Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Moroccanoil Thickening LotionSinds mijn New York vlogs waarin ik vertelde over de Moroccanoil Thickening Lotion krijg ik elke week wel een paar keer de vraag of ik er alsjeblieft meer over wil vertellen. Maar natuurlijk! Heel graag zelfs, want dit product is voor mij onmisbaar geworden. Ik gebruik hem elke keer als ik mijn haar föhn voor voller, dikker haar met meer volume. Zonder enige moeite!

Moroccanoil Thickening Lotion

Moroccanoil Thickening Lotion, ca. €30, vanaf januari/februari verkrijgbaar in NL

Even geleden kwam Moroccanoil met de Texture lijn, en binnenkort is de Moroccanoil Thickening Lotion te koop. Een product dat zorgt voor instant dikker, voller haar. Het bevat verzorgende bestanddelen als arganolie en vitamines voor gezond en glanzend haar. Je brengt het aan op handdoekdrooghaar: je gebruikt één pompje van de lotion en dat verdeel je over je haar, van je aanzet tot de punten. Daarna föhn je het zoals gebruikelijk.

De verpakking is zoals je gewend bent van Moroccanoil: blauw, oranje en stijlvol. De lotion heeft een wat kortere, dikkere verpakking met een pompje. Dat werkt makkelijk en hygiënisch.

Moroccanoil Thickening Lotion

Dit zijn de bestanddelen:

Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Vp/Va Copolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, Sd Alcohol 40-B (Alcohol Denat.), Dimethicone, Cetearyl Olivate, Cetearyl Glucoside, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Hydrolyzed Quinoa, Coconut Alkanes, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Geranium Maculatum Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Coco-Caprylate/Caprate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Peg-12 Dimethicone, Parfum/Fragrance/ Aroma, Sorbitan Olivate, Benzyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Olealkonium Chloride, Polyquaternium-55, Xylitol, Hydroxyethylcellulose, Alcohol, Peg-12 Allyl Ether, Benzophenone-4, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Peg-12, Polyquaternium-16, Polyquaternium-7, Sodium Nitrate, Laurtrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Glyoxal, Disodium Edta, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Propylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Motl01.

Je ziet heel veel ingrediënten waarvan een goed deel verzorgend is. Ik zie vette soorten alcohol, arganolie, koksolie, groene thee extract, kamille extract, geranium extract, lavendel extract en jojoba-olie. Een ingrediënt dat onder andere het vollere effect aan je haar geeft is volgens Moroccanoil de quinoa. Deze zet uit als het in contact komt met water en als je het vervolgens droogt, blijft het vollere, dikkere effect. Er zitten ongetwijfeld meer ingrediënten in de lotion die zorgen voor volume en een voller effect, maar quinoa is hierin het belangrijkste.

Het resultaat is lastig vast te leggen op beeld, ik creëer hoe dan ook wel volume in mijn haar, maar het verschil met de Moroccanoil Thickening Lotion is dat mijn haar ook écht voller vóelt. Als ik mijn haar vastpak of het in een staart wil doen, is het zeker een halve keer zo vol en dik. Alsof elk haartje net een beetje dikker is geworden. En dat zonder dat het stroef, vettig of zwaar aanvoelt: het is heel luchtig en je ziet of voelt het niet. Je ruikt het wel! Het ruikt gewoon naar die heerlijke Moroccanoil geur.

De Moroccanoil Thickening Lotion is een echte aanrader als je voller haar wilt zonder al teveel moeite te doen. Je doet gewoon wat lotion in je haar na het wassen, even föhnen en voila. Ik vind het een uitkomst en heb nog niet vaak een product gebruikt dat dit doet. Vanaf begin 2017 is de Moroccanoil Thickening Lotion te koop en dan zal hij rond de €30 kosten. Ik heb dit product gekregen.

30 Reacties

 • Hier heb ik dus nog nooit van gehoord en dit soort dingen kan ik wel gebruiken! Ik heb heel fijn/dun haar en dit zal er zeker bij helpen dat het wat voller oogt denk ik. Ga hem onthouden :)

  • L’Oréal heeft ook zo’n lijn inclusief shampoo. Ook wat vriendelijker geprijsd. Misschien is dat ook wat voor je?

 • Ik ben al tijden nieuwsgierig naar dit product. Ik vind de olie van dit merk echt heel fijn!
  Extra volume, zonder dat het stroef wordt is altijd goed natuurlijk

 • Zou dit ook werken als je je haar aan de lucht laat opdrogen, of wordt het echt geactiveerd door de hitte van de föhn? Ik gebruik nl liefst zo min mogelijk hitte op mijn haar maar ben wel erg benieuwd naar dit product :-)

  • Hier ben ik ook benieuwd naar mijn haar kan heel slecht tegen hitte zelfs laagste stand van een föhn wordt al niet gewaardeerd

 • Ik ben heel benieuwd naar dit product. Heb je ergens foto’s staan van hoe je haar zonder en met dit product is?

 • Klinkt erg goed! Ik ben al grootverbruiker van het Moroccanoil treatment, maar ik zou ook wel eens wat nieuws willen proberen van het merk. Extra volume is nooit mis :-)

 • Ben zo benieuwd naar de nieuwe producten van Moroccanoil, ze lijken me echt heerlijk om te gebruiken.

 • Wauw, dat klinkt als een heel fijn product! Helaas voor mij wel een beetje duur, even kijken of ik het ooit ergens eens kan testen want dit klinkt echt als een hele goede oplossing voor mijn vervelende haar, haha.

 • Deze ga ik zeker proberen, klinkt als een uitkomst!
  Waar is het te koop vanaf 2017?

 • Ik heb weinig en dun haar dus ik ben benieuwd of het bij mij ook gaat werken :D zou een droom zijn natuurlijk want ik vind het vreselijk om totaal geen volume te hebben!

 • Ik moet deze hebben!! Wil mijn haar wat vaker los gaan dragen dus extra volume is meer dan welkom!

 • oh wauw het klinkt eigenlijk best wel goed
  benieuwd als het uitkomt!
  wel prijzig vind ik

  liefs
  Karlien

 • Ah dit lijkt mij zo ideaal voor mijn haar!

 • Dit klinkt erg fijn! Ik gebruikte zelf lang de thickefy foam van Sebastian. Hopelijk is dit product nog fijner. Ga het zeker proberen!

 • Klinkt erg fijn! Nu gebruik ik alleen nooit een föhn, ben benieuwd of het dan ook werkt.

 • Wow interessant product maar wel prijzig.

 • Ik was al meerdere keren gaan kijken op de website van Moroccan Oil om dit te bestellen, maar het is dus pas vanaf 2017 te koop. Ik hoop wel dat ze een testertje hebben want voor 30 Euro het schip in gaan zou ik zonde vinden. Ik föhn mijn haar niet dus het moet ook werken zonder föhnen. Heb jij daar misschien ook ervaring mee?

 • Hmm klinkt goed! Ik gebruik al jaren de Redken Thickening Lotion. Die kost rond de 15 euro en werkt voor mij ook heel erg goed. Mijn haar wordt er voller en luchtiger door. Maar ik zou geen beauty addict zijn als ik steeds iets nieuws wil proberen. Jammer dat ie nu nog niet in de winkels ligt want mijn Redken is bijna op.

  • Ik heb die van Redken ook maar die doet niet zo veel voor me. Föhn jij je haar? Of laat je het natuurlijk opdrogen?

 • Ik ben hier dus echt zo benieuwd naar! Ik keek elke keer al bij Moroccanoil op de site, maar moet dus nog even geduld hebben. Jammer :-)

 • Ik was ook al heel erg benieuwd naar dit product! Ik vind 30 euro alleen best wel aan de prijs. Ik heb dun en fijn haar dus het zou wel wat voor me zijn. Wie weet ga ik het toch aanschaffen in het nieuwe jaar!

 • Klinkt goed! Ik foïn alleen mijn haar nooit..

 • Oh fijn! Ga ik ook eens testen! Ik gebruik nu de Superstar blow dry lotion. Je voelt écht een enorm verschil met zo’n lotion. Ik heb ook al ondervonden dat het product beter ‘pakt’ op mijn haren als ik ze eerst wat snel droog met de föhn. Wanneer ik echt met de borstel aan de slag ga, dan pas verdeel ik de lotion goed over mijn haren. Works like a charm ;-)

 • Deze ga ik kopen zodra hij uitkomt! Mijn haar is zo dun en dit klinkt echt als een uitkomst. En MoroccanOil ruikt zo lekker!

 • Ik heb dun haar wat geen volume heeft, dus dit lijkt me perfect. Heeft iemand nog shampoo/conditioner aanraders voor mij? Is de volume lijn van Maroccanoil wat voor dun haar?

 • dit zou dan echt wat voor mij zijn :D dun koppie met haar dus als het in nl te koop is ga ik het zeker proberen !!

 • Klinkt zo nice! Dit wil ik echt uitproberen =D

 • klinkt erg goed,en zeker omdat mijn haar geen volume van zichzelf bevat. liefs soraya