Het lijkt erop dat je advertenties blokkeert. Wist je dat deze website afhankelijk is van advertentie-inkomsten en zonder deze inkomsten niet zou kunnen bestaan?
Wil je Misslipgloss.nl supporten, schakel dan advertenties weer in. Bedankt, xxx Cynthia! Ok, ik snap het. Laat deze melding niet meer zien
Test Adblocker

Advertorial – De Olympische spelen zijn volop aan de gang, en als oudste partner is Coca-Cola ook lekker sporty bezig! En wat maakt sporten nóg leuker? Muziek! Daarom staat hun Facebookpagina in het teken van Beats & Sports. Samen met Mark Ronson en vijf topatleten maakten ze het nummer ‘Anywhere in the world’. Jij kan daar je eigen versie van maken! En dat is léuk!

Het leuke is dat de app gebruik maakt van allerlei gegevens van jouw Facebook, zoals het aantal vrienden, likes en foto’s. Daarmee wordt een soort nieuwe beat gecreeerd. Ook kan je jouw favoriete sport en muzieksoort kiezen om het nog iets meer jouw eigen stijl te maken. En tadaaa, daar is dan jouw eigen videoclip met je eigen versie van Anywhere in het World!

Deze hele zomer komen er gave dingen op de Coca-Cola Facebook, zo kan je elke week te gekke prijzen winnen met de prijsvragen. Succes en heb een sporty zomer!

Reacties zijn gesloten.