Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Ik krijg nogal eens pakketjes. Maar laatst kreeg ik een pakket waar ik even helemaal stil van was. Waar ik even een dansje in mijn woonkamer heb staan maken. En waar iedereen bij binnenkomst met open mond naar staat te kijken. Miss Lipgloss Graffiti. Door Studio Giftig.

Ik had al eventjes contact met de jongens van Studio Giftig, Kaspar en Niels. Op hun Facebook zat ik me te vergapen aan de prachtige kunst die ze maken. Met graffiti! Enorme wandschilderingen, maar ook interieurs van bijvoorbeeld restaurants. Ik ben zelf niet een enorme graffiti fan, maar wat zij maken vond ik meteen gaaf.We hadden contact per mail en besloten samen dat ze een Miss Lipgloss graffiti gingen maken, voor bij mij in huis/kantoor. Ik mailde ze wie ik was, stuurde de link naar mijn site, werd vrienden op Facebook en zei ‘maak maar wat jullie het tofste vinden’. En dus gingen ze aan de slag met een doek wat ze bij mij vonden passen. Ik had geen idee wat het zou zijn. Iets met make-up? Lipgloss? Of misschien gewoon ik?

Een paar weken later kreeg ik het grootste pakket ooit binnen. WOW. Ik wist meteen wat het was en sleepte het langzaam en voorzichtig de trap op, mijn nieuwsgierigheid zoveel mogelijk bedwingend. Voorzichtig legde ik het gevaarte op mijn bank en begon ik voorzichtig het karton er af te trekken.

WOW. Hé! DAT BEN IK! Heeeel erg groot! Waaaaauw! Omdat ik niet wist wat ze gingen maken en ik ook tussendoor er niks van heb gezien, was ik echt énorm verrast hierdoor. Ik ben het écht, hij lijkt zo goed!

Eerst zette ik hem even op de grond, ik moest nog een geschikt plekje zoeken. Waar hang je nu een mega versie van jezelf op?! Uiteindelijk is ‘ie boven de eetkamertafel gekomen, dit doek verdient gewoon echt een hele mooie plek. Iedereen die bij me binnenkomt en hem voor het eerst ziet staat met open mond naar het doek te kijken. En die mond valt nog verder open als ik vertel dat het met graffiti is gemaakt. Ik zit nog elke dag naar de kleine details te staren en zit me vooral te verbazen over het feit dat het zo ongelooflijk goed lijkt.

Wauw! En check de details…


Jep… deze foto’s maakte ik om 7.10 ’s ochtends ;)

Uiteindelijk hangt ‘ie dus hier. Wanneer ik ga verhuizen – wanneer dat is, is nog niet helemaal duidelijk, maar de plannen zijn er – dan wil ik hem in mijn kantoorruimte hangen. Of misschien ergens op een compleet lege witte muur. Misschien wil ik hem nog verplaatsen naar het muurtje boven mijn witte IKEA kasten (waar de spullen inzitten die ik nog wil testen, waar nu mijn ‘Work hard and be nice to people’ poster hangt, die kan dan boven mijn eetkamertafel).

(hier dus)

Kaspar en Niels stuurden me ook foto’s van het proces…

Met een fotootje in de hand met de spuitbussen aan het ‘schetsen’.

Eerst de outlines, waar je nu trouwens helemaal niks meer van ziet. Toen ik het doek net in huis had rook het enorm naar graffiti, wat ik echt heerlijk vond! Nu is die geur er natuurlijk wel af.

Wauw! Mooi om te zien hoe ze de kleuren opbouwen.

Damn… Hij hangt nu al een tijdje in mijn woonkamer maar ik blijf er over verbaasd… Het is echt een uniek ‘iets’ in mijn huis en dat vind ik echt zó gaaf! Ik weet niet of ik zelf een portret van mijzelf zou laten maken, maar nu Kaspar en Niels het voor me gemaakt hebben vind ik het echt supertof. Hoe zou dit zijn over 20 jaar? Dan heb ik een doek van een jonge Cynthia, haha! Supergaaf.

Mocht je je afvragen hoeveel zoiets nu kost (die vraag komt, dat weet ik zeker ;-) ), een doek zoals deze kost ongeveer €425. Dan heb je dus een compleet uniek ‘kunstwerk’ en hij is groot! Je kan het wel zien op de foto’s, het doek is enorm.

Ik wilde het gewoon even met je delen omdat ik er zo ongelooflijk enthousiast over ben. Misschien is het een leuk idee als je zelf nog iets unieks aan je muur wilt hangen, of als je op zoek bent naar een geweldig cadeau. Als je op  hun Facebook kijkt zie je dat Kaspar en Niels zo’n beetje… alles kunnen. En de portretten die ze maken lijken als twee druppel water. WAUW! Jongens, bedankt, jullie hebben het voor elkaar gekregen het meest unieke pakketje ooit naar me te sturen… En iedereen met open mond in mijn woonkamer te laten staan.

177 Reacties

 • WAUW! Mijn mond viel open, wat ontzettend gaaf dat dat van jou is gemaakt! Hij lijkt echt sprekend en ziet er echt geweldig uit! Ook die accenten bij de lippen en dergelijke. Hij heeft echt een prachtige plek in je kamer gekregen boven de tafel. Wees er trots op meid!

 • Wow, prachtig zeg dat ze dat zo mooi kunnen maken. Echt heel erg mooi! :lol:

 • WOW!! Echt super mooi!!

 • Wauw echt prachtig ik denk dat ie in je kantoor ook heel mooi staat! Echt mooi hoe ze dat hebben opgebouwd en wat een leuke verrassing. Je mond, ogen, haar alles klopt precies! Je bent mooi!

 • Oh my… wat ontzettend mooi gedaan! Props de meneer die het gemaakt heeft. Echt super tof dit :inlove:

 • WAUW! Wat prachtig! ECHT lovely!

  Liefs

 • Wow wat mooi zeg. En hij lijkt heel erg echt idd. Die glans op je lippen vind ik nog wel het mooiste. Heel indrukwekkend.

 • Het ziet er echt prachtig uit!

 • Heel erg gaaf zeg!

 • Een uniek stuk!

  Ik vraag me af of die vierkantjes ergens specifiek voor staan?

 • Wow, fantastisch mooi gedaan. Die details ook, mooie contrasten. Wauwie!

 • Het is gewoonweg prachtig! Het is leuk om te zien hoe is opgebouwd. En hij past geweldig in jou intereur. Die mannen kunnen er wat van!!

 • Wow, dit is echt enorm gaaf! Hij lijkt zo sprekend en dat met graffiti! Ik wist niet eens dat dat kon. Echt super dat je dit hebt laten maken!

 • Hij is heel mooi! Maar ik weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden om een reuze doek met mijn gezicht erop in de kamer te hangen haha.

 • Ik had het al gezien toen je de foto voor het eerst postte en ben er echt verliefd op ik vind het heel erg gaaf, maar heb helaas het geld er niet voor..

 • Wauw, ontzettend gaaf gemaakt zeg! Heel vet! :)

 • WOW! Ik kan me voorstellen dat je echt helemaal stomverbaasd was toen dit ineens op je deurmat plofte. Figuurlijk plofte dan he:)
  Het is echt heel erg gaaf!

 • Super gaaf zeg dat je dat hebt gekregen!!!

 • Dit is echt schitterend! Ik stuur het door naar mijn pa, die wilde altijd al zo’n graffiti-schilderij van mij :) Waanzinnig mooi, echt heel tof.

 • Ik had het doek al voorbij zien komen, maar dat was meer op de achtergrond. Nu ik het zo goed kan bekijken met deze foto’s en detail foto’s, wauw! Echt heel erg mooi en gaaf. Je bent het idd echt ja, je karakter is erop terug te vinden (je mond vind ik vooral heel kloppend, de kleur van je ogen iets minder, mis het vleugje groen een beetje erin). Zoiets is erg leuk om iemand cadeau te doen wanneer je het gezamelijk met veel anderen kunt geven (is natuurlijk een smak geld in ene). Ik vind het echt heel knap (en kunstig) hoe ze dit zo gelijkend en toch heel eigen hebben gemaakt dvm graffiti! Dat is nog eens wat anders dan een foto op canvas (wat natuurlijk ook mooi is, maar niet echt kunst natuurlijk en dit wel). Gaaf!

 • Echt heel erg gaaf!

 • WOWOWOWOW! Dit is echt prachtig!! Kan me voorstellen dat je er even stil van werd, geweldig om zoiets moois van jezelf te hebben! Knap werk van die jongens, heel gaaf ook om de foto”s van het proces te zien.

 • Echt prachtig!! Dit verdiend ook zeker de plek om gezien te worden!

 • Wauw, supermooi idd! Al vind ik ook dat je een beetje ‘dracula-achtig’ lijkt :D

 • Ohhhh wow, kunst met graffiti! Echt prachtig!

 • Wat ontzettend gaaf!
  Maar wat stellen die 4 gekleurde vakjes rechtsonder voor?

 • Oh wauw, dat is zo gaaf! Echt super mooi!

 • Wauw Cynthia, wat een prachtig, energiek en kleurig beeld! Je straalt echt van het doek af!

 • Wauw! Echt super mooi!

 • Echt SUPER mooi, wow! Kan me voorstellen dat je hier heel erg blij mee bent! Wat een kunstenaars zijn ze zeg…
  De vierkantjes vind ik geen meerwaarde hebben, zonder had ik het nog mooier gevonden maar smaken verschillen. Echt knap gedaan in elk geval…

 • Wa-auw! Ik ben ‘m al een keer tegengekomen op je twitter geloof ik, super mooi! Ik zou het wel een beetje apart vinden dat je jezelf heel de tijd ziet als je zit te eten enzo, haha, maar het is natuurlijk wel een heel mooi kunstwerk. Die details en alles, ik sta versteld!

 • Wooooow, lucky you Cynth! Dat is écht heel vet haha.

 • Wauw, echt geweldig!

 • Wauw, wat mooi! Je ziet ook niet dat het graffiti is, echt fantastisch! :lol:

 • Yep mijn mond viel ook verder open toen je zei dat het met graffiti was gemaakt! Super mooi Cynthia.

 • wauw zo ontzettend gaaf gemaakt hebben ze dat !
  xxx

 • heeeel erg gaaf!

 • Normaal reageer ik eigenlijk nooit, maar nu MOET ik gewoon kwijt dat ik dit echt g-e-w-e-l-d-i-g gedaan vind! Als mijn vriend en ik gaan samenwonen, weet ik waar ik moet zijn!

 • Prachtig dit. Dit is echt iets wat je kunt ophangen en aan je kinderen door kunt geven. Zoo mooi!

 • waauw echt heel erg gaaf! Ik had hem al voorbij zien komen, maar nu nog beter bestudeerd.. echt heel gaaf.. en vind hem zo boven je eettafel heel mooi hangen!

 • Ziet er echt super gaaf uit! Heel leuk dat het ook zo uniek is!

 • Supermooi! En wat grooooot :O Wauw!

 • Charlotte

  Wow echt supercool! Nu wil ik ook wel een beautyblogger zijn :D

 • Wauw, prachtig!
  Staat ook heel mooi in je huisje :)
  Mijn complimenten voor de makers!

 • Supergaaf zeg, zo’n megaversie van jezelf! Zo knap gedaan!

 • Wauw Cynthia!
  Echt prachtig!
  Maar wat is er met de rechterkant van de tanden (op het schilderij links?) wat hebben ze daarmee gedaan? Die lopen niet netjes recht door maar zijn helemaal wazig? Foutje?
  Verder echt schitterend hoor!!!

 • gaaf zeg

 • super mooi! ik dacht al dat dit artikel wel nu ongeveer online zou komen, want een tijdje geleden vertelde je al dat je er nog meer over zou vertellen, en toen ben ik wel een beetje nieuwsgierig geworden :) heb je dit eigenlijk zelf moeten betalen, of heb je het van hen gekregen?

 • wow wat is die schilderij gaaf zeg.

 • Waaauw supermooi.
  Alleen je oog is niet zo
  als op de schilderij. :P

 • wooow wat duur zeg.

 • Wauw dat is echt gaaf!

 • Kei gaaf! Leuk dat je hem nu volledig laat zien met het verhaal erbij. Ik heb hem wel eens voorbij zien komen tijdens de sneakpeek ofzo.. nooit kunnen bedenken dat dat van graffiti is gemaakt!

 • Wow, dat is echt zo gaaf <3.

 • Ik zag het destijds al op Twitter. Hij is echt prachtig! Knap dat ze dit met graffiti kunnen doen! :)

 • Wauw, wat supergaaf dit! Ook ontzettend knap van de makers :D

 • Heel gaaf! Als ik op mijzelf woon zou ik zoiets ook wel willen, en dan samen met mijn vriend ofzo.
  Ik vind dat je in 1 kunst stuk moet investeren en het een mooi plekje kan geven.

 • OMG dit is echt zo mooi! Ik heb ze meteen geliked op fb voor als ik het huis uit ga en ook zo’n mooi uniek iets wil. Echt geweldig gewoon!

 • wauwwauwwauw. Supermooi.

 • Ik had hem al eens gezien op een foto hier op je site. Toen dacht ik al whoooh die is echt gaaf. Ik denk dat iedereen dit wel zou willen hebben, hij lijkt zo sprekend! Wel een aardig prijskaartje, maar dan heb je wel iets unieks!

 • GE-WEL-DIG!!
  Het is indd prijzig maar als ik zou samen wonen ofzo heb ik het er zeker voor over. Of als je een herinnering wilt vast leggen. Echt stoer. En die van jou is ook zo mooi. die kleuren combi. Heel gaaf! deze neem je mee je graf in hahaha

 • WAUW!!! Wat is dit mooi gemaakt en hij lijkt echt super! MOOOOOOOI!

 • Is echt heel erg mooi! :) Inderdaad wel vreemd om je eigen hoofd zo groot in de kamer te hangen (vooral in eerste instantie :p), maar als je hem hebt… Hij verdient inderdaad een heel mooi plekje, ik vind hem prachtig!

 • ziet er super vet uit!

 • Ik dacht dat die 4 vakjes voor de basis kleuren stonden van het schilderij.
  In iedergeval is die heel erg vet geworden!

 • Wauw wat ontzettend gaaf!
  Liefs

 • Wow geweldig!
  Dit soort weetjes zijn by the way ontzettend interessant haha!
  Echt geweldig!

 • Wauw echt prachtig :)

 • Wat gaaf! Knap zeg, echte kunstenaars zijn het!

 • Wauww, super vet!
  Ik denk dat hij boven die ikea kast nog beter uitkomt ;)
  Dan heb je die lampen er ook niet voor hangen ;P

 • Wauw, echt prachtig! Hier zou ik echt wel 425 euro voor over hebben.

 • Wow! Heeel gaaf gedaan. Ik vind hem boven de witte kast het mooist :D

 • Echt heel gaaf… Snap dat je dit wil delen. Gewoon te vet!

 • Ik vind het echt ontzéttend gaaf! Wauw!

 • Wauw, zo mooi! Prachtig!

 • Wauw! Super gaaf! zou ik ook wel willen.
  Als ik later in een eigen huis woon ga ik zeker ook zo een laten maken! :love:

 • Omg, ik ben helemaal verbaasd, knap dat ze dat kunnen joh! Woww super!

 • Wow echt prachtig!

 • ik denk dat die vierkantjes een beetje staan voor de kleur van je oog make-up:)

 • Wauw! Super gaaf! Ik denk dat de vierkantjes staan voor de make up, jouw passie. Wat cool dat dit met graffiti is gemaakt, wejeuw!
  Liefs

 • Ik had hem al gezien op instagram, WOW wat ontzettend mooi. En inderdaad het is precies Cynthia, knap hoe ze dat voor elkaar krijgen met graffiti! :lol:

 • Super super super mooi!!!!

  De kleren zijn zo mooi, geweldig toch als je dit kan maken?!

  X

 • WOW!! Het is echt súper mooi geworden!

 • wauw, wat mooi! :inlove:

 • Wauw prachtig zeg! Kleurt mooi je eettafel op haha. :)

 • WOOW wat onwijs gaaf!! Het doek lijkt ook echt precies op jou! :)

 • Dit is geweldig mooi! Vooral je mond en de glans op je wangen hebben ze prachtig uitgebeeld. Ik kan er uren naar kijken, wat een kunst! Compliment voor de makers.

 • Echt om stil van te worden….

 • woow..te gek

 • WOW echt TE GEK GEWOON!

 • woow supergaaf twee druppels water jou !

 • Is het op canvas gedaan?

 • Onvoorstelbaar mooi. Dit is pure kunst. En in t echt zal die vast nog véél mooier zijn. Leuk om te zien hoe ze ermee bezig zijn geweest. Prachtig :inlove:

 • Wauw wat stoer! Is mooi om iemand een keer cadeau te doen, als ik nog is ergens 400 euro heb liggen :D ;)

  Ik dacht eigenlijk dat de vierkantjes rechts onderin een beetje de kleurstijlen/sfeerkleuren zijn voor dit schilderij. Ik ben zelf grafisch vormgever en zet altijd als ik een ontwerp presenteer ook de kleurvakken erbij met erachter welke kleur het is (of het een CMYK of PMS kleur is.)

  Anyway, nogmaals wauw! Echt mooi gemaakt, deze jongens hebben talent. Petje af.

 • Woaw, wat mooi seg.
  Ik wou dat ik het kon!

  Leuk dat dit voor jou gemaakt wordt …

  Groetjes,
  Jolien

 • Wauw. Prach-tig.
  Mooie plek ook om op te hangen!

 • WAUWIE! Ik zou ook een dansje van blijdschap maken hihi :)

 • Oh my, love graffiti. Het begint ontzettend te kriebelen als ik hem bezig zie. Het is gewoon een prachtig kunstwerk geworden, maar ook echt gorgeous!

 • Ik zou het wel een beetje awkward vinden om zo’n groot portret van mezelf op te hangen maar jij hebt hem natuurlijk gekregen, dus dat maakt het wel anders. Hij is wel echt super mooi, kan me voorstellen dat je er heel blij mee bent!

 • Wauw wat gaaf zeg! Hij is heel mooi gemaakt! :D

 • Wow wat mooi! :D x

 • Wow! Super gaaf!!

 • Amazing! Zo geweldig wat je eigenlijk kan met een beetje geduld en graffiti!

 • Wooow Super!!!
  En volgens mij zijn die 4 kleuren de kleuren die hij heeft gebruikt.

 • Wauw, zo prachtig! Ik zou dit echt eens willen leren! Ik teken zelf en dat gaat aardig goed en ben nu bezig met het naschilderen (op mn eigen manier) van het gezicht van een elfje/mens (zit te twijfelen) maar dat lukt nog niet helemaal. Duurt nog wel even voordat hij af is.

 • :love: Blij :inlove: dat je hier over schrijft ik had hem al gezien op enkele foto`s van je huis en was toen al onder de indruk x

 • coool =D
  er is alleen iets met de tanden dat niet helemaal oke lijkt..
  maar het is natuurlijk heel moeilijk om dit te maken en daarom respect =D

 • Boven de nogtetestenkast wordt het denk ik te druk.
  Het ziet er nu zo peacefull uit en als je al die fellekleuren erboven hangt dan is de sfeer totaal anders.
  Maar misschien wil je dat wel :)

 • :inlove:!!

 • wat ontzettend vet!

 • Wauw!! Wat ontzettend gaaf! Jaloers, als ik er geld voor zou hebben zou ik het zo hebben gedaan, misschien als ik m’n echte eigen huisje heb. Wat zijn ze ontzettend getalenteerd! Super!

 • Super vet! Wat sta je er mooi op! Je ziet er echt stralend uit. Waaauw, Cynthia dit is echt een kunstwerk! Hier ga je nog veel plezier van beleven. ;D

 • WAUW! Dit is echt PRACHTIG! :inlove:

 • Wow! Hoe cool is dit! Echt prachtig, wat een moeilijkheidsgraad! XOXO lisa

 • WAUW gaaf!!

 • Wauw hij is echt prachtig. Wist niet dat mensen zulke gedetailleerde dingen met graffiti kunnen maken. Dat verbaast me nog het meest, dat het van graffiti is. Ja hij is schitterend en verdiend inderdaad een mooi plekje!

 • Wauww dit is echt vet! :blush:

 • Ik had hem al gezien op Instagram denk ik maar wow, wow, wow *mond valt open* :lol:

 • Dat is gewoon prachtig. Daar kan je een hele woonkamer mee opfleuren. Die prijs valt toch eigenlijk enorm mee, voor zo een groot uniek kunstwerk? Eerst als je zegt ‘ik heb een portret van mijzelf’ klinkt dat wat gek, tot je ziet wat het is… die vierkantjes maken het écht af :D

 • Holy moly wat gaaf zeg! Ontzettend knap gedaan! Prachtig!

 • Niet mijn smaak, maat wel heel knap! :)

 • Prachtig, gewoonweg prachtig. Dikke pluim voor de jongens!

 • Wauwwww! Super gaaaf!!

 • Echt prachtig! :love:

 • Hij is echt zó mooi! Lijkt me echt heel tof om zoiets te krijgen, het lijkt ook echt precies op die foto van je. Wel vreemd om zoiets groots van jezelf in de kamer te hebben hangen, lijkt me.

 • Wat gaaf! :) :love:

 • Supermooi!! Zoiets heb ik ook in mijn kamer, maar dan geschilderd :hihi:

 • Hoe gaaf is dat!

 • Hoi Cynthia! Weet jij misschien met welke verf ze dit gespoten hebben? En waar je die kunt krijgen? Liefs, ember

 • ben ik de enige die moest lachen om de naam? heel orgineel bedacht! echt een gaaf schilderij! alleen een beetje prijzig. waarom ken ik nou weer niemand die dat ook kan? :(

 • omg wat super mooi en vet awesome om te hebben. misschien maar eens overwegen :o :love:

 • Wat super gaaf

 • Ik vind gespoten werk nooit zo mooi bij portretten, die krijgen er zo’n glow van die ik niet zo mooi vind. Ik hou wat meer van figuratief werk waarin kleuren pas op je netvlies mengen, wat andere technieken dus. Wel goed gemaakt hoor, daar niet van, maar niet wat ik aan de muur zou hangen.

 • Nathalie H.

  Heel mooi Cynthia..
  Ze hadden onlangs een like & win actie op fb en ik durf het bijna niet te zeggen, maar die heb ik gewonnen! Maar via jou ben ik op hun site terecht gekomen en ben dol enthousiast over hun werk!
  Ik kreeg een mailtje van Niels, dus ben heel benieuwd hoe of wat het wordt. :-) Yay!
  Nu wordt er in overleg (wat ik graag zou willen) 1 voor me gemaakt. Ik ben echt zo blij met dit prachtige cadeau! Net als jij :-)
  Ik zal je een foto sturen als ik het binnen heb :-)
  Fijne dag, liefs Nathalie en nogmaals thnx voor je linkje naar studio giftig!

 • Wat mooi!
  En ook helemaal niet raar om zon groot schilderij van jezelf op te hangen omdat het gewoon heel erg mooi is!
  Alleen zou het misschien net ietsje mooier zijn als je het ietsje hoger zou hangen want nu oogt het alsog je het op de tafel heb neergezet..
  Maar echt heel mooi zeg!
  Ideale foto ook ervoor!

 • het is echt prachtig!

 • Heel erg gaaf! Ik sta er altijd best versteld van wat die gasten tegenwoordig allemaal kunnen met een paar spuitbussen! Heel mooi! En ’t staat leuk in je huis zeg, tof! :inlove:

 • Suuuuper vet! Jammer dat ik t geld niet heb… anders had ik der ook wel eentje gewild, haha.
  Alleen, als ik jou was (als het kan) zou ik em even een centimetertje of 20 omhoog hangen, hij hangt bijna op je tafel, en dat maakt je ruimte wat “kleiner” doordat het er “gepropt” uitziet, als je er meer ruimte omheen laat, oogt t ruimtelijker.
  Gewoon een kleine tip van een interieuradviseur (afgestudeerd MBO), en nu bezig met hbo!

 • Wat ontzettend mooi!

 • Oh wat ontzettend mooi gemaakt echt knap!

 • Ohhh wauwie wat super vet zeg! En ja, wat lijkt hij goed! Vaak mis je net die bepaalde twinkeling waardoor de herkenning van een persoon er is, maar dit is echt sprekend! Geweldig, ook leuk dat ze het proces vastgelegd hebben. :D

 • Wow! Ik ben op slag verliefd!
  Wat een kunst!
  Nu wil ik er ook zo één! :geek:

 • Waauuuuww, prachtig! :inlove:

 • Waaauw wat een talent. Echt niet normaal dat iemand dat zo even uit de losse hand kan en dan ook nog met graffiti (een rechte lijn is al moeilijk!). En inderdaad, de details: die glans op je lippen. Wow! Echt een bijzonder cadeau.

 • heel, heel erg mooi!
  vooral de kleuren in je haar, zoveel kleur zit erin en het klopt gewoon.
  Mooi om te zien!
  Ik ga even een kijkje nemen op hun site.
  Als ik een origineel cadeau zoek voor mijn vriend zijn nieuwe appartement weet ik waar ik moet kijken.

 • Wauwwwwwww! Dat is zoo mooi gemaakt zeg. x

 • zoooo moooooooi!!! :love:

 • WAUW! Ik moest echt mijn mond dicht drukken na het zien van de foto’s van je doek, want hij bleef maar open staan! Hahaa, nee maar echt super mooi, vind ook dat je hem op een mooie plek hebt gehangen!! Geniet er maar lekker iedere ochtend van!

 • wow die is écht heel mooi!

 • Super knap dat iemand dat kan maken, heel mooi! :D

 • Prachtig!!

  Prijs-kwaliteit is het zelfs echt goedkoop vind ik, als je nagaat hoeveel tijd daarin kruipt.

 • Wauw wat prachtig!

 • wow dat is echt wel een prachtig exemplaar voor in je huis zeg…

 • Jeetje mina, wat is dat ontzettend knap gemaakt! Het is inderdaad heel goed te zien dat jij het bent en de kleuren zijn prachtig. Tóch vind ik het wel super narcistisch om een gigantisch schilderij van jezelf op te hangen in je huis.

 • Wauw wat schitterend het lijkt ook sprekend.
  Wie heeft dat gedaan ?

 • Ik vind hem echt zooooo vet!

 • Superrrrr mooi!! Zou willen dat ik dat kon! Maar heb daar niet eens het geduld voor om zo gedetailleerd te werken! hiihi.

  Heb wel een ‘foutje’ gevonden in het schilderij; de tanden van links kloppen niet.. door de schaduw lijkt het alsof ze naar binnen ‘klappen’ of zo.

  Maar neemt niet weg dat het prachtig is!

 • Ik kijk 2jaar naar je blog, heb nog nooit gereageerd, maar nu kan ik niet anders!
  Wat Super zeg! ;)

 • Ik vind ’t echt zoooo mooi! Alleen je tanden links ziet er nogal raar uit, dat is wel jammer.. weet niet of het ook zo hoort.

 • een woord : WAUW :geek:

 • Woow zoiets vets heb ik nog nooit gezien !

 • Ik kan nergens lezen wat zoiets kost wie kan me helpen kijk ik ergens overheen.
  Echt schitterend hoe hij dat gedaan heeft en wie is de kunstenaar .? Bedankt voor je andwoord al je me die geeft succes verder doei.

 • GELUKZAK!! PRACHTIG!!

 • Wat ontzettend gaaf zeg! om verliefd op te worden!