Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

50 Reacties

 • Jeeetje, haha dat zijn een hoop. :’) Dat soort mini’s zijn altijd zo handig, vooral op reis ja! Ik neem ze ook wel eens mee uit hotels (a). In mijn tas neem ik toch liever fullsize mascara bijvoorbeeld, dan vind ik die mini’s best vervelend. Alhoewel die mini parfums dan wel weer héél praktisch zijn! Het leuke aan het filmpje is dat ik sommige producten herken haha. Toen je in het begin zei: ‘En dat is best wel veel..’ had ik niet zóveel verwacht haha! Leuk filmpje.

 • Wat veel! Maar wel echt mooi geordend.

 • Dat is lekker veel! Er zitten wel veel lekkere producten tussen :D

 • ik heb als ik op kamp met scouting ga altijd mini’s bij me^^
  dan vlieg ik snel naar de etos en haal ik er weer een paar…het is gewoon zo handig en neemt niet zoveel ruimte in beslag als die grote dingen!:)

 • Amanda92love

  Hallo even een vraagje ik wil zo graag een lady speedstick kopen ik wil dit namelijk gaan proberen omdat ik heel erg last heb van zwetende okseltjes maar ik ben er nu zo lang op zoek naar en kan het nergens online kopen ja bij eBay vanuit de verenigde staten betaal je ook nog eens 20 euro verzendkosten dus vandaar weet jij misschien waar ik het wel vanuit Nederland kan kopen?

 • Lekker veel om aftewisselen! heerlijk! leuk om te zien!

 • Wow hee, echt heel erg veel! Lijkt me heerlijk om zo te kunnen afwisselen :love:

 • Wat een leuk kastje op de achtergrond voor je wijn en glazen! Mag ik vragen waar het van is??

 • Wauw wat veel! Ik neig ook altijd te veel mee te nemen maar er zijn ook zoveel lekkere producten! Ik vind mini’s ook altijd fijn, en van die speciale reisflesjes voor m’n shampoo, heel handig!

 • leuk om te zien =)

 • Wauw, je hebt veel, haha! Is wel heel handig als je op reis gaat, dan kan je ook weer nieuwe producten ontdekken. Ik heb niet zoveel mini’s, maar ik ga dan ook niet zo vaak weg.

 • Wat een berg! Ik snap dat je het leuk vindt om hieruit je producten te kunnen kiezen als je op reis gaat. Ik giet altijd alles zelf over in kleine potjes :)

 • Waarom kan ik jou fimpjess nooit op me mobiel kijken?? :)

 • Jeej wat leuk, weer een filmpje :blush:

 • oh, whao! ik vind die parfum van lady million, zoiets, er zo leuk uitzien / heeel erg schattig!!

 • Een hoop producten, maar wel allemaal goed geordend! Zelf neem ik eigenlijk ook altijd wel mini’s mee, dat is wel zo handig. Echt een leuk filmpje ! :)

 • Ik heb inmiddels ook een hele lade vol met mini’s super handig voor een weekendje weg of voor op vakantie.

 • hoe kom je aan al die schattige kleine parfumflesjes? koop je die of krijg je ze? :inlove:

 • Handig filmpje

 • Wauw, veel spulletjes. Je hebt wel fijne producten, en ik vind dit mini-parfummetjes zo schattig (:

 • Leuk! Herken veel dingetjes uit de beautybox. Ik vond het jammer dat je afgelopen maand geen artikel over de beautybox (summer edition) had geschreven. Doe je dat volgende keer wel weer? :)

 • Handig!!

 • Leuk filmpje, en ook handig geordend! In de deksel van de mooi-glossybox? :)
  Weet je waar de die mini Lady Million kan kopen ? Ik ben er namelijk al heel lang naar op zoek. Ga zeker door met filmpjes maken, ik geniet er iedere keer weer van :love:
  xxx

 • Kleine verpakkingen zijn inderdaad erg handig. Ik heb er eigenlijk nooit zo over nagedacht, maar wil voortaan wel kleine verpakkingen meenemen als ik op reis ga. Het is eigenlijk een gewoonte geworden dat ik tijdens het pakken van m’n koffer even naar een drogist ga om allerlei dingen te kopen. Van tandpasta tot shampoo. En ik verbaas me elke keer hoeveel geld ik dan kwijt ben. Op deze manier kan je dat wat voorkomen. Handig! Fijne zondag x

 • Die bodybutter van The Body Shop is zo lekker, die rode uit de Kerstlijn van vorig jaar. En zelf gebruik ik mijn mini’s ook als ik dagjes weg ga, of als ik ergens ga logeren. Mini’s uit de Glossybox zijn daar ook heel handig voor!

 • Veel! Heel veel producten herken ik omdat ik ze zelf ook gebruik, leuk filmpje.

 • Jeetje, wat heb je veel zeg! Wel leuk om te zien wat je allemaal mee neemt als je er eventjes tussenuit gaat. Veel dingen die voorbij komen zaten in van die boxen, leuk om te zien!

 • Zo, jij neemt veel mee haha! Maar hey: a beautyblogger have to! Nee hoor, grapje :P
  Leuke video :D

 • ah wat ontzettend schattig al die kleine dingetjes! Ik spaar ze ook allemaal op, heb echt heel veel liggen. Ook van de kappersbeurs heb ik veel kleine dingetjes gehad, echt superhandig voor op reis! Leuk dat je het allemaal laat zien, en wat is dat vierkante shampoo dingetje van Evo schattig zeg hihi :inlove:

 • Heel erg tof om te zien, en jij bent niet de enige die door dit te zien zin krijgt om op reis te gaan. ;) Ik krijg door dit te zien echt enorme zin om op vakantie te gaan. En ik vind het trouwens heel erg handig! Want hierdoor bespaar je ook heel wat tijd want doordat alles zo goed is ingedeeld moet je gewoon in het juiste bakje kijken en je hebt je product. :)

 • Het is inderdaad veel! Maar zo heb je wel veel keuze, dat is ook weer goed :D

 • Woow, veel! (: Leuk filmpje!

 • leuk zeg alleen werd ik weer duizelig van dat veel bewegende beeld

  p.s ik heb net een blog geopend dus klik ff op My Blog About Lifestyle (thanks)

 • Heel leuk om te zien, zo cute al die mini’s. Zelf ‘spaar’ ik ook kleine verpakkingen voor op reis. Ik heb met name douchegel, bodylotion en shampoo.

 • Super handig die kleintjes. Vooral parfum flesjes. En ook die decleor producten, daar ben ik nogsteeds erg benieuwd naar.

 • WIN ACTIE >>>>> kimnlbeauty. blogspot. nl

 • Wohooo, en dan zeggen mensen tegen mij dat ik veel te veel mee neem ;D

 • erg handig die spulletjes als je op vakantie gaat:)

 • Helena Anna

  Ik zag dat je een mini mousse van Milk_shake in een bakje hebt staan, en ik vroeg me af hoe je daar aan gekomen bent. Ik ben namelijk echt een fan van hun producten maar het is lastig om te vinden in winkels en op sites. kan je me hiermee misschien helpen?

 • Leuk om te zien :) x

 • altijd leuk om te zien wat anderen altijd mee nemen etc.

 • Ik houd van dit soort daily stash filmpjes !! You can never have too much.. :love:
  Neem ook eens een kijkje op mijn blog voor mijn daily stash pic + favs

  xoxo

 • Woow die kleine parfumflesjes zijn zoooo cool! Hoe kom je aan die kleine Lady Million? :D

 • Oh en wat ik ook nog wilde vragen: waarmee film je? Wat voor camera? Is het een camera en fototoestel in één? Ben namelijk nog op zoek naar een goede en vind die filmpjes en foto’s van jou altijd zoooo mooi gefilmd^^

 • :) Het blijft toch leuk om je naam voorbij te zien komen op een beautyproduct – is het wat, dat Malin+Goetz?

 • hey veel maar je zegt heel vaak handig

  p.s. niet slecht bedoelt