Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 juli 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Mijn eerste oogschaduwpalet

Toen ik laatst mijn bureau aan het opruimen was – en dan ook goed opruimen, met een vuilniszak in m’n hand – kwam ik dit paletje tegen. Ik kreeg meteen nostalgische gevoelens: mijn allereerste make-up paletje. Ik heb hem zo enorm vaak gebruikt! Ik denk dat ik hem kreeg op mijn twaalfde, dertiende, van mijn buurmeisje die ging verhuizen. Ik was er helemaal in de wolken mee! Ik kan het merk niet vinden op internet, het is van Royal en het paletje heet ‘Tantaleyes’. En de kwaliteit is vrij ehh… crappy.

De oogschaduws! Je kan wel zien welke ik veel gebruikte. De donkerbruine, knalroze, gele en blauwe kleurtjes vond ik heel erg mooi.

En voor de gein heb ik even swatches gemaakt… Hihi! Die donkerbruine kan je nog wel een beetje zien, maar de rest is allemaal heel slecht gepigmenteerd. Toch gooi ik dit paletje niet weg, hier is het voor mij allemaal mee begonnen zo lang geleden! Hebben jullie ook nog make-up van vroeger?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.