Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

UntitledIedereen fantaseert er wel eens over: wat nou als je met je koffer naar Schiphol gaat en gewoon het eerste het beste vliegtuig pakt naar Bestemming Onbekend? Dat idee heeft Srprs.me uitgewerkt. Laatst ging ik naar Schiphol, op reis! Ik had alleen geen idee waarheen…

 

Bij Srprs.me kan je verschillende soorten trips boeken: van Broke (3 of 4 dagen vanaf €120) tot City Worldwide (7 dagen vanaf €950). Ik ging op City Tripping: 3 of 4 dagen vanaf €220. Je boekt, je geeft aan waar je liever echt niet heen wilt, je kiest een datum en dan is het afwachten! Een week voor je op het vliegveld moet zijn, krijg je een envelop met een krascode. Die kan je al meteen krassen en invoeren op de Srprs.me site, maar het is het leukste om dit op het vliegveld te doen. En op je persoonlijke Srprs.me pagina zie je een week vooraf de temperatuur op je bestemming. Weet je tenminste wat je mee moet nemen!

En dat is het dan. ‘Ik ben volgend weekend in het buitenland’. ‘Oh, waar ga je heen?’ ‘Uhhh… dat weet ik niet!’ Leuke gesprekken gegarandeerd. Mee-gissende vrienden (en in mijn geval: bezoekers!) ook. Bijna elke bestemming is wel langsgekomen. Ook in mijn hoofd! Ik ga vrij vaak op reis, zowel ver weg als dichtbij en krijg nog steeds een beetje kriebels in mijn buik, maar hiervan kreeg ik écht vlinders. Waar ga ik in vredesnaam naartoe? En in mijn geval: met wie?! Vooraf wist ik niet met welke andere bloggers/journalisten ik zou gaan…

De voorpret vond ik te gek. Ik ben een echte planner en maak vaak lijstjes van dingen die ik wil zien en doen op een trip. Dit is leuk, dit is mooi, dit is een toffe wijk, daar móet ik echt heen… Dat kon nu niet! Ik kon alleen maar raden en fantaseren. En al wat dingetjes uitsluiten, want in Scandinavië was het echt te koud, en Zuid-Europa was zeker weten te warm.

Vrijdagochtend om kwart voor 8 stond ik op Schiphol, waar we met zijn allen afspraken. De eerste verrassing werd daar onthuld: met wie ik ging! Met Mariëlle van Vrouwen.nl, Marieke van o.a. Cosmopolitan en Karine van The Digitalistas. Daarna was het tijd om te krassen…

Het was zó spannend! En het werd… MARSEILLE! Bij Karine kwam hij als eerst tevoorschijn, haha!

DCIM100GOPROGOPR0754.

Cheers! Let’s go! Na het krassen krijg je meteen een mailtje met daarin alle vluchtgegevens en in welk hotel je slaapt. Ik was al eens eerder in Marseille geweest op een perstrip, maar kon toen zo weinig van de stad zien dat ik graag nog eens terug wilde. En dat gebeurde! Te leuk. Hieronder wat foto’s van dit onzettend leuke weekend – en waarom het zo leuk was, vertel ik je onderaan de blogpost.

DCIM100GOPROGOPR0763.

Marseille!

DCIM100GOPROGOPR0780.

Schattig winkeltje met Marseille zeepjes… DCIM100GOPROGOPR0794.

Zulke schattige straatjes overal!

DCIM100GOPROGOPR0812.

De eerste dag wandelden we wat rond en toen we een leuk wijnbarretje tegenkwamen streken we neer en bestelden we karafjes wijn. Proost! Op een relaxed weekend zonder plan-stress! We sliepen trouwens in Hotel Les Balladins, vlakbij het station. Een herkenbare plek, en heerlijk centraal. Het was een goed hotel met fijne bedden en een schone, nette badkamer. Precies wat we nodig hadden! Niks meer, niks minder.

P1460558

Frankrijk <3

P1460568

Winkelen!

P1460569

Lunchen bij Spok, een erg leuk lunchtentje.

ytrenault2

We liepen tegen een L’Eau De Cassis winkel aan, een parfummerk uit het dorpje Cassis iets verderop. En omdat ik iets met geuren en reisjes heb, kocht ik er een!

P1460579

De Notre Dame!

P1460580

Met ge-wel-dig uitzicht over Marseille.

ytrenault3

Rond zevenen deden we wat we al het hele weekend wilden doen: kaas, charcuterie en wijn! Bij een enorm leuk wijnbarretje kon dat perfect.

’s Avonds aten we bij Les Gamins, een erg leuk hip tentje met ‘gourmet hamburgers’. En dat hebben we geweten, dit was héérlijk!

P1460694

Voor vertrek gingen we zondag brunchen bij Place Lorette, een Marokkaans restaurantje waar ik al eens eerder ben geweest.

ytrenault

Dat was één groot feest! We kregen allerlei heerlijke Marokkaanse lekkernijen en genoten urenlang van deze uitgebreide brunch. En daarna was het tijd om richting het vliegveld te gaan…

Deze trip was een van mijn leukste. Weet je waarom? Omdat niks hoefde. Niks moest. We hadden geen lijstjes met must sees en must do’s, we kwamen in een stad waar we eigenlijk niet zoveel van af wisten en waar we gewoon maar eens lekker doorheen gingen wandelen. Gewoon rondkijken en zien waar we tegenaan lopen. We hebben voor het avondeten wel even Tripadvisor er bij gepakt, verder hebben we alles spontaan gedaan. Een gelukje was dat Karine Marseille wat beter kende en daardoor wist dat het leuk was om naar de Notre Dame te gaan voor het uitzicht, en naar het leuke wijkje Le Panier.

We zaten terug in het vliegtuig zonder ‘niet afgestreepte must sees’ en het was geweldig. Geen verwachtingen, geen planningen, gewoon gaan en genieten. En ’s ochtends niet weten dat je ’s middags in Marseille op een terrasje in de zon aan het lunchen bent met een wijntje. Geweldig.

Ben je net zo’n plannende control freak als ik? Dan is Srprs.me júist wat voor jou. Het loslaten en de verrassing is zo’n nieuwe ervaring dat het zorgt voor een weekend vol verrassingen. Ook bij jezelf! Ik wist meteen: dit moet ik vaker doen.

Je gaat al op Srprs.me trip vanaf €120 voor 3 of 4 dagen. Maar je kan ook 7 of 11 dagen weg met Srprs.me! Wanneer ga jij? ;-)

Ik werd door Srprs.me uitgenodigd om 

100 Reacties

 • Pff.. ik dus zo’n controlfreak, maar ik moet er niet aan denken om op vakantie te gaan zonder te weten waarheen! ik snap waarom het zou werken, maar ik vind het ook fijn om van te voren een lijstje te maken met wat ik wil zien. Nee, ik denk niet dat ik dit zou doen haha
  Marseille ziet er wel echt prachtig uit. Voordeel van dit soort reisjes is dan wel weer dat je naar plekken gaat waar je niet aan gedacht had.. Fijn dat je het zo leuk hebt gehad!

 • Jaaaaa dit lijkt mij zo gaaf! Ik ga dit echt wel een keer doen! Kan die van mijn bucketlist af ;) en Marseille lijkt mij zo mooi! Tenminste… is wel te zien op je foto’s! Je ziet dat jullie ’t leuk hebben gehad.

  • Volgens mij kan je ook gewoon naar de luluchthaven en daar nemen wat er beschikbaar is. Dan weet je op voorhand echt helemaal niet waar je naartoe gaat en is je bestemming veel goedkoper dan aanders :D

   • Dat is tegenwoordig niet meer zo heel gemakkelijk. Veel vluchten zijn al volgeboekt omdat er minder capaciteit is. Dit kun je doen als spontane ingeving maar wel met het risico dat je niet meer weg kunt die dag!

 • Leuk reisje, zo te zien was het erg gezellig. Ik ben geen extreme controlfreak, maar wil toch graag van tevoren in grote lijnen weten wat ik ga zien . En bepaalde dingen kan je ook echt alleen maar bezoeken als je van tevoren reserveert. Sprs.me zou denk ik pas echt iets voor mij zijn als ik geen bestemmingen meer op mijn to see lijstje heb staan, maar anderen zullen het waarschijnlijk geweldig vinden.

 • Super leuk dat het je zo goed is bevallen. En wat is Marseille mooi! Dit lijkt mij ook echt gaaf om een keertje te doen. :)

 • Echt een heel leuk concept! Ik zou dit best willen doen voor een stedentrip, maar echt 7 of 11 dagen kies ik liever zelf mijn bestemming uit. Hoewel ik het wel avontuurlijk vind als je het wel zou doen. De foto’s zien er heel gezellig uit.
  Liefs, Iris

 • Wat leuk. Door lijkt me echt tof om te doen. Marseille is een mooie bestemming, geniet ervan.

 • Superleuk concept! Alhoewel ik mij afvraag of ik niet te kritisch zou zijn, zou als ik zelf zou mogen kiezen niet naar Marseille gaan, maar dat maakt het misschien juíst wel leuk!

 • Echt een heel leuk concept

 • Echt heel leuk! Dit lijkt me echt iets voor mij en m’n vriend. Ik ga hem eens overtuigen… :)

 • Wauw klinkt echt als een geweldige ervaring :) Mij lijkt het echt super leuk om op een verassingsreisje te gaan!

 • Het hele idee van gewoon gaan en ik zie wel waar ik heen gestuurd word vind ik wel heel gaaf, want het wordt op deze manier gewoon zo ongedwongen. Toch weet ik niet of ik het zelf ook eens zou doen, want ik houd ook wel een beetje van de voorpret en dingetjes uitzoeken. Het idee vind ik in ieder geval wel super. xxx Lucinda

 • Ah, ik vind dit zó leuk! Inderdaad dat gevoel als je op het vliegveld staat, en dan eindelijk je envelop open maakt, magisch lijkt me. Fijn dat jullie het zo leuk met elkaar gehad hebben, en dat de stad zo tof was. Dit staat vanaf nu toch wel op mijn bucket list hoor! :D

 • Vroeger kon je ook echt met je koffer naar Schiphol en op de eerste beste vlucht stappen naar bestemming onbekend…. echt voor een prikkie. Maar tegenwoordig is dat niet meer voor een prikkie.
  ik vind het leuk dat een bedrijf dit heeft opgepakt.

 • Vroeger kon je ook echt met je koffer naar Schiphol en op de eerste beste vlucht stappen naar bestemming onbekend…. echt voor een prikkie. Maar tegenwoordig is dat niet meer voor een prikkie.
  ik vind het leuk dat een bedrijf dit heeft opgepakt. .

 • Echt een ontzettend leuk concept, super om nog niet te weten waar je naar toe gaat. Leuk geschreven!

 • Het concept is zo leuk bedacht! Gaaf! Haha heel leuk om jullie reactie te zien in die video ook! Haha

 • superleuk idee, puur voor de voorpret. Ik ben niet zo’n planner eigenlijk, ik vind vakantie gewoon relaxt rondkijken naar wat je tegenkomt.

  Maar ik zou toch wel meer willen weten dan de temperatuur denk ik. Of er niet net dan grote evenementen of feestdagen zijn. Hoe duur het leven ter plekke is. Maakt best uit of je in stockholm of londen zit of in sevilla of jubljana.

 • Marseille is een leuke stad! Gaaf concept om zo op reis mee te gaan

 • Wat gaaf! Al zou ik dat zelf denk ik niet aandurven. Ik het toch graag zelf de touwtjes in handen :)

 • Tof zo’n reis! hoef je zelf geen bestemming te kiezen en alles uit te stippelen! erg leuk, en spannend natuurlijk!

 • Haha, dit is wel een heel leuk concept! Toch wil ik me meestal goed kunnen voorbereiden en ben dan toch te benieuwd ;).

 • Ik wil dit zó graag een keer doen! Ik ben ook een méga-control freak, maar juist daarom lijkt dit me fantastisch.

 • Dit lijkt me wel heel erg leuk! Al moet ik zeggen dat ik steeds vaker niet van et voren uit ga zoeken wat ik wel en alles gewoon op me af laat komen. Fijn!

 • Niets moet alles mag ervaring is dit. Dat wil ook eens meemaken

 • Heel leuk concept! Al zou ik het denk ik niet aandurven om een langere vakantie te boeken, hooguit een weekendje :p. Het ziet er wel uit als een hele geslaagde trip!

 • Ik vind dit een super leuk concept! Mijn vriend en ik willen in mei/juni nog een weekendje weg dus misschien gaan we wel met Srprs! :D

 • heerlijk! leuk concept.. dat zou ik echt wel eens willen proberen! Wij gaan jaarlijks een lang weekend weg met de vrouwen van de familie en het is soms lastig een bestemming kiezen.. daar zou dit ook ideaal voor zzijn!

 • Gaaf hoor, het concept is echt super! Lijkt me leuk om gewoon eens met mijn man te doen.

 • Echt een super tof en origineel concept! Ik ben altijd heel erg van het plannen, dus zo een reisje zo ook wel eens goed zijn voor mij, kan je het allemaal lekker op je af laten komen! Marseille ziet er ook prachtig uit, zo te zien heb je heerlijk genoten van de mooie stad!

 • Super leuk! Het lijkt me zeker wel iets leuks om te proberen haha ookal ben ik vreselijk nieuwsgierig ..was is het alleen niet vanaf 220 ipv 120?

 • Ik heb vorig jaar een semester in Marseille gestudeerd en er dus ook gewoond… Ik ben toen helemaal verliefd geworden op deze stad. Nu ik jouw foto’s zie krijg ik weer een warm gevoel vanbinnen <3

 • De kostprijs valt me ook wel goed mee!

 • Wat een leuk concept!! We hadden het er laatst al over om gewoon naar schiphol te rijden en een last minute te nemen maar dit is eigenlijk nog een betere optie! Lijkt me trouwens een erg leuk stad Marseille!

 • Gaaf! Lijkt mij ook wel eens leuk, lekker het vliegtuig pakken zonder dat je weet waar je naartoe gaat. Je komt dan echt op plaatsen waar je misschien eerst niet aan gedacht had :)

 • Dit klinkt zoooo leuk! Maar ik weet niet of ik die spanning aan zou kunnen haha. Ik ben toch wel een beetje een control freak als het op reizen aan komt. Maar misschien ga ik het wel doen, ik wil in juli sowieso nog een keer city trippen, dus waarom niet met srprs.me?!

 • Echt een super leuk idee. Ik denk dat ik het een keer ga doen, lijkt me wel wat!

 • zo tof he ik wil dit sowieso nog een keer doen! :)

 • Het klinkt wel ontzettend leuk! Ik moet zeggen dat ik het zelf niet zo snel zal doen, maar dat is meer omdat ik vrij specifiek weet waar ik heen wil en met wie.

 • Wat superleuk om je zo te laten verrassen. Ik had er nog nooit van gehoord maar na het lezen van dit verslag krijg ik helemaal zin om ook eens zoiets te doen.

 • Eerst even over mijn vliegangst heen komen en dan zou ik dit zeker willen proberen! Lijkt mij best leuk om alleen te weten wat voor weer het is. Maar kun je specifiek landen aan geven waar je niet heen wilt? Want ik ben nogal kieskeurig qua land omdat ik niet overal tegen kan helaas.

 • Echt supervet, dit concept! Ik zou het wel mega spannend vinden hoor, ik word sowieso altijd al zenuwachtig en gestrest als ik op reis ga, haha.

 • Hier had ik wel eens van gehoord en het lijkt me heel leuk om eens te doen. Alleen heb ik voor nu eerst nog plekjes die ik écht nog graag wil zien. Als ik wat ouder ben en al meer gezien heb, lijkt het me heel leuk!

 • Ik heb een trip geboekt met vrienden, maar wij gaan pas in Mei.. Super spannend allemaal :D

 • ik vind dit echt een geweldig concept! Heel tof!

 • Ah, ik heb de hele week gewacht op dit verslag!!! Maar nu zit ik nog met een heleboel vragen eigenlijk :) Hoe hebben jullie je verplaatst in Marseille? Te voet, taxi, openbaar vervoer? Is het nu eigenlijk een mooie/gezellige stad of niet? Duur om iets te gaan eten/drinken? (zoals Parijs bijvoorbeeld?)
  Ik ga binnen 10 dagen zelf naar Marseille, dus ik ben gewoon heel erg benieuwd :)

  • We hebben alles eigenlijk gelopen en we zijn een keer met de metro richting het strand gegaan. Erg mooi en gezellig en niet echt heel duur, niet zoals Parijs in ieder geval.

 • Ziet er heerlijk uit zeg! Als ik op vakantie ga plan ik ook niet teveel van tevoren, het is juist zo lekker om je niet verplicht te voelen om allerlei “must sees” te bezoeken, maar gewoon te doen waar je op dat moment zin in hebt. Voor een lange trip zoek ik mijn bestemming het liefste zelf uit denk ik, maar voor een citytrip vind ik het concept wel heel gaaf!

 • Ik ga ook met Srprs.me weg eind mei! Heb er zoveel zin in!!! Normaal ben ik ook altijd iemand die alles opzoekt van tevoren, maar dat kan dus niet nu. Zo spannend!

 • Dit lijkt me super gaaf om te doen. Zonder verwachtingen op reis gaan is super. Afgelopen zomer heb ik geinterraild door Europa, in mijn uppie. Omdat ik overal maar kort verbleef had ik vantevoren geen plannen gemaakt wat ik in elke stad wilde doen of zien. Meestal besloot ik dat ter plekke en zo heb ik een super leuke vakantie gehad. Elke twee dagen van plek wisselen is dan wel weer heel druk, maar omdat ik naderhand niet het gevoel had van: oh maar dat moet ik nog zien/ doen, veel het eigenlijk wel mee. Maar kun je met SPRS.ME ook alleen gaan en dat je dan niet weet met wie? Dat lijkt me ook wel leuk.

 • Ik ga in de meivakantie met een vriedin!! we vonden het allebei zo geniaal en zagen dat jij het zo naar je zin hebt gehad.. dus we pakken nu een citytrip, bevalt dit goed willen we ook nog eens het echte avontuur gaan beleven :):)

  In het jaar dat ik 25 word gebeuren nu al de leukste dingen, dus kom maar op met die citytrip woehoeee

 • Ik ben zelf niet zo’n voorbereider. Dus als ik iets boek, dan kijk ik eigenlijk pas in het vliegtuig wat ik nou wil gaan doen. Of op locatie wanneer we in het hotel zijn aangekomen. Ik vind het ook heerlijk om niets te moeten en lekker rond te lopen en spontaan dingen te ontdekken. Mijn man is juist het tegenovergestelde. Moet wel zeggen dat als we ergens gaan eten we altijd Tripadvisor erbij halen. Want het is zonde wanneer je ergens eet en het is verschrikkelijk en het daarna nog op Tripadvisor te zien dat het duidelijk in de reviews stond. Al doen we soms gek, en gaan we naar een restaurant die er niet in staat ;-)

 • Wat een leuk concept. Ik weet alleen niet of ik zelf avontuurlijk genoeg ben om het te doen.

 • Heel leuk dat je naar een onbekende bestemming bent gegaan. Het is niks voor mij, ik ben een echte control freak en wil alles tot in de puntjes voorbereiden haha

 • Ik vind het niet echt een heel boeiend artikel. Wel leuk om jullie reactie te zien na het ontdekken waar je heengaat! Maar het enige wat we nu te zien krijgen van Marseille is de Notre Dame… en heel veel eten. Je gaf zelf aan dat je nog graag wat meer wilde zien, mijn tip is dan om op plek van bestemming een kaartje te kopen en echt wat te ondernemen! :)

  • Ik wilde vertellen hoe de Srprs me-ervaring was, niet een verslag van een Marseille reis. We hebben van alles gedaan (en inderdaad naar het VVV kantoor geweest en een kaart gekocht) naast heerlijk eten en rondwandelen, maar ik wilde er geen tot-in-de-puntjes Marseille verslag van maken waarin ik laat zien wat we van uur tot uur hebben gedaan :-) Normaal laat ik uitgebreider zien wat ik doe als ik naar een bestemming ga (dat ben je waarschijnlijk ook van mij gewend), dat was nu niet de insteek van de blogpost. De volgende keer is een reispost weer meer gefocust op de bestemming, omdat dat in mijn optiek dan ook meer past!

 • Dit concept is zo ontzettend leuk dat mijn vriend en ik dit waarschijnlijk als zomervakantie gaan boeken.

 • Volgens mij, heb je bij de laatste alinea een foutje gemaakt bij de prijs 220 euro ipv 120 euro. Of vergis ik me?

  Verder een super leuk artikel weer :)

 • Wat een tof concept. Ideaal voor mijn man, die is superslecht in dit soort dingen bedenken, gaat dagenlang malen over de mogelijkheden en boekt uiteindelijk niets hahaha

 • Dit lijkt me echt supergaaf om nog eens te doen! :D Gaaf dat zoiets bestaat, had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord.

 • Dit is zo ontzettend leuk! Ik en mijn vriend hebben vorige maand al geboekt om in April weg te gaan en dat is al bijjjjnnna!!! Wij weten dus ook niet waar we heen gaan en vinden het razend spannend allemaal.
  Waar zullen wij heen gaan.> Marseille..? Milaan? Polen? of misschien wel Spanje..Oeh!
  De voorpret is al geweldig!

  Fijne dag!
  XoXo Melanie

 • O, lijkt me juist hartstikke leuk! Zo kun je ook nog eens iemand anders verrassen + jezelf. Ik denk dat dit snel bij ons op de planning staat. Heel erg leuk!

 • Wat een geinig concept! Ga ik zeker eens uitproberen! Leuk!!!

 • Marseille is echt een prachtige stad! Wat een leuk concept!

 • Super leuk concept! Word je dan eigenlijk ook van het vliegveld opgehaald door een taxi of moet je het vanaf daar al zelf uitzoeken?

 • Wat gaaf! Super leuk concept van Srprs.me

 • Oh! Ik word zo blij van de site van sprs.me! Ongelooflijk! Zou zo boeken.. maar ik kan m’n geld maar een keer uitgeven dit jaar, en op mezelf gaan is toch ook wel heel erg aantrekkelijk. Even afwachten en keuzes maken. Altijd moeilijk!

  Maar ik weet zeker dat ik ooit nog een keer een suprise reis doe! :D

 • Na het lezen hiervan wil ik al helemaal daar een reisje boeken, superleuk! Al denk ik niet dat ik zou kunnen wachten met krassen tot op het vliegveld…

 • Mijn vriend wil heel graag gewoon de trein pakken en zien waar we terecht komen. Ik met mijn licht autistische trekjes kan dat echt niet handelen. Ik moet weten waar ik heen ga en hoe het er ongeveer uitziet.

 • Wat een mooie foto’s!

 • Aaah ik wil dit ZO graag doen! Een vriendin had me de website al gestuurd voordat jij deze trip ging doen. Nu wil ik al helemaal gaan. Het enige probleem is dat het mij wel leuk lijkt om te doen met iemand erbij, maar al mijn friends zijn partypoopers en willen niet :(. Ik ben niet bang om alleen op vakantie te gaan, deze zomer ook 3 weken alleen weg geweest. Maar zoiets lijkt me wel wat leuker als je het gelijk met iemand kan delen. Dus eerst een “slachtoffer” vinden die met mij mee wil.

 • Wat moet dat spannend zijn, zo alle controle uit handen geven! Ik ben echt iemand die op voorhand allemaal reviews enzo checkt dus ik zou me ietwat ongemakkelijk voelen ;) Al moet het wel fijn zijn om net alles uit handen te geven!

 • Wat een leuk reisidee

 • Wat lijkt me dat heerlijk! Ik kan niet zo goed tegen verassingen maar dit lijkt me echt heel erg leuk. Marseille lijkt me ook een mooie stad!

 • Wat gaaf zeg! Ik vind het heel erg knap van je dat je dat gewoon doet. Het lijkt me zo spannend. Erg leuke foto’s!

 • Lijkt me een mooie stad! Leuk artikel

 • Toevallig heb ik een week geleden geboekt bij srprs.me met één van mijn beste vriendinnen. We hebben er zo ontzettend veel zin in, kan echt niet wachten! Het is zo leuk om niet te weten waar je heen gaat, maar tegelijkertijd ook wel een beetje eng, haha. Xx

 • Wat leuk!! Ik heb er ook over gedacht om een keer mee te gaan met srps.me
  Ik vond het alleen best prijzig, je kunt zelf goedkoper op citytrip.
  Toch jeukt het na dit verslag weer hoor haha.

 • Geweldig!!! Dit lijkt mij echt wat voor mij en mijn beste vriendin. Wij moeten als we op citytrip gaan altijd van alles en nog wat. En bij dit concept kun je dat heerlijk loslaten…..We willen in oktober weer gaan. Dus ik ga dit voorstellen. Ben benieuwd……

 • Dit klinkt eigenlijk echt geweldig om te doen. Mooi om er op die manier eens tussenuit te kunnen gaan. Je helemaal laten verrassen. En ik hoor van jou dat de organisatie goed was, dus ik ben voor :D

 • Super tof! Ik ga zeker eens een trip boeken op deze manier!

 • Heel tof! Zoiets zie ik ook wel zitten ;)

 • Jaaa, dit lijkt me zo leuk! Ik probeer al een hele tijd mijn vriend over te halen om het te doen, hehe.
  x

 • Wat een gaaf concept en betaalbaar ook,
  moet ik eigenlijk echt eens uittesten
  xx

 • Ik ben ook een controlfreak, maar toch lijkt me best leuk om eens zoiets als dit te doen. Ik vind het in ieder geval een heel leuk concept en volgens mij heb jij het heel leuk gehad!

 • Ik vind het zo’n tof concept! Mijn vriend zou zoiets helaas iets minder zien zitten ;-)
  Leuk ook dat je naar Marseille ging! Ik was vorig jaar op Erasmus in Aix-en-Provence en was zowat ieder weekend in Marseille, fantastische stad.

 • Ik heb in februari met mijn vriend ook een tripje met sprs.me gedaan.We gingen naar Budapest en hadden echt het beste weekendje weg ever! Aanrader!

 • woehoe ik ga 6 mei!

 • Geweldig, lijkt mij super leuk om een keer te doen!

 • Dit lijkt mij echt zo leuk om met vriendinnen of mijn vriend te doen!