Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Wat ben ik toch gek op mini testverpakkingen van producten. Op die manier heb ik de Make Up For Ever HD Primer ontdekt. Hier had ik een trial size van, en ik vond hem zo fijn dat ik in New York de fullsize kocht. Mijn nieuwe favoriete make-up basis!

Vorig jaar, ook in New York, kocht ik van Make Up For Ever (MUFE) een setje met drie HD producten om te testen. Een poeder, de primer en een serum. De primer maakte ik op en ik vond hem echt onwijs fijn, maar iets te duur om in Nederland te kopen. En dus wachtte ik tot ik weer in The Big Apple was om hem daar voor iets minder te kopen. Ik ben trouwens overgestapt van de MAC Skin Base, deze voelt fijner aan. MAC Skin Base voelt vrij siliconen-achtig en vettig soms, en deze van MUFE is helemaal glad en voelt als een heel lichte lotion.

De HD Primer van MUFE komt in een handige langwerpige pompflacon. Ik heb gewoon de witte versie genomen, maar hij is er in een aantal kleuren. Roze, geel, blauw, groen… Ik vind een neutrale basis het fijnste en mijn trial size was ook wit, dus ik ging gewoon voor de witte versie. Ik betaalde er $32 voor, dat is €24,54. In Nederland kost deze €30,50.

Een pluspunt is natuurlijk dat de basis in een pompflesje zit! Dat werkt hygiënisch en je kan er lekker precies mee doseren. Ik weet inmiddels dat twee pompjes precies genoeg zijn voor m’n hele gezicht, wat ook weer sneller werkt. Verder vind ik dat het flesje er ook mooi uit ziet, met dat matte plastic.

Maar, wat belooft de HD Primer en wat doet ‘ie? Het is een lichtgewicht, olievrije basis die de textuur van je huid mooier en gladder maakt, en je huid ‘prept’ voor het aanbrengen van make-up. De primer zou je huid ook verzorgen en soepel maken, wat het een goede basis voor make-up maakt. Legt een beschermend laagje op je huid die er voor zorgt dat je make-up langer blijft zitten.

Dat laatste klopt zeker, want er zitten siliconen in de primer. Dit voel je niet, en ik heb er ook niet echt veel problemen mee. Want deze basis is echt zo fijn en doet zoveel voor m’n make-up!

Hier kan je de substantie goed zien. Vrij vloeibaar. Hierdoor smeert ‘ie ook heel snel en makkelijk uit.

En na het uitsmeren zie je het niet meer. Er zitten ook geen glittertjes in, of glansjes. Het is gewoon een onzichtbare basis. En wat het voor mij doet:

 • maakt m’n huid net even wat gladder (en ja, ook zachter)
 • zorgt er voor dat m’n foundation makkelijker verdeelt en blend
 • maakt mijn foundation (en andere gezichtsmake-up) super longlasting

Op foto’s zie je niet echt verschil vind ik. Natuurlijk kan ik wel een foto laten zien hoe het er uit ziet als ik de primer in combinatie met foundation en dergelijke heb gebruikt:

Sommige primers (veelal die uit potjes) geven een extra ‘pancake’ effect doordat ze zo dik zijn, maar met deze MUFE HD Primer is dat totaal niet het geval door dat deze zo dun is. Al met al hebben al deze pluspunten er voor gezorgd dat dit m’n nieuwe favoriete primer is! Het maakt trouwens niet zo dat die van MAC niet meer fijn is, maar deze vind ik toch net íets fijner.

Pluspunten

 • Verkrijgbaarheid (gewoon bij de Sephora)
 • Hygiënische en makkelijke pompflacon
 • Zeer zuinig in gebruik
 • Maakt mijn huid mooi glad
 • Maakt foundation aanbrengen makkelijker
 • Maakt andere gezichtsmake-up meer longlasting
 • Geeft een natuurlijk effect, geen pancake

Minpunten

 • Bevat siliconen (kan een minpunt zijn)
 • Prijs (€30,50)

Iets voor jou als… je op zoek bent naar een fijne primer die een natuurlijk effect geeft, en je make-up veel langer laat zitten
Skippen als… je siliconen wilt vermijden, of als je €30,50 te duur vindt.

De Make Up For Ever HD Primer kost €30,50 en is te koop bij Sephora.

128 Reacties

 • Ik heb laatst die van MAC op aanraden van jou gekocht en ben daar ontzettend blij mee, maar nu heb je me stiekem ook wel benieuwd naar deze! :D

 • Jammer van de siliconen. Ik sta regelmatig te kijken in het MUFE schap, maar het spreekt me nooit aan. Ik vind 30,- voor een primer niet heel duur, goedkoop is anders natuurlijk.

 • Zorgt deze primer er ook voor dat er geen droogtelijntjes in je concealer onder je ogen komen?
  Die heb ik namelijk altijd, ook al doe ik primer op..

  • Poeder je de concealer dan wel af? Want basis is net zo belangrijk als finish :) het kan ook zijn dat je concealer te dreams is. Ik gebruik onder mijn ogen een minder vette dan om bijv plekjes te verdoezelen.

 • Klinkt goed! Ik gebruik altijd een primer onder mijn foundation en wissel daarin graag af en test graag eens nieuwe. De emerginC red carpet primer is voor mij nu de perfecte :)

 • Dit is echt een hele fijne primer, ik heb er veel plezier mee!

 • Ik ben nog opzoek naar een goede primer. Dus misschien word het deze wel!
  Jammer dat hij zo duur kost in NL. :(
  Is dat travelsetje nog wel te koop in nl?

 • Grappig ik heb dezelfde comment als Aranka door jou toedoen!! (haha) heb ik de MAC gekocht en ook ik vind ‘m briljant maar misschien is dit nog wel iets fijner. Goede redenen voor een trip naar de USA haha.

 • Ik ben benieuwd geworden naar deze !

 • “De primer zou je huid ook verzorgen en soepel maken, wat het een goede basis voor make-up maakt. Legt een beschermend laagje op je huid die er voor zorgt dat je make-up langer blijft zitten. Dat laatste klopt zeker, want er zitten siliconen in de foundation” –> foundation moet denk ik primer zijn ;)

 • Priscilla

  Kan ik deze ook gebruiken als basis voor concealer? Ik heb werkelijk alle concealers getest die er zijn van essence tot chanel. Op dit moment gebruik ik Mac (heb ook al alle concealers van Mac gehad) en ook deze blijft niet zitten. Heeft er iemand misschien een goede tip? Ik poeder de concealer af met Mac prep + prime en breng niet te veel concealer aan. Op een of andere manier ziet het er heel erg cakey uit, kruipt in de lijntje en is er na een uur alweer vanaf. Help!

 • In de States ga ik ook maar eens op zoek naar MUFE. Ik vind het hier toch net te duur.

 • Amber Kuipers

  Klinkt goed! Voorlopig is mijn huidige primer nog niet op (ja, ook die van MAC ;)), maar wie weet investeer ik volgende keer in die van MUFE.

 • Nice primer, ja siliconen kunnen een issue zijn en de prijs ook, toch ben ik bang dat het mij niet zal weerhouden om het eventueel een keer aan te schaffen om het uit te proberen.

 • Oh, die wil ik graag proberen!

 • Hij lijkt me erg prettig. Verkoopt de sephora geen travelsetjes met dit product erin?

 • Domenique

  Dat de verkrijgbaarheid een pluspunt is (‘gewoon’ bij sephora) ik heb geeeeen idee waar hier in de buurt een sephora is? (zuid limburg)

  • Angelique

   V&D hebben jullie toch wel?

   • Hij zit niet in elke V&D, maar misschien toevallig in die van Maastricht wel? Anders misschien bij de Bijenkorf?

    Ik moet zeggen dat ik het nog steeds geen voordeel vind dat hij ‘gewoon’ bij Sephora te koop is, voor de meeste mensen is dit nog een pokke-eind reizen! Ik heb het wel vaker gemeld, vind het niet kloppen. In geval van iets van Etos of Kruidvat zou het pas echt een voordeel te noemen zijn.. Zonde, alles verschuift naar high-end op het moment, terwijl er best leuke koopjes in de buurt zijn.

    • Ik woon ook in Zuid-Limburg en hier in Maastricht bij de V&D is er gewoon een Sephora, hoor! :)

    • Nee joh, ik had eergisteren nog een Maybelline update? :) Enne goed nieuws voor jou, de komende week in de planning: Axe, Adidas, L’Oréal (2x), Playboy… Drugstore brands :D

     Toch vind ik het wel een voordeel. Heel veel dingen die ik fijn en vind en graag gebruik zijn gewoon helemaal niet in NL te koop. Ik denk dat dat persoonlijk is. Ik heb ook geen Sephora dichtbij (ik woon in Zwolle, Utrecht of Groningen is dan het dichts bij, allebei een uur reizen) maar vind het al heel wat dat het gewoon in NL te koop is :D

 • Klinkt goed!!
  x

 • Het lijkt me een erg fijne primer, ik vind hem er ook goed uit zien en je review is duidelijk. Toch zou ik ‘m (op dit moment, in elk geval) niet kopen vanwege de prijs.

 • Annemarije

  Klinkt heel fijn, alleen voor mij is 30,50 iets te duur.

 • Oef, dat vind ik voor een primer echt teveel geld, daar ga ik niet zoveel aan besteden…

 • klinkt heel erg goed! op dit moment gebruik ik etosbasis, maar das toch niet alles!

 • Hoi! Wat heb je daar op je lippen, ziet er heel mooi en naturel uit.
  Ben niet van de lippenstift (vind mijn tanden dan altijd geler) dus hoor het graag van je! :idea:

 • Heeft iemand een tip voor mij wat betreft primers zónder siliconen?
  Met mijn huid durf ik het niet aan om siliconen te proberen, aangezien ik net aan het herstellen ben van wat acne! Maar ook júist daarom wil ik dat mijn foundation ook goed blijft zitten!

  • Sephora eigen merk!

  • Een primer werkt juist door de siliconen. bijna alle bevatten die. desondanks heb ik laatst van gosh een nieuwe natuurlijke gespot, met iets van 80-95% natuurlijke ingredienten, zoiets. tipje?

 • Lijkt me een fijne primer, maar wel aan de prijzige kant. ;) Ik heb een primer van Gosh, werkt ook goed, maar wel een beetje siliconen-achtig inderdaad.

 • klinkt eerrruug fijn! alleen de prijs iets minder…

 • Klinkt heel goed! Gebruik jij altijd primers en is het noodzakelijk om dit te gebruiken? :)

  xoxo

 • Ik gebruik nooit een primer :blush:

 • Hij ziet er inderdaad wat dunner uit dan normale primers, lijkt mij wel prettig :)

 • Lijkt me een onwijs fijne primer. Als ik nog eens in mijn rijkere dagen kom, zou ik hem zeker proberen :-)

 • Altijd als ik “Make Up For Ever” lees, denk ik: makeup for evaaaaahhhhh!! :P
  Ik heb zelf nooit zo’n last van foundation die minder wordt. Ik heb een mini primer van Benefit maar ik vond het resultaat niet overtuigend. Ik blijf primerloos voorlopig :)

 • Ik gebruik de primer van Sephora, die in een tube zit en heel licht roze wordt na het uitsmeren (niet zichtbaar op gezicht trouwens). Deze is lekker dun en ik vind ‘m heel fijn. Ik koop producten van de Sephora vaak wanneer ze de actie hebben van 3 producten voor €10 of wanneer ze producten verkopen met 70% kortingen. Producten als MAC en MUFE zijn helaas te prijzig voor mij.

 • Mooie primer, de verpakkingen van MUFE vind ik amazing! Ik wil nog steeds de foundation daarvan hebben, vooral omdat je mij toen daar naar nieuwsgierig had gemaakt!

 • Klinkt echt superfijn, ik ga hem onthouden! Ik hou trouwens ook echt van travel size producten om iets uit te proberen :)

 • Die ziet er best goed uit! Jammerdat we geen Sephora hebben in België.

 • Mooi zeg! Wel prijzig…

  Liefs, Mariette

 • Klinkt goed! Misschien dat ik hier maar in ga investeren, want mijn foundation gaat best snel ‘weg’. Al wacht ik er nog even mee aangezien de prijs. Nog een vraagje, hoelang doe je hier ongeveer mee? (:

  • Dat is afhankelijk van hoelaat je hem gebruikt. Cynthia gebruikt het iedere dag (volgens min), ik draag alleen primer als ik een drukke dag heb of een feestje (of een warme ruimte). Gij De meester merken is een pompje genoeg, dus dan doe je makkelijk een half jaar ermee denk.

   • Misschien is het handiger om autocorrect eens uit te zetten. ;)

 • Ik heb deze ook en ik vind hem echt geweldig! de beste primer ooit!!

 • Ik vind voor mezelf het gebruik van een primer geen toegevoegde waarde. Ik gebruik eigenlijk sowieso zo min mogelijk producten om mezelf op te maken.

 • Ben wel nieuwsgierig geworden naar deze primer, helaas is hij te duur om een keer zomaar uit te proberen :(

  X

 • Dat klinkt ontzettend goed! Ik vind hem alleen wat te duur maar ben van plan om de Gosh primer te kopen, die schijnt ook erg fijn te zijn.

 • Duidelijke review en ik ben er zeker nieuwsgierig door! Wat me weer om mezelf laat lachen want ik gebruik geeneens foundation :D Ik draag op ‘normale’ dagen alleen een klein beetje concealer onder de ogen, mascara en soms blush (sleek; golden rose). Maar ik lees best wel veel beautyblogs en merk dan toch elke keer dat ik mega enthousiast en hebber word van al die make-up (terwijl ik dus echt geen held ben in opmaken..).

 • ik heb die transparante primer van GOSH, die is ook héél fijn en luchtig zacht lotion-achtig, hihi

 • Mooi product, ik gebruik alleen geen primer…vind het niet prettig.

 • Ben benieuwd, de prijs is inderdaad wel een minpunt. Maar volgens mij heeft V&D heel vaak kortingsacties met Sephora, ik ga het even in de gaten houden!

 • Oh wauw dit klinkt interessant, ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd.

 • Ziet er goed uit, maar ik vind hem wel prijzig

 • Waarom spam je ons met die reclame voor je webshop? :phew: Dit zorgt er alleen nog maar meer voor dat ik er niks ga bestellen. Als ik mailtjes van je zou willen ontvangen, was ik wel lid van een nieuwsbrief… :grr:

 • Ik vind dit echt heel duur voor een primer.
  Je zei dat die primer in verschillende gekleurde versies voorkomt. Ik weet alleen dat die groene versie bedoelt is voor als je veel rode plekken hebt op je huid. Maar waar is die roze en gele dan voor? en de blauwe? :O

 • Oooh! Fijn!!!
  Ik heb de Mac primer nu nog en Catrice! Die vind ik allebei ook erg fijn, maar altijd opzoek naar een andere fijne natuurlijk : )

 • Lijkt me een fijne primer. Jammer van de prijs, en make-up forever is geloof ik ook niet verkrijgbaar in België. Ik gebruik nu de prime & fine van Catrice en daar ben ik ook best tevreden over ^^

 • Klinkt fijn maar ik vind het wel een beetje duur!

 • Cynthia, het is niet echt netjes emailadressen van comments te gebruiken voor reclame.
  Als ik dat geweten had dan had ik nooit een comment achter gelaten.. sonde.

  • Daar kan ik me inderdaad ook in vinden.

   Verder natuurlijk weer een top artikel! ;)

  • dat vind ik ook, ik hoop dat het niet vaker gebeurd! :)

  • Vandaar ineens die mail! Ik vroeg mij al af waar die vandaan kwam. Ik dacht: huh heb ik mij ergens op de site ingeschreven voor een nieuwsbrief of iets?

   • Excuses daarvoor, het was meer bedoeld als een eenmalige heads-up, niet als spam of iets negatiefs. Zal ook niet weer gebeuren.

    • Ik vond het ook vervelend om deze mail 2x te krijgen (2 verschillende emailadressen) volgens mij is het ook niet toegestaan om rondmail(s) te sturen zonder dat de persoon daar toestemming voor heeft gegeven.

    • Ik snap de hele ophef niet hoor. Is het zo’n big deal om op verwijderen te drukken dan? Ik heb hem ff doorgekeken, en vond het wel leuk om te kijken welke aanbiedingen er waren… ‘Niet zo netjes’ vind ik veel te overdreven!!

    • Toppie dat je er wat aan gaat doen! Ik snap dat het eenmalig was en dat je het deze keer niet kon tegen houden. Maar DNZ zou zoiets toch moeten weten? Wat de meeste ook zeggen ben ik het mee eens. Als ik ergens bericht van wil hebben dan geef ik liever zelf goedkeuring door middel van aanmelden o.i.d. No hard feelings.. maar niet weer doen DZN!

   • Ik vind dit ook niet zo netjes, als dit vaker voorkomt wil ik bij deze van de lijst afgehaald worden. Als ik op de hoogte wil blijven meld ik me wel aan voor de nieuwsbrief :)

    • Ik ben het hiermee eens, vind het niet zo netjes Cynthia!

    • Rustig!! Ze bied haar excuses er toch voor aan en zei dat het een eenmalige heads up was, iedereen krijgt dagelijks ontiegelijk veel spam en is nou echt dat ene mailtje van MissLipgloss zo’n overlast?

    • Ik heb niets aan excuses! De “schade” is al aangericht en de doel van de mailing is bereikt! Ik vind dit ook niet kunnen hoor. Je werkt samen met DNZ. Daar hadden ze jou ook kunnen adviseren dat dit niet kan. Zelfs met logisch nadenken weet je dat dit niet kan. Het is gewoon spam en dus wettelijk verboden! Ik neem aan dat je spam zelf ook vervelend vindt.

     • DNZ heeft dit gedaan, niet ik. Dus daar kan ik niks aan doen. Het zal niet weer gebeuren. Vanmiddag komt hier een uitgebreide reactie op (op dit artikel, of waar praktisch is).

 • lijkt mij erg fijn!

 • Ik wil echt die van MAC! :) die is ook iets minder duur toch? of verhoudingsprijs is lager…?

 • Ik vraag me toch wel af wat er HD aan is? :idea: :lol:

 • Klinkt als een fijne primer zeg! Wel balen dat ie hier in NL 30 euro kost :(
  Dat is me toch wel heel wat voor een primer.

 • Echt belachelijk dat je ongewenste reclamemail stuurt verkregen uit de comments.

 • Ik vind het ook echt niet netjes… ik heb nergens aangevinkt dat ik een nieuwsbrief wil ontvangen. Je kan niet op je blog verplichten dat e-mailadressen ingevuld moeten worden en deze vervolgens voor een heel ander doeleinde gebruiken (een shop is geen blog). Ik neem aan dat mensen die hier vaak komen onderhand wel weten dat je een shop hebt.. Dit vind ik gewoon spam en weerhoudt mij er eigenlijk nog meer van ooit wat bij je te bestellen. Klinkt hard maar is wel zo.

  • Dit gaat over de e-mail over je shop dus… was als reactie bedoelt op Anne.

  • Als je door die enkele e-mail waarschijnlijk niet wat wil bestellen in de shop, dan wilde je het daarvoor ook al niet echt graag;) slecht argument dus.

 • Jeetje, wat zeikt iedereen over die e-mail?! Zit je je ook zo op te fokken als je spam binnenkrijgt (wat zo’n beetje dagelijks gebeurt). Niks van aantrekken Cynthia:)

  • Dankje :) al heb ik er wel begrip voor.

  • En dan nog? Ook die spammensen komen illegaal aan mijn adres, en die kan ik gewoon blocken als ze van pimpupyourcock.com komen ofzo. Daar heb ik niet veel zin in bij MLG, en nu ik weet dat iemand anders het heeft gedaan onder haar naam vind ik het nog schandaliger.

  • Idd!! What’s the big deal?!

   • Wat een aanstellerig gedrag! Het was 1 mailtje, je hele leven ligt echt niet op zijn kop om 1 mailtje, verwijderen is vrij makkelijk en iedereen die een email adres heeft weet ook wel hoe ze een mailtje moeten verwijderen. Waar mensen zich wel niet druk om maken….je zou denken dat mensen een groot onrecht is aangedaan. Get a grip.

    • Haha wat erg dit, gecensureerd moeten worden door je eigen dochter! Hier stond eerst een hele andere (en veel grovere) tekst. Vind het ook erg genant dat haar vader meteen verhaal komt halen op het moment dat er veel kritiek is op Cynthia.

     • Deze persoon is niet m’n vader, dit is een totaal ander iemand. Geen conclusies trekken die nergens op slaan, dankje :) De comment van mijn vader is helemaal verwijderd en staat niet meer op misslipgloss.nl.

 • Wat een gezeik over 1 email zeg. Sommige mensen zeiken om te zeiken. 1 mail verwijderen kost niet teveel moeite :).

  Duidelijke review! Is deze primer ook dekkend + matterend? Zoek een goede primer, ben nergens super tevreden over :(

 • Ahh, deze primer klinkt echt goed! Ik heb er nu één van NYX, maar die voelt vrij siliconenachtig aan en ik heb ook het gevoel dat hij mijn huid heel echt verstopt! Ik zal deze eens overwegen… Schandalig eigenlijk – één jaar terug had ik mezelf voor gek verklaard als ik een primer van 30 euro zou willen kopen, en nu vind ik het (eerlijk gezegd) nog niet eens zo heel prijzig… En dat voor een student. Oeps. Dan maar een week niet eten.

 • Deze primer klinkt echt heel fijn. Een klein nadeel is wel dat er siliconen in verwerkt is, maar goed voor een mooi en egaal huidje moet je wat over hebben! :) Als ik weer eens bij de Sephora ben ga ik eens kijken nar deze primer.

 • Ik zoek al een tijdje een goede primer, deze maar eens proberen!

 • Ziet er goed uit, maar ik vind de verkrijgbaarheid juist een minpunt. Sephora heeft maar een klein aantal winkels in Nederland!

 • Even ter nuancering voor de mensen die vinden dat andere mensen “zeiken”. Het gaat niet om de moeite van het verwijderen van een mailtje maar op de manier waarop het gebeurd. Reclame kom je overal tegen maar je kan tegenwoordig ervoor kiezen om dat niet te krijgen. Als iets “opgedrongen” (even overdreven woord) wordt dan is dat niet prettig. En als personen er iets over zeggen is dat juist goed! En dient niet af te worden gedaan als “pff zeikerige mensen”. Want als dit de reden is dat veel followers afhaken, of een negatieve comment posten op andere fora dan is dat niet goed voor Cynthia. Haar blog is juist zo succesvol door haar trouwe volgers.

  De meeste comments die hier iets over zeggen waren vrij netjes (althans wat ik heb gelezen). Dus ja. En ze heeft haar excuses al aangeboden dus prima toch?

 • In het artikel staat dat er ook een groene primer is, misschien een domme vraag, maar betekent dat dat de primer zelf ook groenig is of alleen de flacon? Want als dat zo zou zijn dat zou ik dat heel fijn vinden tegen mijn constant rode gezicht, als een soort van groene concealer. En ik ben toevallig op zoek naar een fijne primer…

 • Beste Meiden,

  De opt-in mail van de MissLipgloss Shop heeft tot veel discussie geleid. We begrijpen dat de reacties heel verschillend zijn en dat hebben we natuurlijk niet zo gewild.

  De oprechte excuses van het MissLipgloss Shop Team als je de mail als spam ervaren hebt. Zoals ook vermeld in de betreffende mail willen we nogmaals benadrukken dat deze mail absoluut eenmalig was. De e-mail adressen zijn niet opgeslagen in een bestand en zullen ook niet meer aangeschreven worden. Op het blog, verschillende fora en social media sites is er al uitgebreid over dit onderwerp gesproken. Het is voor ons een belangrijk leermoment geweest.

  De enorme betrokkenheid van alle meiden, zoals blijkt uit de vele reacties en inschrijvingen op de nieuwsbrief waarderen we zeer. We realiseren ons dat dit bericht ook weer tot nieuwe discussies zal leiden. We zullen niet reageren op individuele reacties of posts omdat wij verder niet zoveel aan dit bericht kunnen toevoegen.

  Nogmaals onze excuses,

  Het Team van de MissLipgloss Shop

 • Niet reageren is vrij makkelijk. Maar er makkelijk mee willen komen is blijkbaar jullie ding.
  Als je dit via een bedrijf laat doen, neem ik dat het enigzins in marketing gespecialiseerd is oid. Dan weten die dondersgoed dat je emailadressen niet voor die doeleinde mag gebruiken.

 • Mensen, gebeurt is gebeurt! Het is maar een e-mailtje! Get over it.

 • Ik vond het eigenlijk wel leuk om een mailtje te ontvangen en ik heb me dan ook aangemeld voor de nieuwsbrief. Misschien op een positieve manier ernaar gaan kijken? Nu krijg je alle leuke nieuwtjes in je inbox. Leuk toch :love:

 • marjolein

  Wooooooow wat een problemenmakers. Ik vond het best leuk dat mailtje, niks mis mee!

 • Top! Ik zeg bedankt voor het mailtje, daardoor heb ik mij nu ingeschreven voor de nieuwsbrief! Whoo zo blijf ik mooi de hoogte van alle nieuwtjes. Leuk! :lol:

  • Ik zeg ook bedankt! Vond het een leuk mailtje ;) Ik heb me dan ook maar meteen aangemeld voor de nieuwsbrief!

 • Het was niet netjes geweest maar gebeurd is gebeurd! en kom op, het was maar een mailtje! ;) geen probleem dus

 • Nou, hihi, terwijl iedereen zich hier druk maakt, hoop ik dat ik er vandoor ga met de Miss Lipgloss Shop waardebon!

  :D

  • Haha inderdaad, that’s the spirit!!

  • Haha je hebt helemaal gelijk! Ik vind het persoonlijk ook nogal overdreven hoe iedereen er op reageert, van 1 mailtje ga je heus niet dood hoor… Ik heb me in elk geval gelijk aangemeld voor de nieuwsbrief.

 • Ik had excuus niet nodig gevonden, kan me namelijk niet voorstellen dat de Miss Lipgloss shop het enige bedrijf is die dit wel eens doet/gedaan heeft. Heb me er ook totaal niet aan geirriteerd, jammer dat toch veel meiden dit zo negatief hebben ervaren.

  In ieder geval, gebeurd is gebeurd, netjes dat jullie je excuus hebben gemaakt, en nu weer verder genieten van de leuke artikelen op het blog en de mooie producten in de shop :)

 • Jeetje wat een ophef over een mailtje. Ik heb hem zelf ook gehad,en ben er juist blij mee want ik wist niet dat er dingen waren die in de aanbieding zijn!
  Wel erg netjes van het excuus maar dit is totaal niet nodig. :)

 • Oh come on, wat een gedoe om zo’n mailtje. Zorg dat je je spamfilter goed ‘aan’ hebt staan en negeer je map met ongewenste post. Deze wordt vanzelf leeg gemaakt en dan heb je nergens last van. Of maak een speciaal e-mailadres aan voor het geven van reacties, zodat je dit soort mailings uit je ‘normale’ mailbox kunt houden.

  En bovendien, als je deze blog interessant vindt, hoe erg kan het dan zijn om op een aantal producten uit de shop geattendeerd te worden?? Het zijn geen gore dingen als die viagra of p***svergrotertroep. Dat kan ik me voorstellen dat je daar niet op zit te wachten.

 • Klinkt erg goed alleen voor mij is ie wat duur ;( Jammer, anders had ik hem wel gekocht ;D

 • Jeetje, je kunt ook overdrijven hoor. Er staat ook in de mail ”omdat je wel eens hebt gereageerd op mijn blog” er staat niks over dat je je hebt aangemeld aan een nieuwbrief. Het is alleen even een mededeling. Ik snap best dat je het vervelend vind dat je e-mailadres ergens voor wordt gebruikt maar om hier nou een hele discussie over te gaan, come on, get over it. Het is niet het einde van de wereld.

 • Cynthia,

  “DNZ heeft dit gedaan, niet ik. Dus daar kan ik niks aan doen. Het zal niet weer gebeuren. Vanmiddag komt hier een uitgebreide reactie op (op dit artikel, of waar praktisch is).”

  Dit is onzin. Jij hebt die mensen toegang gegeven tot je wordpress database en dus tot die e-mailadressen, je kunt er dus WEL wat aan doen. Jij stelt dus de gegevens beschikbaar aan derden, zonder ons daarbij in te lichten. Zowel jij als DNZ zijn dus strafbaar bezig.

  Niet doen alsof je neus bloed dus, je bent zelf net zo schuldig.

 • MissLipgloss is geen KPN, geen Vodafone, geen Zalando. MissLipgloss is Cynthia. Wij weten wie er achter staat, wij ‘kennen’ haar. Vodafone is een enorm internationaal commercieel bedrijf, een gezichtloos bedrijf, niet een gezellige meid van mijn leeftijd die net zo goed mijn buurmeisje of een vriendin zou kunnen zijn. Daarom kwetst het zo.

  Laten wij eerlijk zijn, Vodafone wilt mij alleen om mijn geld, dus spam verwacht ik wel van hun. Maar spam verwachten niet van MissLipgloss want dat verwachten niet van ‘ons’ Cynthia, het aardige meid met een blog.

  Kijk, Cynthia heeft er duidelijk spijt van, het was een foutje. Dat is jammer en het kan gebeuren. Klaar. Maar Huub, ga meiden maar niet vertellen to get a grip, vloeken op een blog waar ik nog nooit een scheldword heb gelezen… dit was voor sommige kwetsend voor allerlei verschillende manieren. Als Cynthia haar lezeressen niet zou kunnen begrijpen zou ze niet echt succesvol in haar vak kunnen zijn. Maar ze snapt het wel, obviously, want zij biedt haar excuses aan en ze heeft spijt. Dus het is klaar.

  • Zullen we er dan nu ook allemaal over op houden? Ik denk dat alles nu wel is gezegd, mijn vader reageerde ook vanuit bescherming naar zijn dochter (mij dus ;)) toe en dat snap ik wel. Ik heb het verwijderd omdat ik wist dat er ophef over zou ontstaan en heb dat natuurlijk overlegd met mijn vader. Dankjewel. Fijn weekend iedereen.

 • Als je niet wilt dat je email wordt gebruikt, vul het dan nergens in. As simple as that, grote kans dat je het overal invul zonder de voorwaarden te lezen, want eerlijk is eerlijk hoeveel procent van de mensen lezen die grote blokken tekst? Je kan klagen om te klagen, en mensen zullen dat altijd blijven doen.

  Ik lees misslipgloss elke dag maar reageer nooit, is niet mijn ding maar ik vind dat dit een beetje overdrijven is.

  @Cynthia: Ik wil je echt zeggen dat je een leuke schattig shop heb, ik ben zelf graphic designer en was zeer tevreden over de opmaak van je email! Niks standaards het past bij de shop/blog en dat zie je niet vaak! Keep it up!

  Cheers!

 • Deze reactie is ook nogal overdreven. nWanneer je een emailadres achterlaat bij KPN, Ziggo oid, ga je altijd akkoord met voorwaarden waarin vermeld wordt dat je mailadres gebruikt kan worden voor reclame doeleinden. Dat is op de site bij Misslipgloss niet het geval en daarom wordt er zo gereageerd. Er is een fout gemaakt en dat kan gebeuren, daar mag iedereen op reageren..

 • Feit is dat in de header EERLIJK over beauty staat. Ik vul mijn e-mail hier in, zodat ik kan reageren. Vervolgens wordt mijn e-mail adres gebruik voor spam, terwijl eerlijk op deze website een belangrijke waarde blijkt te zijn. Dan daarbij is het gewoon hartstikke verboden. Er wordt mij namelijk niet verteld dat mijn e-mail wordt verstrekt aan derden (DNZ).