Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Als er een doosje met Lush spullen binnenkomt, ruikt het bij mij in huis dagenlang lekker zoet naar zeep. Ik sleep de producten mee de badkamer in, naar het aanrecht, naar de vensterbank om foto’s te maken, op mijn bureau om er nog eens aan te snuffelen… En zo ook met de lente- en pasenproducten van Lush. Hmmmm…

Met elk seizoen en feestdag heeft Lush wel weer speciale producten. Hun kerstcollecties zijn altijd helemaal te gek en ook met Pasen pakken ze uit, al is het wel met een iets kleinere collectie. De voorjaarslijn bestaat uit allerlei Bubble Bars op een stokje, die je zes keer kan hergebruiken.

Links zie je The Washing Up Fairy, en dat is niet zomaar een Bubble Bar, maar eentje om de afwas mee te doen! Dag saaie flessen Dubro en andere agressieve afwasmiddelen die funest zijn voor je handen en nagels (ik draag áltijd charmante roze plastic handschoenen om die reden), hallo Washing Up Fairy! Ze zit vol met allerlei verzorgende oliën maar reinigt je bordjes en kopjes ook heel goed. Maar hoe gebruik je nou zoiets? Nou, je vult je wasbak met heet water, roer er dan met de Fairy doorheen tot je genoeg schuim hebt, en dan afwassen maar! Naast dat het hartstikke goed werkt, ruikt het goddelijk zoet – volgens mij naar Snow Fairy? – en drogen mijn handen niet zo verschrikkelijk uit. En even eerlijk, hoe leuk is het om je afwas te doen met een elfje? Ho, zei ik net ‘afwas’ en ‘leuk’ in één zin? Ja! Kost trouwens €6,95 per stuk, is veganistisch en je kan hem meerdere keren gebruiken.

Daarnaast zie je drie bloemetjes op stokjes, dit zijn Bubble Bars die je ongeveer zes keer in bad kan gebruiken. Ik heb geen bad, dus ik heb ze in voetenbadjes geprobeerd en ze bruisen geweldig! En niet geheel onbelangrijk, mijn voeten kwamen er superzacht en heerlijk ruikend weer uit. Tulpen Uit Amsterdam is mijn favoriet qua geur. Deze ruikt heel warm, met een vleugje chocola, tonkaboon, cacao, bergamot en sinaasappel.
De vlinder heet Madame Butterfly en die ruikt naar rozen! Niet mijn favoriet, ik houd niet zo van rozengeur. Het groene bloemetje ruikt lekker fris citrus-achtig (sinaasappel en limoen) en een beetje naar jeneverbessen. Ah, dat stond bij de omschrijving, ik ruik het zelf niet heel erg terug.

Deze Bubble Bars kosten €8,95 per stuk en je kan ze sowieso zes keer gebruiken, misschien wel vaker. Je roert er gewoon mee door je volgelopen bad tot het lekker bubbelig is, en dan leg je hem weg om te drogen. Fijn, want eerder kon je Lush Bubble Bars maar één keer gebruiken, en dan is een baddermoment wel heel erg duur.

Ook nieuw is de Putty For Your Hands handreiniger (€9,95 per 100g). Het is een reiniger, maar geen zeep, en dus zit er ook geen SLS of andere harde reinigers in. Joepie! Wat er wel in zit? Shea boter, korenbloem, talk en antiseptische olien, die ook worden gebruik in de Fresh Farmacy gezichtsreiniger. Het is dus een superzachte reiniging, en meteen een verzorging voor superzachte handen. Het ruikt fris en kruidig, is zuinig in gebruik, maar brokkelt wel snel, wat hem een beetje lastig te gebruiken maakt.

Pasen! Ja, dat is al bijna! De Paascollectie van Lush bestaat uit een wortel en eieren. Cute! Deze wortel is eigenlijk een Bubble Bar, die je ook kan hergebruiken. Hij ruikt subtiel zoet naar fruitige oliën zoals bergamot, buchu en citroen. Deze vind ik zo leuk! Kost €8,95.

Hap?!

Paaseieren horen natuurlijk bij Pasen. Dit is een Bath Ballistic, dus een bruisbal, om één keer te gebruiken. Kost €5,50, ruikt mierzoet, ziet er ook mierzoet uit, en maakt je bad lekker roze, schuimend en verzorgend.

De Paas- en lenteproducten van Lush zijn nu in hun online winkel te koop, en vanaf 19 maart in alle filialen! Heb jij al iets op je verlanglijstje? Je moet als je in de buurt bent sowieso even gaan snuffelen, want het ruikt allemaal zó lekker…

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

78 Reacties

 • ahhh niet doen hoor die wortel is niet om te eten… hahah, wat een leuke collectie weer ik was al op de hoogte gesteld maar kan niet wachten tot het in de winkels ligt. O ja ik Lush heeft gezegd dat ze op zoek zijn naar een pand in Zwolle i.o. en dat ze zich daar in de toekomst wel willen vestigen (Noord-Oosten) van NL…kijk dat zijn de berichten. De lente en Lush maken iedereen helemaal blij.

  • WAT?!! MEEN JE NIET? AAAAAAAAAAAAAHHHHH

   • Ja ik twitterde dat half beautyblog Nederland in Zwolle en omgeving woont haha en dat het wel een heel strak idee was om zich in het Noord Oosten van NL te vestigen. Ze twitterde dat dit ook hun ideeën zijn als ze een geschikt pand kunnen vinden. het enige wat w nu nog kunnen doen is hopen en wachtten.

  • Huh, Lush naar Zwolle? Dat zou echt geweldig zijn! Nu ook nog een MAC en dan is het helemaal compleet.

   • Ja ik twitterde dat half beautyblog Nederland in Zwolle en omgeving woont haha en dat het wel een heel strak idee was om zich in het Noord Oosten van NL te vestigen. Ze twitterde dat dit ook hun ideeën zijn als ze een geschikt pand kunnen vinden. het enige wat we nu nog kunnen doen is hopen en wachtten.

  • OMG dat zou echt zo geweldig zijn, ik woon een uurtje met de bus van zwolle af :)

 • Superleuke producten, het ziet er allemaal zo schattig uit! Vooral die wortel, haha.

 • Wat een schattige collectie! Die “wortel” ziet er echt zo leuk uit!

 • Die stokjes zijn zo leuk! Net zoals die wortel!! Ik wil ze :love:

  xx Astrid

 • Ik vind alles uit deze collectie gewoon echt leuk. Ik ben wel erg benieuwd naar de geuren van de producten!

 • Ik verwacht ook een pakketje met deze superleuke spulletjes, ik ben zo benieuwd! Het ziet er iig erg vrolijk uit!

 • Ik vind het echt zo’n leuke vrolijke dingen, zo goed gedaan van Lush!

 • Ik heb dinsdag de collectie live gezien, het zijn volgens mij allemaal fijne spullen. Jammer dat ik geen bad heb! The washing up fairy heb ik wel al een aantal keer gebruikt :) Heel leuk is hij

 • Oh wat een leuke spulletjes! En grappige foto met de wortel ^^

 • De producten zien er super leuk uit! Zo krijg je wel zin om de afwas te doen ja! :lol:

 • Ik vind het ook weer een heerlijke collectie, alles ruikt zo lekker weer en je wordt gewoon vrolijk als je het ziet ^^

 • Ik wil ook een Lush dicht in de buurt! de producten lijken me zo fijn!

 • klinkt allemaal heerlijk!

 • Wat een mooie en leuke producten! <3 ziet er super lief uit!

 • Die wortel ziet er lekker uit.. voor in bad. Krijg zo’n zin de lente hierdoor.

 • Het is niet waar dat je de bubble bars van lush maar een keer kunt gebruiken hoor!
  De ballistics(bruisballen) zijn voor eenmalig gebruik maar de bubbels kon je sowieso al vaker gebruiken! :)

  Ik heb alles ook thuis en tulpen uit amsterdam is ook mijn favoriet! De washing up fairy vind ik veel te snel opgaan voor dat geld!!

 • Ik heb even tijdelijk een no buy van Luhs, mn mand puilt uit! Is ook zo lekker!

 • Super leuke zeepjes weer! Wist je dat er in dat paasei een mini-vogeltje zit? als je ‘m door midden breekt zit er een vogeltje in van zeep :)

 • Ziet er zo leuk uit! Ik ga binnenkort even ruiken en de ingrediënten bekijken :D

 • Echt super schattige producten! Vooral de fairy is een origineel idee en de wortel is grappig :D

 • die eieren kun je in 3 gebruiken volgens mij, 2 helften en dan zit er ook nog iets in dus kan je het 3 keer gebruiken

 • Heel leuk, echt geweldig de collecties van Lush :).
  Maar heb je ook al gezien dat er in het ei een kuikentje / haasje zit?!

 • Super leuke producten!

 • Wat een leuke collectie is dit van Lush, vooral de wortel vind ik echt fantastisch!

 • Wie die konijnen en eieren bij Pasen heeft neergegooid moet echt een schop voor de kont krijgen, dat iemand het bij de lente vond horen okee, bij Pasen, niet okee.

  Dat ding voor de afwas lijkt me overigens wel heel cool om te doen, en de prijs is nog te doen.

 • wat een leuke collectie;D

 • Super leuke producten!
  Vooral handig dat je die bubble bars meerder keren kunt gebruiken en die voor de afwas is echt super leuk, jammer dat ik nooit de afwas doe behalve als we kamperen, hoewel de vaatwasser gisteren wel kapot is gegaan haha!

 • Leuke producten!! :love:

 • Hey Cynthia ,even een vraagje off-topic (weet niet waar ik het anders moet vragen). Maar ik dacht dat jij een journalistiek opleiding had gedaan, en ik moet binnenkort een opleiding kiezen voor school. Ik wil graag die richting op alleen het probleem is dat ik bijna geen opleidingen kan vinden in die richting omdat ik op het vmbo-t zit. Kan je een opleiding journalistiek pas doen als je havo heb gedaan?

 • Dat eitje kan ook open hoor, zit een leuke verrassing in haha

 • Schattige producten.

 • Haha lachen.. :) !

 • ik zou ze alleen al willen hebben omdat ik super cute vind!

 • wat een prachtige producten weer =]

 • Ziet er heel leuk uit :)

 • zoo mooi en schattig! jammer dat er bij ons geen lush is :(

 • wat voor kleur broek draag je bij dat spijker bloesje ?????????
  enhee hele leuke collectie

 • Haha wat een leuke producten!

  Liefs, Mariette

 • Zo zoet zien ze eruit <3
  Die foto dat je die wortel "opeet" is echt leuk!

 • Haha die foto met die wortel is echt leuk. Ik vind het allemaal zo leuk en lekker maar wel heel duur allemaal. En er is geen Lush in de buurt. Die mogen ze best hier eens plaatsen.

 • Ik had zo’n bubble bar stokje van de kerstcollectie en volgens mij kan je er echt 10 keer mee doen :lol: :lol:

 • Ik vind ze zo leuk, gewoon hoe ze eruit zien, de vormen en de kleuren, wat mij weer nieuwsgierig maakt naar de geuren. Wauw, kijk mij rijmen. xD Leuke producten van Lush!

 • Super leuke producten hihi ;)

 • omgg ik wil die dingetjes opetenn! O:

 • aaah om op te eten inderdaad!!

 • Haha, dat worteltje! Wat grappig :-) Lush heeft altijd heerlijke producten om bij weg te zwijmelen.

 • Leuke producten :) Lush is een fijn merk (A)

 • Wat een leuke producten! Ze zien er gewoon schattig uit. ^-^
  En die foto met die wortel whaha. :D

 • Hele leuke producten :)

 • Leuk zeg, om zo te zien. Als ik hier in de stad langs de Lush winkel loop, ga ik nooit naar binnen, want ik wordt altijd helemaal niet goed van de lucht die eruit komt, een beeeeetje to much vind ik altijd. Maar zo ziet het er allemaal wel heel leuk uit!

 • Hee Cynthia,

  Jouw blog is vele malen beter dan die van je mede beautybloggers, bij jou is het niet altijd maar ´ik, ik, ik´ en kijk mij is, en goh wat ben ik toch bijzonder. Jij blijft nuchter, en je doet niet hooghartig. Je hebt leuke artikelen, producten die je reviewd zijn zeer afwisselend qua prijs en merk. :*)

 • Was het worteltje lekker? ;-) hihi

 • wat een onwijs leuke spulletjes! Ik moet toch echt eens een keer naar de lush winkel toe !

 • ben laatst bij lush geweest :) je wil alles wel kopen, mrjaa tis ook prijzig. dus 1 keer in de zoveel tijd even los gaan en andere keren gwn niet in de buurt komen :)

 • Anne-Marijn

  Die foto met jou en de wortel is geniaal HAHA! xD

 • Zulke leuke producten weer! Vooral die voor de afwas, hoe verzinnen ze het :)

 • Heerlijke producten!

  Het Candyfluff ei :inlove: Love it!
  Alleen heb ik geen bad… :*)

 • Haha vet leuke foto met dat je zogenaamd een hapje neemt! Ik wil altijd nog een zeep kopen van Lush!

 • Ohhhhh ik hou zo van de Lush bubble bars! :D Ik gebruik ze wel altijd meerdere keren, als ik ze binnen krijg snij ik ze in stukken en verpak ze weer apart.. Maar het liefst heb ik heeel veel schuim in bad dus uiteindelijk kan ik zo’n bubble bar meestal maar 2 keer gebruiken ;)

 • Altijd leuk, die dingen van Lush! In die eieren zit trouwens nog iets, een kuikentje of haasje geloof ik!:)

 • Mooie foto’s! :)

 • wat een leuke producten!!!

 • aah lush :love: heerlijk!

 • Wat ziet dat er schattig uit <3

 • Die wortel is echt schattig! Denk alleen dat ik ”m maar niet in huis haal. Heb 2 konijntjes die verslaafd zijn aan wortels en ik denk dat die deze ook niet kunnen weerstaan!

  En die afwas-bubble bar is echt geweldig! Lijkt net of je aan het toveren bent door het fairystokje te roeren in je water. Als ’t nu ook zo magisch was dat ’t gelijk de afwas voor je deed..

 • Christina

  Toen ik dit las Ben ik meteen naar de winkel gevlogen heb alles gehaald en nog wat andere dinge maskers ’s runs liep met 3 tassen de winkel uit hahaha

 • Een enige tijd was ik er enthousiast over de producten van Lush. Totdat ik de vaste shampoo New ging gebruiken. In de winkel vertelde ze mij dat hierin uitsluitend natuurlijke ingredienten waren verwerkt. De shampoo zou voor minder haar uitval zorgen, maar ik kreeg er enorm droog en roos van. Dus heb ik op internet de ingredienten nog eens bekeken. Bovenaan de lijst stond SLS!! Mijn vraag aan jou is….hoe kan dit? Dit is toch niet natuurlijk…of zit ik er naast?

  Ik hoop dat je me kan helpen!

  groetjes