Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Kerst is in zicht. Ik merk dat door twee dingen: in mijn straat brandt ’s avonds de kerstverlichting al én veel cosmeticamerken komen met speciale kerstcollecties. Dé kerstcollectie waar veel mensen elk jaar met smart op wachten is die van Lush, vol heerlijke producten om je lichaam mee te verzorgen. Kijk je mee naar de producten die ik geprobeerd heb?

De hele kerstcollectie van Lush is enorm. Maar echt énorm. Elk jaar hebben ze een lijn met onwijs veel producten. Die kan ik niet allemaal testen, maar je kan ze sowieso bekijken in de Lush webshop.

Ik kan niet alles testen, maar wel een deel!

‘Mijn’ collectie Lush kerstproducten. Het doosje met spullen stond een tijdje in mijn woonkamer en het rook er constant als een Lush winkel! Heerlijk. Alles ziet er ook zo leuk en ‘ambachtelijk’ uit.

Eerst de Golden Wonder Bath Ballistic. Deze is in de vorm van een gouden cadeautje en ruikt lekker zoet, fris en citrusachtig naar sinaasappel, cognacolie en limoenolie. Heel oppeppend, lekker om ’s ochtends in bad te gebruiken. Een Bath Ballistic is gemaakt voor één bad en laat je badwater heerlijk ruiken en maakt het reinigend en verzorgend. In Golden Wonder zit bijvoorbeeld sinaasappel olie, cognac olie en gardenia extract. Het leuke aan Golden Wonder is dat er glitters in verstopt zitten, die zie je pas wanneer je er een bad mee neemt! Superleuk als cadeautje. Deze kost €6,95.

Santa’s Sack! Ik moest eerst drie keer kijken voor ik zag wat dit precies was, maar het is dus een zak met twee cadeautjes er in. Haha! Het is een Bubble Bar, deze verkruimel je onder stromend water voor een bad vol bubbels! Deze probeerde ik uit toen ik in Frankrijk was. Ik wist alleen niet dat je hem twee tot drie keer kan gebruiken, ik verkruimelde hem gewoon in één keer helemaal onder het stromende water. Oeps! Nou ja, heerlijk was het wel! Deze ruikt vooral onwijs lekker, heel ‘warm’ en ‘gezellig’, naar tonka en neroli. Naast dat een Bubble Bar zorgt voor bubbels, is ‘ie ook lekker zacht en verzorgend voor je huid. Santa’s Sack bevat bijvoorbeeld glycerine, neroli olie en tagetesolie. Dat merk ik echt aan mijn huid! Na het badderen is mijn huid niet droog en trekkerig, maar juist zacht en gevoed. Heel fijn! Wel zit hier héél veel parfum in. Santa’s Sack kost €7,95 en je kan er drie baden mee nemen.

Nog een Bubble Bar, Rocket! Rockter ruikt naar kruidnagel, gember en ‘vuurhout’ en je kan er drie baden mee nemen. Je gebruikt hem iets anders dan Santa’s Sack: je houdt Rocket vast aan zijn touwtje en dan zwier je hem door je warme badwater tot je tevreden bent over de hoeveelheid schuim. Dan laat je hem opdrogen en kan je hem de volgende baddersessie weer gebruiken. Rocket kost €9,95.

Oehhhh, Candy Mountain! Doet me meteen denken aan Charlie the Unicorn… Deze ruikt onwijs zoet naar zoete snoepjes en je kan er twee baden mee nemen. Het is ook een Bubble Bar, dus je verkruimelt hem onder lopend water. Kost €4,95.

Een Bath Ballistic! Dit is So White. Deze bestond al, maar is veranderd. Hij ruikt lekker fris naar appeltjes, is groter geworden en bevat een Bubble Bar mix zodat er lekker extra veel schuim vanaf komt. Echter zegt Lush dat So White nog iets speciaals doet, maar dat ze dat niet verklappen. Ik heb hem zelf gebruikt, maar ik begreep niet helemaal wat de verrassing nu was… Of ben ik nu een beetje dom? Kan iemand me dat vertellen? Ik vind het een heerlijke Bath Ballistic trouwens, ruikt onwijs lekker fris, en kost €5,95.

Ponche is ‘punch’ in het Spaans, en dat is omdat deze douchegel net een lekker fruitige cocktail is! Bevat tequila, heel veel vruchten zoals guave, sinaasappel en pruimen, rietsuiker en kaneel, vanille en tamarinde. Ruikt heerlijk, lekker zoet, maar toch warm. Je ruikt vooral pruim, kaneel en mint, erg lekker!

Lush zepen en douchegels (en hun badproducten) bevatten helaas wel gewoon SLES. Ponche kost €8,95 voor een flesje van 100 gram.

Dit vind ik echt het leukste product van kerst 2012: Bubblebeard Bubble Bar! Waarom een baard (of beter, snor)? Omdat ‘ie dezelfde geur heeft als de Dirty scheercreme! Ruikt heerlijk naar terragonolie, sandelhout, lavendel en neroli. Terragon is friskruidig, sandelhout is warm en houtachtig en lavendel ruikt zacht en kalmerend. Heerlijk om in je bad te doen voor je gaat slapen. 

Hoe gebruik je Bubblebeard? Nou, je houdt hem gewoon zo onder je neus! Hihi… Nee hoor, je zwiert hem gewoon door je warme badwater tot je genoeg schuim hebt, en dan laat je hem opdrogen voor de volgende keer. Je kan Bubblebeard zo’n drie keer gebruiken en kost €9,95.

Nog een shower gel, Twilight! Lush had al een Twilight Bath Ballistic met een heerlijke lavendel-tonka geur. Deze is onwijs populair en dus besloot Lush er ook een douchegel van te maken! Deze douchegel is lekker rustgevend met lavendel, tonka en ylang ylang.

Het bevat lekker verzorgende bestanddelen, maar helaas ook SLES. Twilight kost €8,95 voor een flesje van 100gram.

Last, and indeed least… de Sandy Santa sugarscrub. Ik ben niet zo’n fan van Lush sugarscrubs omdat ik ze onpraktisch in gebruik vind, maar ook omdat ik ze veel te hard en grof vind voor mijn huid. Niet zo mijn ding dus. Wel ruikt Sandy Santa heel lekker naar warme Zuid-Amerikaanse olien en hij ziet er geweldig uit. Toch niet zo mijn ding. Kost €5,95 voor 100gr.

Hier word je wel vrolijk van, toch? Niet alle producten zijn mijn smaak of hebben mijn persoonlijke voorkeur, maar nu ben je in ieder geval wel op de hoogte van de Lush kerstproducten. Check ook hun shop, daar kan je echt alles bij elkaar vinden.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

xxxc Vichy Pureté Thermale

 

 

77 Reacties

 • Golden wonder lijkt me heel erg lekker! Sowieso ziet alles er echt uit om op te eten zo op foto’s, allemaal lekkere zoete schuimpjes haha ;)

 • Bezig Bijtje

  Kijk, hier word ik vrolijk van na een nacht vol onrustig slapende kindjes… Ben groot fan van Lush en mijn kindjes ook! Tijd voor een kijkje in hun webshop :-)

 • Ziet er heerlijk uit! Vooral de douchegels en de santa’s sack lijken me heel lekker :)

 • Wat een super cute producten! Vooral de snor is leuk ^^ . Lush heeft altijd zulke leuke kerstcollecties!
  xxx

 • Heerlijk! Ik was al even naar de Lush winkel geweest om te snuffelen, en het ruikt allemaal super lekker. En alles ziet er geweldig uit! Vooral Rocket vond ik leuk, met die linten eraan.
  Ik weet waar ik m’n kerstcadeautjes ga halen dit jaar! :love:

 • Ziet er allemaal zo lekker uit! Word hier hebberig van haha. Krijg nu zin in een lekker warm bad met een van deze producten!
  Liefs

 • Haha, eens met Bezig Bijtje! Fijn zo op de ochtend, de dag beginnen met deze collectie van Lush! Ik vind Santa Snack er ook wel raar uit zien.. toch wel een beetje onduidelijk. Maar alle producten klinken zo lekker. Ik ben dol op Lush! Vooral Bubblebeard vind ik leuk, lekker origineel. In het begin had ik echt zoiets van wtf, snor.. kerstmis uh?! Maar als je aan de kerstman denkt is het best logisch.

 • Lijken me heerlijke producten!

 • Heerlijke producten idd. Ik ben aan het begin van de maand bij een VIP avond van Lush geweest waar alle nieuwe kerst producten gepresenteerd werden. Ik denk dat de verrassing van So White het roze binnenstuk is wat eruit komt? Ik heb zelf Ponche, Twilight en een massage bar gekocht. Zo heerlijk vind ik die en in de kerstcollectie zit er eentje met Jasmijn geur en dat vind ik zo heerlijk.

 • De douche gels hebben mijn voorkeur :)

 • Van de witte bal verkleurd het water niet wit maar roze volgens mij :) dat is de verassing.

 • Charlieeeee let’s go to candy mountain Charlie!

 • Die Bubblebeard, oh my god! Die moet ik gewoon hebben, ook al heb ik geen bad :D
  Die foto dat je ‘m als snor hebt is schattig haha! :D
  Die Candy Mountain bubblebar klinkt ook yum :D Oooh, wat hou ik van kerst!

 • Heb nog nooit wat geprobeerd binnenkort toch maar is wat bestellen

 • Heb net een heel stuk snowcake gekregen van me zus. Heerlijk@

 • Wat leuk. Pas ben ik voor de eerste keer naar de lush geweest. Wat ruikt dat heerlijk en het personeel is ook echt super aardig. Ik heb alleen niets uit de kerstcollectie gekocht. Ik stond wel even
  te twijfelen bij de bubble bar, maar niet meegenomen. Wel lemony flutter, een shampoo en snow cake. Met 2 samples van the godmother en whoosh!

 • Echt leuk om te zien, al ha dik alles al wel in het echt gezien! Haha

  ik vind het zoo zoooo jammer dat er geen Glogg meer is! :( Die vond ik vorig jaar zo lekker! Gelukkig heb ik nog lekker veel over van vorige jaar hahah! :)

  Verder vind ik dit wel allemaal echt heel leuk! ik ga denk ik wel die sugar scrub halen want ik ben daar juist wel fijn van!

  Ik weet niet hoe je ze grbuikt omdat je zegt dat je ze on praktisch vindt. Maar als je hem gewoon in een bakje doet en wat water er bij doet (voor dat je gaat douchen dus) en dan door roeren en stampen dan heb je gewoon een srub papaje. Ik vind dit zelf de fijnste manier en zo vind ik hem ook minder grof dan er zo mee over mijn huid te gaan! :)

  Haha sorry voor mijn lange comment! :sad:

 • Zulke mooie en heerlijke producten! aah lijkt me heerlijk dat je zown doos in huis hebt staan en dat je hele huis er naar ruikt :D

 • Wat een leuke vormpjes!

 • Lush maakt kerst nog zoveel leuker, terwijl kerst al leuk genoeg is!

 • Och, wat hou ik toch van Lush! Weer zulke prachtige producten.

 • Ik ben vooral benieuwd naar de douchegels

 • Ik vind de producten weer heerlijk en ‘fun’ zoals elk jaar met Kerst (of welke Lushcollectie dan ook). Twilight is echt m’n nieuwe favorietje en binnenkort op vakantie gaan alle badproducten mee ^^

 • Als ik dit soort dingen zie, vind ik het elke keer zoo jammer dat ik geen bad heb!
  Het klinkt allemaal echt lekker! :blush:

 • Het ziet er zo leuk uit, vooral die snor haha.
  jammer dat er bij mij in de buurt geen lush is.
  xxxc

 • Dit soort producten maakt dat ik een bad in mijn huis wil haha! Dan maar even terug naar mijn ouders :geek:

 • “Taragon” noem je in het nederlands gewoon dragon – je weet wel, een tuinkruid. Ik hou ervan, dus die bubblebeard lijkt mij wel wat!

 • Nu wil ik een bad,de producten lijken me heerlijk!vooral als het straks kouder wordt en je jezelf kan opsluiten in de badkamer lush in bad, maskertje op ogen dicht en even genieten

 • ah lush is one of my favorite brands :inlove: ik ga binnenkort ook weer een lading bestellen! Zelf wil ik graag de Snow Fairy douchegel, een paar bubblebars en wat producten van de nieuwe haarverzorging. Heerlijk!

 • Whaa geweldig! Vooral die snor, die komt op mijn wishlist als ik weer een keertje in Amsterdam ben! ^^

 • Eerlijk? Alleen al door hoe de producten eruit zien wil ik ze hebben! Ik heb geen bad, maar jemig, wat ontzettend leuk. Ik krijg bijna zin om mijn tanden erin te zetten, het lijken wel snoepjes.
  Vroeger kon ik zeggen: “het is maar goed dat er geen Lush in de buurt zit”, maar ja… Sinds ‘ie ook in Utrecht zit… Misschien binnenkort maar even naar die stad… Hihi.

 • Ik rook ponche laatst, wat een heerlijke geur!

 • Oh ik had eigenlijk nog nooit iets over Ponche gehoord.. But need it! Klinkt echt als iets wat ik lekker ga vinden :D. Leuke producten allemaal!

 • Het lijkt me allemaal zo lekker! Ik wil alles snuffelen en uitproberen eigenlijk hihi

 • Wat ziet het er weer gezellig uit zeg! Ontzettend leuk en lekker altijd de spullen van de Lush. Ben trouwens wel happy dat de snowfairy erweer is.

 • Wat een lekkere producten! Ik heb helaas zelf geen bad, maar neem naar een hotel wel altijd een bubble bar mee:)

 • Ooh ik hou van Lush producten! Ik ben helemaal verslaafd aan de winkel. Kan niet wachten om deze producten te testen ^^ Ze zien er heel erg leuk uit. Haha ze zijn altijd zo vroeg met Kerstmis, terwijl we nog maar net midden oktober voorbij zijn. Overal zie je al kerstdecoratie in de etalages van winkels! Ligt het aan mij of zijn ze er echt heel vroeg bij dit jaar? Die Bubblebeard moet ik echt hebben haha zo grappig! Ik had zo het idee om een kerstboom vol met Lush zeepjes te hangen… Maar mijn huisgenoten zijn er niet zo mee akkoord ^^ en mijn portefeuille ook niet denk ik! Leuk artikel :)

 • Altijd leuk die kerstproducten van Lush! Ik ben heel benieuwd naar die twilight douchegel!

 • Het zijn inderdaad heerlijke producten!
  De kadootjes in Santa´s sack zijn herbruikbare bubblebars, deze zwier je dus ook door het bad en verkruimel je niet onder de kraan, de ‘zak’ is een gewone bubblebar dus die verkruimel je wel onder de kraan ;)
  Het is dat het teveel kost om alles te kopen, maar anders was ik met bijna alles naar huis gegaan met de kerst VIP :love:

 • Heerlijke producten, eh :-) De Snow Fairy lijn is mijn favoriet.

 • Aaah hier houd ik zo van! Ik vind de kerstcollectie van Lush altijd het leukste!

 • Ik kwijl altijd weer weg bij de Lush Kerstcollectie. Binnenkort toch maar echt even zelf wat halen!

 • Mm een lijn om bij weg te dromen, wat een prachtige producten allemaal!

 • De badspulletjes van Lush zijn zo fijn, maar jammer genoeg heb ik geen bad :(

 • echt jmmer dat ik geen bad heb maar ja
  op het eerste gezicht vond ik die raket op een vikingmet 1 oog lijken :9 ik kwam erpas achter dat t n raket wastoen ik de naam las (oeps;p)
  xxx

 • Oeh, ik wil die Twilight douchegel!

 • Ponche leek me zó lekker! Ik ben dol op kaneel en pruim, maar eenmaal in de winkel rook ik eigenlijk alleen sinaasappel en dat is juist weer een geur die ik minder lekker vind. Ik heb natuurlijk wel Snow Fairy gekocht, mán wat is dat een heerlijke geur! <3

 • Die snor wil ik hebben, die is zo leuk! Lush ruikt altijd zooooh lekker. Mmm…

 • So white moet je tegen de rand van het bad gooien. En echt hard gooien. Dan ontploft hij en komen er 2 verschillende kleuren tevoorschijn. Ben naar de KerstVip geweest en mocht deze dus kapot gooien. Omdat ze zo’n klein bakje hadden vloog al het water over de rand na de explosie :P

  • Ponche heb ik nu al 3 500ml flessen van. Snow fairy heb ik er twee van 500 ml van. En Twilight heb ik één 250ml. Ponche is echt de lekkerste ooit! OOk hun nieuwe cleanser ‘Let the good times roll’ is heerlijk! En hij blijft in het vaste assortiment.

 • Heerlijke Kerst spulletjes van LUSH! Het mag het hele jaar wel verkocht worden :D

 • ik ben echt gek op de lush kerstcollectie!

 • Wat een leuke producten weer van lush, vooral bubblebeard!

 • @Milou; de Glogg douchegel is onlin wel verkrijgbaar!!! Wel in beperkte oplage geloof ik! ik verwacht vandaag mijn twee flessen glogg douchegel en 2 stukken snowcake! Lekker!

 • Wat een mooie producten :love:

 • Klinkt heerlijk als ik je post zo lees krijg ik echt zin om naar de lush nog eens een bezoekje te gaan brengen. :)

 • Ik zou willen dat ik wat vaker in bad kon! Door mijn eczeem droogt water mijn huid nog meer uit en kan ik dus niet lekker lang in bad met lekkere bruisdingetjes.. Jammer maar helaas

 • In looooooove

 • Dit is niet zo mijn ding. Ik snap het gewoon niet. Oke, schuim in mijn bad vind ik heerlijk. Maar een bath ballistic of bruisbal? Nee, ik snap gewoon niet wat daar leuk aan is.
  En om nu 6,95 te betalen voor een eenmalig te gebruiken ding? Nee, daar kan mijn hoofd echt niet bij.
  Helaas, lush is gewoonweg niet aan mij besteed.

 • Ik vind Lush echt heel cool en ik hou ook van de geurtjes, het liefst zou ik de douchegel kopen (dat gebruik ik het meest) maar mijn huid wordt zo ontzettend ‘squeeky clean’ en droog van! daar heb ik normaal niet zo snel last van maar bij de douchegels van Lush wel.. dat vind ik zo jammer! ben ik de enige? X

 • Wat leuk !! En het lijkt me ook heerlijk om te gebruiken.
  Alleen heb ik een vraagje…
  Ik ben best wel gevoelig voor bepaalde producten, ik kan bijvoorbeeld niet tegen badedas, daar krijg ik uitslag van.
  Nou durf ik eigenlijk de Lush producten ook niet zo goed te gebruiken, omdat ik dan bang ben dat ik daar ook uitslag van kan krijgen.
  Gebeurd dat vaker bij de Lush producten ?? Of valt dat wel mee ??

  Liefs, Maaike

 • Ik vond Twilight best wel tegenvallen, had verwacht dat ie veel zoeter rook! Ik heb wel twee zepen gekocht van de kerstcollectie en één van de gewone collectie :-) Love Lush!

 • Hahah, die foto met die snor :’) Ik houd echt van lekkere douche- en badspulletjes. Heeeerlijk om lekker te ruiken na het badderen of douchen :) Vaak leg ik die zeepjes van de Lush in mijn kledingkast, dan ruikt mijn kleding zoooo heerlijk

 • IK ben erg benieuwd om de geuren in het echt te ruiken. Ik ga volgende week naar lush!

 • Ik hou van Lush! En wat een leuke vormpjes en frutseltjes hihi. Echt Lush.

 • Ik vind Twilight zoooooo vies..:( Echt niet mijn ding!!
  Gelukkig vond mijn moeder hem wel oke.. dus heb ik hem cadeau gegeven aan haar:)

 • Ooh heerlijke producten van Lush :inlove:

 • Mijn alltime favorite Kerst product van Lush blijft Snowcake!! Snowglobe vind ik ook super lekker ruiken.
  The jelly Snowshowers vond ik ook altijd heerlijk, maar die is alleen nog maar als Retro product af en toe te verkrijgen.. :(

  Groetjes
  Deborah

 • Wauw.. lush producten zijn echt altijd zo mooi en ze ruiken zo lekker, maar ik heb er nog nooit iets van gekocht.. Ik vind het wat prijzig. Het brengt me wel al helemaal in de kerstsfeer. Misschien word het tijd om toch eens iets te kopen bij Lush =D :love:

 • Ik wil echt een keer wat van Lush proberen zeg, klinkt heerlijk allemaal! :love:

 • Hmmm heerlijk weer al die lekker producten :)

 • Geweldig, ik wil ook!! :)