Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

YouTube voorvertoningsafbeeldingJahaaaa! Eindelijk laat ik je weer eens mijn make-up stash zien. Dat werd tijd! Als je vragen hebt over een specifiek product, stel die dan bij de comments, dan probeer ik je vraag te beantwoorden. Klik hier als je de video niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn kanaal.

58 Reacties

 • Super leuk, ik kan niet wachten om deze vanavond te bekijken!
  Liefs, Iris

 • Van je lipsticklaatje word ik echt wild! *zucht* hele mooie collectie. Sowieso is je stash helemaal fantastisch natuurlijk. Haha dat je nu nog dubbele exemplaren tegenkomt vind ik grappig … Ik vind Candy Yum Yum ook prachtig. Moet je vaker dragen :D.

 • Toen ik net zag dat je een stash video online had gezet heb ik er meteen een kopje thee bijgepakt, ik vind stash video’s altijd zo leuk! :D Je hebt een hele mooie stash en voor een grote blogger vind ik dat je het ook nog relatief bescheiden hebt gehouden, knap van je!

 • Oooh! Ik zei gisteren nog tegen een vriendin van mij dat ik hoopte dat er grote bloggers weer een keertje een make-up stash online zouden gooien en warempel! Er staat er nu eentje van jou online, haha! Een prachtige collectie en ik vind het tof dat je zo selectief bent geweest en dat je alleen hebt gehouden wat je écht heel mooi vind en de rest hebt weggegeven. Alsnog zou ik een moord doen voor jou stash, maar chapeau dat je dat hebt gedaan. X

 • Prachtige stash, ugh! Je MOET echt streng selecteren als beauty blogger, anders moet je ergens een opslagplaats huren voor al je make-up ;-)

 • Prachtige stash :)

 • Mooie stash :)

 • Mooie stash! Mooi zo alles netjes in een kastje :-)

 • Wauw prachtige stash.

 • Mooie collectie en leuk dat het in 1 helmer past! Dat valt voor een grote blogger echt mee.

 • Je stash is voor een grote blogger echt heel bescheiden gebleven. Grappig dat je nog een dubbele lipstick tegenkomt, dat is echt voor mij mijn grootste nachtmerrie. Ik zou me dan heel diep gaan schamen als ik erachter kwam dat ik twee keer dezelfde had gekocht, per ongeluk. Maar het scheelt dat je er een hebt gekregen.

 • Voor hetgeen wat je allemaal krijgt, vind ik dat je een hele goede stash hebt. Niet te groot, niet te klein. Je ziet wel dat je probeert om alles te gebruiken, en dat is heel mooi :)

 • Super leuk en wat een mooie stash!

 • Wat en mooie stash heb je! Fijn dat je nu echt alleen over hebt wat je echt fijn vindt.

 • Op een prachtige dag zulk filmpje kijken fleurt echt alles op. Hele leuke video met tal van prachtige producten!

 • Super leuke stash om tezien, zou zo graag ook wel zoiets willen :-) maar daar droomt elke vrouw wel naar. Fijn dat je make up stash hebt opgeruimd met de producten die je alleen wilt gaan gebruiken.

 • yay! mooie stash hoor!!!!!!xx

 • Josephiny

  OMG met zo’n voorraad wat kun je überhaupt nog te wensen hebben? LOL

 • Je hebt je stash inderdaad bescheiden gehouden, fijn zo opgeruimd!

 • Ik wil ook nog graag een Helmer kast, lijkt me super fijn om alles op te bergen! je hebt echt een mooie stash

 • OMG heerlijk.. zoveel mooie producten!

 • Op wat zou ik dat kastje graag op mijn kamertje zetten haha

 • Prachtige producten!

 • Ik hoor je, vooral bij de oogschaduwpalletjes, een aantal keer zeggen dat je ze al erg lang hebt. Hoelang gaan ze ongeveer mee bij jou? Ik hoor vaak dat je ze maar een aantal maanden kunt bewaren..

  • Poeder gaat heeeeel lang mee. Kwestie van ruiken/voelen/kijken, als het gek ruikt of als het gek voelt/er uit ziet, niet gebruiken.

 • Leuk om te zien! Je hebt echt prachtige producten in je stash!

 • Wow! En dan heb je je nagellakjes nog niet eens laten zien :-)

 • Het Helmer kastje van Ikea heb ik ook. Die is zo ongelooflijk fijn om je make-up stash in op te bergen. Die van mij ziet er alleen iets rommeliger uit, oeps! ;-) Wat een prachtige make-up items heb je! Ik heb genoten van je mooie lipsticks en lipglosses. Ik vond het erg fijn dat je zo rustig en duidelijk sprak, dankjewel!

 • Wat een mooie stash! Altijd leuk om te zien bij anderen. Gelukkig ben ik lang niet de enige met zoveel make-up. :-) Ik heb de Hemnes-kaptafel en de bovenste la zit vol met make-up, verdeeld in vakjes. De kaptafel heeft ook twee kleine laatjes erbovenop, waar de highlighters inzitten. En ik heb zoveel blushers dat ik die in koel en warm heb ingedeeld. Dagelijkse lipsticks heb ik ook apart van de knalkleuren.

 • Volgens mij ben je de allereerste die bij Nars Orgasm eerst op de achterkant moet kijken voordat je weet welke kleur het is hahaha

 • Leuk om te zien! Vind het ook wel verfrissend dat je niet kaaaasten vol hebt, en ook veel weggeeft aan het goede doel en vrienden :)

 • Wauw hele mooie collectie!
  En ik moet heel eerlijk zeggen ik had een veel grotere collectie verwacht haha
  Maar des al niet te min super om te zien!! :)

 • Altijd zo heerlijk die stashes!

 • Wauw wat een mooie stash! I wish dat ik die had haha. Vooral die oogschaduw paletten en lipstick, wauw wat een prachtige items allemaal! Wel lief en super dat je opgeruimd hebt en weggegeven hebt. Liefs,

 • Oeeeeh, ik vind dit soort filmpjes echt zo ontzettend leuk! En wat heb je gave producten!

  Liefs, Marieke

 • Leuke video! Wat heb jij veel blushes zeg. Ge-weldig om te zien.

 • Heel leuk om te zien, en ik snap dat je niet alles kunt laten zien omdat dat te lang duurt maar ik vind dat juist zo leuk om echt alles te zien. Misschien zou dat wel per laatje/categorie kunnen? Bijv. Een “serie” met de ene x je lipproducten en een andere x blushes ofzo.

 • Je hebt echt een mooie stash. Ik had veeeeeel meer verwacht, maar less is more

  • Ik ook! Het is meer dan gemiddeld (net als ik haha) maar als je het vergelijkt met andere bloggers en vooral YouTubers zoals Jacklyn Hill, dan is het een keurig bescheiden stash!

 • YAY! Toen ik je foto op Instagram zag dat deze eraan zat te komen kon ik niet wachten haha. Wat een geweldige video en wat een mooie stash heb je.

 • Even een vraagje over de NARS Albatross. Hoe ga je die pressen? Ik heb vaker dat mijn blush bijvoorbeeld gevallen is en dan koop ik maar weer een nieuwe.

  • ja, ik vroeg me ook af hoe je producten pressed.
   is daar een aparaatje voor?

 • Wat een mooie stash! Ik heb vroeger ook een hele tijd zo’n Helmer ladekast gebruikt, maar ik vond het toch niet zo prettig omdat je de lades niet helemaal kunt openen en je de achterste producten niet ziet liggen.

 • Hele mooie stash! en een goede hoeveelheid, niet te veel en niet te weinig ;-)

 • Omg prachtig

 • Heerlijk om te zien, ik heb hier echt van genoten! Ik kijk veel Makeup Collection/Stash filmpjes, ook van Amerikaanse Youtubers en die hebben hele beauty kamers. Ontzettend leuk natuurlijk, zeker als je Freelance Makeup Artist ben (al zijn de meeste dat niet hoor), maar jouw stash vind ik veel prettiger. Bescheiden! Voor een beautyblogger dan hè, het is meer dan de gemiddelde dame. Ik werd stiekem iets te enthousiast toen ik je blush/highlighter/bronzer lade zag, mijn favoriete make-upproducten!

 • Hoi,

  Ik ben benieuwd naar de Elizabeth Arden 8 hour lip protect in het potje.
  Is dat een goede lippenbalsem? Ik gebruik er meerdere, maar op dit moment doen ze zo zeer en zijn ze zo droog dat het pijn doet.
  Alvast bedankt.

 • Hey!

  Wat een leuke video weer, ik lees niet zoveel nederlandse beautyblogs meer, maar die van jou volg ik al jaren heel trouw.
  Ik heb een vraagje,
  In je dagelijkse kleuren lipstick bakje ligt een chanel lipstick. Ik ben heel erg benieuwd welke kleur dat is?
  Alvast bedankt als je de tijd vind om te kijken!

 • Ziet er heel leuk uit, ik ben gek op stash video’s. Werkt erg ontspannend x

 • super handig ingedeeld!!

 • Ohhh ik vind dit toch altijd zo smullen. Ik droom van zo’n stash… *kwijl*

 • Wauw, dit is altijd zo leuk om te zien! Echt een mooie stash.

 • Beetje gehaast filmpje… Leek net of je er niet zo’n zin in had? Jammer. Je had per categorie opgeruimd filmpjes kunnen maken en per categorie stash filmpjes waarbij je alles liet zien. Gemiste kans!

  • Maar ik wilde geen opgeruimd filmpjes maken :) en per categorie stash filmpjes maken vind ik persoonlijk nogal iets uitsmeren… Dus heb er heel bewust voor gekozen om dat niet te doen.