Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Ik kreeg er al wat tweets over: ik sta vandaag in Metro! Op pagina 2, niet te missen dus. Even een extra blogpost dus vandaag, want ik wil je mijn column (in het thema ‘chaos’) laten lezen! Ik vind het echt te gek dat ik zo groot in de Metro sta!

Dit is de tweede pagina. Het is trouwens rondom de reclame campagne van Axe, met de Anarchy geuren waar ik ook over schreef! Ik werd gevraagd of ik deel uit wilde maken van een pagina, en ja, natuurlijk wilde ik dat! Ik schreef een column over hoe je er in een complete (vrijpartij)chaos nog hartstikke goed uit kan zien. Haha, wel grappig, heel wat anders dan wat ik normaal hier voor mijn blog schrijf. Daarom juist zo leuk!

De mooie foto is gemaakt door Susan van der Veen. Volgens mij sta ik er de komende week nog een (paar) keer in maar dat is me niet helemaal duidelijk, ik zou zeggen hou de Metro gewoon lekker in de gaten als je hem tegenkomt onderweg. Ik vind het in ieder geval echt super leuk dat ik er in sta!

Fijne dag dames, ik ben inmiddels naar de Ikea, beetje shoppen en voor een ‘Outdoor Experience’… Ben benieuwd, lees je later meer over! X

62 Reacties