooie ooglook op de foto’s zeg!
  Het zou leuk zijn als je daar iets meer over zou willen vertellen (welke producten je gebruikt en hoe je dat hebt gedaan)

  Wat zie je er trouwens altijd mooi uit :)
  Ook zonder make-up.

 • Charlotte

  Leuk artikel!! Ik vind je blog écht goed, veel beter dan die van Mascha, to be honest. No offence hoor, maar ik vind jouw blog gewoon veel professioneler en je ziet dat je met liefde aan je artikels werkt! :)

 • ik heb een vraagje: Voelt dit niet heel erg zwaar op je huid?

 • Mooie producten! Ben er nu wel benieuwd naar, vooral de primer! :)

 • De concealer/highlighter vind ik erg fijn. Zeker als je niet veel onder je ogen nodig hebt, maar er toch wat frisser uit wil zien :D

 • Op dit moment heeft Catrice een limited edition lijn waar een illuminating base in zit, deze heb ik en doet mij erg denken aan het product wat jij hebt getest! Misschien een leuke tip voor de meiden die 14 euro teveel vinden voor een primer? :idea:

 • Wat enn mooie producten zijn dit! Ik ga dat zeker onthouden. Catrice heeft ook een basis in een van de limited editions die er op lijkt. Het doet me ook een beetje denken aan de Mac Strobe Liquid. De prijs is wel wat hoog voor de inhoud maar geeft wel een mooi resultaat. Het staat je erg goed!

 • Waaw, die primer is te gek. Die ga ik me ook halen denk ik

 • Op foto vind ik het eigenlijk veel te glanzend, helemaal niet naturel … Zal niets voor mij zijn!

 • Wat zie je er prachtig uit ..

 • Ik zou echt heel graag willen weten welke etos fillialen de concealer en primer verkopen, dit is namelijk niet overal het geval.
  Weet iemand waar je dat kan vinden?

 • Oke, dan ga ik daar zeker even kijken, bedankt. :)

 • Ik heb gezien dat in de folder van de Etos de foundation te koop is, maar ben bang dat de concealer en de primer er niet zijn. Weet je misschien waar ze te koop zijn dan ? :blush:

 • in hoeverre is de magique concealer vergelijkbaar met de touche eclat van ysl?? Ik heb zelf die van ysl ooit gebruikt maar vond hem meer een highlighter tegen vermoeiende ogen dan een echte concealer. Als de loreal vergelijkbaar is wil ik het wel weer een keer proberen. weer een xtra stap in mn dagelijks routine haha

 • Mehh dit is echt veelste duur voor mijn doen

 • Hee,
  Leuk artikel! Ik heb alleen even een vraagje, waar heb je de primer vandaan? Kan hem namelijk nergens vinden.

 • Wat een prachtig gaaf huidje! Geen enkel pukkeltje.
  Hmm ik denk dat ik de primer en concealer wel ga testen.

 • Kun je deze primer en foundation ook op een vette huid gebruiken?
  Tot nu toe heb ik nog geen foundation kunnen vinden die het de hele dag volhoud bij mij zelfs niet met een primer. Mijn MAC foundation blijkt juist geschikt te zijn voor een droge huid dus dat is best zonde. Heb je tips hiervoor?

 • Wat een mooie oogschaduw draag je! Het valt mij op dat je deze oogschaduw wel vaker draagt. Zou je me willen vertellen welke je gebruikt?

 • Ik heb ze vandaag gekocht.. Ik ga het seffens uitproberen ;)