Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Gisteren liet ik op Twitter wat foto’s zien van swatches van een ‘nieuw merk’… Er kwamen zoveel super enthousiaste reacties op dat ik me echt verplicht voelde om de blogposts daarover niet te lang op zich te laten wachten. MIYO is een geweldig Pools budgetmerk van topkwaliteit! Laat me je er meer over vertellen.

MIYO staat voor My Identity Youthfully Original en is een Pools merk. Het is het ‘zusje’ van cosmeticamerk Pierre René, wat een prijsklasse hoger ligt. Ik kende het zelf nog niet, maar toen ik lucht kreeg van MIYO heb ik meteen wat van de producten in huis gehaald. Ik was meteen ongelooflijk onder de indruk van de kwaliteit. Ik testte alles uit en wist meteen: dit MOET ik naar Nederland halen en in mijn shop verkopen! Iedereen moet MIYO kennen!

Het merk is super uitgebreid en heeft bijvoorbeeld meer dan veertig kleuren losse oogschaduws (€3,95 per stuk), vier kleuren heerlijke oogpotloden (€3,95), trio oogschaduwpaletjes (€5,95), lipgloss in 27 tinten (€4,95), foundation (€6,95), eyeliner, concealer, poeder, mascara… ALLES wat je nodig hebt dus!

De verpakkingen zien er super uit! Leuk en speels, maar ook stevig, en het ziet er zeker niet goedkoop uit. Zelf vind ik de verpakkingen van de lipgloss heel erg mooi, en de kleurkeuze vind ik ook geweldig, zo zitten er echt prachtige nude tinten bij. En tja, die prijzen zijn natuurlijk ook heel erg fijn. Geen €15 voor een oogschaduw, maar €3,95. De kwaliteit is super, ik vergelijk het zelf met INGLOT en MAC, en dat is geen grapje. Ik zeg dat echt niet snel, maar ik ben helemaal ondersteboven door MIYO, haha.

 De komende weken ga ik alle producten reviewen, want ze verdienen allemaal wat aandacht. Ik ga eerst vanmiddag een uitgebreide review online zetten van de oogschaduws. Ik heb ze allemaal stuk voor stuk geswatcht en toen ik gisteren even een sneak preview op Twitter liet zien, werd er zo enthousiast gereageerd, dat ik die wel als eerste online moet zetten.

Voor nu kan je de MIYO producten dus in mijn shop vinden. Houd je vast voor de reviews en swatches! XXX

124 Reacties

 • Kan niet wachten op de reviews en kuub wat ziet het er leuk uit goed gedaan fungus geweldige keuze!

 • Ziet er veel belovend uit!

 • Ja de swatches waren erg mooi! Ga zeker wat kopen.

 • Ik ben heel benieuwd! De verpakkingen zien er in ieder geval leuk uit en de prijzen zijn ook niet verkeerd :blush:

 • Ik zag al op Instagram wat foto’s en WAJEUW.
  Ik ben heel benieuwd naar alle swatches en dan ga ik zéker wat van MIYO in huis halen!

 • ik had de swatches al op instagram gezien, ik zat daar zo van WOW! :lol:

 • Vooral naar de oogschaduws ben ik benieuwd dus ben heel blij dat je die als eerste gaat laten zien ;)

 • Wauw, wat veel producten en te vergelijken met mac, maar dan 6 keer goedkoper! Ben benieuwd naar de swatches!

 • Ben erg benieuwd naar de swatches van de oogschaduws. Had gister al wat op instagram voorbij zien komen en het ziet er goed uit. Denk dat ik zeker een bestelling ga doen in je shop :D

 • Ik ben benieuwd! Altijd leuk om op deze manier een nieuw merk te leren kennen. Ik ga ook meteen even in je shop kijken.

 • ht doet me een beetje denken aan mny. maar die hit is nu volgens over.

  • De verpakkingen deden me ook heel erg denken aan MNY! Dat was best een prima merk volgens mij (heb alleen een blush en een nagellak ervan), maar die kan je idd niet meer krijgen.

  • Dat is precies het eerste wat ook in mijn gedachte omhoog borrelde… MNY! Ik ben benieuwd naar de swatches. :lol:

 • O__O wauw, Cynth haha. Dat is echt heel veel, ik ben benieuwd. Veel succes met het reviewen. :)

 • sommige verpakkingen doen me wel wat aan MNY denken, ben wel heel benieuwd naar de swatches!

  • Hier ben ik het mee eens! Doet me er inderdaad aan denken :)

 • Ah leuk, ik was al benieuwd naar de swatches toen ik de oogschaduw in je shop zag. Ik wacht vanmiddag even af :)

 • Lijkt me een heel fijn merk. Helaas houd ik er niet van om make-up online te shoppen. Ik wil het altijd eerst vastgehouden hebben :p

 • Volgende keer als ik naar huis ga, moet ik er een stapel halen :) in Polen kost alles onder €2,5 :)

 • Ik zag de producten al in je shop, ik ben heel benieuwd :D

 • ik ben wel nieuwsgierig ^^ misschien ligt het aan mij maar die verpakkingen doen mij wel een beetje denken aan MNY… :P

 • Ik zag gisteren je tweets ook, super gaaf zag het er uit, en de prijsjes zijn ook fijn :)

 • Ik had de foto’s ook gezien, ik ben heeel erg nieuwsgierig :)

 • Je enthousiasme is echt aanstekelijk terwijl ik nog niks van de reviews heb gelezen, haha! Ik ben zoooooo super benieuwd!:)

 • Wauwie, ik zag de preview en wat een mooie kleuren zeg wow! Geweldig. Jammer de rest vanmiddag online komt hihi. Wil nu al bestellen, maar wil ook even alle andere kleuren afwachten :-) .. Heb je wel genoeg voorraad,wantttt….volgens mij gaat het erg hard vanmiddag. 8)

 • Geweldig! Ik ben benieuwd!

 • Ik ben benieuwd :)

 • Ziet er prachtig uit. Ik zeg heel goed dat je dat in je shop hebt opgenomen. Snel maar weer eens een bestelling plaatsen dus.

 • Is dit merk dierproef vrij?

 • Nog nooit van gehoord dus ik ben zeer benieuwd naar de swatches en reviews !

 • Super!

 • Ik dacht eerst: Hmmm… zal vast niet ZO spetterend zijn, totdat ik de foto’s op Instagram zag. Oké, WAUW

 • Ben erg benieuwd! :) Ik zag al een paar swatcjes op je fb en wow wat zag dat er goed uit zeg!

 • Leuk dat je het nu eindelijk hebt! Was een goede tip he, haha! Ik ben echt ontzettend benieuwd naar de producten en denk dat ik ook wel wat ga aanschaffen. Want voor de prijs hoef je het zeker niet te laten!

 • Is het niet een nieuwe vorm van MNY?

 • Ik dacht eerst dat het MNY producten waren, maar dit ziet er echt super uit!

 • Haha wat cool dat je er helemaal ondersteboven van bent! Ben nu ook razend benieuwd geworden en ik ga dus zeker iets bestellen uit je shop :) Thanks Cynthia!

 • Ik krijg er een beetje een MNY gevoel van, van de verpakkingen. Ben erg benieuwd naar reviews (de swatches op Twitter zagen er te goed uit!).

 • Ik heb vorige week donderdag een paar kleurtjes besteld en kan, helemaal na deze post, niet meer wachten tot ze binnenkomen! Haha :blush:

 • Ziet er superleuk uit, ook echt budgetproof! Vind de verpakkingen wel een beetje op die van MNY lijken..

 • Lijkt me een ontzettend leuk merk! Ik kende het nog helemaal niet, haha ;) Ik ben benieuwd naar de reviews!

 • Ik ben net naar Polen geweest, en alles wat met Polen te maken heeft rinkelt nu een belletje bij mij ^^ Veel van de producten zien er inderdaad een pak duurder uit, maar toch jong. Lipgloss in een tubetje! om de ene of andere vreemde reden wil ik dat al lang.

 • Leuk! Ben benieuwd.
  En vooral naar de oogpotloden. :geek:

 • WIL JE HIER EVEN OP REAGEREN PLEASE DIT IS EEN TIP!!
  heey misslipgloss(ik weet je echte naam niet)
  je zei in je nog te reviewen kast dat je nagels er niet uitzagen.ik ben nagellak gek en zou dit wel voor je willen doen(ik bedoel van stuur je nagellak op en ik swatch het voor je)ik stuur je dan wat ik er van vind en mijn nagels met het potje op de foto. vertel maar wat je ervan vind

 • Ben zeer benieuwd, doet me qua verpakking denken aan MNY..

 • ziet er geweldig uit!

 • Ik had gisteren ook al die geweldige swatches gezien op Twitter, ik ben heel erg benieuwd naar de rest! Ik denk dat ik sowieso wat ga bestellen in je shop hoor!:D

 • wauw ziet er erg belovend uit!

 • aah wat een leuke producten zeg! Heb al een kijkje in je webshop genomen, prijzen zijn echt laag. Top! :lol:

 • Oeh! Ziet er mooi uit, ik zag je swatches op twitter, het lijkt wel puur pigment!

 • Het deed ook mij meteen aan MNY denken, daardoor vind ik het er toch wat goedkoop uitzien. Maar dat is het ook, dus als de kwaliteit dan super is..alleen maar beter!

 • Wat ik gisteren zag ziet er prachtig uit! Ben benieuwd naar alles!

 • Het zou leuk zijn als je een look in een filmpje maakt! Daar leer ik altijd zo veel van! :)

 • klinkt niet slecht. misschien kan je binnenkort wel een bestellinkje van mij verwachten. eerst effen de revieuws afwachten. leuk dat je een budgetmerk in je gamma opneemt. niet iedereen kan massa’ geld besteden aan dure cosmeticaprodukten. dus : goed gedaan cynthia !!!!!

 • Dit merk laat me ergens aan MNY denken wat betreft verpakkingen. Dit merk heb je ook bij nelly.com.

 • Wieeh je maakt ons allemaal ontzéttend enthousiast, maar dat had je denk ik al wel door! Ik ben echt benieuwd, dankjewel dat je ons geen twee weken laat wachten :love: Hoe kreeg je eigenlijk lucht van dit merk?

 • Ik ben zo benieuwd naar de swatches en eventueel een paar looks :)

 • Ben echt benieuwd!

 • Ik kom zelf uit Polen en als ik dan op vakantie ben shop ik vaak aan Miyo producten. Ik vind de nagellak die ze daar ook in hun assortiment hebben ook prima. Jammer dat ze het bijvoorbeeld niet in de kruidvat verkopen. Dan hadden we 3 budgetmerken, Essence, Catrice en Miyo met een best wel goede kwaliteit :idea:

 • Ziet er goed uit!

 • Het doet mij op een of andere manier denken aan MNY. Ben erg benieuwd naar de swatches!

 • Ik zag al wat swatches op twitter maar ik kan niet wachten op de reviews!!

 • Wat een super gave producten zijn dit, ben erg benieuwd naar de reviews :love:

 • ziet er goed uit! :inlove:

 • Wat een leuk merk!

 • Klinkt veelbelovend, ik zou er graag swatches van willen zien.

 • Ik ben benieuwd naar de productswatches!

 • De swatches waren prachtig. De verpakkingen spreken me niet echt aan maar de prijzen des te meer :hihi:

 • Ik was ook meteen enthousiast toen ik de sneak preview van de oogschaduw zag staan. Ben meteen in je shop gaan kijken welke kleuren je hebt.. Maar ik wacht nog even op de swatches :D

 • Ben heel benieuwd naar swatches en reviews!

 • ben benieuwd!

 • Ik ben niet weg van de verpakkingen, maar budgetmerken die echt goed zijn zijn natuurlijk altijd welkom. Leuk dat je dit merk gaat verkopen, ik ben heel benieuwd naar de swatches en reviews!

 • Ik ben sinds vorige week terug uit Polen. Ik ga er elk jaar heen in verband met mijn familie. Make-up is daar sowieso een tikje goedkoper (elk merk). Maar MIYO heb ik er nog niet bij zien staan! Kan niet wachten op de reviews en swatches!

 • Ik was ontzettend onder de indruk van de swatches op twitter, maar kon me nog inhouden. Als je er nou vanmiddag ook nog een hele swatchpost aan wijdt weet ik het niet hoor…

 • het doet me op het eerste gezicht een beetje aan MNY denken qua verpakking etc. ^^

 • Doet me denken aan MNY!

 • Het doet me echt heel erg denken aan MNY. Toen ik die eerste foto zag dacht ik dat MNY een nieuwe naam had gekregen ofzo haha.

 • Wow dat klinkt wel heel erg goed. Ik ben erg benieuwd! :blush:

 • Marjolein

  Wow, dit ziet er fantastisch uit. Ik ben benieuwd naar de revieuw!

  Ik volg deze blog nog niet zo lang, maar ben er nu wel verslaafd aan geraakt. Sinds kort gebruik ik wat meer make-up dan alleen mascara en camouflage. Vooral oogschaduw vind ik erg leuk om te gebruiken. Ik ben er alleen nog niet zo handig in. De laatste tijd zijn er volgens mij geen ‘looks’ meer voorbij gekomen, dat vind ik wel jammer. Zou je dat weer eens willen doen?
  Waar ik erg nieuwsgierig naar ben is hoe je de keuze maakt voor de producten en kleuren. Zou je daar eens aandacht aan willen besteden? Dus welke kleuren mooi staan bij elkaar; bij een oogmake-up in bruintinten, doe je daar een roze blush/lippenstift bij of juist ook 1 met bruintinten? Ik begrijp dat dit ook een kwestie van smaak en uitproberen is, maar misschien heb je wat tips?

  Groetjes!

 • Hier wil ik zeker meer van weten! Word er zelf ook helemaal enthousiast van haha :inlove:

 • Zou je misschien een back to school filmpje willen doen.?? met makeup en outfit. :D

 • Nog nooit van gehoord, maar ben heel benieuwd naar je reviews:)!

 • Ik zag gisteren je foto op twitter , zag er echt goed uit! Ik had echt niet verwacht dat het zo budget was. Ik ben heel erg benieuwd geworden.

 • Wauw was het eerste wat ik dacht toen ik die foto’s op twitter zag. Echt, wat een pigment kwam er van af. Ben nu al helemaal gek van het merk :o

 • Die swatches waren echt WAUW.
  De verpakkingen lijken trouwens erg op de verpakkingen van MNY !

 • Wauw, vergelijkbaar met Inglot en MAC! Ik ben super benieuwd naar dit merk, kan niet wachten op je review! :D

 • Ze kosten in Polen amper €1,70 en jij vraagt bijna €4?

  • De inkoopprijs is voor ons al hoger dan die 1,70 die jij noemt helaas. Ook moet ik het inporteren vanuit Polen wat veel geld kost. Zo makkelijk is het niet, als ik het voor 1.70 verkoop lijd ik er zwaar verlies op en dan is verkopen echt geen optie. Het blijft goedkoop, 3,90 voor een geweldige kwaliteit oogschaduw.

   Ga gerust naar Polen om het daar te kopen ;-) (grapje)

   • De verkoopprijs in Polen is €1,70 ongeveer. Jij koopt die in grote hoeveelheden aan & aan inkoopprijs. Dat brengt de prijs naar beneden. Dan komen er inderdaad verzendingskosten bij. Maar dat valt ook best mee als je het deelt per artikel. Ik begrijp dat je winst wilt maken, maar je overdrijft misschien wel ermee.

    • Heb nog eens gekeken, die ronde oogschaduws zijn zelfs maar €1,20 omgerekend.

    • Dat doe ik niet :-) we kopen geen enorme hoeveelheden, en ooit gedacht aan bijv. opslagruimte magazijn, belasting, loon magazijnmedewerkers, Hosting, etc etc etc.

     Trouwens, vertel me eens waar ik die korting kan krijgen? Ik heb nl. geen korting/lagere prijs gehad toen ik het inkocht…

     Ik heb het je uitgelegd, je bent vrij om de producten niet bij me te kopen als je ze te duur vindt.

     • Mensen waar zeuren we om? Oké, het is in Polen goedkoper maar het is onmogelijk om het hier even goedkoop aan te bieden, dat is sws onmogelijk wat Cynthia ook al uitlegde.
      Maar nog 4 euro, dan verdient ze er nog niet superveel aan. 4 euro! Voor bijvoorbeeld die super oogschaduw met fantastische kwaliteit.

      Anders moet je maar naar Polen gaan, reken er benzinekosten/vliegtuigkosten etc. bij op en je oogschaduw is stukken duurder.

 • Ik ben heel benieuwd naar de reviews, maar ik vind de verpakking zelf helemaal niks.

 • Lijkt me een fijn merk met een leuke naam. Ben benieuwd naar de reviews.

 • Ziet er leuk uit!
  Nelly.com verkoopt het ook :)

 • Ik kan echt niet wachten op alle swatches, het ziet er super mooi uit! Eindelijk weer eens wat nieuws in make-upland :D

 • test het merk de producten of ingrediënten op dieren? Dat is voor mij heel belangrijk dat er geen dieren lijden omdat ik er mooier uit wil zien.

 • Wat een geweldig leuke verpakkingen! Ben benieuwd, vooral naar de goede kwaliteit. Wel jammer dat ze geen nagellak hebben.:-p

 • Woohoo super vet, ik ben heel benieuwd naar alle reviews :D :inlove: :love:

 • Omg geweldig!

 • Mooie spullentjes! Heb net de oogschaduwen bekeken en ben benieuwd naar al je reviews!
  Ik heb net 2 palette’s bij jou besteld, Jeej mijn eerste bestelling bij misslipgloss!

  Kus

 • leuke spulletjes! :inlove:
  Zelf ben ik ook erg benieuwd naar het make up deel van Marc and Spencers. Ken je dit toevallig? Het schijnt ook goedkoop te zijn, maar wel van goede kwaliteit.

 • Ik ben zeeer benieuwd naar alle producten!! De swatches van de oogschaduws maken me al zo nieuwschierig!

 • Wow, toen ik die swatches zag dacht ik echt dat het niet waar kon zijn, haha! Komt omdat ik het er nogal goedkoop uit vindt zien, beetje zoals Essence of Miss Sporty. Je zou echt niet zeggen dat het kwalitatief zo goed is!

 • Wow, dit ziet eruit als een erg mooi merk! :) Ik ben erg benieuwd naar je reviews!

 • Leukkkk :D doet me beetje denken aan MNY. Ben heel erg benieuwd.

 • Dat ziet er echt veelbeloved uit! Ik ben benieuwd naar alle swatches en reviews!

 • Mooie verpakkingen :D x

 • Ben ik de enige die vindt dat de producten ontzettend veel lijken op MNY ? Eigenlijk een mix tussen MNY en NYC ..

 • WAUW, ik ben onder de indruk, het ziet er leuk uit en ik had je foto’s van de oogschaduw gezien en ik dacht woow… misschien aanschaffen, terwijl ik toch iemand ben die zo zonder make-up de deur uit gaat en het in de krant mag als er meer op mijn gezicht zit dan een klein beetje mascara :P

 • I will right away seize your rss feed as I can’t find your email subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you’ve any? Kindly let me recognize in order that I may subscribe. Thanks.

 • Wow ik ben benieuwd!

 • Ik had er nog nooit van gehoord, maar ben heel benieuwd hoe het is!

 • ik mis swatches om me te overtuigen van de goede kwaliteit

 • Kan niet wachten!

 • Ik ben ZO benieuwd, wss wordt dit het eerste wat ik in je shop ga kopen, alleen al door jouw enthousiasme. hihi

 • Ik ben erg benieuwd naar alle producten!
  het ziet er super leuk uit. :love:

 • Hihi dit ziet er qua verpakking echt uit als MNY! Wel grappig joh. De producten zien er wel leuk uit, maar niet echt luxe; wat stiekem wel leuk is! Toch ben ik heel benieuwd naar swatches <3
  Liefs, Anke

 • Ik moet bij de verpakkingen meteen denken aan MNY