Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 februari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • blogs
  • Miss Lipgloss vraagt...
  • spam
Een MissLipgloss artikel

Nederlandse Beautyblogs – Spammen!

Nederlandse beautyblogs komen er steeds meer, ik merk ook dat veel meiden het leuk vinden om met hun site te gaan spammen in de reacties. Normaal gesproken is dat niet de bedoeling, maar omdat ik eigenlijk heel benieuwd ben naar jullie beautyblogs, is het vandaag geoorloofd om te spammen!

Laat een reactie achter met de link naar je beautyblog (mag ook deels fashion zijn 🙂 ) en leg even uit wie je bent en hoelang je site al bestaat! En natuurlijk waarom je een beautyblog bent begonnen ooit. Je mag natuurlijk ook de site van iemand anders bij de reacties zetten als je zelf geen blog of site hebt.


Let op: het kan zijn dat je comment eerst in de wachtrij wordt geplaatst voor moderatie of dat onze fanatieke anti-spam plugin je comment als spam markeert. In dat geval moet je even wachten tot ze worden goedgekeurd.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.