Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 november 2014 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • dupe
  • Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter Golden Lights
  • nars albatross
Een MissLipgloss artikel

Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter Golden Lights

P1410872Ik liet je al het geweldige Iconic 3 oogschaduwpalet van Makeup Revolution zien en vandaag is het tijd voor een highlighter die heel erg in de buurt komt van ‘de beste highlighter ooit’ NARS Albatross. En voor een fractie van de prijs: deze highlighter kost namelijk maar €3,79.

P1410869

Dit is hem, de Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter Golden Lights. Ziet er goed uit! Hij zit in een mooie stevige kunststof verpakking. En kost dus maar €3,79. Een koopje.

P1410870

Infor op de achterkant. Er zit 7,5 gram product in, wat zelfs meer is dan in de NARS Albatross – daarin zit 4.8 gram.

De bestanddelen zijn wel wat anders, hierboven zie je die van NARS Albatross. De Makeup Revolution highlighter is op basis van mica en talk (soorten poeders). Mica zit niet in de NARS Albatross poeder, maar talk wel, en dimethicone (een silicoon) ook. In allebei zit parabenen en alle ‘Cl’ dingetjes met de nummertjes erachter zijn poeders met een kleurtje (kleurpigmenten). Op basis van de bestanddelen zijn ze dus wel heel anders, maar dat lijkt me ook wel vanzelfsprekend bij zo’n prijsverschil. De NARS Albatross kost namelijk zo’n €30.

P1410872

Tadaaa. Er zit geen spiegel in het doosje, maar daarentegen is de deksel transparant wat ik erg handig vind. Zo zie je in je stash meteen welk product je voor je hebt.

P1410873

Wauw! De highlighter heeft een bijzondere structuur en ziet er zo al mooi uit.

P1410874

Zo. Daar had ik op gehoopt! Een witte highlighter met een gele glans die geweldig gepigmenteerd is.

Om te vergelijken: dit is NARS Albatross. Deze lijkt wel net ietsje geler, maar ik vind het juist mooi dat die van Makeup Revolution een tikje (maar echt een heel klein tikje) koeler is. Dat is ook net wat frisser in je gezicht. Te geel kan een beetje ziekig ogen.

P1410875

Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter Golden Lights met flits.

P1410877

Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter Golden Lights zonder flits.

P1410878

Uitgeveegd.

En dit is dan weer NARS Albatross. Stiekem vind ik de Makeup Revolution kleur nog wel mooier om dat ‘ie gewoon net wat frisser is. Wat stralender.

P1410888

P1410891

Op deze foto’s draag ik Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter Golden Lights, en de foto’s zijn met flits gemaakt.

P1410846

Hier draag ik ‘m ook.

En dit is NARS Albatross (oude foto ja, dit was in 2011!). Ze lijken énorm op elkaar. Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter Golden Lights is gewoon net een tikje frisser en minder gelig, maar dan kijk ik wel echt heel kritisch.

De kwaliteit van de Makeup Revolution highlighter is geweldig. De pigmentatie is in orde en er komt ook precies genoeg product op mijn kwast als ik die in de highlighter dip. Niet te veel en ook niet te weinig. De highlighter zit lekker stevig in de verpakking en is alles behalve korrelig. En: zuinig in gebruik. Doordat er enorm veel (7,5 gram!) product in het doosje zit doe je hier eeuwen mee. En dat voor €3,79. Ongelooflijk!

Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter Golden Lights is bij Makeup Musthaves te koop voor €3,79.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.